Hajnalhasadás

ELÉRHETŐSÉG: pales17@freemail.hu TOVÁBBI OLDALAIM: http://hatodiknapon.hupont.hu/, http://napcsillag.hupont.hu/, http://csillagszeme.hupont.hu, http://csillag-szeme.hupont.hu, http://o-megacsillag.hupont.hu/, http://palesnapes.hupont.hu/

2011 március 11-én rengett a föld Japán mellett, mely 8.8-asról 9-esre lett módosítva, az idő előrehaladtával. Ez által megsérült a fukusimai nukleáris erőmű, melynek következményeként radioaktívi sugárzás került a levegőbe.
                    Japán zászlaja egy fehér alapon vörös kör.
                           japán zászló
               Ezt megelőzően Japánt 7.2-es rengés rázta meg.
Az események alatt Magyarországon meghalt  Ranschburg Jenő, akit a magyar "SPOCK"-nak hívtak.
A Star Trek II.: Khan haragja című filmben SPOCK az Enterprise kapitánya, az időközben admirálissá előléptetett Kirk azonban átveszi a parancsnokságot, mikor régi ellensége, Khan megszerzi a Genezist, egy hatalmas erejű, fegyverként is használható technológiát, melyet eredetileg terraformálásra fejlesztettek ki. A legyőzött Khan végső bosszújaként szabadjára engedi a Genezist. A hajót és legénységét Spock menti meg, azzal, hogy az antianyag-reaktor kamrájába siet, hogy működésbe hozza a hajtóművet és a hajó elmenekülhessen a fenyegető robbanás elől, ami sikerül is, Spock azonban hősi halált hal, a SUGÁRZÁS hatására.
A STAR TREK filmek következő részei a SPOCK NYOMÁBAN, utána pedig jött a HAZATÉRÉS.
Mint már említettem a NASA első űrsiklója, mely Föld körüli pályára állt az OV-101 ENTERPRISE.
Az Enterprise 1976. szeptember 17-én készült el. Az átadásán a Star Trek főcímzenéjét játszották, és a sorozat alkotója, Gene RoddenbeRry, valamint több színésze is jelen volt.
Az űrkompok repülését egy Omegás logóval zárják (STS-135), melyet logójában  az atom szerkezetét rejtő STS-134 előz meg. Ebbe a repülésbe az idők folyamán belekeveredett egy kis Arthur C Clarke-os rituálé is Gabrielle Giffords lelövése nyomán, akit először Dr. David Bowman látott el. Az STS-134 misszióban Gabrielle párja is részt vesz.
Az Arthur C Clarke műveiből készült filmekben pedig láthatunk egy vörös szemet (HAL), mely később már kék (Sal).
                          hal sal
     sal 9000
Vörös szemet már behelyeztem a NASA hírnöke és a 88 cikkbe is a 88-as rendszámú radioaktív elemmel kapcsolatban, melyet a pálosok is ismerhettek, lévén 88 lépcsőfok van a kolostoruknál Sopronban. A Nándor-magaslat pedig éppen mellette található. Ezen a hegyvidékes részen a sugárzás szintje majd kétszer akkora, mint a város É-ÉK-i részén. A Nándor-magaslat gyomrába vájt kutatóállomás radon-koncentrációja rendkívül magas. A hegy ezen oldalán a sugárzás jóval meghaladja a hegy ellentétes oldalán mérhetőt.
A Nándor-magaslat ha megfigyeled olyan hegy, amelyből valamikor leszeltek egy darabot. Megfigyelhető ez az ország más vidékén is. Szántai Lajos maga is említ egyet, ahol egy bányát építettek a valamikori hegyoldalba vájt szentélyt eltüntetve. A hegy ezen oldalán, az óvoda előtt láthatunk egy kisdedet tartó Mária szobrot (MM rovásban 88).
Egyre érdekesebb a téma, ha észreveszed a kapcsolatot a pálos kolostor megnyitása és a Japán 8.8-as rengése közt, ekkor ugyanis Oroszlányban is rengett a föld.
Nos SPOCK sugárzástól hal meg. Következő rész a STAR TREK-ben a Spock nyomában, aztán a Hazatérés, mint írtam.
Spock szülőbolygója a VULCAN, melyet a 2009-es Star Trek filmben felrobbant NÉRÓ. A filmben Chris Pine James T. Kirk, aki Denzel Washingtonnal üldözte a 777-es vonatot, a 777 napra levő hétre időzítve a premiert, 2012 dec. 21-től, mikor 11.11-kor van napforduló. A vonat elején kétszer látható a 777, ami 42 (6x7).
Chris Pine apja a Star Trekben, aki 800 életet mentett meg 12 perc alatt,  pedig 2011-ben mint THOR (Jupiter) érkezik a földre, az emberiség megmentéséért.
Nos Spock szülőbolygója  a Vulcan, mely felrobbant, a Vulkáni tevékenység pedig a film után mozgásba lendült.
2010 spock
Spock a GENEZIS (Teremtés) által kiváltott sugárzás miatt hal meg és kéztartása a V.
Robin Williamsnél ugyanez látható, mikor tojásban érkezik a földre.
                            nanu
     A Teremtés szimbólumában pedig GAGA-át láthattuk, 2011-ben.
            nanu gaga
Most akkor mi is történik? Szándékos radioaktivitás terjesztése, amivel leplezni lehet egyfajta sugárzást, amely a földből érkezik és a hazatérésedet segíti elő?
Könnyen lehet, de ezt döntsd el te magad! Én mindenesetre nem kapkodnék tablettákért, akármennyire reklámozzák a médiában, hogy elkapkodják. Ez az agymosásos reklám általnos, ha azt akarják, hogy valami fogyjon!
Nos Spock a 2009-es Star Trekben vörös anyagot kreál, mely fekete-lyukat/időkaput nyit meg, egy felrobbant csillag, egy Szupernova érkezése miatt. Superman 2006-ban épp emiatt érkezik a földre (Betelgeuse?). Spock vörös anyaga vörös labda, háttérben egy 4 részre osztott körrel.
       spock vörös anyag
Vörös labdát/golyót láthatunk a Különvélemény filmben is, háttérben a Daredevillben a homlokon célkeresztel megjelölt Colin Farrellel
különvéleménykülönvélemény 2
                          
       minority report
               fenegyerek
A teremtői energiák bolygója a naprendszer szívcsakrája a Jupiter, ki 2011-ben a földre érkezik Hollywood szerint (THOR). Jupiter a naprendszer szívcsakrája, míg a Pilis a földnek szívcsakrája.
                            BUDA = MEGVILÁGOSODOTT
         Jupiter egyik száma a 42, a kozmikus tudaté pedig az 51
Meghalt Arnóth Sándor. Az 51 éves vétkes sofőr az 51-es km-kőnél visszafordult a főváros irányába, és a forgalommal szemben 8-9 km-t megtéve, a 42-es km-kőnél frontálisan ütközött az 51 éves Arnóth Sándor kocsijával, melyben még az 57 éves Zagyva István sofőr tartózkodott. (51x3=153; 51+57=108)
2011 március 11-ei rengés után 9 nap után leltek túlélőkre Japánban. Az egyik a 16 éves ABE DZSIN.

             http://www.rtlklub.hu/hirek/kulfold/cikk/359801

                 ABE LINCOLN/ABE SAPIEN/ZEUSZ/JUPITER

                         DZSIN/ALADDIN/KÉK SZELLEM

 
            abe lincolnzeusz
                   
     2010
     2010 vörös
A dzsinn szinkronszínésze Robin Williams, aki a grált tartja a kezében a Halászkirály legendája filmben. Ő a Jumanjiban az elefánt (Jupiter/Ganesha).
ALADDINABE SAPIEN
        ABE SAPIEN az 51-es ARANYKAPU mögött található (HELLBOY 2).
                                    16 éves volt ABE DZSIN
    1642tin
                              9 nap után találtak túlélőket
9RED EYE3.SZEM
            Mindent a szemed elé raknak. Kérdés, hogy látsz e.
                                       Calgonit 84
                    CALGONIT
                                                lidl
                                LIDL
                                         i betü = 9
 
 red eyesunshinethe mark cillian inception
A RED EYE a Bika csillagkép Aldebaran csillaga (király csillag), vagyis a bika szeme. Ezen csillag fölött történik a Bika két szarva közt a Vénusz-tranzit, és jelen lesz a Jupiter (Zeusz) 2012-ben. A Bika csillagkép Szeth (sátán/káosz) lakhelye, melybe a naprendszer is beletartozik. A galaxis kapuja pedig az Orion/Ozirisz/Nimród, melyben a Bellatrix csillag a 3. szem energetizátora. A RED EYE ezen kívül Shiva harmadik szeme is.
                                              RED EYE
http://www.hajnalhasadas.hupont.hu/felhasznalok_uj/9/7/97813/kepfeltoltes/red_eye_rapture_1221.jpg?55824944
                             KÉPLET ÉS A 1221/88
CAGE122188
KÉPLET1KÉPLET2
                         
                               A Nap és az Élet vize 5
Mint már írtam egyszer Isten az olasz nyelvben DIO. A pápa botján és Rómában pedig megtalálható a melatonint termelő tobozmirigy jelképe, a toboz, melyről a Kövek kódja és 2012 - 4 cikkben írtam.
A dió fontos szerotonin forrás, mely megnyitja azt a bizonyos KAPU-t!
Világokat örző aranydió meséjének refrénje: "Kemény dió, arany dió, mit örző te örök dió, kapu benned, világ benned".
toboz róma pápa
A sóról, mivel hazánkat megszállók éppen ezt szennyezik, és ennek fogyasztásáról akarnak lebeszélni egyre intenzívebben: http://www.larimarkristalykapu.hu/sobarlang.html
A sókristály szerkezeténél fogva csökkenti a szervezetre mért káros elektromágneses sugárzást. A só védi a sejteket, és különösen az agysejteket az elsavasodástól. A só fontos szerepet tölt be az agyban a szerotonin és melatonin szintjének konstans fentartásában. Ha elegendő víz és só van a szervezetben, akkor, mint természetes antioxidánsok, eltávolítják a szervezetből a toxikus salakanyagokat, így nem kell esszenciális aminósavakat, mint pl. tryptophan és tyrosin a szervezetnek feláldozni. Ugyanis a tryptophan szükséges a szerotonin, melatonin és tyrosin képzéséhez.
Weblap látogatottság számláló:

Mai: 63
Tegnapi: 569
Heti: 986
Havi: 6 146
Össz.: 2 631 450

Látogatottság növelés
  |     |     |  
Oldal: A vörös labda és a 88 rejtélye
Hajnalhasadás - © 2008 - 2018 - hajnalhasadas.hupont.hu

A HuPont.hu segítségével a weboldalkészítés gyors! Itt kezdődik a saját weboldalkészítés!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: uton hazafele 3 teljes film - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »