Hajnalhasadás

ELÉRHETŐSÉG: pales17@freemail.hu TOVÁBBI OLDALAIM: http://hatodiknapon.hupont.hu/, http://napcsillag.hupont.hu/, http://csillagszeme.hupont.hu, http://csillag-szeme.hupont.hu, http://o-megacsillag.hupont.hu/, http://palesnapes.hupont.hu/

2004 november 19-én a Magas-Tátra déli lejtőin orkánszerű szél söpört végig, óriási pusztítást hagyva maga mögött.
A helyszín Szántai Lajos szerint a Kárpát-medence, vagy az emberi agy koponyájának tetején helyezkedik el, ami szerinte a korona csakra, az esemény pedig egyben egy üzenet volt.
Mint már írtam egyesek szerint a kárpátok közt található a korona és szívcsakra egyaránt.
Born Gergely szerint pedig a HAARP rendszer bevetése történt azon napon. Hogy melyik személynek van igaza, ki-ki maga döntse el.
 
Ray Lewis-nak az 52-es játékosnak az Old Spice reklámban 7 részre osztását láthattuk a szívcsakrából kiemelt Old Spice-al, amiből előrántja az Univerzumot, az atom szerkezetét megjelenítve és a hallható AUM-al (OM), amely létrehívta az egész Teremtést, a mikorkozmosztól a makrokozmoszig. A 7 részre osztás a 7 fő energiaközpont, vagy chakra, amely mind egyfajta energiakitörést produkál a videóban.
   ray lewis
Miért időzítettek mostanra egy ilyen kiemelt reklámot egy 52-es számú játékossal?
Mint már írtam az 52 a maya naptár ciklusában alkalmazott szám.
Pacal Votan sírját Palenque-ben találták meg. Ő az, kinek kőszarkofágjának tetején Däniken szerint egy űrhajóst láthatunk.
Pacal Votan nevének jelentése "a ciklus lezárója", amely 2012 december 21-én, valakinél pedig 22-én zárul le. 12 évesen került trónra 615 júliusában, és 52 éven keresztül vezette a maya birodalmat Palenqueből. Nevéhez fűződik a nagyra törő építészeti elképzelés, melynek a maya művészet és építészet egypár remekművét köszönheti az utókor. Ezen épületek falaiba pontos asztronómiai és asztrológiai információkat véstek, melyek tovább növelték hírnevét. E vésetek miatt az "IDŐ MÁGUSA"-ként, és az "IDŐ KÜLÖNLEGES TANÚJA"-ként is ismert, aki a hétköznapi nyelvi formákat meghaladva, számok segítségével, egy matematikai rendszeren belül kommunikált. Fő elve: "MINDEN SZÁM. ISTEN EGY SZÁM. ISTEN MINDENÜTT OTT VAN".
Pacal Votan próféciái közt találhatjuk, hogy a 25920 (26000, 25800) éves precessziós folyamán a DNS folyamatosan átalakul, alkalmazkodik, melynél addig nem alkalmazott emberi képességek törnek  a felszínre, és tudatváltozás alakul ki. 2012-es évben ez a fejlődési folyamat a legfontosabb szakaszába ér.
Jukaték-maya nyelven a legfőbb lényt "Hunab K'u"-ként hívták, amelynek jelentései között találjuk a "Mozgás és Mérték Forrása", a "Forrás" vagy a "Tejút Központja" elnevezéseket is. 
Ezt a próféciát megtaláljuk Quetzalcoatl (Tollaskígyó) 2012-re időzített visszatérésében. A névben természetesen tetten érhető a szárnyas kígyóként is ábrázolt kundalíni energiakígyó, mely a 33 lépcsőfokon mászik fel, a 7 energiaközpontot megnyitva/megforgatva. A kundalíni száma a 333, miként a RAGYOGÁS címü film Overlook hotelje is a 333 Wonder View Avenue-n található. A Hotelt július 4-én nyitották és a 42-es csatornán vágatlanul tekinthetik meg a vendégek a Jack Nicholsonnal készült filmet folyton-folyvást. Nicholson a filmben május elsejéig van megbízva a hotel felügyeletével, miként az illuminátusok szervezetét is ezen a napon alapították.
Morgan Freeman, a Bakancslistában felmegy (már holtan) a világ tetejére, ahol állítólag meghallhatod az Úr hangját.
A jelenetnél ez hangzik el Jack Nicholson szájából:
"Egy napon midőn én is eljutok valami végső nyughelyre, ha netán felébrednék egy bizonyos kapu előtt, remélem, hogy Carter ott lesz, hogy kezeskedjék értem. És utat mutasson a fal túloldalán."
Quetzalcoatl/Kukulkán visszatérését a maya mitológiában a Vénusz ciklusai jelölik ki. A 2012-es cikluslezáródást pedig a 2012 július 5-6-án történő Vénusz-tranzit előzi meg.
Mivel Maurice Cotterell szerint Pacal szuperisten és Napkirály volt, és mivel Cotterell a Napot mutatta ki, mint genetikai mutációt előidéző tényezőt, nyilvánvaló, hogy a Nap sugárzása és a napszelek okolhatóak a változásért, tudvalevő a Napból eredő prototnok és elektronok áthatolnak mindenen.
Ezt a transzformációs szimbolizmust érhetjük tetten a világ titkos társaságainak tagjai kezéből kikerült filmekben, de nyomon követhető a világ eseményeiből is.
A "Watchmen" filmnél láthattunk egy smiley-t vérfolttal (DNS), Az X-akták sztárjával David Duchovny-val készült "Evolúció" című filmben a smiley pedig már egy harmadik szemet is kapott.
   smiley
Ezt a Smileyt az Armageddon filmnél egy rózsa társaságában láthatjuk, az aszteroidát felfedező csillagász lakókocsijánál.
Keanu Reeves, aki a harmadik szemet (mindent tudni, látni akar) szimbolizáló piros kapszulát veszi el a kék helyett, újjászületésen megy keresztül, az embrionális fázisban tartott emberi tenyésztelepről kikerülvén.
matrixmatrix embrio
Nos Neo követi a fehér nyulat és eljön hozzánk a magyarok közé, a Föld szívcsakrájához, hogy közelebb legyen a Nyúl évében a Forráshoz.
A Forrásból kiáramló energia folytán tanították szimbolikusan a szkítáknak a célbalövészetet lóhátról, mivel a félig ember-félig ló, vagyis Kentaur (Nyilas, Sagittarius) csillagkép a nyilával a célba lő, vagyis a Galaxis (Tejút) magjára céloz. A Nyilas, vagy Kentaur csillagkép uralkodó bolygója pedig a Jupiter, amely a Naprendszer szívcsakrája.
                            jupiter nyilas
A szkíták célbalövészete segítette az összpontosítást, ami által jobban működött bennük a Forrásból eredő Teremtő energia.
Mivel a tudat transzformációját  legfőképp a Napnak köszönhetjük, mint a civilizációk bukását és emelkedését, 2012 felé közeledve a Föld bolygó jelenlegi uralkodói, népek elnyomói mindent megtesznek, hogy ez ne történjen meg, eltakarva a Napot bizonyos időpontokon.
chemtrailschemtrails 2
Ezt a 2012-es tudatváltozást - ami a jelenlegi hatalom megdőlését idézi elő -, a félelemkeltés mellett egy apró kis szerkezettel, RFID-el, vagyis kézbe ültethető microchippel szándékozzák kontrollálni, amely a test energetikai rendszerébe is beleavatkozik.
A megszűrt napfény és a kiszórt anyagok miatt beteg egyre több ember, beteg egyre több gyümölcsfa, pusztulnak a méhek, lepkék, de pusztul a denevérpopuláció is a körforgásmegszakítás miatt felmerülő immungyengülés végett. A szűrt napfény, miként az üvegen átvilágító napfény már csak részleges, így csekély, vagy egyáltalán nincs D-vitamin felvétel.
Val Kilmer-t, a Mindörökké Batman-ban és a Dr. Moreau szigetében is láthattuk a 3. szem megjelölésével. A Dr. Moreau japán verziójában a film címe D.N.A., vagyis DNS.
dnaval kilmervörös dna dr moreau
Athony Hpopkins 2011-ben, mikor egy újabb tudatugrási portálhoz érkezünk, eljátsza Odint (Thor) és egy keresztben látható a Rítus borítóján. 2010-ben az átalakuló Farkasember volt (42 fog).
Láthattuk a "Törés"-ben és a "Hearts in Atlantis"-ban.
fracturehearts in atlantis
alienatlantisalexander
Val Kilmer-t, Collin Farrell-t, és Atnthony Hopkins-t láthattuk egy filmben, az Alexander-ban (Nagy Sándor), melyben az A betű megegyezik az Atlantis-nál láthatóval. Nagy Sándor 33 évet élt.
A filmet a Nicholas Cage főszereplésével készült, World Trade Center mozit is készítő Oliver Stone készítette.
    A

folytatás az ötösben
Weblap látogatottság számláló:

Mai: 323
Tegnapi: 354
Heti: 677
Havi: 5 837
Össz.: 2 631 141

Látogatottság növelés
  |     |     |  
Oldal: Ikerhatás 4
Hajnalhasadás - © 2008 - 2018 - hajnalhasadas.hupont.hu

A HuPont.hu segítségével a weboldalkészítés gyors! Itt kezdődik a saját weboldalkészítés!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: uton hazafele 3 teljes film - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »