Hajnalhasadás

ELÉRHETŐSÉG: pales17@freemail.hu TOVÁBBI OLDALAIM: http://hatodiknapon.hupont.hu/, http://napcsillag.hupont.hu/, http://csillagszeme.hupont.hu, http://csillag-szeme.hupont.hu, http://o-megacsillag.hupont.hu/, http://palesnapes.hupont.hu/

Az előző levelekben felvázoltam, hogy Steven Spielberg, és természetesen a mögötte állók, titkos üzenetet közöltek a filmjeikben, a világ titkos társaság közössége felé. Spielberg 3. típusú találkozások mozija 33 évre történt 2010-től a Tigris évétől ,mikor is a Jupiter létrehoz egy kapcsolatot Shiva-val, a kozmikus tudathoz. Ezt az újjászületést jelenítette meg Arthur C Clarke 2010 - a Kapcsolat éve művével is, amiből film készült 2001 Űrodüsszeiája mellett. Emiatt szól a vuvuzela oly intenzíven az afrikai futball stadionban, ugyanis szervezetten viszik a vuvuzelás rajongókat a stadionba. Valójában a 20-as Tarot lapon is ugyanaz a trombita, vagy harsona jelenik meg, ábrázolva a sírból kiemelkedő halottakat, ami nem mást jelent, mint a spirituálisan halottak felébredését az álomból.
ítélet
Behelyeztem Denzel Washington Malcolm X filmjének borítóját, ami titkos kommunikációt tartalmaz, mint általában sok-sok hollywoodi film.
Az új Scherlock Holmes filmben is találhatunk egy érdekes üzenetet.
scherlock 2
scherlock
A tarotban a fortuna, vagy szerencs kereke a 10-es (X) kártya. Az X a középpontban, a kék kígyó testén.
Ebben a lapban a kék szfinx a Jupiter szimbólizmusa.
A keréken az ördög, vagy éppen Lucifer.
                               tarot x
David Fontana ezt a lapot összekapcsolja egy magasabb valóságba lépéssel.
Az aranylemezek üzenete is összekapcsolja a Jupiter csillagot egy ilyen eseménnyel. Arthur C Clarke-nál a 2010 a Kapcsolat évében pedig a Jupitert Lucifernek hívják.

Steven Spielberg kezéből került kiadásra 2008-ban az Indiana Jones és a kristálykoponya királysága címü film.
Ebben a filmben a kristálykoponyák termében az azték naptárkő Tonatiuh látható a földön. Ezen állnak a sztárjaink. A naptár 2012 dec. 23-án lejár.
http://hajnalhasadas.hupont.hu/felhasznalok_uj/9/7/97813/kepfeltoltes/kicsi/indiana_tonatiuh.gif?11048756
Spielberg másik filmjében, a 3. típusú találkozásokban az első eseménynél, mikor megtalálják az 1945-ben eltűnt gépeket a 33-as, vagy éppen a 33.33-as jelzésű gépnél állnak meg a film fő kutatói.
A filmben megjelenik az Alien sorozat Bishopja, vagyis Lance Henriksen mikor az idegenek leszállnak az ördög toronynál. Ő kapott szerepet 2004-ben az AVP-ben, vagyis az Alien Vs. Predator (Halál a Ragadozó ellen) címü filmben is, mint a kutatócsoport feje. A filmben Charles Bishop Weyland-ként tűnik fel, amit sok-sok helyen egy W-vel jelölnek meg, ami az angol ABC 23. betűje. Az ember örökítőanyaga, a DNS sejtjeink magjában 23 pár kromoszómába szerveződik.
Az AVP-ben is találnak egy naptárat a világ első piramisában. Spielberg és  J.J. Abrams (LOST, Star Trek) pedig 2011-ben jön a SUPER 8-al. 8 az újjászületés száma.
http://hajnalhasadas.hupont.hu/felhasznalok_uj/9/7/97813/kepfeltoltes/kicsi/3._tipusu_3333_000.jpg?91554538
      alien
2010-ben az Illuminatiban, 2011-ben pedig a 13. kapu-ban kapott szerepet.
                        http://www.imdb.com/name/nm0000448/
                 illuminati
Ugyanez a 23-as szimbolizmus tűnik fel Tom Hanks Cast Away (Számkivetett) filmjében W, mint Wilson személyében, ami egy AVP labda.
                 cast away
Az Alien Vs Predatorban (AVP) a naptáron egy kettős szálú spirált láthatunk, mint a DNS megjelenítését. A filmben számos helyen megjelenik az azték naptárkő. Egy ízben maga a Predator áll rajta, és az Alien savas vérével a harmadik szemnek a pontját jelöli meg.
      http://hajnalhasadas.hupont.hu/felhasznalok_uj/9/7/97813/kepfeltoltes/kicsi/predator_naptarko_3_szem000.jpg?79385819
Az Alien és a Predator első ütközetére a Nagy Naptár előtt kerül sor.
Nos mint ismert, a 33 lényeges szám az illuminátusoknál.
33° 33perc a Föld rácshálójára fektetve az egyenlítőtől, vagy éppen Greenvichtől 2012.9 tengeri mérföldre helyezkedik el.
              33.33
Ez a szám, vagyis a 33.33% vagy egy tucatszor beleszerkesztésre került a judeo-keresztény bibliába az Föld utolsó napjaival kapcsolatban.
 
 
2002 augusztus 15-én egy nem emberi entitást ábrázoló piktogram jelent meg.
1208 az összes karakter (151 karakter 8 bitben) a discben, amit a kezében tart, mintegy kódolva az üzenetet a 2012-es időpont eseményeihez.
Nos 1208 mérföld a távolság a 33.33 szélességi fok, és az ábra keletkezésének helyszíne közti szélességi elhelyezkedésben.
http://hajnalhasadas.hupont.hu/felhasznalok_uj/9/7/97813/kepfeltoltes/kicsi/david_flynn_1208.jpg?51467744
Az ábra és a rooswelli "katasztrófa" közti kapcsolatot leírtam: http://hajnalhasadas.hupont.hu/19/jupitervenusztranzit-2012-1
 
Ismert, hogy Nicholas Cage játszott a KÉPLET filmben. A képletben megtalálja a kódolt 2001 szeptember 11-ét. Játszott Oliver Stone WTC filmjében tűzoltóként, a Bad Lieutenant címü filmjét pedig először 2009 szeptember 11-én játszották a mozik Olaszországban. Előtte csak filmfesztiválon. A neve felett pedig feltűnik a 2 torony.
                             http://www.imdb.com/title/tt1095217/
        cage
Mint a 3-as cikkben írtam, Cage filmjével, a Képlet-el megjelölték az európai légtérzárat és az olajfúró katasztrófáját ,mint az Ítélet kezdetét. Másszóval az egész csapássorozat ami az emberiséget sújtja egy előre megtervezett eseményláncolat, aminek végkifejlete 2012, és a Jelenések könyve 9/11 Pusztítójának, Mélység angyalának eljövetele.
 
Nicholas Cage a Szellemlovas filmben a Négy elemmel küzd meg. Mikor a légióval megküzd, kék lesz a lángja.
cage 2ghostrider
              A háttérben Mihály arkangyal, kezében kard és mérleg 
Az ezoterikusok Mihály arkangyalt a Merkúr lelkének tartják. Merkúr pedig az alkímiában a transzformáció/transzmutáció szimbóluma. http://www.hermit.hu/php/index.php?com=tajekoztato_cikk&tajekoztato_id=82&tema=Hermetika&tajekoztato_kategoria=hermetika
Nicholas Cage filmjében, a Kick Ass-ben pedig az egyik szereplőnek a Merkúr ujját, vagyis a kisujját vágják le. Utána pedig lelövik. (Halál-újászületés-transzformáció)
               http://www.hajnalhasadas.hupont.hu/felhasznalok_uj/9/7/97813/kepfeltoltes/kicsi/nicholas_cahe_-_mihaly_es_a_merkur_ujj.jpg?90368615
Cage Kick Ass filmjét 2010 április 16-án vetítették az amerikai mozik.
Ebben Cage a Jupiter ujját mutatja. Milyen a háttér a másik plakáton? Tiszta olaj?:
big daddykick ass
        42
Április 16-án az RTL is bemutatta a szívárvány összes színében pompázó meteort Amerikát átszelve.
"Szemtanúk szerint a középnyugati amerikai államokban észlelt meteor a szivárvány szinte összes színében pompázott, és egy hatalmas, valamint több kisebb robaj kísérte útját."
 
Biblia:
(Teremtés könyve 9,13)
szivárványt helyezek a felhőkbe: ez legyen a szövetség jele köztem és a föld között
(Lukács Evangyélioma 21. rész)
27. És akkor meglátják az embernek Fiát eljõni a felhõben, hatalommal és nagy dicsõséggel.
 
Érdemes megnézni az olajkatasztrófa nyomán, hogy Leonardo Di Caprio-val készült dok.filmben hol is taposnak a földre:
 11 óra
Az olajszennyezés pedig már veszélyezteti a környék atomerőműveit, a tenger élővilágát, a növénytermesztést, stb.
Ez a szerencsétlenség egy lassan de biztosan terjedő világkatasztrófának igérkezik, mert bizonyítékok vannak rá hogy a nyersolaj már nemcsak az összetört kútból, hanem a több helyen meggyengült és megrepedt tengerfenékből ömlik ki irtózatos, emberi technikával kezelhetetlen nyomással. (20-70 ezer PSI !!!) Ez pedig azt jelenti hogy csaknem az egész tengeralatti olajmező tartalma ki fog ürülni a tengerbe, amit a különféle tengeráramlatok idővel szétvisznek a világtengerekbe. Ez egy olyan borzalmas katasztrófa, amelyhez foghatót még nem élt át az emberiség, könnyen lehet azért nem, mert lehet hogy egy ilyen katasztrófát nem lehet túlélni.
http://johndotyjr.blogspot.com/2010/06/oil-disaster-will-be-end-of-life-as-we.html
 
Clive Owen-el 2006-ban volt egy film az "Ember gyermeke" vagy FIA, amivel szintén megjelölték a 2012-es évet.
http://www.hajnalhasadas.hupont.hu/felhasznalok_uj/9/7/97813/kepfeltoltes/az_ember_gyermeke_2012_kezdet_veg.jpg?18283063
                       
A 2005 augusztusi Hihetetlen magazinban volt olvasható egy cikk Jézus Krisztus naplója címmel:
 
"1995-ben izraeli régészek találtak egy kétezer éves papirusztekercset, amelyen Jézus Krisztus saját kezüleg írt naplója olvasható. A Kurt Frankel vezette nemzetközi régészcsoport Jézus feltámadásnak helyén három koporsószerű ládát ásott ki. Ezek egyikében volt a napló. Harvey professzor szerint a hely és maga a barlang megfelel Arimátriai József kriptája leírásának, ahová Jézus keresztről levett testét helyezték. Eddig azért nem bukkantak rá, mert ez a barlang nem a turistáknak mutogatott Szent Sír templomnál van. A tekercs írója azt állítja, hogy  Jézus, és a naplót a halála és a feltámadása között eltelt három nap alatt írta. A Biblia szerint e három nap alatt Krisztus az Olajfák hegyérl felemelkedett a menynyekbe, majd alászállt a pokolba, aztán „felkereste az igazakat mind e Földön”. Harvey professzor úgy magyarázza ezt a dolgot, hogy Krisztusnak csak a lelke járt ezeken a helyeken, testét hátrahagyta, hogy megírja ezt a naplót. Ez az írása tulajdonképpen a végrendelete az „igazak” számára, hogy reményt nyújtson nekik, és erőt adjon a megpróbáltatások elviseléséhez. A napló alapján a második millenniumot megelőző öt évben, vagyis 1995-ben Isten el fogja veszíteni
türelmét az emberek iránt. A szöveg szerint: „Akárcsak Szodomában és Gomorrában bűnökkel és gonosz indulatokkal lesz tele a lelkünk. Az ember felfuvalkodott és zabolátlan lesz. Fellázad a harmóniát teremtő isteni akarat ellen, és lábbal tapossa az örök erkölcsi értékeket. Csak a testi dolgok tudását áhítja; igazsággal, törvénnyel nem törődik. A Föld minden gazdagságának birtoklására tör. Amivel csak dolga akad, mindent megront.” Aztán felteszi nekünk a kérdést: „Miért törekedtek hiábavaló tudásra? Az elrejtett tudás bennetek lakozik. Nem adhattam tudtotokra, mert mások kárára használtátok volna.” A napló folytatásából kiderül, hogy Isten még egyszer megpróbálkozik majd, hogy meggyőzze az embert, hagyjon fel a gonoszsággal, de az emberek többsége ezt meg fogja tagadni. A továbbiakban azt ígéri, hogy akik engedelmeskednek Isten szavának, és erősek maradnak a hitben, azokat a Teremtő megjutalmazza. Miután a gonoszok megbűnhődtek, a Föld ismét édenkertté változik. Olyanná, amilyen a kezdet kezdetén volt, mielőtt Ádám és Éva megszegték Isten parancsát. Az igazak itt a Földön Istennel élnek majd ezer évig, aztán pedig megtérnek hozzá a menybe, az örökkévalóságba. Ez alatt az ezer év alatt „éhínság, járvány, betegség gondja ismeretlen lesz az emberek között”. A tekercseken az áll, hogy Teremtő sokszor fogja figyelmezetni az embereket, mielőtt végleg elveszíti a türelmét. Mindezekre a jelekre azonban keveseket kivéve senki sem fog figyelni. „Az ember továbbra is makacsul hátat fordít Istennek. Nem hiszi, hogy gonoszságáért Isten megbünteti. Nem érti meg, nem látja be, hogy magára vonta a Mindenható Isten haragját. Még akkor sem látja be gonoszságát, amikor csak hamut, fájdalmat, halált és pusztulást lát maga körül.” A végítélet bekövetkezése a Bibliával összhangban zajlik majd: „Elküldöm az Antikrisztust, és
egy ideig ő fog uralkodni. Rombolni fog és pusztítani. És csak akik hallgattak a szómra, azok menekülnek meg a pusztulástól.” A naplót idézve: „2005. április 17-én én fogok visszatérni a Földre, és akkor mindeneket elér a Mindenható Isten bosszúja. Akik a gonosz útját járták, azokat erőszak és rombolás fogja sújtani. Fenéket és ragályt, éhínséget meg szomjhalált küldök rájuk, és nem lesz azoknak békesség.” A napló tehát pontosan közli Jézus visszatérésének időpontját. Természetes nem az általunk használt naptár szerint. Az arámi nyelven írt tekercseken egy korabeli dátum szerepel, amit a zsidó időszámítás szerint adtak meg. Harvey professzor ennek alapján számolta ki a Gergely-naptárhoz igazodó dátumot. Krisztus visszatérése nem azt jelenti, hogy 2005. április 17-én megszólalnak az égi harsonák, és egy földöntúli hatalom által hirtelen mindenki megmérettetik. A Jók, a Jézus által felügyelt inkubátor világba, új Jeruzsálembe; míg a rosszak a pokolba kerülnek. A Megváltó csendben, észrevétlenül érkezik a Földre. Azt sem tudjuk, hogy újszülöttként érkezett hozzánk, vagy a régi énjének megfelelő fizikai testbe materializálódva látja el feladatát. Erre vonatkozóan a napló nem ad semmilyen támpontot. Az írás csak itt-ott villant fel egy-egy részletet Jézus ifjúkori éveiből, majd rátér a későbbi, meghatározó eseményekre. Végül a szellemi örökösöknek szóló útmutatással fejeződik be: „Minél gyorsabban térjetek meg, és ragaszkodjatok a tanításaimhoz. Nem maradtok egyedül! Lesznek, akik mellétek állnak az imádságban és a böjtölésben. Bízzatok az én szavamban! Vonuljatok a titkos helyekre, amelyeket készítettem nektek, s melyeket felfedek előttetek, ha itt az idő. A bűnösök megpróbálják majd elkerülni a pusztulást, de én nem hagyom menekülni őket. Le fogom zárni előlük a kapukat s a vízi utakat, az országutakat és az ösvényeket. Öklükkel fogják ütni a falat, a fejüket fogják beleverni, de az nem fog engedni. Ám rád, hűséges népem építem majd új királyságomat, és velem fogtok élni az Ígéret Földjén.” A nagy átalakulás után gyökeresen meg fog változni az emberek gondolkodásmódja. A megmaradók, a túlélésre érdemesnek találtak felismerik életük valódi célját, az élet örök értékeit, és a pénz többé nem képez válaszfalat ember és ember között. Megszűnik az önzés, az egymás iránti részvét lenség, az elidegenedés. Az emberek nem a vagyoni helyzetük, hanem a belső értékeik alapján fogják becsülni egymást. Látókörük kiszélesedésével elfogadják a láthatatlan erők létezését, és igyekszenek az életüket az univerzális törvények szabályai szerint alakítani. Megvalósul a bibliai példabeszédekben olvasható salamoni prófécia, mely szerint: „Az igazak fogják lakni a földet, és a feddhetetlenek maradnak meg rajta. A bűnösök kivesznek a földről, a hitetlenül cselekvők elpusztulnak.” Az „Élni és élni hagyni” helyett az új kor jelmondata ez lesz: „Élj úgy, hogy mások is élni tudjanak.” Az új kor embere mások érdekét is legalább annyira szem előtt fogja tartani, mint a sajátját."
 
Nos a cikkből ami hitelesnek tűnik az a 2005-ös év, amikor a Katrina hurrikán lecsapott az amerikai földrészre és egy Npesemény volt, amiről nem nagyon lehetett hallani a médiában. Az esemény a csillagászati galaktikus kiegyenlítés és a maja naptár végdátumának félidejénél történt. Ez szerepelt az első cikkben: http://hajnalhasadas.hupont.hu/32/uj-korszak-hajnalan
A koronázás pedig szerepelt az 1260 nap van még időd cikkben: http://hajnalhasadas.hupont.hu/26/1260-nap-meg-van-idod
 
Nem árt viszont szem előtt tartni, a 12 évet is. Ez ugyanis közel esik a rioi olimpiához (Jézus), ami 2016-ban lesz. Ha 2012 = 2000, akkor 2005 egyenlő 2017-el, már ha jól számoltak a srácok. Az Úr napját (Visszatérés Ítélni, nem reinkarnáció) viszont megelőzi a 42 hónapos/1260 napos időintervallum.
              2000 = 2012
               Alien Vs Predator és az azték naptárkő + a Jupiter ujj
      http://hajnalhasadas.hupont.hu/felhasznalok_uj/9/7/97813/kepfeltoltes/kicsi/alien_vs_predator_aztek_naptarko_es_a_jupiter_ujj.jpg?13501524
               Bruce Willis - Tears Of The Sun (Nap könnyei) 33.33
   http://hajnalhasadas.hupont.hu/felhasznalok_uj/9/7/97813/kepfeltoltes/kicsi/nap_konnyei_33-33.jpg?82075940
                  Bruce Willis 2011
Weblap látogatottság számláló:

Mai: 41
Tegnapi: 569
Heti: 964
Havi: 6 124
Össz.: 2 631 428

Látogatottság növelés
  |     |     |  
Oldal: Új korszak hajnalán 4
Hajnalhasadás - © 2008 - 2018 - hajnalhasadas.hupont.hu

A HuPont.hu segítségével a weboldalkészítés gyors! Itt kezdődik a saját weboldalkészítés!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: uton hazafele 3 teljes film - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »