Hajnalhasadás

ELÉRHETŐSÉG: pales17@freemail.hu TOVÁBBI OLDALAIM: http://hatodiknapon.hupont.hu/, http://napcsillag.hupont.hu/, http://csillagszeme.hupont.hu, http://csillag-szeme.hupont.hu, http://o-megacsillag.hupont.hu/, http://palesnapes.hupont.hu/

Steven Spielberg pedig az Indiana Jones és az utolsó kereszteslovagban belehelyezte Atlaszt a filmjébe, ahol megtalálható a két ősszetekeredő kígyó, tetején egy aranygömbel. Mikor is Indiana és az idősebb Jones felgyújtja a helyiséget és bemenekülnek a kandallóba, amit 2 Atlasz tart.
indiana
                A kandallóban a 2 kígyó nyitja ki az átjárót.
A Tim Burton által készített 9 című animációs filmben pedig az IKREK (Castor és Pollux, vagy Hunor és Magor) két feltekeredő kígyónál jelennek meg először, mint a Tudás birtokosai. Ők a 3-as és a 4-es, vagyis 3+4 = 7, ami a Fény.
                        http://www.hajnalhasadas.hupont.hu/felhasznalok_uj/9/7/97813/kepfeltoltes/badiny_-_4-7-10.jpg?58682574
Indiana 10 lépcsőfokon megy fel a 2 oroszlán közt, amik között Isten lehellete található. Napszél általi transzformáció/egy lépcsőfok, vagy halál.
Csak a bűnbánó ember juthat át rajta, aki meghajol, megalázkodik Isten előtt. Ha nem, pengék nyisszantják le a fejét. Grandpierre-nél pedig megtaláljuk a Napnak a penge, sárkány stb. szimbolizmusát. Nos az oroszlánok közt 10 lépcsőfok, amin eljuthatsz a lovaghoz, aki a 4 Aeon jegy közti mandorlában helyet foglaló Jézus előtt olvas.
oroszlánoklovag
Velencében a könyvtárban, ami korábban templom volt pedig négy oszlop (amiknek tetején oroszlánok és az egyik a 3-as, a másik a 7-es) közt egy hármashalom kialakítású ablak előtt az X, aminek közepén Indiana és női kísérője lemászik az alvilágba. Indiana az X felfedezéséhez egy csigalépcsőn mászik fel (DNS).
          velence x
A ZendAvesztában egy forráson nőtt a minden fa királya. Aki gyümölcséből eszik, halhatatlanná lesz. A fát őrzik, hogy Ahrimán birtokába ne jusson. A babiloni pecséthengereken az életfa pálma, vagy cédrus. Egyiptomban viszont a pálmafa Napszimbólum.
Dubaiban építettek egy pálmafaszigetet, aminek teljes transzformációja 2012
Egy palackba zárt üzenet, amit meg is magyarázok:
"A megnyitóra olyan hírességek kaptak meghívót, mint Kylie Minogue, Robert de Niro, Janet Jackson, Wesley Snipes, Michael Jordan vagy Charlize Theron, akik közül többen is vásároltak a mesterséges szigeten fekvő lakásokból - írja a Guardian. A fényűző megnyitó azonban nem tudja elfeledtetni a válságot, ami az Arab-öböl országait is elérte. Dubai legfőbb tőzsdeindex például év eleje óta a 6,315-ös szintekről esett 2,012-re, miközben például a világ legmagasabb felhőkarcolóját fejlesztő Emaar részvényeinek árfolyama 79 százalékot esett. David Beckham által vásárolt, a pálmaszigeteken fekvő ingatlanért 5 millió fontot fizetett,"
Magyarázat:
Wesley Snipes játszotta el Phoenix-et a Pusztítóban (Demolition Man).
Michael Jordan a 23-as számú játékos, miként Az emberek testi sejtjeiben 23 pár kromoszóma van. A kromoszóma pedig a genetikai információt hordozó DNS egység. http://hajnalhasadas.hupont.hu/85/vegso-visszaszamlalas-2
Charlize Theron játszott az AEON Fluxban (nézd meg a borítót) és a Hancockban (Hancock lakókocsijának oldalán Tonatiuh, vagyis az azték naptárkő. cikk alján: http://hajnalhasadas.hupont.hu/59/az-utolso-napok-jelei-7 ).
                   aeon
Robert De Niro játszott a Csillagpor (Stardust) című filmben. Mi mindnyájan csillagporból állunk!
                star de nira
            csillagpor
Kylie Minogue pedig az ügyeletes istennő a piramis tetején, ami mellett ott az elefánt (Jupiter) az All the Lovers videóban.
    kylie
David Beckham pedig egyenlő a 42-vel, ugyanis DB.
A tőzsdeindex pedig leesett 6,315-ös szintekről 2,012-re.
 
A te tudáskincsed Isten tulajdona is, és légy a tudatlanok tanítója. Ha nem hozod ki magadból azt, ami benned tudásként él, önmagadat teszed tönkre (Tamás evangéliuma 45/30-33. Nag Hammadi 126)
Látható volt, hogy az Indiana Jones és az utolsó kereszteslovagban megjelent a 3-as 7-es és az X. A 4-es nem szerepelt, mert az a föld. Ezt a 4 oszlop jeleníti meg.
                               http://www.hajnalhasadas.hupont.hu/felhasznalok_uj/9/7/97813/kepfeltoltes/4-7-10_isten.jpg?87078784
            x faktor
               Sigourney Wiever, vagyis Ripley és a 42
ripley 42
                     ripley
                               K2, vagyis 11:11
k2
A chilei mentőkapszula neve PHONEIX (FŐNIX): 
Weblap látogatottság számláló:

Mai: 322
Tegnapi: 354
Heti: 676
Havi: 5 836
Össz.: 2 631 140

Látogatottság növelés
  |     |     |  
Oldal: Omega - transzformáció 8
Hajnalhasadás - © 2008 - 2018 - hajnalhasadas.hupont.hu

A HuPont.hu segítségével a weboldalkészítés gyors! Itt kezdődik a saját weboldalkészítés!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: uton hazafele 3 teljes film - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »