Hajnalhasadás

ELÉRHETŐSÉG: pales17@freemail.hu TOVÁBBI OLDALAIM: http://hatodiknapon.hupont.hu/, http://napcsillag.hupont.hu/, http://csillagszeme.hupont.hu, http://csillag-szeme.hupont.hu, http://o-megacsillag.hupont.hu/, http://palesnapes.hupont.hu/

Beyonce - pirosruhás nő és Hugh Jackman
beyonce hughhugh oz
                 AZ "X-MAN -FARKAS"-BAN VANNAK ÉRDEKESSÉGEK!
Beyonce alias Carmen, Carmen - Tűz, RÓZSA, hol a rózsa?
CARCJ
Foxy Cleopatra - Cleopatra a csábító
CLEOAUSTINBEY
Britney Spears, Pink és Beyonce a Pepsi reklámban elénekli az 1977-es Queen számot, a  We Will Rock You-t. Elektra Records adta ki
3 ágú szigony. DC képregénynél a Csoda nőt Poszeidon szigonyával ábrázolják. Beyoncet pedig a Csodanőnek neveztik.
PEPSIelektra 1
WONDER
Porphüriosz a következőket mondja:
" A testbe zárt lélek utashoz hasonlít, oly sokáig tartózkodott távoli népek között, hogy nem csupán elfelejtette hazai erkölcsit, hanem helyükbe idegen szokásokat vett fel. Midőn az ember hazatér, és azt akarja, hogy barátai és rokonai szívesen fogadják maguk közé, igyekszik minden messzeföldön magára szedett idegenséget levetkezni, hogy egykori gondolkodásmódját és életmódját visszaszerezze.. Ugyanígy a testbe száműzött léleknek is, ha fel akar emelkedni égi szülőhazájába, el kell hajítania mindent, ami halandó természetű dolgot magára vett, és ami száműzetésének, az anyagba süllyedésének okozója volt. Azon kell fáradoznia, hogy ne csak a külső, durva takarót, hanem (a lélek) belső burkát is (indulatokat, asztráltestet?) kiszárítsa (elsorvassza) és levesse, s ezáltal könnyedén, mintagy pőrén bemehessen az üdvösség honába.
Két mérgezett varázsital-forrás van, amelyből az ember egykori és mostani állapotának és valódi rendeltetésének feledését issza: az érzéki fájdalom (szenvedés) és az érzéki élvezet. E kettő, de kiváltképp az utóbbi és a belőle sarjadó vágyak és szenvedélyek azok, amik a lelket mintegy testivé teszik, s amelyek mind egy egy kapocs vagy szög gyanánt a testhez kovácsolják; még a légből szőtt lelket is teletömik és nehézzé teszik. Azért tehát kerülni kell mindent, ami az érzékeket izgatja, mert ahol az érzékiség uralkodik, elhal a tiszta ész és világos értelem. Sohasem szabad pl. a puszta élvezet kedvéért enni és inni, hanem csak a végső szükség mértéke szerint, mert a fölösleges étel, és különösen az állati eredetű táplálék a lelket még erősebben az anyaghoz köti, s elvon az istenségtől és az isteni dolgoktól."
 
(„Legyetek kedvesek az állatokhoz, ne egyétek meg őket!” - George Bernard Shaw)
( Benjamin Franklin - "A húsevés provokálatlan gyilkosság.")
Bruce Willis - 12 majom
12 majom 112 majom 2
Mózes I. könyve 1. rész
29. És monda Isten: Ímé néktek adok minden maghozó fűvet az egész föld színén, és minden fát, a melyen maghozó gyümölcs van; az legyen néktek eledelül.
A tíz parancsolat egyike, hogy ne ölj. Nincs meghatározva, hogy ember, vagy állat.
(Mózes II. könyve 20. rész/13)
http://hu.wikipedia.org/wiki/T%C3%ADzparancsolat
A Knowing (Képlet) című  filmben Cage fia, akit elvittek magukkal a fénylények VEGA lett (fehér nyúl).
KNOWképlet
nyúl képletknowing nyulak
képlet faképlet nyuszik
Miért lényeges ez?
Először is, az állatokban ugyanolyan, csak fejlentlenebb lélek lapul, mint bennünk.
Másodszor a vágóhídon az állatok halálfélelmükben még össze is csinálják magukat. Te hogy éreznéd magad az ő bőrükben?
Harmadszor a félelem, szeretet, harag, düh, stb. mind-mind energia, információ, aminek rezgését a szervezet átveszi. Amikor egy állatot leölnek, a félelem információja nyilvánul meg benne, árad szét a teste minden egyes sejtjébe, amely negatív energia pedig az elfogyasztó egyén frekvenciamintázatát alakítja. A harag, düh, félelem energiája méreganyagot is termel a szervezetben, ami a nyálban ki is mutatható. Érdemes Massaru Emoto vízzel folytatott kutatásait átböngészni, hogy hogyan is változik a víz, amiből az ember is kb. 70 százalékban áll. Ez a százalék természetesen a kor előrehaladtával csökken.
(2011 a Nyúl éve)
     http://vegafood.freeblog.hu/files/2008.06/nemhuesevo.bmp
                    BUKÁS
Weblap látogatottság számláló:

Mai: 269
Tegnapi: 526
Heti: 269
Havi: 5 429
Össz.: 2 630 733

Látogatottság növelés
  |     |     |  
Oldal: A bukás újra és újra 5
Hajnalhasadás - © 2008 - 2018 - hajnalhasadas.hupont.hu

A HuPont.hu segítségével a weboldalkészítés gyors! Itt kezdődik a saját weboldalkészítés!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: uton hazafele 3 teljes film - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »