Hajnalhasadás

ELÉRHETŐSÉG: pales17@freemail.hu TOVÁBBI OLDALAIM: http://hatodiknapon.hupont.hu/, http://napcsillag.hupont.hu/, http://csillagszeme.hupont.hu, http://csillag-szeme.hupont.hu, http://o-megacsillag.hupont.hu/, http://palesnapes.hupont.hu/

Egyiptom 2011 január 25 -- február 11-ig, Mubarak elnök szimbolikus lelépéséig lángolt.
     gíza lángol
Ezen időpontok alatt a Mars a Nap mögött haladt el. A két időpont közt 17 nap telt el.
1-től 17-ig terjedő számok összege 153, vagyis az esemény kapcsolódik a tengerben való halászathoz
(1+2+3+....+17 = 153)
János Evangyélioma 21. része:
"11. Felszálla Simon Péter, és kivoná a hálót a partra, a mely tele volt nagy halakkal, százötvenhárommal; és noha ennyi vala, nem szakadozik vala a háló."
Az egyiptomi Kairó városának nevét a X. században a hódító arabok adták El-Kahira formában, ami annyit jelent, hogy MARS.
Mars számbeli értéke pedig 51, ami a kozmikus tudat (Krisztus/Megvilágosodott/Buddha tudat) számbeli megfelelője (51-es körzet, Planet 51, ...)
Kairó mellett található a gízai komlexum, vagyis a Szfinx és a piramisok.
Természetesen a halászatban szerep jut a Fény fiának és a magyarok csillagának Jupiternek, aki a görögöknél Zeusz.
Az esemény alatt pedig a híradásokba kerül a Szuez.
Szuez pedig Zeusz megfordított neve.
A Carl Munck által megadott eredeti magassága a Nagy piramisnak, megegyezik a Mars égi elhelyezkedésének rácspontértékével, mikor 2001. szept. 11-én az első gép becsapódott a WTC-be (Mars = háború istene).
A Nap égi elhelyezkedését pedig ha megszorozzuk a Nagy piramis lejtési szögének tangensével, megkapjuk az első gép becsapódásának idejét is (Michael Lawrence Morton).
 
A Mars bolygóra mentőakció indult 2000-ben.
Mars Mentőakció - Mission to Mars - Misszió a Marshoz
MM = 88 rovásírásban
88 = sugárzó anyag Rádium (RA), csillagképek száma az égbolton, a Merkúr (Mihály) keringési ideje a Nap körül
88 =  A Föld energiacsomópontján elhelyezkedő soproni pálos kolostor ég felé vivő lépcsőinek száma. Ezen a ponton intenzívebb a földsugárzás, vagyis ez a helyszín a Kárpát medence testén egyfajta akupunktúrás pont, amely kapcsolódik a főbb energiaközponthoz, a szívcsakrához.
Érdekes, hogy Vince Vaughn, aki 2008-ban a Négy karácsony fimben játszott (2008+4 = 2012), 2011-ben a "The Dilemma" filmben tűnt fel 88-as vörös mezben. Vince Vaugh volt látható a VISSZATÉRÉS A PARADICSOMBA filmben is Joaquin PHOENIX mellett. Joaquin Phoenix pedig 2005-ben a tűzön sétált (Walk the line).
                  visszatérés a paradicsombawalk the line
                  the dilemma 88
Nap, Tűz - Napkitörés - Napszél, Sugárzás - Sugárzás felhalmozódása a közetekben - DNS változás.
Figyeld meg, hogy a Mátrix 1 filmben Neo (Új ember), a DVD 33. fejezeténél a metróban (csillagkapu) csap össze az ügynökkel. A falra pedig fel van írva, hogy SOL, vagyis NAP.
http://2.bp.blogspot.com/_MryQii-dvu8/SjZPekhTO0I/AAAAAAAAJTw/3Y8iwrTEhQQ/s400/vlcsnap-295113.pnghttp://4.bp.blogspot.com/_MryQii-dvu8/SjZOuxX4OAI/AAAAAAAAJTo/TwT0R_v1GR0/s400/vlcsnap-294347.png
Érdekes módon a Mars Mentőakció filmben az M&Ms (MM/88) cukorkákból rakják ki a DNS-t.
mars mentőakciómm dna
Ami a filmben szerepel rejtvényként, az Odüsszeuszból származtatható. Mikor is a Szfinx megkérdezi a kapunál, hogy mi az aminek hangja van, reggel 4 lábú, délben 2 lábú, este pedig 3 lábú. A rejtvény: az ember. Mivel élete hajnalán négykézláb mászik, mikor felnő 2 lábon jár, mikor megvénül pedig bottal jár. Aki nem tudta a választ, azt a Szfinx megölte.
A filmben is a feladványt rosszul megválaszolókat az Arc megölte.
A Szfinxet vörös hórusznak (Mars) is nevezték, de az óegyiptomi neve HUN.
A filmben a marsi Szfinx, vagyis az Arc folyamatosan a 333-at közvetíti a külvilágba, várva az üzenet megfejtésének pillanatát.
                   mm 333
A 333 természetesen a kundalíni energiakígyó számbeli (gemátriai) megfelelője, de a filmben azt mondják, hogy a dimenziók. XYZ koordináták, a 3 csoport, 3 dimenzió.
Grafikai értékek hozzárendelésével az egységekhez és a csoportokhoz (hangok), kijött a DNS.
A filmben ha törik, ha szakad, de 19.50-kor indulnak.
A 19.50-et akkor mondja Gary Sinise, vagyis Jim, amikor belépnek az Arc--ba, ahol tiszta fehér fényben találják magukat.
   1950 mars
                    mars fény
Gary Sinise volt a "Felejtés" filmben Jack.
A Szfinx mellett kitört tüntetésnek pedig nílusi forradalom volt az egyik neve. A Nílus nagy kanyarja pedig 19.5-nél található.
                       nílus 19.5
                                    http://www.vortexmaps.com/planets.php
A Marsról eltávozók az Arcban hagytak egy űrhajót, ami pontosan a tobozmirigy helyén várja a rejtvényt helyesen megfejtőt. Az űrhajó az Arcból a homlokon át, a harmadik szem megjelőlési pontjánál távozik a kozmoszba, spirális energiaörvényen át (DNS). A tobozmirigy, kundalíni és a DNS kapcsolata kimutatható, mikor az idegen az űrhajóba helyezi a DNS-t és a Föld bolygóra küldi.
mm 1mm 2
mm 3mm 4
Mars mentőakció - Red Planet - RED (John Malkovic, Morgan Freeman)
red planet mission to marsred
                 Brian Cox elárulja (Tom Sizemore a Red Planet-ban is)
               redred eye
                         Guy Pearce is elárulja (vörös, 88 - időgép)
             dont be affraididőgép 88
John Malkovich menet (Cameron Diaz) - Az utolsó vacsora (Cameron Diaz) - Con Air (John Malkovich, John Cusack) és az utolsó vacsora.
being john malovichlast supper diaz 
               fegyencjárat last supper
John Malkovich volt az, akinek zárkájában a Fegyencjárat filmben megtalálták az utolsó vacsora képet. A képen a tanítványok szemeit vágták ki, így üzenték meg a szökési terv egy mozzanatát (Föld = a test börtönébe zárt lelkek bolygója).
John Malkovich utolsó vacsora képét John Cusack veszi kézbe, aki a "John Malkovich menet" filmben John Malkovich fejében található. A másik személy viszont, aki Malkovich fejében található a John Malkovich menet-ben, Cameron Diaz. Cameron Diaz pedig az utolsó vacsora (The Last supper) filmben játszott. Cameron Diaz eljátszotta Mary-t (Mária) a "Keresd a nőt!" (There's Something About Mary) komédiában. Főszerepet kapott a The Box (doboz) című filmben, melynek plakátján piros csíkkal van a szeme áthúzva. A Vanília égbolt filmben pedig Tom Cruise mellett látható, a Lucid álomban. A filmet amerikában 2001 december 10-én mutatták be.
2001 december 10-től 2012 december 21-ig a maja (illúzió) naptár végéig, pontosan 11 év és 11 nap van hátra, vagyis 11:11.
2012 december 21-én téli napfordulókor Univerzális idő szerint, 11:11-kor lesz a napforduló.
John Malkovich volt a Secretariat (Paripa) filmben a NAGY VÖRÖS (Big Red) felkészítője, LUCIEN.
Catherine Keener, aki a harmadik személy volt John Malkovich fejében, látható volt az "Into the wild" (142 - Jupiter - Fény Fia csillaga) filmben, a 8MM-ben (8MM = 888) Nicholas Cage mellett, Jack és Rose (rózsa) balladája filmben és a Percy Jackson és az olümposziak filmben Sally JACKson szerepében. A filmben Sean Bean játsza Zeuszt, aki azt üzeni, hogy Krisztus a válasz (Országúti ámokfutó).
                       into the wild

Folytatás a kettesben
Weblap látogatottság számláló:

Mai: 278
Tegnapi: 354
Heti: 632
Havi: 5 792
Össz.: 2 631 096

Látogatottság növelés
  |     |     |  
Oldal: Misszió a kozmikus tudathoz 1
Hajnalhasadás - © 2008 - 2018 - hajnalhasadas.hupont.hu

A HuPont.hu segítségével a weboldalkészítés gyors! Itt kezdődik a saját weboldalkészítés!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: uton hazafele 3 teljes film - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »