Hajnalhasadás

ELÉRHETŐSÉG: pales17@freemail.hu TOVÁBBI OLDALAIM: http://hatodiknapon.hupont.hu/, http://napcsillag.hupont.hu/, http://csillagszeme.hupont.hu, http://csillag-szeme.hupont.hu, http://o-megacsillag.hupont.hu/, http://palesnapes.hupont.hu/

Az előző VÖRÖS vagy KÉK 4 cikk alján láthattuk a Tökéletes trükk zárójelenetét, a sok-sok TESLA gépe által materializált kalappal. A film végén elmondják, hogy az emberek nem a valóságot akarják, hanem az illúziót.

ILLUSION = 9+12+12+21+19+9+15+14 = 111 = magyar ABC szerint FA, angol szerint pedig KA, vagyis lelkek fája, vagyis élet fája, amiről éppen most van egy film premieren. http://www.imdb.com/title/tt0478304/releaseinfo

Kalapokat láthatunk a ROBINSON CSALÁD TITKA animációs filmben is. Az első kalap azonosítója DOR-15, vagyis 4+15+18+15, ami a már ismert 52-es szám. A kalap homloki részén egy VÖRÖS lámpa és egy a korona csakra lila színével ellátott csík.dor 15doris

Az animációs filmben elhangzik az ALPHA OMEGA GALAXIS, kiemelve az QF-AOG betüket, melyek együttes értéke 23-23. Az időutazásnál pedig láthatjuk a Makkot, a Tölgyfa termését. A Tölgy is Világfa.

http://hajnalhasadas.hupont.hu/felhasznalok_uj/9/7/97813/kepfeltoltes/kicsi/robinson_csalad_-_makk_es_alpha_omega.jpg?41756328

23-at láthattunk a KAPCSOLAT filmben is, amikor bejelentették a médiában, hogy van egy másik csillagkapu. A kapu Japánban volt és Jodie Fostert a csillagkapu gépezethez kettő, a homloknál H betüs vődősisakos személy kísérte, vagyis HH egyenlő 88-al.  

http://hajnalhasadas.hupont.hu/felhasznalok_uj/9/7/97813/kepfeltoltes/kicsi/kapcsolat_-_23_ora_es_masik_gep.jpg?88111441

kapcsolat hokkaidóhttp://hajnalhasadas.hupont.hu/felhasznalok_uj/9/7/97813/kepfeltoltes/kicsi/hh_88.jpg?95799677

 Aston Martin One-77 (2011) http://www.autostat.hu/autofigyel/1149-aston-martin-one-77-2011

            77 millió felhasználó adatait lopták el a SONY-tól hekkerek
                                          Sony japán óriáscég
                                            77 = OZ/PAN/NAP
                                   KAPCSOLAT és az ÚT OZHOZ
       http://www.hajnalhasadas.hupont.hu/felhasznalok_uj/9/7/97813/kepfeltoltes/kapcsolat_-_ez_az_ut_ozhoz_es_elvis.jpg?43348401

Valami nagy dolog történik, amit veled, velünk nem közölnek, csak kódolva, hírek, filmek mögé rejtve.

Az első nukleáris teszt kódneve TRINITY, vagyis SZENTHÁROMSÁG, ami a 777-es szám. Japánból pedig Fukushima került a világ médiaszínpadára.
2011. április - A német PUMA cég 77.7 millió eurós profitra tett szert

        china time travel

Hogy miről is van szó, az a következőekben nagyjából körvonalazható.

Anthony R. Curtis - az ŰR ALMANACH címü könyvében az 1972. augusztus 7-ei vihart a napon, a "valaha jegyzett leghevesebb napviharnak" nevezte.
                          space almanach
 
A "TUDOMÁNYOS HÍREK" leírta, hogy: " augusztus első napjaiban olyan zavar látszott a napon, mely augusztus 2-a és 7-e között négy fő lobbanást okozott, melyek  a valaha volt legnagyobbak közé tartozott. Az augusztus 7-ei robbanás után röntgen-sugarak érkezését észlelték."
A napszél az átlagnál három napon át 2.5-szörösére gyorsult, majd a következő 30 napban az átlagnak a 1.5-szörösére esett vissza. Bob Frissel leírja, hogy: "ha a Szíriusziak nem avatkoztak volna közbe, a robbanás mindent elpusztított volna, ugyanis a Nap óriási vörös lüktetésben készült a Jupiterig, vagy nagyjából addig kiterjedni. A Napban, minden földi élet forrásában, két hidrogénatom héliummá fuzionál. Mikor a felgyülemlett hélium eléri a kritikus mennyiséget, másik reakcióra kerül sor, ugyanis három héliumatom áll össze szénatomot (6 elektron, 6 proton, 6 neutron: 666) alkotva, melyben a Nap pulzálni tud. Az esemény alatt a Nap felszínének 2/3-án (66.6%) kialakult buborék következtében a Nap pólusai is elmozdultak. Az eseményre, mivel akkor még nem mozdultunk el Krisztus-tudat irányába, nem voltunk felkészülve.".
Az 1972-es eseményt az azt megelőző 18 éves számolások alapján 1972 augusztusa és októbere közé jósolták, vagyis tudták, hogy valami készülődik és történni fog, de a nyilvánosságot erről nem tájékoztatták, sőt az esemény hatására David Suzuki által összehívott világméretű tudományos konferencia után teljes hírzárlat állt be, mintha meg sem történt volna.
Az eseményre pontosan augusztus 6-nál került sor, ami a Szíriusz helikális felkelése, mikor a Nappal együtt kel az égbolton. Ezt a napot nevezik Jézus színeváltozásának a kereszténységben. 1946 augusztus 6-án az USA nukleáris bombát dobott Hiroshimára, mely városnévből levezethető Hyerosolyma /HI(E)ROS(OL)YMA/, vagyis SZENT SÓLYOM, a mai Jeruzsálem.
A Szíriusz, a Krisztusi/Kristály Tudatosság otthona, nem csak a mi bolygónknak és Naprendszerünknek, hanem az egész galaxisnak is, lévén a Szíriusz a galaxis szívcsakrája.
Az 1972-es eseményre a napunkon 40 évvel a 2012-es év előtt került sor, mikor is dec. 21-én 11:11-kor lesz téli napforduló. Éedekes egybeesés, hogy Bob Frissel 1989-re datálta Föld köré vont Krisztus-háló befejezését, ugyanis 13x153 az 1989, ettől 23 évre pedig 2012. A Föld energiahálója Born Gregely szrint pedig éppen 1989-ben kezdett szétválni. A halászatban a 153 halat természetesen hálóval húzzák ki a tengerből, vagyis az emberek sokaságából.
2012-re időzítve pedig valakik éppen egy az 1972-es esemény végkifejletéhez hasonló gabonaábrát fektettek le.
             Avebury Manor, Wilts, Anglia 2008 július 15
http://www.hajnalhasadas.hupont.hu/felhasznalok_uj/9/7/97813/kepfeltoltes/nap_atmegy_vorosbe.jpg?81563264
Nap
Vagy igaz lesz amit lefektettek, vagy nem. Vagy elhárítják ismét, vagy nem. Idegen objektumok a naprendszerben  Idegen objektumok a Naprendszerben 2
Ha valóságos veszéllyel állunk szemben és nem hárítják el, akkor nyilvánvalóan elértük a tudatszintet, mellyel a magasabb világba léphetünk. Én mindenesetre 2016-ra datálom az esményt.
 
Hamár szóba került a tér-idő kapuja, érdemes kicsit foglalkozni a Philadelphia kísérlettel. A kísérlet folyamán 1943. július 22-én lezajlott első kísérletben az USS ELDRIDGE romboló az emberi szem számára szinte teljesen láthatatlanná vált, és zöldes köd vette körbe. A kísérlet során a matrózokon émelygés és rosszullét lett úrrá. A második kísérletre ugyanezen év októberében került sor, amely során a hadihajó nemcsak eltűnt, hanem egy kékes fényű felvillanást követően el is tűnt a kikötőből, és mintegy 600 km-re lévő norfolki tengerészeti bázis közelében tűnt fel ismét, majd újra megjelent Philadelphia partjainál egy véletlenül bekövetkezett térbeli áthelyeződés, azaz teleportáció folyamán. A kísérlet folyamán TESLA korábbi találmányait alkalmazták, hivatalos verzió szerint álcázás céljából. A második kísérlet folyamán némelyek megzavarodtak, megégtek, páran a hajótestbe olvadtak, egyesek ismétlődően materializálódtak és dematerializálódtak, ketten pedig kiugrottak a hajóról, de nem a philadelphiai kikötőben, hanem a New York-i Long Island-en találták magukat, miután partra úsztak, méghozzá 1983-ban, mikor is a Philadelphia kísérlethez kapcsolódó Montauk Projectet hajtották végre. A Philadelphia kísérlethez szükséges technológiai adatokat egyesek szerint nem földi entitások szolgáltatták, melyet állítólag maga Tesla is kijelentett, de akkor senki sem hitt neki. Van aki szerint maga Tesla is részt vett a kísérletben, de Tesla a hivatalos verzió szerint 1943. január 7-én életét vesztette, még a kísérlet előtt. Hivatalos verzió szerint koszorúér trombózis végzett vele, míg Otto Skorzensky szerint Teslát január 6-án német ügynökök a természetes halál látszatát keltve  egy párnával folytották meg, és kutatási eredményeit ellopták. Talán véletlen, talán nem, de Tesla halála előtt két nappal a "halálsugár" találmányának legújabb fejlesztéseit felajánlotta az USA Hadügyminisztériumának, 1942 decemberében pedig átadta meglévő terveit és találmányait a kormány megbízott embereinek másolásra és mikrofilmezésre.
Al Bielek azt állítja, hogy a két kísérlet összekapcsolását szánt-szándékkal okozták, hogy a tér-idő szerkezetében egy hasadékot hozzanak létre, amin számos földönkívüli hajó tudott átlépni.
A Philadelphia kísérlet eredeti neve RAINBOW, vagyis SZÍVÁRVÁNY Project. A Montauk Project hivatalos neve pedig PHOENIX Project.
PHILADELPHIA = 16+8+9+12+1+4+5+12+16+8+9+1 = 101 = ÉLET-halál-ÚJJÁSZÜLETÉS; NEO  a 101-es szobában lakik és ott kapja az utasítást, hogy kövesse a fehér nyulat.
nyuszikép
A 2011-es évben, nyúl évében, a nyúl üregében tartózkodunk, ahol Morpheus, az álomvezető megmutatja, hogy milyen mély a nyúl ürege.
Philadelphiában történt az első amerikai szabadkőműves páholy megalapítása, mely város a 33° közelében fekszik.
philadelphia 3333
                                  33 inri
Fulcanelli a "Katedrálisok misztériuma"-ban ezt a kommentárt fűzi az INRI-hez:
"Az INRI felirat, amit exoterikusan Iesus Nazarenus Rex Iudoeorumnak értelmeznek, titkos jelentést kölcsönöz a keresztnek: Igne Natura Renovatur Integra. Mert a tűz segítségével és a tűzben tétetik próbára hamarosan féltekénk. És ugyanúgy, ahogy a tűz segítségével elválasztják az aranyat a tisztátalan fémektől, úgy lesznek elválasztva, mondja az Írás, az Ítélet nagy napján a jók a gonoszaktól."
 
Joel C. Rosenberg - Epicentrum:
"Jézus figyelmezetet arra, hogy ne számolgassuk visszajövetelének napját vagy óráját, ugyanakkor arra is bíztat, hogy gondosan figyeljük korunk eseményeit, mert ezekből megtudhatjuk, hogy mikor peregnek le az órán az utolsó homokszemek."
J.F.K kivégzése a 33. szélességi foknál történt az ELM utcában. Ezen a szélességi körön történt az első atomrobbantás, a Trinity (Szentháromság/777) és az Apollo (Nap) 11 indítása a Kennedy űrközpontból.
MONTAUK = 13+15+14+20+1+21+11 = 95 = SÍRIUS; PINEALGLAND
A két kísérlet folyamán egyfajta SZÍVÁRVÁNYHIDAT hoztak létre, melyek kapcsolódnak a 2012-es időponthoz.
2012 - 1943 = 69 = JinJang; Kapu; Rák csillagkép szimbóluma, a Nap pedig június 22-én éri el a legmagasabb állását, mikor is belép a Rák, a nyári napforduló jegyébe.
USS ELDRIDGE = 21+19+19+5+12+4+18+9+4+7+5 = 123
Hollywoodban a THE TAKING OF PELHALM 123 címü film metróban (egyik helyen le-másikon fel/csillagkapu) játszódik. Egyik főszereplője Denzel Washington, aki a maya naptár végétől 777 napra elindult világkörüli premierrel az UNSTOPPABLE (Száguldó bomba) címü filmjével, melyben egy 777-es számozású, VÖRÖS vonatot üldöznek KÉK vonattal. Ugyanebben az időpontban felszenteli a Sagrada Familiát, a világ legmagasabb templomát XVI. Benedek pápa, míg Lengyelországban elkészül a világ legmagasabb Jézus szobra, melynek mérete meghaladja a rioit is.
                  Jézus lengyel
777 jelentése Stauros vagyis kereszt és a Szentháromság egyik száma. A kereszt az örök élet szimbóluma, az Életfa. 777-es nap volt a FŐNIX eseménye, vagyis az APHELION (A Naptól való legmesszibb pontja a Földnek). Életből a halálba és a halálból az életbe, vagyis 101. Egyfajta visszatérés/újjászületés a Nap völgyében  http://www.fn.hu/tech/20070103/fold_ma_van/ . A  777 azonkívül Jézus keresztrefeszítési helyszínének tengerszint feletti magassága méterben. http://hajnalhasadas.hupont.hu/41/a-nasa-es-az-osszeeskuvok-titkos
777-nél, vagyis 2007 július 7-én pedig megalkották az UKAltonBarnes nevü helyszínen az AJNA, vagy AUM/OM szimbólumát
                                   om ábra
Nos az AJNA CSAKRA, vagyis a 3.szem (Tobozmirigy/Pinealgland) egyfajta csillagkapu. http://buddyhuggins.blogspot.com/2010/09/pineal-gland-stargate-to-time-travel.html
A Philadelphia kísérlet és a Montauk project csillagkapu esemény volt, vagyis STARGATE = 19+20+1+18+7+1+20+5 = 91 = 16+8+15+5+14+9+24 = PHOENIX = TIME/SPACE
TIME AND SPACE = 110
A két csillagkapu esemény hivatalos neve, mint már szerepelt RAINBOW és PHOENIX.
SZÍVÁRVÁNYHÍD = RAINBOWBRIDGE = 127 = TUTANHAMON és a PASSIO címü film időtartama. http://www.imdb.com/title/tt0335345/
A Passió címü film 2004 február 25-ei első premierje http://www.imdb.com/title/tt0335345/releaseinfo  432 hétre esik a 2012-es Vénusz-tranzittól. http://www.timeanddate.com/date/durationresult.html?y1=2004&m1=02&d1=25&y2=2012&m2=06&d2=06
       432 omega432
2011-ben bemutatták a 127 óra címü filmet, melyben a főszereplő jobb kezét otthagyva május 1-én szabadul ki a fogságból. A film plakátján egy X-et láthatunk középen egy ponttal, és a főszereplővel.
   127 óra2012 wormhole
                    spacetime
Figyelj és értsd meg, hogy a fogoly aki a középpontban helyezkedik el, TE VAGY, aki a tér-idő rabja.
127, ugyanis 1+2+7 = TÍZ = TEN = ISTEN, vagyis HAZATÉRÉS
Ennél az időpontnál kezdik el játszani a THOR (Német TOR = KAPU/Germán-Skandináv THOR = JUPITER, Jupiter csillagkapu) filmet.
                          Jézus
2011 május 1-3 -----> 2012 december 21-23 = 600 nap (görög gemátria X), vagy 864 000 perc (Napátmérő), vagy 14400 óra (144000/Fény/Kiválasztottak)
Május 2-a 2011-ben a 121. nap az évben, amely a héber gemátriában Jehushua ha Meschiah megfelelője, mely a 11x11, vagyis a 11 négyszögesítése, ami kerületben 44 egységnyi négyzet.
Ebben az időpontban került a világ hírmédiáiba OSAMA BIN LADEN halála, és ekörüli időpontban megfújják Tutanhamon trombitáját és a DNS-éről cikkeznek, melyeket a 110 - Tutanhamon és a szarkofág és a 110-től a transzformációig cikkekbe helyeztem.
Osama bin Laden számbeli megfelelője a 110, miként a TIME AND SPACE értéke is 110.
 
2012-ben, ahogy eddig a kirakós összeállt, és ahogy állítják néhányan, dimenzióváltás fog történni. A dimenziószintek különböző hangfrekvencián találhatóak. Az oktávok közötti "fal" úgy lett kialakítva, hogy érzelemre (SZER-ELEM, SZER-ETET) van szükség ahhoz, hogy át lehessen jutni rajta. Ahhoz, hogy a magasabb dimenziószinten maradhass, le kell vetni mindenfajta negatív energiát, gondolatot magadról, ott ugyanius minden FÉL-ELEM azonnal megtestesül, ami pedig visszadob erre az alacsonyabb szintre és akkor újraindul a mókuskerék. Azok az entitások, akik a Philadelpia kísérlethez és a Montauk projecthez szolgáltatták az adatokat, ezen a falon állítólag nem képesek átjutni, mivel az érzelmi testüket teljesen elvesztették.
 
A SETI keretében 1974. november 16-án Carl Sagan és Frank Drake által összeállított üzenetet sugározták ki az arecibói rádióteleszkóppal, mint az első, idegeneknek szánt rádióüzenetet a Messier 13 gömbhalmaz felé, a HERKULES csillagképbe.
Az üzenetre, ami válasz visszajött 2001 augusztus 14-én 9768 nap, vagyis 234432 óra múlva. http://hajnalhasadas.hupont.hu/260/a-fonix-utja
2010-ben az UNESCO a Világörökség részévé nyilvánította a bosnyák piramisokat. 2012-re az UNESCO és a CIA arra készül, hogy a világ legnagyobb és legértékesebb történelmi emlékműve lesz a bosnyájk piramisok völgye.
                                    Miért pont 2012?
CSILLAGKAPU/Kurt Russel. A film plakátjain egy csillagkapu látható a piramis fölött, miként a filmben a kapu a piramisban található.
                              stargate
                 Kurt Russel és a  MILLIÓKÉRT A POKOLBA
A filmben 72 percnél elhangzik egy dal, amiben említésre kerül 2012, és hogy az Oroszlán király visszatér.
A Milliókért a pokolba mozi műsorra tűzését a kiadó, a híres neves naptár végidejéhez, vagyis a február 23-ai mozipremierjét 4320 napra időzítette 2012 dec. 22-től. http://www.imdb.com/title/tt0233142/releaseinfo A filmben a srácok Elvisnek öltöztek, aki pedig 42 évesen halt meg és viselt egy azték naptárköves fellépő ruházatot. Elvis 2012-ben lenne 77 éves.
OZ a Kapcsolat filmben. Jodie Foster 27-et (RED/ÉBREDÉS) és 45-öt (ADAM/19/DNA, ADAM/MADA/MAGYAR)
                       KAPCSOLAT és a 101 meg a 88.
              NAP ÉBREDÉSE = NAP NÉPEK ÉBREDÉSE
 
Érdemes megnézni, hogyan változott az idők folyamán az MGM oroszlánjának az arckifejezése. Hogyan változik egyre morcosabbá, látva a földön történő drámát.
            MGM
                               MGM = 13+7+13 = 33
                 oroszlánok Jézus
Rómában pedig, Malakiás jóslata szerint már csak egy pápa kerül hatalomra XVI. Benedek után.
Egy kőtáblán pedig az olvasható, hogy a Szent Péter-bazilika alatt 152 pápa nyugszik.
                                leo 152 nap
   LEO
               SUNSHINEINCEPTION
                             LEO 
                                   LEO
                                       JANUS
Weblap látogatottság számláló:

Mai: 64
Tegnapi: 569
Heti: 987
Havi: 6 147
Össz.: 2 631 451

Látogatottság növelés
  |     |     |  
Oldal: VÖRÖS vagy KÉK 5
Hajnalhasadás - © 2008 - 2018 - hajnalhasadas.hupont.hu

A HuPont.hu segítségével a weboldalkészítés gyors! Itt kezdődik a saját weboldalkészítés!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: uton hazafele 3 teljes film - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »