Hajnalhasadás

ELÉRHETŐSÉG: pales17@freemail.hu TOVÁBBI OLDALAIM: http://hatodiknapon.hupont.hu/, http://napcsillag.hupont.hu/, http://csillagszeme.hupont.hu, http://csillag-szeme.hupont.hu, http://o-megacsillag.hupont.hu/, http://palesnapes.hupont.hu/

Falcon (Sólyom-Hórusz-Nap)  Heene amerikai kissrác apukája, aki a léggömböt a magasba engedte, bejelentette tényleges szándékát az esettel kapcsolatban. 2012-Napesemény-és a köztünk járó hüllők emberbőrben. (Mint az Istenben és Jézusban sem hívő David Icke)
http://www.cbsnews.com/blogs/2009/10/19/crimesider/entry5396686.shtmlfalcon heene

Természetesen a világnak nem lesz vége 2012-ben, csak egy király fog trónra lépni, aki az antimessiás lesz. A trónra lépésében szerepet fog játszani egy napesemény is, amit a jelenések könyve 13. részében olvashatunk:

" 4. És imádák a sárkányt, a ki a hatalmat adta a fenevadnak; és imádák a fenevadat, ezt mondván: Kicsoda hasonló e fenevadhoz? kicsoda viaskodhatik ő vele?
  5. És adaték néki nagy dolgoknak és káromlásoknak szóló szája; és adaték néki hatalom, hogy cselekedjék negyvenkét hónapig.
  6. Megnyitá azért az ő száját Isten ellen való káromlásra, hogy szidalmazza az ő nevét és az ő sátorát, és azokat, a kik a mennyben laknak.
  7. Az is adaték néki, hogy a szentek ellen hadakozzék, és őket legyőzze; és adaték néki hatalom minden nemzetségen, nyelven és népen.
  8. Annakokáért imádják őt a földnek minden lakosai, a kiknek neve nincs beírva az életnek könyvébe, a mely a Bárányé, a ki megöletett, e világ alapítása óta.
  9. Ha van füle valakinek, hallja!

 Tény, hogy a Ballonos eset, az 1947-es Roswell esemény helyszíne, és a  NASA Genesis szondája között kapcsolat van.
1. A roswelli szándékos katasztrófával egy időpontot jelöltek meg a Föld  rácshálója segítségével, ami a nulla foktól 2012 tengeri mérföldre van.
2. A roswelli esemény időpontja számos eseményhorizont fordulata volt a
földön, amikor is a Napunkon az évszázad legnagyobb napfoltja is volt.
2012-re jósolják a következő nagy eseményt.
http://www.spaceweather.com/sunspots/history.html
3. A Genesis kapszulával napszelet fogtak be, ami VÉLETLENÜL a földbe
csapódott (napszél földbe csapódása):
http://hu.wikipedia.org/wiki/Genesis_%C5%B1rszonda
4. A ballonos esemény körüli hírverés a világ hírmédiáiban a kis Falcon-al
október 15-én volt, ami több mint egy hétig tartott még.
genesis
5. Nicholas Cage filmjében a KNOWING-ban, a Nap 2009 otóber 19-én találja
el a Földet.
knowing

Ami természetesen pedig az európai légtérzár időpontjának tükrözése volt. Ezután pedig az olaj a mexikói öbölben. Most pedig arról cikkeznek, hogy az öböl alatti metán felszabadulása egy szuperszonikus sebességű megacunamit okozhat. http://www.huffingtonpost.com/dk-matai/gulf-of-mexico-danger-of_b_619095.html

 Falcon Heene ballonjának röpte miatt a denveri reptér légiforgalmát lezárták. A denveri reptér a Föld rácshálóján egy vonalban található az olaszországi La'quilla-val (SAS). La'Quilla-ban volt 2009-ben a nagy földrengés és a G8-ak találkozója. Ez megtalálható itt: http://hajnalhasadas.hupont.hu/26/1260-nap-meg-van-idod

Denveri reptérről egy későbbi cikkben.

1989-ben egy napvihar a transzformátorokat megsütötte. Mit fog okozni a 2012-es, amire már most figyeleztet NASA is.

napviharA 2012-es esemény lesz az, ami a hatalmat adja a fenevadnak, mint fent írva volt, ugyanis 2012 a sárkány éve. Tűzokádó sárkány másik formája a Nap.

napsolar stormnap föld

2012 hozhatja a tökéletes vihart – napkitörések, a rendszerek összeomlanak
A meghatározó tudományos aggodalom fokozódott a legutóbbi Nemzetközi Tudományos Tanács jelentésnek köszönhetően, amit a NASA finanszírozott és a Tudósok Nemzetközi Akadémiája bocsátottak ki a 2012-es eseményről.  http://www.nap.edu/catalog.php?record_id=12507

 

A New Scientist szerint a tudomány aggodalma egy ismétlődés, ami a 8 napos 1859-es Carrington eseményhez hasonló, amikor is egy nagy napkitörést egy koronálistömeg kibocsátás kísért. A kilövellés (CME) több milliárd tonna napplazmát hajított a Föld magnetoszférájára és megszakította a viktoriánus-korszak magnetométereit, és a világ táviratrendszereit.
A következő napmaximummal kapcsolatban úgy számolnak, hogy az 2012-ben esedékes. Egy New Scientist jelentés leírja Mike Hapgood  - az Európai Űrügynökség feje, űridőjáráscsapatának részlege - kommentárját: A nap csendes és jóindulatú, a legcsendesebb ami 100 éven keresztül volt, de ez megfordulhat.
Tökéletesebb vihar: rés a föld mágneses mezőjén
Egy 2008 december 16-ai jelentés szerint a NASA THEMIS űrhajója felfedezett egy rést a föld mágneses mezőjén, ami 10-szer hosszabb időszakú volt, mint ahogy korábban gondolták. http://science.nasa.gov/headlines/y2008/16dec_giantbreach.htm
A NASA jelentés szerint az Északi IMF események ténylegesen nem indítanak el földmágneses viharokat, de viharokhoz készítik elő a terepet azáltal, hogy plazmával halmozzák el a magnetoszférát. Egy töltött magnetoszféra előkészíti az Aurorát áramszünetekre, és más zavarokra, mikor mondjuk egy CME (koronálistömeg kilövellés) eltalálja.
Eszerint a napszél beáramolhat a nyíláson keresztül, hogy erőteljes földmágneses vihar képződéseként megtöltse a magnetoszférát. Maga a nyílás nem a legnagyobb meglepetés. A kutatók jobban csodálkoznak azon a furcsa és váratlan eseményen, amit ez kialakított, miközben hosszú ideje fennálló elképzeléseket borított fel az űrfizikáról.
David Sibeck THEMIS projekttudós a Goddard Űrrepülési Központból:
"Először nem hittem el. Ez a felfedezés alapvetően megváltoztatja a napszél-magnetoszféra kölcsönhatásának megértését."
A THEMIS műholdak felfedezik, hogy mi indítja el az északi fény kitöréseit http://www.nasa.gov/mpg/262351main_reconnect.mpg

 

A naprészecskék maguk nem okoznak erőteljes űr-időjárást, de energetizálódnak amikor a napmágneses mező ellentétes töltései megérkeznek a Földhöz, és visszakapcsolódik  különböző irányban. http://www.nasa.gov/mission_pages/themis/news/themis_leaky_shield.html
mágnes
Mágnes Föld
Az energetizált részecskék ekkor olyan földmágneses viharokat okoznak, amik túlterhelhetnek villamos távvezetékeket, miközben elterjedt áramszüneteket okoznak.
Arthur C. Clarke - Napvihar regényéből:
c clarke
"A földmágneses vihar, a Föld mágneses mezejének fluktuációja áramot indukál a vezetékekben, amelyek egyszerűen hosszú vezetők. És minthogy az indukált áram egyenáram, miközben az erőművek által termelt pedig váltóáram, a rendszer egykettőre túlterheltté válik."
Valamit tudhatott az öreg, ha élete egyik utolsó sorozatú könyveként a Napról írt.  Érdekes és talán véletlen (vagy nem véletlen) profétikus módon említ a Napviharban egy 2011-es napvihar katasztrófát.
Ha a napmező a Földhöz csatlakozott egy ideig, most már tudjuk, hogy a Föld mezejét naprészecskékkel halmozza el, és előkészítik azt egy erős viharra. Ez a felfedezés nekünk ad egy alapvető jósló képességet a napviharok erősségéről, ami hasonló egy hurrikán előrejelző képesség megvalósításához, mikor is a melegebb óceánok élénkebb hurrikánokhoz készítik elő a terepet. Valójában erősebb viharokra számítunk a közelgő napciklusban.
A nap mágneses mezeje megváltoztatja az irányát minden ciklusban, és az új tájolása miatt a közelgő ciklusban arra számítanak, hogy a részecskék felhőinek - amik kilökődtek a napból - lesz egy olyan mezejük, ami először a Földhöz csatlakozik, azután szemben fekvővé válik, ahogy a felhő arra megy.
2006 december 26-ai http://www.nasa.gov/topics/solarsystem/features/flare_surprise.html  nagy napfolt körüljárta a nap keleti végét és kevés figyelmeztéssel felrobbant. A lobbbanások Richter-skáláján, ami egy nagy eseménynek tartja az X1-est is, a robbanást X9-ként jegyezte be, miközben az elmúlt 30 év legerősebb lobogásai közül az egyiket produkálta.
napvihar 1napvihar 2
Linda Moulton Howe oldalán található cikkben Linda egy asztrofizikussal beszél a 2009-es mély napminimumról http://www.earthfiles.com/news.php?ID=1545&category=Science
Mark Miesch Személyzeti tudós a magas magasságú csillagvizsgáló (HAO)  a Nemzetközi központja az atmoszférikus kutatásnak (NCAR) a kolorádói Boulderben:
"Néhány számítógépmodell szerint egy mély napminimum arra utal, hogy a közelgő napmaximum gyengébb lesz mint a szokásos. De ettől eltérően mutatják más modellek, vagyis a maximum 2011-2012-ben még mindig erős lehet. Úgyhogy lehetséges bármelyik út. Lehetséges az X40-es kitörés is 2011-12 körül"
Ha a napfoltok nem lennének 70 éven keresztül, még mindig lenne helioszféra. A jelenlegi mélyülés nem feltétlenül lesz hatással az élővilágra annak ellenére, hogy a helioszféra jelenleg összemegy. http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/northamerica/usa/3222476/Suns-protective-bubble-is-shrinking.html
Visszatérve Linda interjújára, Mark Miesch szerint, ha 2011-2012-ben egy erős maximum lesz, a Nap megint egyfajta fenyegetéssé válhat.
Szerinte ez a minimum körös-körül sokat fog elmondani nekünk arról, hogy a Nap hogyan hoz létre mágneses mezőket és azt, hogy a mágneses mezők hogyan formálják a napudvart és a helioszférát, plussz hogy a naptevékenység mennyire van hatással a bolygókra.
 
 
A Föld különös bolygófizikai változtatásai visszafordíthatatlanná válnak. A döntő bizonyíték létezik arra, hogy ezeket az változásokat magasan töltött, életerős anyagok okozzák az anizotropikus űrben, melyek betörtek a Naprendszerünk bolygóközi területébe. Az energiának ez az érkezése hibrid eljárásokat termel és felfokozott energiaszintet minden bolygóban, úgy mint a Napban.
Egyre nagyobb a valószínűsége, hogy beköltözünk egy gyors hőmérsékletingatagságú időszakba, ami hasonló ahhoz, ami 10,000 évvel ezelőtt zajlott.
Az alkalmazkodó válasza a bioszférának, és az emberiségnek ezekhez az új feltételekhez, a Földön létező sok faj és élet teljes szintű globális revíziójához vezethetnek.
 
Nagy számú specialista a klimatológiában, geofizikában, bolygófizikában, és heliofizikában hajlik egy kozmikus okú sorozatverzió felé azért, ami jelenleg történik.
Valóban az elmúlt évtizedbeli események bizonyítékul szolgálnak a szokatlanul jelentős helioszférikus és bolygófizikai átalakulásokra.
Az éghajlat és a bioszféra procedúrái a Földön (egy szorosan összefüggő visszacsatolási rendszeren keresztül) közvetlenül hatással vannak egymásra, és összekapcsolódnak az általános teljes transzformációs eljárások, amik helyet kaptak a Naprendszerünkben. Ideje észrevenni és megérteni, hogy a Földön zajló éghajlati változások csak egy részét képzik annak a kapcsolatnak, ami a Helioszféránkhoz köti az eseményeknek egy széleskörű láncát.
Sok űrhajó és műhold a legutóbbi években feljegyezte a helioszférikus mágneses telítettség növekedését.
A Föld természetes válasza erre a fokozott telítettségi szintre felfedi magát a dipólusintenzitásban, a mágneses "c" pólusok lokalizációjában, és az elektromágneses mező rezonanciájának mozgásában.
Legutóbbi években a geofizikusoknál és a magnetológusoknál láthattuk az érdeklődésnek egyfajta növekedését, földmágneses ügyben, és természetesen a vándorlását a Föld mágneses pólusainak.
Az utolsó 100 évben ez a mágneses pólus majdnem 900 kilométert utazott be az Indiai óceán felé.
Ez a jelentős eltolódás a mágneses pólus által 1885-ben kezdődött.
A legtöbb utóbbi adat az arktiszi mágneses pólus helyzetéről (mely mágneses rendellenesség a kelet szibériai világ felé halad az Arktiszi óceánon keresztül) felfedi, hogy ez a pólus 1973-1984 között 120 kilométernél többet utazott, és egy ugyanekkora időszak alatt 1984-1994-ig 150 km-es távot tett meg.
Ez az adat, közvetlen mérés alapján lett meghatározva és becsülve( L. Newwitt. The Arctic pole coordinates are now 78.3 deg. North and 104.0 deg. West).
pólus
Hangsúlyozandó, hogy a pólusváltasnak ez a gyorsulása dokumentált (3 km egy év alatt több mint 10 évben ), és az utazása tovább a Föld-történeti mágneses pólusok megfordulási folyosóján (a folyosó, ami 400-nál is több elemzés által elfogadott, paleomegfordulási helyszín) szükségképpen arra a következtetésre vezet minket, hogy a jelenleg megfigyelt pólusvándorlási gyorsulás nem éppen csak egy sima váltás vagy elkalandozás a normától, hanem valójában a mágneses sarkok egy teljes megfordulása. Már most látható, hogy a pólus vándorlásának gyorsulása akár 200 kilométerre nőhet egy év alatt.
Ez azt jelenti, hogy egy sarki megfordulás sokkal gyorsabban történhet, mint ahogy jelenleg a teljes pólusváltás problémjáával kapcsolatos jártasság nélkül feltételezik egyes kutatók.
Szintén hangsúlyozandó a felismerése, hogy világszerte jelentős növekedését észlelik a mágneses rendellenességeknek (kanada, kelet-szibéria, brazília és antarktisz - lásd a képen) a Föld mágneses reorganizációjában.
A jelentőségük amiatt a tény miatt van, hogy ezek a világrendellenességek egy olyan mágneses forrást alkotnak, ami majdnem független a Föld fő mágneses mezejétől.
Ez a mágneses mezők megfordulásának folyamata, ami a Föld különféle átalakulását okozza, geofizikai folyamat és a sarki magnetoszféra jelenlegi területe
Szintén számításba veendő a sarki csúcs szögének a tényszerű növekedése ( A sarki nyílások a magnetoszférában; Észak és dél), mely elérte 45 fokot a 1990-es évek közepén (IZMIRAN adat által).
Geológiai minták alapján mágneses póluscsere átlagosan 250-300 ezer évente történik. Az utolsó ilyen esemény 750 ezer éve történt, tehát bármikor bekövetkezhet.
Válas György szerint csak egy újabb riogatásról van szó semmi többről.
Nos a Napvihar egy merőben különös könyv, ami már-már inkább hasonlít jövendölésre, mint regényre.
A szerzők leírják, vagy szépen felvázolják, hogy milyen katasztrófát okozott egy váratlan esemény, amit a maximumnál levő Napvihar váltott ki.
Nos röviden idézve, hogy mit írnak:
"Az emberi test maga is olyan összetett rendszer, amelyet bioáramok irányítanak, az elektromos és mágneses mezők tárgya. Mindanyian kötődünk a Naphoz, ahogyan a madarak meg a bálnák, olyan láthatatlan szálakkal kötődünk hozzá, amelyeknek a létezéséről néhány évszázada még senki sem tudott."
"Tömegesen tévedtek el a madarak és tömegesen vetődtek partra a bálnák és delfinek."
"Az embereknek leállt a szívritmus-szabályozóik, vagy a szervo-izmaik, vagy a beleket szabályozó implantátumuk. Emberek egész áradata kapott szívrohamot. Olyanok is akiknek nincs semmiféle beültetésük."
Telekommunikációs rendszerek, elektromos vezetékek használhatatlanná váltak, mivel:
"A Föld mágneses mezeje normális körülmények között megvédi a bolygót, és az alacsonyabb pályán keringő műholdakat is, de ez a kilövellés a mezőt lenyomta számos űreszköz pályája alá.
Töltéssel rendelkező részecskék szivárogtak az atmoszféra felső rétegeibe is, útközben adva le energiájukat - ez okozta az északi fényt. És a Föld mágneses mezeje nagy változásokon esett át. A változó mágneses mező áramot fejleszt a vezetőkben. Így működik a dinamó. Amikor fluktuál, a Föld mágneses mezeje hatalmas áramot gerjeszt, amely átmegy magán a bolygón.... és minden vezető anyagon amelyet csak talál. Ilyenek az áramelosztó rendszereink, vagy a kommunikációs hálózataink. Sok százezer kilométernyi vezető kábelen hirtelen gyorsan változó, nagyfeszültségű áram halad át."
 
"Ahogyan a kábelek, a földgázszállító csővezetékek is sok ezer kilométer hosszú vezetők voltak, és a bennük keletkezett áramtól felgyorsult korrózió hibákat okozhatott. A probléma kivédése érdekében gyakori földelést alkalmaztak. Ez a vezeték azonban, modern építmény lévén, gazdaságossági okokból etilénből készült, ezért jóval gyúlékonyabb volt."
Elképzelhető, hogy az UFO technológia nyújtja a legjobb védelmet a Földnek egy pusztító napvihar ellen. http://niburu.nl/index.php?articleID=20630
Több millió amerikai potenciális halálát jósolták meg 2012-re, egyfajta agresszív űr-időjárás következményeként, egy 2009 március 23-ai New Scientist cikkben "Space storm alert: 90 seconds from catastrophe" címmel. Ebben részletezik, hogy a napvihar hogyan szüntetheti meg az elektromos hálózatot, ami hatalmas megszakítást okoz az Egyesült Államokban és a bolygó körül. A plazmaenergiának ez a becsapódása, ami közvetlenül egy napvihar alatt bombázza a Földet, az elektromos erőművekhez vezetődhet ami hetek vagy hónapokon át tartó szünetet idézne elő az energiaellátásban, ahogy az agyonhajszolt munkások megpróbálják a sérült elektromos berendezést megjavítani.
Egy NRC jelentés http://www.nap.edu/openbook.php?record_id=12507&page=3 szerint az energiaszállításnak ez a szünetelése, megszakításához vezetne a kommunikáció, banki-ügyintézés, pénzrendszer és kormányzati szolgáltatásoknál; az ivóvíz elosztásának a meghibásodása; és a romlandó ételekből és gyógyszerkészletekből származó veszteség a hűtés hiánya miatt.
 
Ezek az úgynevezett "földönkívüli" járművek amiket feljebb említettek, úgy gondolják, hogy nullponti-energiát és más fejlett technológiákat használnak. Ezek a technológiák képesek korlátlan szabad energiát nyerni a kvantumvákuumból.
Az informátorok a Disclosure Projecttel már megerősítették a nullponti-energia technológiának a létezését, ami visszafejlesztett változata a lezuhant UFO-kból származóknak. A technológiát a nyilvánosság elől visszatartja a hadsereg és kormányzat, mondják.
Az 2009-es április 17-19-ig tartó X konferencia céljai közül az egyik, hogy kényszeríteni kell a kormányzati hivatalnokokat, hogy nyisság meg az UFO-król szóló X-aktákat és az ehhez kapcsolódó energiatechnológiák földönkívüli eredetét.
Arra számítottak, hogy ezek az úgynevezett tiszta technológiák akár 1-3 éven belül megvásárolhatóak lennének a kereskedelemben és ezáltal kivédhető a civilizációs katasztrófa.
Bár ez csak egy álom de sokan vannak , akik arra figyelmeztetnek, hogy az UFO technológiát egy titkos csoport már régóta alkalmazza, sorozatban gyártva az új gépeket, egy bizonyos időpontra várva, amire a színpadot szépen lassan előkészítik, hogy bemutatásra kerüljön a nagy színdarab.
folyt. köv.
Weblap látogatottság számláló:

Mai: 142
Tegnapi: 313
Heti: 142
Havi: 7 865
Össz.: 2 633 169

Látogatottság növelés
  |     |     |  
Oldal: A NASA és az összeesküvők titkos szimbolikája 2
Hajnalhasadás - © 2008 - 2018 - hajnalhasadas.hupont.hu

A HuPont.hu segítségével a weboldalkészítés gyors! Itt kezdődik a saját weboldalkészítés!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: úton hazafelé 3 videa - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »