Hajnalhasadás

ELÉRHETŐSÉG: pales17@freemail.hu TOVÁBBI OLDALAIM: http://hatodiknapon.hupont.hu/, http://napcsillag.hupont.hu/, http://csillagszeme.hupont.hu, http://csillag-szeme.hupont.hu, http://o-megacsillag.hupont.hu/, http://palesnapes.hupont.hu/

Októberben tudósítanak róla, hogy a denveri reptér parkolójában az autókat nyulak ostromolják.
denver nyúlnyúl
A denveri reptér:
2010 októberben a denveri reptérnél ANUBISZ
 
Leírtam, hogy Samuel Jackson és Dwayne (Rock) Johnson színészekkel milyen szimbolizmust koreografáltak filmes pályájukban. Rock volt a szárnyakkal rendelkező fogtündér kék háttérrel (3. szem, kundalíni).
A két színész a Pancser zsaruk-ban eljátszották a két egoista HALÁL-át.
 
Rock volt a Fogtündér szárnyakkal, Samuel Jackson pedig a Kígyók a fedélzeten föszereplője és a Hihetetlen családban LUCIus. A fogtündér plakátjain megegyező időpontot, a január 22-ét a Légiónál is fedezhetjük fel.
rock angyalsnakes
légió
                             caduceus
A Légió-ban Mihály arkangyalt alakító Paul Bettany pedig 2009-ben a Creation-ban tűnt fel, aminek borítóján a Sixtus-kápolna mennyezetén látható "Michelangelo - Ádám teremtése" kapott szerepet egy majommal.
Ezt a Jupiter ujjas érintést láthattuk Steven Spielberg Et a földönkívüli plakátján is.
                     jupiter
A majom a kínai zodiákusban pedig a Vízöntő szimbóluma.
A Vízöntő-Majom (január 21.-február 19.).
Rock volt az 51-es bolygó 8-as (újjászületés) asztronautája, akit az 51-es bolygó 51-es körzetébe, a 9-es körzetbe vittek (9 = 3. szem).
Az asztronauta létfentartó csatlakozói piros és kén színüek, mint a Formula 51 és a Mátrix tablettái.
51 = Kozmikus/Krisztus/Nap/Buddha/Megvilágosodott tudat.
          planet 51
A nimródi örökséget örző magyar kerek templomokhoz hasonlókat csak Örményországban, Grúziában és Dél-Kaukázus vidékén találhatunk.
A CHUG (az égre vonatkoztatott) "KÖR" szó értéke 17. Ebben az értékben található Jóbnál is (Jób 22/14): "és az ég peremén jár kel", vagy a Károli Gáspárban "és az ég körületén jár" /ISTEN/.
A 17-ig terjedő számok értéke összeadással 153. 17 x 9 (3. szem) = 153.
216 / 9 = 24 = X = Kereszteződés vagy éppen Krisztus.
X-faktor, The eXpendables, The eXperience, .........
                           project x
                   Matthew Broderick is az Oroszlánkirály:
                 http://www.imdb.com/character/ch0000504/
                           Matthew Broderick és a sólyom: 
      hawkeladyhawke
Az elkövetkező kor, a Vízöntő kora, a vízhordó vagy Hal-Ember (Jónás jele: Máté 12/39 -  E gonosz és parázna nemzetség jelt kiván; és nem adatik jel néki, hanemha Jónás prófétának jele) kora. A "vízhordó ember" dolga az, hogy hordozza a vizet egészen addig a pontig, mikor ki kiell azt öntenie - akárcsak az "anyaméh vizét" - azért, hogy az emberi szellem újjászülethessen. Azaz ki kell engednie azokat a "halakat" a vízből, akik "beleragadtak". A visszatérő ember fiának nem egyedüli jele volt "Jónás próféta", a bibliai hal-ember, hanem úgy is említik, mint a "vizes korsót hordó embert" /János 2. fejezet/.
 A Máté 13/47-49-ben Jézus az eljövendő királyságot a háló tengerbe eresztéséhez hasonlítja. Ami után a jó halakat edénybe helyezik, a rossz halakat pedig kihányják, vissza a tengerbe. Az edény vízhordásra használatos, amiből a vizet kiöntik. Másszóval ez egy közvetlen kapcsolat mind a Halak, mind a Vízöntő jelképével.
Jónás a cethal gyomrában 3 napot tartózkodott. Ennyi volt Jézus a halála és feltámadása közti időintervallum is, akárcsak a Táltosoknál és Ozirisznél megjelenő 72 (3 nap = 72 óra).
Máté 12/40: "Mert a miképen Jónás három éjjel és három nap volt a czethal gyomrában, azonképen az embernek Fia is három nap és három éjjel lesz a föld gyomrában."
János evangéliuma 2. fejezetében 6 kővödör szerepel víz borrá változtatásával és erőteljes húsvéti társítással. A Bor vörös. 6. chakra a vörös színnel szimbolikusan megjelenített tobozmirigy, vagy 3. szem, amit a homlokon jelölnek.
A harmadik szem megnyitása pedig csak megtisztulással érhető el, miként a 6 kővödör is a zsidók tisztálkodására szolgált: "Vala pedig ott hat kőveder elhelyezve a zsidók tisztálkodási módja szerint".
A jelenések könyve 14/1-ben található 144000, a FÉNY száma, miként arra Bruce Cathie rámutatott. A 144000-el kapcsolatban pedig az szerepel, hogy: "a homlokára van írva az ő Atyjának neve".
A jelenések 13/18-ban szereplő fenevad bélyege, vagyis a 666 szintén a homlokon helyezkedik el a kéz mellett.
Ha valaki az érzékei kielégítésén nem tud úrrá lenni, nem számít tisztának, ezáltal a 6. chakra nem fog kinyílni.
Az érzékek kielégítésének eszközei a szexen kívúl az étel, ital, vagy éppen a tudatmódosító szerek (alkohol, drog), cigaretta, stb. különböző fajtái.
Az egyik mesterséges italfajtát - aminek szinezékanyaga DNS károsító a számos egyéb negatív jellemző mellett -  még a Mikulással is reklámozzák. Ez természetesen a Pepsi-Cola, aminek színei a kék és vörös.
A drog, alkohol, nikotin, koffein, gyógyszerek, stb. tönkreteszi a homloklebenyt, ami az erkölcsért felelős része az agynak.
Jézus lábmosási szertartása a halász tanítványaival (János13/5) is a víz öntése (Vízöntő), amiben részt kell venniük, azaz újjá kell születniük, hogy a Vízöntő aranykorát (1000) év együtt élhessék át.
Az események pedig beindultak, mikor a SAS nevű La'quilla-ban földrengés történt a csizma, vagy LÁB országban (LÁBMOSÁS). A denveri reptér pedig a Föld rácshálóján egy vonalban található az olaszországi La'quilla-val
A görögök a Vízöntő alakját egyszer Ganümédésszel, Zeusz pohárnokával azonosították- ő töltögette a halhatatlanságot nyújtó nektárt az isteneknek. Madridban található egy Metropolis épület, amin eredetileg Főnix foglalt helyet Ganymedes-el (Ganymedes a Jupiter legnagyobb holdja). Madridban volt a 7-es robbantássorozat, és a Lucifer szobor. Jupitert pedig Lucifernek nevezik a 2010 filmben.
Ganümédészt pedig Zeusz, vagyis Jupiter sas képében elragadta, és felvitte az Olümposzra.
Már Peter Lemesurier is felvetette, hogy a Jupiter bolygó és a messiási terv közt kapcsolat van.
          nyusziwarner
Michelangelo Giza tobozmirigy
Weblap látogatottság számláló:

Mai: 200
Tegnapi: 266
Heti: 775
Havi: 9 215
Össz.: 3 041 953

Látogatottság növelés
Oldal: 777-es csatlakozás 3
Hajnalhasadás - © 2008 - 2021 - hajnalhasadas.hupont.hu

A HuPont.hu segítségével a weboldalkészítés gyors! Itt kezdődik a saját weboldalkészítés!

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »