Hajnalhasadás

ELÉRHETŐSÉG: pales17@freemail.hu TOVÁBBI OLDALAIM: http://hatodiknapon.hupont.hu/, http://napcsillag.hupont.hu/, http://csillagszeme.hupont.hu, http://csillag-szeme.hupont.hu, http://o-megacsillag.hupont.hu/, http://palesnapes.hupont.hu/

23-as szám jelent meg a SÖTÉT ZSARUK első részében a SHEA stadionban, amikor a FLUSHING MEADOWS CORONA PARK nevü helyszínről felszállt az UFO, elrepülve a stadion felett. Az UFO-t a 23-as játékos veszi észre, és fejbetalálja a baseball labda. A parkot, ahonnan az UFO felszállt, 2011-től 72 évre hozták létre. Will Smithet, vagyis J-t, a polip a WTC-vel a háttérben kapja el. A WTC már többször szerepelt, hogy a 23-at jeleníti meg (lásd Super Mario, W-TC/23-23, stb.), egyfajta tudatugrást, vagy éppen ébredést. Will első jeleneténél felfut a spirális épület (DNS) folyosóján, A film végén pedig lelövik az UFO-t (Komikus tudat), amely lerombolja a parkban látható rácsozott felépítésű (börtön) Földet.
http://1.bp.blogspot.com/_DUDuj5ufIfA/SH5aTDGouDI/AAAAAAAAAB8/-wiBUCVYueM/s640/Unisphere.jpghttp://peterbdunn.files.wordpress.com/2011/06/prison-earth.jpg?w=578
http://hajnalhasadas.hupont.hu/felhasznalok_uj/9/7/97813/kepfeltoltes/mib_dns_kepek.jpg?27182519
Ha jó szemlélő vagy, észreveszed, hogy Will a bogár által eltulajdonított furgonnál állva, le sem veszi a szemét arról a fickóról, akinek ingjén a Nap látható, közben pedig a Vénuszról és a Fényről beszél.
Will Smith felvételijénél 7 személyt hívnak meg a fekete ruhások közé, melyek közül Will ruházata kirívó a többitől, jelképezve az alsó csakrát, a gyökércsakrát. Will még a céllövészeten is előtérbe helyeződik. Miután felvétele sikerül egy 6x7-es liftnél tárul fel előtte a fekete ruhások bázisa.
http://hajnalhasadas.hupont.hu/felhasznalok_uj/9/7/97813/kepfeltoltes/mib_-_csakrak__ebredes.jpg?92981847
42-es szerepelt a JUMANJI és a TOLVAJTEMPÓ filmekben is. A szám ezen filmekben kapcsolódik a tényleges szabadsághoz, az illúzióvilág hátrahagyásához. Will Smith háta mögött megjelenő 48-as óra az UNIVERSAL nevü boltban látható. Willnél ekkor egyfajta ébredés látható.
http://hajnalhasadas.hupont.hu/felhasznalok_uj/9/7/97813/kepfeltoltes/mib_-_kapcsolatok.jpg?48310685
Amikor Tommy Lee Jones felajánlja Will Smithnek, hogy csatlakozzon a MIB-hez, a jelenet kezdetekor is és zárásakor is a WTC-t láthatja a néző.
Will Smith 2007-ben szakított a szcientológia egyházzal, 2011. augusztusában pedig “állítólag” a feleségével is. Hogy ennek van e köze az eseményekhez, az az ő dolga.
Will viszont a Sötét zsarukban J szerepében látható, 2012-ben pedig 44 éves lesz. 44 pedig négyszögesítve annyi mint 121, vagyis Jézus a Messiás.
           Will Smithről és a 2012-es mennybemenetelről lásd
                                   Kódolt transzformáció 1
http://hajnalhasadas.hupont.hu/felhasznalok_uj/9/7/97813/kepfeltoltes/mib_-_72_rosenberg_orion000.jpg?50889543
 1. A kis ROSENBERG (rózsákhegye) a fej belsejében székel, a feje pedig az agy központjából kémleli a külvilágot. A homlokcsakra, az agy központja, a lélek székhelye, melynek szimbóluma a 2x48 szírmú lótusz. A holografikus világmodellben, a test és vele együtt az agy csak egy kivetülés, egy illúzió. Az agy belsejében, ahol eredendően sötét van, a szemen keresztül érkezik be a látható világ információja, melyet aztán az agy alakít át képekké, színekké. A látható tárgy által visszavert fénynyalábok fordított képként vetődnek a retinára, amelynek látványa itt elektromos jelekké alakulva, eljutnak az agy hátsó részében található látóközpontba, egy parányi helyre, ahová a fény nem jut be. A kis Rosenberg a lélek, agy központjából való kémlelését jeleníti meg. A külvilág, amelyet érzékelünk, teljes egészében az érzékelőtől, vagyis tőlünk függ. A világ nem más, mint egy álom/illúzió, a MAYA, amely 2012-ben fordulóponthoz, frekvenciaváltáshoz ér. Ez a frekvenciaváltás nem valahol a távolban, mint pl. a galaxis magjában, hanem benned, az agyad központjában történik. A Sötét zsaruk 1-ben a galaxis az ORION nevü cica nyakára van helyezve, vagyis az Orionon léphetsz ki a galaxisból, akárcsak a János vitézben, vagy ősi hitünkben. Az Orionban található az agy központjában elhelyezkedő tobozmirigy energetizátora. Az Orion nevü cica gazdája Rosenberg, aki 72 dollárt fizet a sárga taxisnak, amely Ozirisz történetének megjelenítése a filmben (Ozirisz/Orion/Nap), ugyanis Szeth 72 cinkostársával zárta ládába, vagy ölte meg a másik történet szerint Oziriszt, akinek szarkofágját üresen találták feltárásnál, ugyanis a története a lélek átviteléről szól, egyik korból a másikba. Rosenberg a testbe zárva kémleli a világot, akárcsak a Földön minden teremtmény. A kapu benned van és te vagy a kulcs. Neked kell megnyitni az ajtót, hogy az Úr beléphessen.
 2.              A macskafélékről:    A kocka el van vetve 9
  1. Jelenések könyve 3/20-21; 2/26-28: “Ímé az ajtó előtt állok és zörgetek; ha valaki meghallja az én szómat és megnyitja az ajtót, bemegyek ahhoz és vele vacsorálok, és ő én velem. A ki győz, megadom annak, hogy az én királyiszékembe űljön velem, a mint én is győztem és ültem az én Atyámmal az ő királyiszékében. És aki győz, és aki mindvégig megőrzi az én cselekedeteimet, adom annak a hajnalcsillagot”
  2. A piros pirula project azt mondja, hogy a kaput a Sátán nyitja meg, akit Lucifernek neveznek (Vénusz), de ha ismered az írást, tudod, hogy akik ezt állítják, félrevezetnek. Mint kiderült és látható, vannak akik a dezinformálást választották, pedig Jézus elmondta, hogy a hazugok nem mehetnek be az ajtón. Mint írják a filmsorozat készítése körül is van néhány zavaros részlet, melyre csak a készítő és a Vodafone ismeri a választ. http://comment.blog.hu/2011/10/18/most_akkor_miert_satanista_sebestyen_balazs
  3. A lepel lehullásánál nem tárják fel, egyszerűen rávágják, hogy ÜNNEPI HANGULAT, LEHULL A LEPEL, MEGJELENIK BALÁZS, vagyis szerintük LUCIFER/SÁTÁN LERÁNTJA MAGÁRÓL A LEPLET. Csak mellékesen a BALÁZS név jelentése KIRÁLYI, Balázs pedig papnak van öltözve. Hogy feketébe, azzal most nem foglalkozok, ugyanis a magyarok Pálosai ettől ellentétes színben, fehérben tündököltek. Kánaán szerepel a reklámban, amely Mózeshez kapcsolódik. Lepel lehullásával és az ünnepi alkalommal kapcsolatban pedig lásd: Korinthusbeliekhez írt II. levél 3. rész 13-17: “És nem, miként Mózes, a ki leplet borított az orczájára, hogy ne lássák Izráel fiai az elmulandónak végét. De megtompultak az ő elméik. Mert ugyanaz a lepel mind e mai napig ott van az ó szövetség olvasásánál felfedetlenül, mivelhogy a Krisztusban tűnik el; Sőt mind máig, a mikor csak olvassák Mózest, lepel borul az ő szívökre. Mikor pedig megtér az Úrhoz, lehull a lepel. Az Úr pedig a Lélek; és a hol az Úrnak Lelke, ott a szabadság.”
  4. A lélek, amely az agy központjában székel, az Úrtól származik. Te az Ő része vagy, az isteni szikra, vagyis Isten fia. A kapu mely megnyílik a harmadik szem, amelyre azt mondják a piros pirulások, hogy a Sátán műve. Észrevetted, hogy a piros pirulások a FÉL-ELEM-re építenek és kihagyják a FELEMELKEDÉST?
  5. Mivel az élet értelme a Tudat/Fény Fénybe való visszatérése, nézzünk bele a SÖTÉT ZSARUK 2-be, melyben a Zartha fénye a főszereplő, akinek neve LAURA. Laura jelentése: BABÉRFA, BABÉRKOSZORÚ, DICSŐSÉG, GYŐZELEM. Laura BEN pizzériájában dolgozik, melynek falán és dobozain a Szabadság-szobor, felette az ötágú csillag és a BEN látható. A PIZZA az olasz PIAZZA, vagyis tér szóból eredeztethető, amely egyes filmes elemzéseknél magát a teret/teremtést, a felszelt pizza pedig a zodiákust jeleníti meg. Ben jelentése Fény/Fiú, vagy éppen a Vénusz. Magyarán BEN pizzériájánál az olvasható kódolva, hogy: FÉNY-VÉNUSZ-SZABADSÁG. A film DVD-jének menüjében látható, hogy a kukacok a 6D-ben laknak, ami lefordítva 64, vagyis Hórusz. Az ajtó nyitógombján pedig szintén olvasható a BEN, vagyis FÉNY/FIÚ. Az ajtót pedig megnyitják!!!
http://hajnalhasadas.hupont.hu/felhasznalok_uj/9/7/97813/kepfeltoltes/mib_2_-_ben_kepek000.jpg?68672846
   BEN földi ruházatát SERLEENA lecsapja csápjaival, aminek folyamán a Fény kiszabadul a test börtönéből. Tommy Lee Jones a törölt memóriájának visszahozatalánál feltekint a égre, ahol az Orion csillagkép látható. Ekkor nyeri vissza memóriáját, egyfajta megvilágosodásra kerül sor. A memória visszanyerését szolgáló gép az UNIVERSUM nevü boltban található, ahol Will is látható volt a 48-as órával, az első részben. Will viszont a 6D lakásba betérve közli a kukacokkal, hogy 101-es van a központban, ahol korábban a 42-es liftnél a polipot is láthattuk.
http://hajnalhasadas.hupont.hu/felhasznalok_uj/9/7/97813/kepfeltoltes/mib_2_-_orion_es_polip000.jpg?47712258
   K, vagyis Tommy Lee Jones a 42. utcában található Grand Central Terminal (GCT/Galactic CenTer/7-23) nevü állomáson található C-18-as (C18 = 318 = HELIOS/NAP) szekrénybe helyezte a kis szekrénylakókat, akiknek egy órát adott, így őt Fényhozónak nevezik. Mint kiderült, a szekrénybe zárt lények (börtön) álszent népség, vagyis parázna természetűek. Will Smith-t egyébként ennél az épületnél akasztották fel fejjel lefelé az I AM LEGEND filmben, melyben az élőholt éjszakai lények feltámasztása, fényre hozatala volt a feladata 2012-ben. K az első részben kiválasztotta J-t, hogy visszatérhessen az “életbe”, vagyis halott lett. K volt Ozirisz és átadta magát J-nek, vagyis Hórusznak. A második részben viszont visszatért az élők/látók közé (Napszemüveg/They Lives), és bemutatta a Szabadság-szoborra helyezett Fényvillanást a 7 pontból kiinduló atomszerkezetes robbanás után. Laurát, vagyis Zartha fényét itt Serleena óriási kukac formájában akarta lenyelni, de a bátrak győztek. A filmben a kis JEFF metróba helyezése is ugyanaz a felállás, mint a Leviathan esetében, vagy mint Serleenanál.
http://hajnalhasadas.hupont.hu/felhasznalok_uj/9/7/97813/kepfeltoltes/mib_2_-_fenyhozo_postazo000.jpg?65772348
   Will Smith mellett az UNIVERSUM bolt pincéjében az 53-as szám látható, amely szám 2012-höz és a Naphoz kapcsolódik, miként már többször bemutattam. A postázóban, ahová Tommy Lee Jonest, vagyis K ügynököt helyezték a leveleket szortírozó alkalmazottnál olvasható, hogy YOU ARE THE KEY, CAN’T STOP THE GIRL, 
SEXUAL HARASSMENT.http://hajnalhasadas.hupont.hu/felhasznalok_uj/9/7/97813/kepfeltoltes/mennybemenetel.jpg?66090469 http://1.bp.blogspot.com/_v-jkdc-LjSM/S_bKMbWTTxI/AAAAAAAAAKw/o5RBCmX07sE/s1600/gates-welcomehdr.jpg
Weblap látogatottság számláló:

Mai: 291
Tegnapi: 526
Heti: 291
Havi: 5 451
Össz.: 2 630 755

Látogatottság növelés
  |     |     |  
Oldal: Leviathán/FÉL-ELEM 2
Hajnalhasadás - © 2008 - 2018 - hajnalhasadas.hupont.hu

A HuPont.hu segítségével a weboldalkészítés gyors! Itt kezdődik a saját weboldalkészítés!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: uton hazafele 3 teljes film - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »