Hajnalhasadás

ELÉRHETŐSÉG: pales17@freemail.hu TOVÁBBI OLDALAIM: http://hatodiknapon.hupont.hu/, http://napcsillag.hupont.hu/, http://csillagszeme.hupont.hu, http://csillag-szeme.hupont.hu, http://o-megacsillag.hupont.hu/, http://palesnapes.hupont.hu/

2010 július vége-augusztus eleje egy eseményhorizont képét vetíti elénk.
2010 augusztus 9,10 ------- 2012 június 5-6 (Vénusz/Lucifer-tranzit) = 666 nap
2010 augusztus 10    ------- 2012 december 21 (11:11, 6:48-as napkelte Gízánál) = 864 nap (864000 mérföld Napátmérő, 6480 egy AEON)
 
 
500 láb hosszúságú ábra jelent meg a pewsey-i fehér lónál (500 = FŐNIX)
ÁBRA A PEWSEY FEHÉR LÓNÁL
Ez volt a pillanat, a jel, hogy a Nap minimumnak vége és a 24-es Napciklus tagadhatatlanul úton van. (NapMaximum 2012 - 2013 körül tetőzik/maja)
Az események alatt Pakisztánban árvíz történt.
Több mint 13 millió embert érintenek a pakisztáni árvizek, ami több, mint a 2004-ben az Indiai-óceán mentén pusztító szökőár, a 2005-ös kasmíri és a 2010-es haiti földrengés nyomán segítségre szorulók száma együttvéve - közölte hétfőn az ENSZ.
Pakisztánban zuhant le az Airblue gépe, megjelölve a 2012-es decemberi eseményt.
Öl az árvíz Európában és Kínában is:
Ötven éve nem látott méretű jégtömb szakadt le az egyik grönlandi gleccserről.
Éghajlatváltozás a világ körül:
Megint az események alatt Moszkvát füstfelhő terítette be.
                  füst
Lehet, hogy az orosz tüzek radioaktív füstöt bocsátanak ki
http://www.msnbc.msn.com/id/38648372/ns/world_news-the_new_york_times/
Pokol Moszkvában: egyre több a halott a füst és a kánikula miatt
Moszkva fölött láthattunk egy tetrahedront, és egy furcsa felhőalakzatot (kapu).
 
Május 20-án startolt az Akatsuki (Hajnal) az Ikarossal a Vénuszhoz (Lucifer, Hajnal fia /ézsaiás 14:12/). Ez egy Nap sugárzása által felgyorsított bolygóközi sárkányrepülő.
                       rakéta
http://www.space.com/missionlaunches/japan-venus-wrap-100520.html
Ikarosz a lázadás, a szófogadatlanság, a kíváncsiság megtestesítője. Apja figyelmezetetésére tett ígéretét megszegve egyre magasabbra repült. A nap így megolvasztotta a viaszt, a tollak leváltak, Ikarosz a tengerben lelte halálát.
 Május 14-én a Nasa elindította az Atlantis űrsiklót, az orosz HAJNAL modullal. Ennek első kinyitására szintén május 20-án került sor.
                   dawn
Május 20-án a Nap a Plejádok alatt tartózkodott.
     nap máj 20
A Plejádok vagy Pleiaszok a görög mitológiában Atlasz titán és Pleioné ókeanisz, tengeri nimfa leányai voltak – hét nővér, a Fiastyúk csillagkép istennői.
Atlanisz pedig Atlasz leánya. A legidősebb lány, Maja pedig Hermész anyja (Maja-Maya)
 
Akatsuki (Hajnal) napvitorlájának első kinyitása június 11-én
Ekkor nyitották meg a 2010-es Foci Vb-t.
2010 július 11-én pedig lezárult a Foci VB, aminek kupája a világok harcát, és Atlasz-t ábrázolta.
A Foci kupa az afrikai földrészen Johannesburgban játszódott. Afrika északi hegye az Atlasz-hegység.
A Foci kupát pedig a Spanyolok nyerték, akik Herkules oszlopának északi felén helyezkednek el. Déli felén az Atlasz-hegység. Herkules oszlopain túl pedig Platón szerint Atlantisz.
 
11-ről W. Wynn Wescottól:
" A 11 láthatólag egy minden nép körében rossz hírű szám volt. A kabbalisták a Dekád tökéletességével állították szembe, és ahogyan a sephirotikus számn minden jó dolog formája, úgy a 11 az esszenciája mindennek, ami bűnös, káros és tökéletlen. A 10 Sephirahhal állították szembe a 11 idegenkedő Sephirah-t, a pusztítás, erőszak, vereség, halál szimbólumait."
 
Július 11-én Napfogyatkozás volt látható a Csendes óceán déli részén.
Ezt a spaceweather augusztus 11-én előrántotta egy Húsvét-szigetes fotóval.
                          HÚSVÉT SZIGET
Miért Lucifer? Miért Atlantisz?
Az bizonyos, hogy a judeo-keresztény bibliában szereplő események újrajátszása történik napjainkban.
 
A Hajnalcsillagot (Vénusz/Lucifer/Azazel) kötötték Ahrimanhoz, Széthez, stb.
A perzsa könyv pahlari szövegében, a Bundahisuban, mely az égitestek okozta katasztrófákat írja le, az áll, hogy az egyik világkorszak végén, a gonosz szellem (Ahriman) az égitestek felé haladt. Az ég belsejének 1/3-ánál megállt, és akár egy kígyó, leugrott az égből a földre.. Akár egy légy, lerohanta az egész teremtést, megsebezte a világot, és olyan sötétséget teremtett, mintha sötét éjszaka volna.
 
Az egyik rassz várva-várt politikai megváltója és Ahriman fellépése jótevőként a káoszt felhasználva:
"Az átfogó boldogság és jólét kultúrájának eljövetelével kecsegtető ahrimani erő előkészül arra, hogy a közeljövőben egy konkrét emberen keresztül tevékenykedjen a Földön. A világban jelenleg zajló folyamatok ebben az eseményben érik el tetőpontjukat. És Ahriman törekvése az, hogy a nyugati világban vigye véghez ezt az inkarnációt. Az inkarnáció, a megtestesülés ebben az esetben nem azt jelenti, hogy gyermekként megszületni. Itt a Jordán-keresztelő ellentettjéről, egyfajta ellenpárjáról van szó: arról, hogy a Mélység szelleme [Ahriman] birtokba veszi egy általa kimondottan erre a célra előkészített ember testi és lelki burkait. Az ahrimani inkarnáció emberi hordozójának fizikai testét [és lényének többi részét is] különféle eszközökkel (a mesterséges megtermékenyítés, a géntechnológia és egyéb eljárások segítségével) előre preparálják, hogy Ahriman szelleme később beleereszkedhessen. Hiszen Ahriman az erre alkalmassá tett és megfelelően előkészített ember testébe csak valamikor annak 30. és 40. életéve között inkarnálódik bele. Amikor az emberiség kétségbeesése a közeljövőben elér egy bizonyos szintet, akkor ezáltal alkalom kínálkozik arra, hogy feltűnjön egy ember, aki látszólag mindenre kiterjedő receptekkel rendelkezik az égető problémák megoldására: hogy miként lehet összebékíteni a népeket, hogyan lehet csillapítani az éhínséget, miképpen lehet megfékezni a mindenfelé terjedő erőszakhullámot, és hogy miként lehet elfogadható megoldást találni az ökológiai kérdésekre. Egyvalaki fogja kidolgozni és valóra váltani ezeket a recepteket: Ahriman a világbéke fejedelmének tündöklő kisugárzásával fog színre lépni, úgy, mint aki minden embert és minden embercsoportot boldoggá akar tenni. Hiszen hogy megtestesülése által ahrimani értelemben működhessen egy emberi testben, ahhoz Ahrimannak arra van szüksége, hogy az egész világ tisztelje és elismerje, sőt imádja és dicsőítse őt. Többek között a bestiális kegyetlenségek ugrásszerű növekedése készíti elő a talajt ahhoz, hogy Ahriman az emberiség jótevőjének és a béke fejedelmének álarcában léphessen színre. A látszólag oly békés és emberbaráti arculat mögött azonban a szellemmel szembeni gyűlölet nyilvánul meg, amely kegyetlenül el akarja fojtani és teljesen ki akarja oltani mindazt, ami közép-európai princípiumként eredményesnek ígérkezik. http://www.teremteni.eoldal.hu/cikkek/antropozofia/ahriman-kozelgo-foldi-megjelenese
 
Putyin egy Bloggernek tűzjelző harangot küldött, mivel az panaszkodott, hogy leszerelték őket. Persze Putyin sohase blogol, de most VÉLETLENÜL választ adott a bloggernek, és ráadásnak a blogger környékén fel is szerelték a harangokat.
Érdekes az időzítés nem?
 NAPMŰKÖDÉS - TŰZ - POKOL TÜZE
Moszkvában pedig pokoli az élet manapság a füsttől.
 
Hogy milyen agymosási technikát alkalmaznak a fiatalság elbutítására, elzüllesztésére: Hells Bells 2.
Érdemes megnézni.
           hells bells 2
A másik következő agymosás:
           skyline
Az 2010-es események alatt Fidel Castro Kuba volt vezetője Nukleáris holokausztot emleget a médiában.
 
Hasonló az esemény Alexander Litvinenko sugárzó anyaggal történő kiiktatásához 2006-ban.
 
2010 Augusztus 10 05:23:46 UTC  - Nagy erejű földrengés rázta meg a Csendes-óceánt
 
James Churchward elmélete szerint a Naacal-táblák megmagyarázzák, hogyan hevült túl a földtömeg a napsugárzás erejének növekedésétől, és hogyan okozta a föld alatti gázok feltörését/előszivárgását, földrengéseket, végül pedig MU elsüllyedését. A gázok csapdába estek a sziklák között, kiterjeszkedésük hő hatására megnőtt. A talaj felszíne fel-felemelkedett, ahogy a gázok igyekeztek kiszabadulni, végeredményben pedig darabokra esett a szárazföld.
 
Mi történik közben a mexikói öbölben? Gáz- és olajbuborékok törnek fel a tengerfenékről.
Persze szó sincs a Naptevékenység és az események kapcsolatáról.
Mindez az emberek okozta globális felmelegedés következménye.
LEGALÁBBIS EZT KÉNE ELHINNÜNK!
Weblap látogatottság számláló:

Mai: 55
Tegnapi: 569
Heti: 978
Havi: 6 138
Össz.: 2 631 442

Látogatottság növelés
  |     |     |  
Oldal: Végső visszaszámlálás
Hajnalhasadás - © 2008 - 2018 - hajnalhasadas.hupont.hu

A HuPont.hu segítségével a weboldalkészítés gyors! Itt kezdődik a saját weboldalkészítés!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: uton hazafele 3 teljes film - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »