Hajnalhasadás

ELÉRHETŐSÉG: pales17@freemail.hu TOVÁBBI OLDALAIM: http://hatodiknapon.hupont.hu/, http://napcsillag.hupont.hu/, http://csillagszeme.hupont.hu, http://csillag-szeme.hupont.hu, http://o-megacsillag.hupont.hu/, http://palesnapes.hupont.hu/

Az előző MAGYAR NYUSZI HOPP cikkben szerepelt, hogy a Kapcsolat filmbe belehelyezték: Ez az út Ozhoz (This Way to OZ).

A film bevezetőjében láthatjuk és hallhatjuk, amint a különféle rádió és TV műsorok, hogyan terjednek szét az Univerzumba. Az Óz a csodák csodája film betétdalát, az OVER THE RAINBOW-t miért is ne, a Szíriusz A és B mellett elhaladva hallhatjuk.
Spielberg Hook filmjében pedig NEVERLAND egy fényes csillagnál található. Robin Williams-t pedig egy tündér viszi Sohaországba, ahol a NORTH felirat helyett annyit láthatunk a tengeben, hogy OZ. Első alkalommal szívárvánnyal.
Tündér Ilona vára a sarkcsillag, mely az Északi csillag.
hook ozhook oz 2
A 101-ig terjedő üzenet, a Kapcsolat filmben, a VEGA csillagtól érkezett, ahonnan Jodie továbbmegy. Jodie Foster szerepelt a Rabbit Ears: The Fisherman and His Wife (Halászat/nyúl/antenna) filmben. Nicholas Cage filmjében, a Képletben viszont Cage fia bejelenti, hogy VEGA lesz. Ezután pedig láthatjuk, hogy fénylények/angyalok viszik el az Életfához fehér nyuszikkal.
oz kapcsolatvega képlet
Több író felvetette, hogy az ÚR Ádámmal magyar nyelven beszélt, így érdekes ez a VEGA szinkronicitás, ha tudjuk, hogy az Úrnak az első emberhez intézett parancsa, a húsmentes táplálkozás volt.
Mózes I. könyve 1. rész/29: "És monda Isten: Ímé néktek adok minden maghozó fűvet az egész föld színén, és minden fát, a melyen maghozó gyümölcs van; az legyen néktek eledelül."
Felvetik azt is, hogy az ADAM név a MADA (Magyar) nép megfordított változata. Ádám számbeli megfelelője W. Wynn Wescott alapján pedig a 45. Ez a szám a Vegáról érkezett üzenet vételére használt 27 rádióteleszkópnál felmerül, miután Jodie Foster visszaérkezett a csillagkapun, így lett 27-ből 72. A 27 egyenlő a 3x3x3-al, miként a 2008 végén elrabolt Sirius star tanker is 333 méter hosszú.
http://hajnalhasadas.hupont.hu/felhasznalok_uj/9/7/97813/kepfeltoltes/kicsi/kapcsolat_2745.jpg?89067534
A Kapcsolat filmet a Roger nyulas Robert Zemeckis készítette. Érdekes, hogy rendre kapcsolat mutatkozik a nyúllal és a nyúl évével a már bemutatott filmek tekintetében. Robert Zemeckis Vissza a jövőbe filmjében is magyar fordításban Michael J Fox-ot (MJ/23) ismét nyuszinak gúnyolják. Zemeckis RémRom animációs filmjében, amikor egy nyuszit látunk, a DJ nevezetü kissrác elalszik. Ekkor a vösrösre váltott képkockáknál a szoba padlójára rávetül a ház árnyéka három szemmel. A középső szemből előnyúl egy kéz, ami megfogja DJ-t, erre ő felriad kezében a nyuszival. A jelenet előtt DJ az asztalra elhelyezett füzetre dob egy kulcsot, amin egy embert kergető cápa látható. A jelenet végén viszont bejön BONES egy hüllős jelmezben Jupiter ujjal. DJ dadáján pedig Skull & Bones toppot láthatunk, a háttérben egy vitorlással. A RémRomban ismét hallhatjuk a 27-et Zemeckistől (1nap 3 óra = 27 óra)
http://hajnalhasadas.hupont.hu/felhasznalok_uj/9/7/97813/kepfeltoltes/kicsi/rem_rom_reszletek.jpg?74609865                         
A RémRom mesében a hüllős jelmez bábjára ráhelyezik az M betüt, ami angolban 13, rovásban 8-nak felel meg. Észrevetted már, hogy ez nem éppen gyermekek szórakoztatására készült játék? Figyeld meg a Super Mario Bros, vagy a Szörny Rt. M betűjét és vesd össze.
rémrom Mmario
                           mario V
A Szörny rt-ben halakat láthatsz a KÉK árnyalatú lila foltos lényen. Zárásként pedig egy 42-es csapó jelenik meg, vörös X-es ajtóval.http://hajnalhasadas.hupont.hu/felhasznalok_uj/9/7/97813/kepfeltoltes/kicsi/szorny_rt_-_halak_-_42_-_x_-_voros_ajto.jpg?77911874
      
Ezt az M betüt láthatjuk a Craft címü filmben is a buszsofőrön.
                       craft m
Luigi Mario, vagyis John Leguizamo új filmjénél azt olashatod, hogy MARADJ A FÉNYBEN (Vanishing on 7th Street), A MÁSIKNÁL PEDIG 1420BŰNÖS a kocsi rendszámán (The Lincoln Lawyer).
John Leguizamo a fenti képen V formában tartja az ujjait, miként a rózsaszínü párduc is a plakáton.
pink pantherszíriusz
                A V sorozat idegenjei pedig a Szíriuszról jöttek.
         sirius v
A Super Mario Brosban láthatjuk a lerombolt WTC-t, rajta a KK-t, villámok formájában, amint egy kék kéz fogja. A WTC a Disney csatornán sugárzott animációs filmben már kapuként jelenik meg. A Super Marioban láthatjuk a 23-as számot is az épületnél.
        wtc mariowtc disney
Marioék pedig mint két iker állnak az M-ben, megjelenítve az Ikreket, mely az idők végezetének megjelenítője a zodiákus körön.
                 zodiákus
             endtimes
 RémRom-ban a fekete-fehér rendőrpárost láthatjuk, amint a gyermekeket megfenyítik. A fehér azt monfja a lyukba kerültök, a fekete közben pedig a jobb szemét (Nap) mutatja a kezével, vagyis fekete Nap. A házikó tulajdonosa elmondja, hogy 45 éven keresztül csapdába ejtettek (45 = ADAM/MADA). ezután elmondja, hogy szabadok lettünk, ami után láthatjuk a napraforgós kislányt.
 http://hajnalhasadas.hupont.hu/felhasznalok_uj/9/7/97813/kepfeltoltes/kicsi/rem_rom_jelenetek_2.jpg?29379549
                     
Napraforgóról - Fekete Napról és a Keanu Reeves csapatáról a Dogstar-ról, és a 127 óra főszereplőjéről James Francoról, aki a filmben május elsején otthagyja a jobbkezét. James Franco vezette a 2011-es Oscart:
temple of the dogdogstar
127 óraelijah
Mint már számtalanszor leírásra került, az esemény ami jön, kapcsolatban van a szívcsakrákkal, így a Pilissel, Jupiterrel (Zeusz) és a Szíriusszal (Ízisz).
                      X-AKTÁK: The Lone Gunmen.
X AKTÁK ISISSCULLY ZEUSZ
                                Fox mulder 42, 23, 123
         MULDER 42
Az X-akták sorozat VÉGJÁTÉKÁNAK ideje természetesen szintén 2012 december 22.  http://www.youtube.com/watch?v=_n__HdgCYt0
Weblap látogatottság számláló:

Mai: 141
Tegnapi: 313
Heti: 141
Havi: 7 864
Össz.: 2 633 168

Látogatottság növelés
  |     |     |  
Oldal: Magyar nyuszi hopp 3
Hajnalhasadás - © 2008 - 2018 - hajnalhasadas.hupont.hu

A HuPont.hu segítségével a weboldalkészítés gyors! Itt kezdődik a saját weboldalkészítés!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: úton hazafelé 3 videa - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »