Hajnalhasadás

ELÉRHETŐSÉG: pales17@freemail.hu TOVÁBBI OLDALAIM: http://hatodiknapon.hupont.hu/, http://napcsillag.hupont.hu/, http://csillagszeme.hupont.hu, http://csillag-szeme.hupont.hu, http://o-megacsillag.hupont.hu/, http://palesnapes.hupont.hu/

2010 július 7-én a londoni székhelyű BP a mexikói öböl katasztrófájának nyomán elindította az OMEGA  tervet.
Egy kétségbeesett kísérletben, hogy a mexikói öbölben levő metángáz miatt nehogy megrepedjen a tengerfenék a BP és a vezetés egy olyan tervet eszelt ki, ami csak tudományos-fantasztikus művekben olvasható. Ez a terv egy olyan klatasztrófába torkollhat, amit ember még nem látott, csak Noé idejében. Az olajcég most titokban egy olyan tervet készít elő, amivel létrehoz egyfajta irányított fúzió általi impulzust.
Amíg a világ figyelemmel kíséri az olajvállalat kísérletezését a vállalati vezetők zöld fényt adtak egy nukleáris EPFCG alkalmazására
A jelentések még mindig azt mutatják, hogy a metángáz jelenléte az öböl vizében milliószor nagyobb a normálisnál - ezt a NOAA kutatójárműve a Thomas Jefferson jelentette.
Múlt héten a tudományos kutatóhajó által felfedezéssel sokkolták a közvéleményt, hogy a BP katasztrófájának helyszínétől mérföldekre repedést fedeztek fel a tengerfenéken.
BP folyamatosan fenntartott egy OMEGA tervet, ha a kísérlete a szivárgás megállítására nem sikerülne. Ez a terv lehet a végső remény, hogy megállítsák a szivárgást, ami a világ vizeinek elszennyezését okozná, de ugyanakkor egy olyan környezeti katasztrófát is kiválthat, ami egy tömeges kipusztulási hullámot idézne elő.
Egy szupertitkos biztonsági bázis - CFB Suffield - a kanadai dél Albertában jelentések szerint magas szintű mérnökök, fizikusok és katonai tudósok lázasan dolgoznak, hogy kifejlesszenek egy  EPFC generátort.
Tudományos papírok szerint a generátor egy apró fúziós szerkezet, másképp egy apró nukleárisbomba.
Az EPFCG egy csillagháborús (STAR WARS) szuperfegyver.
Ha megnézzük a SOLAR CRISIS borítóját ezt találjuk rajta: "From the visuals wizards who brought us star wars and 2010".
Erről már írtam:
A nukleáris EPFCG akár több milliárd ampert és több száz terrawattot tud létrehozni, ami kiütheti az elektromos rendszereket EMP-ként, de ezáltal meg is olvaszthatja a kőzeteket a tengerfenék repedésénél.
BP titkos Omega terve 2010. július 7-én komolyan megkezdődött. A források szerint a brit Geological Survey (BGS), az United States Geological Survey (USGS), BP és Halliburton felállítottak egy tesztzónát is.
Amíg a tervet csak B-tervként hajtanák végre a legrosszabb forgatókönyv közelgésének esetében, néhány Geo-vegyész aggodalmát fejezte ki, mivel elképzelhető, hogy  egy EPFCG felrobbantása az Öbölben meggyújtaná a metángázt.
Időközben, míg a hírcsatornákon az újabbnál-újabb híreket kapjuk az olajszivárgás megállításáról, az előkészületek a tesztre folytatódnak Kanadában
Metánbuborék lassított felvételen:
 
Kínaiak felvásárolnák a BP részvényeit, esetleg a két energetikai cég vegyesvállalatokat hoz létre egyes projektek keretében, vagy a BP eszközöket ad el a PetroChina-nak
Látható, hogy valamilyen előre eltervezett akció van a láthatáron, ugyanis 7/7-nél indították útjára az OMEGA tervet. 7/7-nél volt Londonban a busz és metrórobbantás. London legmagasabb épülete 42 emeletes!
Jelenések könyve 1. rész
8. Én vagyok az Alfa és az Omega, kezdet és vég, ezt mondja az Úr, a ki van és a ki vala és a ki eljövendő, a Mindenható.
                 ALFA OMEGA
Július 17-19-én 888 nap lesz hátra 11:11-től és a naptár végétől.
                                888 = Iesous = JÉZUS
         JESUS
 
Az alfa a hármasságra, az ómega az egységre utal, vagyis Szentháromság.
A BP 777 (Szentháromság) napra robbantott a 2012-es Vénusz-tranzittól.
 
Megjósolt olajkatasztrófa
Megismételt katasztrófa
Weblap látogatottság számláló:

Mai: 14
Tegnapi: 569
Heti: 937
Havi: 6 097
Össz.: 2 631 401

Látogatottság növelés
  |     |     |  
Oldal: Az utolsó napok jelei 9
Hajnalhasadás - © 2008 - 2018 - hajnalhasadas.hupont.hu

A HuPont.hu segítségével a weboldalkészítés gyors! Itt kezdődik a saját weboldalkészítés!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: uton hazafele 3 teljes film - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »