Hajnalhasadás

ELÉRHETŐSÉG: pales17@freemail.hu TOVÁBBI OLDALAIM: http://hatodiknapon.hupont.hu/, http://napcsillag.hupont.hu/, http://csillagszeme.hupont.hu, http://csillag-szeme.hupont.hu, http://o-megacsillag.hupont.hu/, http://palesnapes.hupont.hu/

2010 szeptember 22-én, miután a Jupiter földközelbe ért, az őszi napéjegyenlőségnél tanúi lehettünk egy szép teliholdnak. Vadlúd hold - Lépcső/Kapu a mennybe
              liba hold
goose moon            alpha and omega
Dory szinkronszínésze a Némo nyomában animációs filmben Ellen DeGeneres.
                            liba2
                Némo, vagyis a BOHÓCHAL és a magasabb dimenzió
                            plazma
          http://1.bp.blogspot.com/_6hgSmco4R9M/TAWPSKGRSAI/AAAAAAAAJUs/c8DZDSGabn0/s400/sync_jupiter.png
A bolond (bohóc), ahogyan Szókratész is, elég bölcs volt ahhoz, hogy tudja, semmit sem tud. Elméjét nem terhelték előítéletek és előregyártott elméletek. Annak látta a dolgokat, amik. A tarotban a Bolond lényünknek az a része, amely elég bölcs ahhoz, hogy áhítattal álljon a teremtés misztériuma előtt, ugyanakkor elég merész ahhoz, hogy a dolgok mélyére nézzen.
                                        Némo és a pelikán.
                  pelikán némo
Pelikán ügyirat és a 2010 a Kapcsolat éve. Pelikán ügyirat női főszereplője pedig Julia Roberts Derby Shaw szerepében, akinek címe a 42 Beau Lac Lane
kapcsolat42 derby
                     2010 a Kapcsolat éve és a delfin.
                     delfin 2010
                     A delfin pedig a Szíriuszról származik.
Szeptember 22-én egy globális napkitörésnek lehettünk tanúi.
                 Nap
Nukleáris program és szeptember 11 az ENSZ-ben és a médiában 33-al:
Az amerikai kormány hajtotta végre a szeptember 11-i támadásokat, hogy alapot adjon a háborúkra és ezzel Izraelt védje - jelentette ki Mahmúd Ahmadinezsád az ENSZ közgyűlésén New Yorkban.
Az iráni elnök felszólalásáról az amerikai küldöttség és 32 másik ország delegációja, köztük a "magyar" is kivonult, hogy így tiltakozzanak. (33 ország, köztük a magyar!!!!!)
 
Alice csodaországban láthattunk két ikret, akiknek a homlokán, vagyis a 3. szemnél volt a piros szív, miután egy madár (FŐNIX) elrepítette őket. Alice-nek pedig egy sárkányt kellett legyőznie.
         ikrek
A két iker valójában az égi Castor és Pollux, mivel Alice egy fekete fehér kockás padlón esik át, mikor a barlangba (féregjárat) beesik a nyulat követve, akinek 9-et mutat az órája. A fekete-fehér kockás padló a Világegyetem szimbolikája.
A 153-as szám 1+5+3 = 9. A 153 az 1-től 17-ig terjedő számok összeadásának végösszege, és a 17 szorzata a 9-el (17 x 9 = 153).
A 17-es a Szíriusz csillaggal kapcsolatos szám. A WTC lerombolása pedig kapcsolatban van a Szíriusszal.
 
Miért is állt elő Ahmadinezsad egy összeesküvés elmélettel éppen most?
Nap - 33 - Kundalíni a gerincoszlopon - 3.szem - megvilágosodás, miként a 153 is a megvilágosodottak száma (Lemesurier - Nagy piramis rejtélyének megfejtése 42. old.)
 
A 2010-es Alice csodaországban-t, a 9 órát mutató nyúllal Tim Burton készítette, aki a 9 című animációs mozit is.
               Jupiter ujj és egy C-t formázó pásztorbot.
                       9
C formátumot láthatunk az Indiana Jones és az utolsó keresztes lovagban (ahol a Grál el volt rejtve), a Chicago című film borítóján, a Sátánka filmben kétszer is, stb.
                       c
                          Piros C a Vasember 2-ben.
       vasember 2
                 A Crest fogrémnél is kiemelik a C-t pirossal.
               crest
Ez volt az a fogkrém aminél elöször alkalmazták a Fluort. Az NA-FL az aluminiumgyártás egyik erősen mérgező mellékterméke. Korábban patkányméreg előállítására is használtak. Az IG Farben cég feldarabolása után jött létre a Procter & Gamble vállalat amely meghonosította a Fluor szót a Crest fogpaszta kampánya idején 1958-ban. A colgate ma a legfontosabb előállítója a Fluornak. Legtöbb vegyülete rákkeltő. Amerikában több állattenyésztő is beperelte az 50-es évek körül a kormányt mivel az állataik mind egy szálig elpusztultak a növényekben felhalmozódott fluor miatt ami a csapvízhez adagolás miatt került öntözés által a növényekbe. A vízhez a fogsziuvasodás miatt keverték mert állítólag meggátolja a fluor a fogak romlását. Ezt még ma is hangoztatják annak ellenére hogy ahol a vízhez adagolták nem hogy javult volna a fogak épsége inkább romlott. Mikor nem volt hol megszabadulni eme mérgező vegyülettől, beleengesték a folyókba. Csakhát a halak kipusztultak. Anno a Németek adagolták a csapvízbe, hogy az emberek agyműködését tompítsák. A  Bush család pl. jelentős haszonra tett szert az IG Farben vegyióriás 1929 és 51 közötti  támogatásával.
Milyen érdekes nem, hogy a világ vezetői mind érdekeltek a vegyszerek alkalmazásában?
Drábiktól:
A víz Fluorral való kezelésének az igazi célja csökkenteni a tömegek ellenállását az uralommal és az ellenőrzéssel az elvesztett szabadsággal szemben és mint tudós legkomolyabban és legőszintébben mondhatom hogy közel 20 éven át végeztem kémiai biokémiai fiziológiai és patológiai kutatásokat a Fluoriddal:bármely személy aki mesterségesen Fluoridizált vizet iszik 1 vagy több éven át soha nem lesz többé ugyanaz a személy sem lelkileg sem fizikailag mint aki korábban volt.
                      Miért C? Harmadik szem és fáregjárat
            wormhole
                                              Charlie Brovn
                            charlie
                                              Dubai és a C.
                               DUBAI
                                  A pálmafa szigetről később.
Tim Burton egy korábbi filmjében a "halott menyasszony"-ban szinkronszínészi szerepet kapott Johny Depp, a 2011-es "Rango", a "Kilencedik kapu", a "Karib tenger kalózai - a világ végén", és a többi film főszereplője.
A halott menyasszonyban a teliholdnál (házasság - családalapítás - Buddha szerint bilincs).
                              menyasszony
Jézus és a házasság:
Márk 12:
24. Jézus pedig felelvén, monda nékik: Avagy nem azért tévelyegtek-é, mert nem ismeritek az írásokat, sem az Istennek hatalmát? 
25. Mert mikor a halálból feltámadnak, sem nem házasodnak, sem férjhez nem mennek, hanem olyanok lesznek, mint az angyalok a mennyekben.
Lukács 20:
34. És felelvén, monda nékik Jézus: E világnak fiai házasodnak és férjhez adatnak: 
35. De a kik méltókká tétetnek, hogy ama világot elvegyék, és a halálból való feltámadást, sem nem házasodnak, sem férjhez nem adatnak: 
36. Mert meg sem halhatnak többé: mert hasonlók az angyalokhoz; és az Isten fiai, mivelhogy a feltámadásnak fiai.
 
Pál apostol levele Timotheushoz I.:
1. A Lélek pedig nyilván mondja, hogy az utolsó időben némelyek elszakadnak a hittől, hitető lelkekre és gonosz lelkek tanításaira figyelmezvén. 
2. Hazug beszédűeknek képmutatása által, kik meg vannak bélyegezve a saját lelkiismeretökben. 
3. A kik tiltják a házasságot, sürgetik az eledelektől való tartózkodást, melyeket Isten teremtett hálaadással való élvezésre a hívőknek és azoknak, a kik megismerték az igazságot.
4. Mert Istennek minden teremtett állata jó, és semmi sem megvetendő, ha hálaadással élnek azzal;
 
Pál apostol Badiny szerint Saul rabbi, az egyház megreformálója, a régi hit, vagy írások kiforgatója.
A magyarok szent állata a csodaszarvas. A szarvas pedig növényevő, nem eszik húst. Nem veszi el más tudatos lény életét.
Mindenesetre egyél, vagy légy táplálék, de ne azért éljél, hogy egyél, hanem azért egyél, hogy éljél. Jézusról viszont sehol sem szerepel, hogy húst fogyasztott volna Pál apostol, vagyis Saul rabbi levelével ellentétben.
Még Ézsaiás könyve 11. részében 7-9-ig is található Saul írásával ellentétes írás.
               Jézus
 Ha kiűzettünk a mennyből, ahol a paradicsom is található (ahol nincs halál) az iszlám és a magyar néphit szerint, most hol vagyunk? A dualitás világában van jó-rossz, menny-pokol, fekete-fehér, Fény/világosság-árnyék/sötétség, alsó-felső vagy éppen nő és férfi.
Ha nem vagyunk a Fényben, hol is lehetünk most?Miként Alice K. Turner leírja a "Pokol története" könyvében a jelenleg filmekből, mesékből, könyvekből ismert pokol teljes egészében ember alkotta építmény. Még a Magyarok ősanyja, a sumér történetekben is Inanna a fenti világból száll alá, ahonnan nincs visszatérés, és ahová az Atya fénye nem ér el, csak bizonyos időnszakokként. 
Roman Polanski készítette a "Kilencedik kapu" filmet, amiben Johny Depp játszott Frank Langella mellett, akit pedig a The Box (Doboz) filmben láthattunk viszont:
            ninth gatekilencedik kapu
                                                                      Jupiter ujj.
Polanski pedig a háziőrizetét svájci házában töltötte.
                   A ház oldalán: MILKY WAY, vagyis TEJÚT.
                          http://starcasm.net/archives/26092
                POLANSKI HÁZA
A 42 éves Charlotte Lewis pedig ugyancsak vádolja Polanskit.
Az ügyvédje bal vállán pedig egy pillangó.

Folytatás a hetesben
Weblap látogatottság számláló:

Mai: 62
Tegnapi: 569
Heti: 985
Havi: 6 145
Össz.: 2 631 449

Látogatottság növelés
  |     |     |  
Oldal: Omega - transzformáció 6
Hajnalhasadás - © 2008 - 2018 - hajnalhasadas.hupont.hu

A HuPont.hu segítségével a weboldalkészítés gyors! Itt kezdődik a saját weboldalkészítés!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: uton hazafele 3 teljes film - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »