Hajnalhasadás

ELÉRHETŐSÉG: pales17@freemail.hu TOVÁBBI OLDALAIM: http://hatodiknapon.hupont.hu/, http://napcsillag.hupont.hu/, http://csillagszeme.hupont.hu, http://csillag-szeme.hupont.hu, http://o-megacsillag.hupont.hu/, http://palesnapes.hupont.hu/

Az eddigi legnagyobb, emberevéssel is gyanúsított krokodil akadt horogra a Fülöp-szigeteken, melynek hossza 6.4 méter.
                http://www.hirado.hu/Hirek/2011/09/~/media/News/Hirado/Hirek/2011/09/06/20/krokodie_735.jpg.ashx
A 64-es szám, miként Borbola János is leírta, Hórusz szám és Iesous Christos 64x37-es gemátriai értékének alapszáma.
Az 1913-ban alapított Canberra városában (Ausztrália fővárosa) az Ausztrál Nemzeti Múzeumban látható egy krokodil ábrázolás az Aboriginal törzstől, melyen a krokodilt a csillagok folyóján ábrázolják.
                   http://www.technogypsie.com/faerie/?p=114
http://www.technogypsie.com/photogallery/2011/apr/041211/JPEG/041211-035.jpg
                     http://www.technogypsie.com/photogallery/2011/apr/041211/JPEG/041211-036.jpg
A krokodilhoz elhelyezett tábla szerint a krokodil konstelláció a MILNGUYA-n, vagyis a Tejút folyóján helyezkedik el. A krokodilt körülvevő csillagok képviselik az Aboriginal Manggalili klán elhunyt tagjait.
A krokodil több ősi kultúrában fontos szerepet tölt be.
Egyiptomban SOBEK (Szobek, Szebek, ..) a Nílus, a vizek és az áradás istene volt. A Nílus jelképezte a földre vetített Tejútat, a Nílus áradása pedig a Szíriusz heliakális felkelésekor, Jézus színeváltozásának napján történik. A Gregórián naptár szerinti szeptember 11, vagyis a 9/11-es időpont az Etióp, Kopt és az egyiptomi-keresztény naptárak új évének napjával esik egybe majdnem mindig. Az ősi egyiptomban pedig az új-év kezdetét a Szíriusz heliakális emelkedésével kapcsolták össze, mikor is a Szíriusz látszólagosan együtt kel a Nappal, amely nap napjainkban augusztus 6, vagyis érdekes egybeesésként 9/11 egyenlő augusztus 6-al. Hogy ennek milyen jelentősége van, később kiderül.
A maja kultúrában a krokodil kenu a Tejút megfelelője, a krokodil szája pedig a sötét hasadék (DARK RIFT), amelyet az ősi Mayák portálnak neveztek a Xibalbába (jelentése: FÉL-ELEM helye), vagyis az Alvilágba. Az aztékok viszont az év első napját szentelték a krokodil istennek, Cipactlinak. Kozmológiájukban a krokodil jelképezte a Földet, melyet Tezcatlipoca és Quetzalcoatl alkotott meg Cipactli testéből. Egy azték hagyományban Teocipactli krokodil isten volt a  neve az árvíz túlélőjének, aki megmentette magát egy kenuban és ismét benépesítette a Földet.
A bécsi Mixték kódexben (Codex Vindobonensis Mexicanus I) a krokodil egy bizonyos nap, ami a dinasztikus kezdetekkel volt kapcsolatba hozva.
Amikor az északra és délre való Tejút betájolás történik, ez képviseli a világfát. Ahogy keletre és nyugatra fordul, krokodilfává válik, ami kenuként ölt testet, ami pedig kukoricát visz az isteneknek az égen keresztül a maja mitológiában. Az aboriginal teremtésmítoszban ez az égi vándorút a teremtésre vonatkozik, amely több kultúrában is az i.e. 3114-es időponthoz kapcsolódik. Most pedig többen úgy vélik, hogy az eget a teremtés újra-kihirdetéseként látják.
http://66.195.106.23/teacherpackets/teachingpackets/TP/Ancient%20American/Artwork/AAFlint.htm
http://www.hajnalhasadas.hupont.hu/felhasznalok_uj/9/7/97813/kepfeltoltes/2012_krokodil_kenu000.jpg?26361190
Ezen időpontan a testben szunnyadó energiakígyó aktívvá válik, felkúszva a kígyózó gerincoszlopon (32-33 csigolya), fel a korona csakrához, hogy rég elfeledett énünk, tudásunk újra felidéződjön.
Borbola János - Kikelet 35. old.: "Az elhunyt, ha életében nem tartotta be a szabályokat, akkor a krokodilfejű szörny rögtön felfalja, ha pedig jó ember volt, akkor felavatják igazmondóvá, magyarrá."
Figyeld meg Sam Worthington és Christian Bale játékát, hogyan játszák el az úgynevezett, közelgő eseményt. Sam Worthington volt látható a ROGUE (FENEVAD) címü filmben. Jobb kezén pentagram, bal kezén pedig sárkányszerű motívum látható. 40-es (Vénusz) számú MERCURY (Merkúr/higany) motor van a csónakjukon. A filmben a 7 méteres rokodil egy NAGY FÁBAN fészkel, melyben egy alagúton mászhat le az oda bebújó. Az első kamrában rögtön látható Sam Worthington holtteste. Logikus, hogy itt bizony a Tejútról és a sötét hasadékról van szó. Milyen véletlen, Sam Worthington az Avatar filmben a Nyilas csillagképben, a Terminátor filmek közül pedig éppen a MEGVÁLTÁS címmel ellátottban jelenik meg. Utóbbiban azzal a személlyel, aki eljátszotta Jézus Urunkat a MARY MOTHER OF JESUS filmben, a RESCUE DAWN (Hajnali mentőakció) film képén pedig a Nap felé nyúl, hogy mentsék meg, tudod HAJNALBAN.
http://www.hajnalhasadas.hupont.hu/felhasznalok_uj/9/7/97813/kepfeltoltes/sam_worthington_rogue.jpg?81357296http://www.hajnalhasadas.hupont.hu/felhasznalok_uj/9/7/97813/kepfeltoltes/kicsi/fenevad_kepek.jpg?27069479http://www.hajnalhasadas.hupont.hu/felhasznalok_uj/9/7/97813/kepfeltoltes/christian_bale_sam_worthington000.jpg?88024282
Egy olyan időhöz kötött rituális játékot játszanak a filmiparban, amit ha figyelmesen végigkövetsz, talán megérted. Ennek a játéknak néhány szegmensét viszont magadnak kell megérteni, tudatosítani.
Jézus Urunkat - mivel szóba került a krokodil mérete folyamán - rendszerint a szívárvány legmagasabb fokán, 42°-nál ülve jeleníti meg több festő, köztük Hans Memling is az UTÓLSÓ ÍTÉLET festményén, ugyanis az írások szerint Jézus Krisztus ítélni tér vissza.
http://www.hajnalhasadas.hupont.hu/felhasznalok_uj/9/7/97813/kepfeltoltes/hans_memling_-_the_last_judgment.jpg?62233496
Terence Hill-t a SZUPERZSARU filmjének borítóján Jézus Urunk helyére helyezték, büntetőcédulát író alakzatban. Terence Hill a filmben vízen jár, akárcsak Jézus Urunk.
http://www.hajnalhasadas.hupont.hu/felhasznalok_uj/9/7/97813/kepfeltoltes/szuperzsaru_-_vizen_jaras_es_boritok.jpg?67967261
Terence Hill találkozik egy krokodillal a kenuban. Ekkor az égbe lő, amire a vörös plutóniumot szállító rakéta felrobban. Terence 77-et dob a 6 oldalú kockákkal. 77 jelentése OZ/PAN/NAP, de az angol nyelv gemátriájában CHRIST. A Szuperzsaru amerikai-spanyol-olasz produkció. A filmben 40-es járőrkocsival furikáznak, amely szám a Vénusz száma. Sam Worthingtonál is ezt a számot láthattad a ROGUE filmben.
http://www.hajnalhasadas.hupont.hu/felhasznalok_uj/9/7/97813/kepfeltoltes/szuperzsaru_-_krokodil_-_kek-voros_-_77_-_9_-_superman.jpg?77547587
A filmjelenetekhez nagyjához behelyeztem az éppen ott szereplő szövegrészt, hogy jobban érthető legyen, ugyanis a Szuperzsaru, de Terence Hill több filmje is, gondosan megtervezett üzenet, az úgynevezett látóknak, komédiába ültetve. Mivel a Bud Spencer-Terence Hill filmeket nagyjából mindenki ismeri, gondoltad volna gyermekként, hogy mit nézel?
http://www.hajnalhasadas.hupont.hu/felhasznalok_uj/9/7/97813/kepfeltoltes/szuperzsaru_-_don_camillo.jpg?81238996
Terence Hill a magyarul AZ ÖRDÖG JOBB ÉS BAL KEZE filmben TRINITY (Szentháromság) szerepében látható, miként a film eredeti címe is LO CHIAMAVANO TRINITÁ/THEY CALL ME TRINITY, a második résznek pedig TRINITY IS STILL MY NAME.
                       http://www.imdb.com/title/tt0067355/
                       http://www.imdb.com/title/tt0068154/
             http://1.bp.blogspot.com/_AQ8E1P1z3HA/SPDbuKR6-0I/AAAAAAAABm8/m89kxAEoiv4/s400/TheyCallmeTrinityFront.jpghttp://emveeart77.files.wordpress.com/2011/07/trinity_is_still_my_name.jpg?w=351&h=500
Felfogtad, hogy mit művelnek velünk magyarokkal? A Szentháromságot az úgynevezett “magyar” filmkiadók átfordították ördögre. Én nem halottam róla, hogy ez ellen valaki is felemelte volna a szavát, pedig eléggé nyilvánvaló üzenet az ősnyelv/őstan népe ellen!
Az ördög jobb és balkezeként ismert THEY CALL ME TRINITY filmnek (SZENTHÁROMSÁG!), 1970. DECEMBER 22-ÉN, PONTOSAN 42 ÉVRE A MAYA NAPTÁR VÉGÉTŐL volt a premiere (2012. dec. 21-23).
Véletlen lenne? Én nem hiszem, de hol volt még ekkor a mayaként ismert olmék naptár. Valakik még mielőtt világszenzációt csináltak volna a maya naptárból, már tudtak az időpont csillagászati jelentőségéből.
A mayák számára az élet forrása összekapcsolódott a Tejút középpontjával, mitológiájukban a Tejút volt az "Ősanya" (Nagyboldogasszony). A Fekete Hasadék pedig pontosan az a hely, ahol a téli napforduló idején a Nap keresztezi a Tejutat. A mitológia szerint ez a találkozás az Ősapa, azaz a Nap és az Ősanya, a Tejút “szexuális” egyesülése. Ekkor születik újjá a Nap. 2012-ben ez az újjászületés különösen figyelmet érdemel, bármennyire is próbálják elhitetni a néppel, hogy nem igaz az időpont. Csak figyelemelterelés, hogy aludjál tovább. Uccu hajnalanta a Napba nézni, őseink ugyanis ezt tették. Nem véletlenül.
http://www.infinitelymystical.com/essays/images-2012/izapa-1208pm-2012-screenshot-marked.jpg
Terence Hill a Szuperzsaruban rendőr, a Don Camilloban pedig pap. Terence viszi a kék angyalok zászlaját, mellettük pedig a vörös ördögök.
A Szuperzsaruban Terence mikor vízen jár, meglátja barátnőjét vörösben, amire elveszti az eddig szunnyadó képességét, amit a vörös plutónium felrobbanása hozott felszínre. A vörös színre, amelyet a robbanás is előidézett, mindig elveszíti a képességét.
http://www.hajnalhasadas.hupont.hu/felhasznalok_uj/9/7/97813/kepfeltoltes/szuperzsaru_-_voros_ruhas_no.jpg?36055409
Terence Hill a filmben 9-es, barátnőjének, aki vörösruhás nőként jelent meg, pedig nem fűlik a foga az újdonsült képességekhez. Hogy ez miért került a filmbe?
Robin Williams – TOYS, melynek borítóján vörös kalap látható, kapuval a harmadik szemnél.
http://www.hajnalhasadas.hupont.hu/felhasznalok_uj/9/7/97813/kepfeltoltes/mrs_doubtfire_sexordog.jpg?43590920
A MATRIX, a KARDHAL vörös ruhás nője és az EMLÉKMÁS vörös kapszulája: http://hajnalhasadas.hupont.hu/265/voros-vagy-kek-1
Megjegyzendő, hogy a vörös kapszula az ébredés szimbóluma, míg a vörös ruhás nő ennek ellentettje.
Az alsó (gyökér) csakra SZET, utána pedig a szex-csakra jön a gerincen felfelé haladva. Ha nem vagy ura önmagadnak, a testi vágyak kielégítése hajt, nem kúszik fel az energiakígyó, nem válsz naptudatúvá.
Adam Sandlert az ESTI MESÉK filmben egy törpe mindig bokán rúgja, amint a parázna némberrel próbál kapcsolatot létesíteni. Egyik esetben egy vörös ló, másik esetben egy vörös Ferrari látható mellette.
Adam Sandler a KELLÉKFELESÉG filmben almát dobál egyik kezéből a másikba, mikor az ominózus parázna jelenet történik. A filmben ADAM választás előtt áll, mikor pedig jól dönt, elhangzik a 23.
http://www.hajnalhasadas.hupont.hu/felhasznalok_uj/9/7/97813/kepfeltoltes/kellekfeleseg_kepek.jpg?48821503

                                   Folytatás a hatosban jön
Weblap látogatottság számláló:

Mai: 142
Tegnapi: 400
Heti: 542
Havi: 9 573
Össz.: 3 301 604

Látogatottság növelés
Oldal: Esemény/Metamorfózis 5
Hajnalhasadás - © 2008 - 2022 - hajnalhasadas.hupont.hu

A HuPont.hu segítségével a weboldalkészítés gyors! Itt kezdődik a saját weboldalkészítés!

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »