Hajnalhasadás

ELÉRHETŐSÉG: pales17@freemail.hu TOVÁBBI OLDALAIM: http://hatodiknapon.hupont.hu/, http://napcsillag.hupont.hu/, http://csillagszeme.hupont.hu, http://csillag-szeme.hupont.hu, http://o-megacsillag.hupont.hu/, http://palesnapes.hupont.hu/

23-ra emelkedett az alexandriai kopt keresztény egyháznál, 2011 január 1-én végrehajtott pokolgépes merénylet halálos áldozatainak száma.
             kopt
Már számos cikkben utaltam rá, hogy 2011 a szívcsakra éve lesz. Ez a Földön a Kárpát-medencében a Pilis, a Naprendszerben a Jupiter a Fény Fiának csillaga, a galaxisban pedig a Szíriusz, amely szoros kapcsolatban van Jézus Urunk személyével.
Több gnosztikus tanítás szerint Jézust Ogdoad-ként, vagy a Nap mögötti Napnak tekintették. A Nap mögötti Napnak a leírása pedig ugyanaz, ami a Szíriusznak, a spirituális Napnak.
Ez természetesen nem azt jelenti, hogy Jézus maga a Szíriusz, mielőtt még valaki azt hinné!
A Szíriusz-B egy perc alatt 23-szor fordul meg a tengelye körül, amely hatalmas mágneses mezőt kreál, miként az emberi kromoszóma, ami egy hosszú DNS molekula, amelyben éppen ott a 23 pár.
A csillagászok szerint egy égitest vonzást gyakorol naprendszerünkre. Miután keresésbe fogtak, hogy az égbolt mely részén helyezkedik el ez a test, a Szíriuszt A-ra és B-re esett a választás. Naprendszerünk és a Szíriusz-rendszer közvetlen összeköttetésben van egymással. Együtt mozgunk az űrben, egy közös centrum körül keringve. A Szíriusz csillag mozgása pedig megegyezik a DNS molekula geometriájával.
  sirius dnssirius b
A Szíriusznak ez a mozgása bizonyos időszakokként változást idéz elő a DNS-ben, ami által az emberi tudat transzformáción megy át, amely lépcsőfok a Szíriuszhoz. A Teremtés során azt az anyagot, a többletet amelyre a Teremtéshez már nem volt szükség, Amma a Po-tolo (Szíriusz-B) csillagba tömörítette, hogy onnan adja tovább az idők végezetéig a pótláshoz szükséges anyagot a világnak, és egyben forgásában, mozgásában segítse azt.
kundalíni dns sirius lépcső
Úgy mondják a Dogonok, hogy Po (Galaxis központ/mag) kiáramlott a fénnyel Amma tojásából, és csillagokká, csillagvilágokká állt össze Amma akarata szerint.
Most, a Teremtés újabb fázisába léptünk. Emiatt is került a híradásokba a németországi csirkefarmok botránya, a dioxinnal szennyezett TOJÁS-okról.
világtojás
2011 január 6-án a VÍZKERESZT napján, a háromkirályok napján Magyarország (szívcskra) átvette a EU soros elnökségét, persze csak formálisan. E napon emlékezik meg a keresztény egyház a napkeleti bölcsekről és Jézus megkeresztelkedéséről. E napon szokás a karácsonyfát is leszedni.
Érdemes megtekinteni, hogy valakik Schmitt Pál újévi beszédéhez éppen a Ragyogás címü film egy részletét helyezték be, a 217/237-es szobából
                     shmitt Pál
És nem utolsó sorban a DOBOLÓ HALAK esete:
A dob/dobolás a Világegyetem ütemét, ritmusát, lüktetését, vagy éppen szívdobbanását jelenti, ami jelen esetben a galaxis magja/szíve, másszóval a a Teremtés folyamata Hang (rezonancia, frekvencia) alapján következik be.
                       sirius
Weblap látogatottság számláló:

Mai: 250
Tegnapi: 526
Heti: 250
Havi: 5 410
Össz.: 2 630 714

Látogatottság növelés
  |     |     |  
Oldal: Az idők végezete és a FA népe 8
Hajnalhasadás - © 2008 - 2018 - hajnalhasadas.hupont.hu

A HuPont.hu segítségével a weboldalkészítés gyors! Itt kezdődik a saját weboldalkészítés!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: uton hazafele 3 teljes film - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »