Hajnalhasadás

ELÉRHETŐSÉG: pales17@freemail.hu TOVÁBBI OLDALAIM: http://hatodiknapon.hupont.hu/, http://napcsillag.hupont.hu/, http://csillagszeme.hupont.hu, http://csillag-szeme.hupont.hu, http://o-megacsillag.hupont.hu/, http://palesnapes.hupont.hu/

2011. ápr. 07-én, 121 (Jézus a Messiás, 11x11) napra 2011. aug. 06-tól (Jézus színeváltozása, Szíriusz helikális felkelése), bemutatták a HANNA című filmet, amely már többször szóba került, ugyanis a film főszereplőjével a filmkészítők, a halál kapuján való átmenetelt mutatják be, megnyitva a menny kapuját. http://www.imdb.com/title/tt0993842/releaseinfo
A HANNA filmben a farkas szájában Cate Blanchett látható (CAT/MACSKA/KAPU ŐRE), akit Hanna ugyanúgy öl meg a film végén, mint a szarvast a film elején. A farkas száján bemenve, CATe nyomában Hanna beér a sötét alagútba, ahol találkozik egy őzzel (ŐZ/ŐS) és elkapja a gonosz Catet. Hollywoodban rendszeresen alkalmazott galaxis középpont szimbólika, a különféle szörnyek és állatok fogazatának ábrázolása. Hogy a szarvas lenyilazása a filmkészítők elméjében ezen esetben a Napnak égi útján történő, Nyilas és Skorpió közt található, galaxis középpontba (SgrA) érkezésének a megjelenítése e, arról.....
http://hajnalhasadas.hupont.hu/felhasznalok_uj/9/7/97813/kepfeltoltes/hanna_2011_kepek.jpg?78685243
HANNA a filmben egy alagúton (kapu/féregjárat) át, narancssárga ruhában megy a felső világba, a föld gyomrából.
Cate Blanchett és a visszatérés a fényhonba MINDEN VILÁNGOL 2 , Cate és a 2012-es naptárkövön állás dimenzióportállal, plussz mennybemenetel MINDEN VILÁNGOL 2
A TRUMAN SHOW írója, a GATTACA írója/rendezője, és az IN TIME írója/rendezője, Andrew Niccol a THE HOST című filmel jelentkezik, melyben a Hannát alakító Staoise Ronan látható.
                 THE HOST - SZEM
Truman (Jim Carrey/JC) a 36-os lakásból elindulva, találkozva Plútóval (Hádész/alvilág istene) a dalmatával (101/fekete-fehér), végül félelmét leküzdve Santa Mariával áthajózva a tengeren, elér a világ végére, ahol lépcsőn megy fel az égbe, melyben egy fekete lyuk látható. A TRUMAN számára fenntartott álom/illúzióvilág irányítója Christof a holdon, akit Ed Harris alakított.
Ed Harris volt 2000-ben Jackson POLLOCK, a POLLOCK pedig egy kifogásra váró halfaj. Van aki összemossa a Pollockot Polluxal, az IKREK (Castor és Pollux/Hunor és Magor) halhatatlan felével, ami érdekes, de nem találtam erre vonatkozó utalást, csupán annyit, hogy az elkövetkező kor, a Vízöntő kora, a vízhordó vagy Hal-Ember kora. Jézus igen különös tanítása pedig a Máté 13/47-ben  az eljövendő királyságot, a háló tengerbe eresztéséhez hasonlítja. Ami után a jó halakat a vederbe teszik, a hálót pedig visszadobják a tengerbe. Mivel a vödröt általában vízhordásra használják, közvetlen kapcsolatot fedezhetünk fel mind a Halak-al, mind pedig a Vízöntő jelképével. A Halak korának férfiait és nőit mind szigorú vizsgálatnak vetik alá, és csak a legjobbaknak ítélik meg, hogy "helyet foglaljanak korsójában", hogy aztán az örökkévalóság partjain kiboríthassa őket. Ed Harris több mint valószínű, hogy szándékosan lett Pollock!
http://2.bp.blogspot.com/_6hgSmco4R9M/SvIjIQMQVJI/AAAAAAAAFNo/fikUE228cbc/s400/pollock.jpghttp://1.bp.blogspot.com/-aiFZjKuPjM0/TyKsxSoXkgI/AAAAAAAAAHM/Mss-s9fFyeE/s1600/pollock.jpg
Jackson Pollock absztrakt expresszionista festészete és a káosz-elméletről írt cikket Bak Árpád ( http://exindex.hu/print.php?l=hu&page=3&id=541 ), ami annyiban tűnik érdekesnek, ugyanis a következő Bak korszak a soron következő pokol korszak a földön, attól függetlenül, hogy máshol épp a Káli Yugában járunk.
Ami érdekes a POLLOCK filmben, hogy JC/Jennifer Connelly is szerepet kapott benne. Jennifer Connelly pedig a SALVATION BOULEVARD filmben játszott újra Ed Harrissel egy filmben, melyben pedig Jennifer Connelly festette meg Carl szellemi harcát, a sötétség/káosz erőivel. Ed Harris, mint ateista mutatkozott be a filmben.
         http://hajnalhasadas.hupont.hu/felhasznalok_uj/9/7/97813/kepfeltoltes/salvation_boulevard_-_jennifer_fest.jpg?11939440
Hogy nekünk magyaroknak (Magor/Pollux), HUN-oknak, milyen üzenetet közvetít ez az egész hollywoodi játék, azt majd a jövő bemutatja, mindenesetre érdekes, hogy a Vénusz-tranzittól 72 napra állt sorba a VÉNUSZ-HOLD-JUPITER az égen, míg a Nap a Halakban tartózkodott. A Vénusz, a Bikában, amely az aranyalmával van kapcsolatban, a hold és a Jupiter pedig a Kosban, a HUN EMBER HÁZÁBAN állt, melyet a HETVENKETTŐ cikkbe helyeztem.
Hogy érthetővé váljék, Magyarország befogadó szerepe, ajánlom a Máté 25. részének elolvasását a 31-43-as fejezetig. Sajnos ezt a befogadó szerepet korunkban már csak és kizárólag egy bizonyos népcsoportra korlátozták, a magyarságot megszálló, 
magyarságtól idegen szívűek. Akármit is tesznek a jövőben, le van írva, hogy az emberiség kettéválasztatik, a már ajánlott Máté 25-ben.
SZŐKE LAJOS - VIZSGÁZNI JÖTTÜNK A FÖLDRE műsorában említést tesz a magyarságról, mint lelki szintről és a magyarság szerepéről. Röpke 5 órás műsorából, kb. 30 percet ajánlok.
A GATTACA filmben DNS és spirális lépcső látható , míg az IN TIME filmben az örök élet. Az IN TIME főszereplőjét az OPEN ROAD filmben láthattuk, a THE HOST filmet pedig az OPEN ROAD készítette.
Az 1997-es GATTACA filmben a Szaturnuszhoz megy a küldetés, a főszerepben Ethan Hawkeval (SÓLYOM) FREEMAN szerepében és Uma Thurmannal, aki a filmben CASSINI, mely név alatt a film premierjével egy időben, egy szondát löttek fel TITAN IV/CENTAUR rakétával a Szaturnusz felé. A Cassinitől a Huygens egység 2004. dec. 25-én különvált, és 2005. jan. 15-én leszállt a TITÁN hold felszínére. A Cassini projectet 17 ország részére szervezték meg, köztük Magyarországgal.
http://fusionanomaly.net/gattacahead.jpg
A Gattaca épülete valójában a kaliforniai San Rafaelben található, Marin County Civic Center. 1957-ben tervezte Frank Lloyd Wright amerikai építész. A legnagyobb Wright terv, amit valaha építettek, amit nagyrészt Wright 1959-es halála után 1960-ban kezdtek el építeni.
Ugyanezen évben, 1960. január 23-án  lemerülnek a MARIANA-ÁROKba, amelyet egy osztrák királynő, MARIANA/MARIA ANNA után neveztek el.
Ed Harris volt a James Cameron által készített THE ABYSS film főszereplője is, amiben ED lemerült a feneketlen mélységbe, aztán egy víz alatti UFO-val kiemelték/kihalászták a tengerből, ahol az egyik hajóra 42-est festettek, akárcsak a Titanicra James Cameron 1997-ben. A film poszterén, egy fehér csillag, vagy kapu látható, a TITANIC pedig WHITE STAR LINE hajó volt.
http://4.bp.blogspot.com/-FnldAg98Sog/T3Rs_BHx1tI/AAAAAAAAPyo/ZNcO29OIa-w/s400/abyss%2B2012.jpgTITANIC - WHITE STAR LINE
Rio Brazília legismertebb városa, ahol egy hatalmas Jézus szobor található, melyet a 2012 című film készítői ráhelyeztek a filmjük poszterére.
A THE ABYSS filmet Brazíliában 1989. dec. 21-én, éppen 23 évre 2012. dec. 21-től mutatták be.
2012 - JÉZUSTITANIC - JACK ÉS ROSE RÓZSAKERESZTJEABYSS
2012 film poster - TEKTONIKAI MOZGÁSTITANIC SÜLLYEDÉS
ABYSS - TOUCHTOUCH 2012
http://2.bp.blogspot.com/-jCoBrSJ4Kzc/TzSBTPxQTmI/AAAAAAAADUQ/Gje2gxAGMKc/s1600/Michelangelo,+Sistine,+Creation+of+Adam.JPGABYSS - SERPENThttp://2.bp.blogspot.com/_6hgSmco4R9M/SvLqjJOFAxI/AAAAAAAAFQo/bv_LNeakQCQ/s400/quetzal_mouth.jpg
Weblap látogatottság számláló:

Mai: 89
Tegnapi: 313
Heti: 89
Havi: 7 812
Össz.: 2 633 116

Látogatottság növelés
  |     |     |  
Oldal: FELTÁMADÁS 4
Hajnalhasadás - © 2008 - 2018 - hajnalhasadas.hupont.hu

A HuPont.hu segítségével a weboldalkészítés gyors! Itt kezdődik a saját weboldalkészítés!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: úton hazafelé 3 videa - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »