Hajnalhasadás

ELÉRHETŐSÉG: pales17@freemail.hu TOVÁBBI OLDALAIM: http://hatodiknapon.hupont.hu/, http://napcsillag.hupont.hu/, http://csillagszeme.hupont.hu, http://csillag-szeme.hupont.hu, http://o-megacsillag.hupont.hu/, http://palesnapes.hupont.hu/

Russel Crowe 2010-ben megkapta ötágú csillagát (Vénusz/Szíriusz). Russel Crowe a "börtönvonat Yumába" címü filmben szerepelt 2007-ben, Christian Bale-el. CHRISTian Bale volt Jézus és Batman, azonkívül a "Terminátor-Megvátás" John Connorja, az emberiség megmentője.

       RUSSEL                 3 10
 
3:10 átalakítva 3:X, vagy XXX/101010 = a 42 binárisa  http://en.wikipedia.org/wiki/42_(number
Az 50 a Szíriusz száma és a TIN (ÓN) helye a periódusos rendszerben, a 124-es számmal, ami a Jupiter asztrológiai szimbólumába rejtett szám, miként a TIN a Jupiter megfelelője is.
         TIN
A 3:10 to Yuma filmben Russel Crowe legelső jelenete, mikor egy madarat rajzol (Törpe sas, vagy sólyomféle).
Russel Crowe végül maga száll fel a vonatra, miután CHRISTian Bale meghal, de előtte megszállnak a hetes szobában.
Közvetlenül Sir Anthony Hopkins (Thor 2011, Farkasember 2010, ....) csillaga mellett kapott helyet Russel Crowe csillaga.
Emilio Estevez és Anthony Hopkins a Freejack (Szabad préda) filmben. Emilio kocsija 1991-ben megsemmisül Emilio pedig 2009-ben találja magát.
                             FREEJACK
EMILIO FREEJACK
Emilio kocsija a The Black Swan (rózsaszín) és 8-as számú.
EMILIO bLACK SWANBLACK SWAN 8
BLACK SWAN VÉGETUDATCSERE
Black Swan = Fekete hattyú
Székely népmesékben a szép tündérlányok fehér hattyú, lúd vagy galamb képében jelennek meg, a nagy fehér tónál (ami a Tejút). Olyan szépek, hogy a Napra lehet nézni, de rájuk nem (vagyis Nap-leányokról van szó).
A fekete hattyú a fekete Nap, láthatatlan Nap, központi Nap, vagyis a fekete lyuk a Tejút középpontjában, szívében, amely az SgrA, ahonnan időközönként aktív fázisban anyag áramlik szét a galaxis pereme felé, vagyis felénk is.
A Teremtés során azt az anyagot, a többletet amelyre a Teremtéshez már nem volt szükség, Amma a Po-tolo (Szíriusz-B) csillagba tömörítette, hogy onnan adja tovább az idők végezetéig a pótláshoz szükséges anyagot a világnak, és egyben forgásában, mozgásában segítse azt (Ez szerepelt a kettes cikkben). A Szíriusz-B a másik láthatatlan Nap, vagyis csak időközönként figyelhető meg.
 
Elijah Wood és az "Everything is illuminated" 2005-ben. Soundgarden - Black Hole Sun http://en.wikipedia.org/wiki/Black_Hole_Sun (A kutya temploma), Dogstar (Keanu Reeves/Szíriusz) és a "Our Little Visionary".
ELIJAH WOODBLACK HOLE SUN
                      DOGSTAR OUR LITTLE VISIONARY
Elijah Wood volt a 9 animációs filmben a KILENCES, de játszott "a tizenhetes csapdája" filmben, a Flipperben (Delfin/Szíriusz), ő volt Frodó a Gyűrük urában, és Capt. John C. Chapin (JC !) a Beyond All Boundaries-ben.
 
Fekete hattyú-fekete holló....
Nanny Mc Pee és a Nagy BUMM. A "V mint vérvosszú"-ban szereplő Natalie Portman fekete hattyúja már szerepelt az első cikkben
nanny mcblack swan 2010
Natalie és a 17, 2009-ben, a 17 photos if Isabel filmben. Natalie és Elijah Wood Paris I Love You filmben szerepelt együtt.
natalie 17paris
                          Szív, mint szívcsakra és 17.
Nos Emilio Estevez a FreeJACK-ban 2009-be érkezik.
A színesbőrű (FEKETE, vagyis JACK BLACK) Jack pedig a 4-es felosztású célkeresztbe (Zodiákus 4 AEON) került Whoopy Goldbergnél, a Ghost (Patrick Swayze/42) film médiumánál.
                           whoopi jack
Jack Black pedig eljátszotta a Cápamesében Lenny-t, a vegetariánus cápát. Lenny pedig bekapja OSCAR-t, akinek szinkronszínésze Will Smith (Legenda vagyok, Hancock, ID4, Sötét zsaruk, .....).
                      cápamese
Will Smith a Hancockban és a Legenda vagyokban megjelölte 2012-t, amit már leírtam, mint cápa szimbolizmust is.
A cápa előtt pedig ott volt a bálna. A bálnában pedig Jónás 3 napot töltött el. (Ozirisz 72, Jézus halál-feltámadása, Táltosok révülése stb.). Jézus pedig visszatérésének idejéhez kötötte Jónás jelét.
moby dickomen
YOU HAVE BEEN WARNED - Figyelmeztetve lettél!
OMEN tükörképe NEMO. Némónak apját (Némo nyomában animációs filmben) pedig szintén bekapta a bálna. Némót a 42-es házba viszik, apját pedig egy pelikán (Jézus szimbólum) kapja ki a vízből a 888-as (888 = IESOUS) hajónál.
Rod Scheider volt a Cápa és a 2010 a kapcsolat éve főszereplője.
ROB CÁPAROB 2010
2010THE DIVINE INVASION
                               TOY STORY
Na vajon miért is célozták meg a kismamákat és az apróságokat 2009-ben a H1N1-es vakcínával, amelyben a magyar 10-szer annyi higanyszármazékot tartalmazott, mint más országoké?

Folytatás a hatosban
Weblap látogatottság számláló:

Mai: 249
Tegnapi: 526
Heti: 249
Havi: 5 409
Össz.: 2 630 713

Látogatottság növelés
  |     |     |  
Oldal: Szíriusz kapcsolat 5
Hajnalhasadás - © 2008 - 2018 - hajnalhasadas.hupont.hu

A HuPont.hu segítségével a weboldalkészítés gyors! Itt kezdődik a saját weboldalkészítés!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: uton hazafele 3 teljes film - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »