Hajnalhasadás

ELÉRHETŐSÉG: pales17@freemail.hu TOVÁBBI OLDALAIM: http://hatodiknapon.hupont.hu/, http://napcsillag.hupont.hu/, http://csillagszeme.hupont.hu, http://csillag-szeme.hupont.hu, http://o-megacsillag.hupont.hu/, http://palesnapes.hupont.hu/

15 éves küldetés után 2001. március 23-án, irányított manőverrel, a MIR-t Csendes-óceán déli része felett visszahozták a földi légkörbe, aholis megsemmisült. MIR közismert jelentése BÉKE, így az űrállomás elpusztítása jelentette a béke végét. Pár hónappal rá 9/11.

9/11 következményeként, megkezdődött 2003-ban március 20-án az USA által szervezett koalíció, megtámadta Irakot.

 

             iraki háború

Ezt megelőzően 2003 február 1-én LELŐTTÉK a Columbia (galamb) űrsiklót. 

galambcolumbia ufo

                  columbia

2002-ben 12 éves nyugalom után Német csapatok dél-irakban ásatásokat végeztek URUK eltemetett városában. Egy olyan magnetométert használtak ami képes arra hogy érzékelje a mesterséges tárgyakat a föld alatt. Német geofizikusok képesek voltak arra, hogy megtervezzék a mérések alapján az 5.5 négyzet km-nyi terület eltemetett szerkezeteit. Hagyományos régészek is támogatják azt az elméletet, ami szerint területileg kataklizmaszerű események történtek abban az időszakban, amikorra az Annunakik távozását becslik egyesek. Valószínüsíthetően nem őrzés vagy valamilyen őrzést biztosító technológia nélkül hagyták itt az úgynevezett kaput - amiről William Henry is beszél - mikor távoztak a bolygórol visszatérésük ígéretével. Első hullámban érkező Annunakik valószinüsíthetőleg előkészítik a terepet  az érkező Annunaki elit érkezéséhez. Clive Prince és Lyn Picknett szerint jelenleg a Földünkön zajló eseményeknek láncolata előkészíti az emberiséget a fogadásukra. Egyesek az Irakban zajló események hátterében is a Dél-Irakban eltemetett repülő szerkezet vagy valamilyen kapu áll, vagy esetleg valamilyen más szerkezet  léte állhatott, ami szerepet játszhat a közelgő visszatérésben. Dr. Michaell Salla szerint az iraki invázió mögött a kapu lezárása áll. Míg mások szerint a valódi történelem bizonyítékainak eltüntetése.

               irak

2009 március 12-én kiürítették a Nemzetközi Űrállomást - egy szemétfelhő haladt el az ISS mellett
Az időpont az aranymetszést mutatja meg a Columbia ( galamb ) katasztrófája és a maja kalendárium végének idővonalán.
A Discovery küldetés száma 119 ami tükörképe a 911-nek. Ennek az idővonalnak a másik oldalán találjuk meg az ex-orosz kém Litvinenko mérgezésének eseményét ami egy sugárzó anyaggal, a polóniummal történt.
columbia
galamb 1 maja
Egy másik cikk szerint fokozódhat az ISS űrszemét-fenyegetettsége: http://www.sg.hu/cikkek/66226/fokozodhat_az_iss_urszemet_fenyegetettsege
"Március 12-én egy roncsdarab miatt rövid időre ki kellett üríteni a Nemzetközi Űrállomást (ISS), a háromfős legénység az állomás mentőhajójaként szolgáló orosz Szojuz kapszulában keresett menedéket. Az űrszemét végül elkerülte az állomást, a szakértők szerint azonban EZ AZ ESET CSAK A VÉSZHARANGOK MEGKONGATÁSA VOLT, több hasonló riasztásra is fel kell készülni a jövőben"
 
 Az angol királynő 2001 szeptember 11 (9/11) és a maja kalendárium végpontja közti idővonal felezési pontjánál Virginiában (Virgin = Szűz). Az amerikai túrájának első programja.
911 maja királynő
A királynő az ISS legénységével beszél az űrközpontban (NASA's Goddard Space Flight Center)  MARYLAND-ban.
királynő iss
A NASA Deep Impact szondája a TEMPLE 1 üstökösbe csapódott 2005 július 4-én:
Az esemény 911 napra volt a 2008-as év kezdetétől. 4-én bejelentik a 24-es Napciklust, amit tologattak ide-oda, a Nap szokatlan viselkedése miatt.
deep impact 1
2006 december 08-án startolt az STS-116-os expedíció. Landolására viszont december 22-én került sor.
Galaktikus perspektívából a Nap keresztezte a téli napfordulón a Galaktikus (égi) egyenlítőt, és indításkor, vagyis 8-án a galaktikus meridiánt.
Valójában 2006-ig volt egy szökőév így akkor december 9-én keresztezte a meridiánt. Ez állt a NASA STS-116-os fellövésének csúsztatása mögött.
Június 9-én az űrhajósokat a központból a The Beatles - Here Comes The Sun számával ébresztették.
apocalypto
2006
palmer
Mel Gibson - Ősi Amerika múltjáról szóló filmjét az Apocalyptot szintén 2006 december 8-án adták ki: http://www.imdb.com/title/tt0472043/releaseinfo
Ezen a napon a a Föld tapasztalt egy sugárzási vihart
sugárzás
nap
cunami
nap földNap - ember
2007. 07. 07-nél volt 777 aminek jelentése Stauros vagyis kereszt.
Ezen a napon angliában megjelent egy ábra, ami a BHAGAVAD GÍTÁ borítóján is látható. Ezt megtalálhatjuk Shiva mellkasán is. Ez az AUM
aumshiva
Az Aum, vagy másképp OM az univerzum teremtésekor elhangzott szent teremtő mag-szó (bija). Az „Om” a teremtés igéje, egy ősrezgés, mely eredetét tekintve öröktől való és az Abszolút Igazságot és a Legfelső Isteni Teremtőerőt képviseli. A hinduizmus szerint a „szent Om” szótag a védánta és a hindu, hindu szóban kifejezhető esszenciája.
Mindemellett az „ajna csakra” (harmadik szem) mantrája.
A Bhagavad Gítá 459.oldalán a Legfelsőbb Úr azt mondja, hogy: "a hangvibrációk közül a transzcendentális am vagyok".
471. oldalon pedig elhangzik: "a Padma Purána azt írja, hogy aki a Legfelsőbb Urat Krsnát a félistenek kategóriájába sorolja (még ha Brahmával vagy Sivával véli is egyenlőnek), az rögtön ateistává válik."
Nos a 777-es nap volt a FŐNIX eseménye, vagyis az APHELION (A Naptól való legmesszibb pontja a Földnek). Életből a halálba és a halálból az életbe. Egyfajta visszatérés/újjászületés a Nap völgyében 
A szoláris madár halála és újjászületése a Nap halálának és feltámadásának képe, így sorsa a görög-római mitológiában a Nap városához, az egyiptomi Héliopoliszhoz kapcsolódik.
A keresztény kultúrában az időszakos megjelenés és a korszakos újjászületés, az örök élet és feltámadás jelképe. Krisztus-szimbólum, az "igazságosság Napja". A főnix története nagyszerű példázat Krisztus halálára és feltámadására, akinek volt hatalma lemondani életéről, majd újra visszatérni.
 
A gemátria szabályai szerint egy egységnyi érték a kobel hozzáadható vagy elvonható bármely szó értékéből anélkül, hogy ez a szimbolikus értelmet befolyásolná. Így az ekkleria Theou, amelynek értéke 778, jelentése pedig Isten egyháza, gemátriai szempontból egyenlő a stauros "kereszt szóval, mert ennek értéke 777. Az értelmezési szabadság, amelyet a kobel bevezetése nyújt, halandzsának vagy akár ostobaságnak is tűnhet azok számára, akiket nem győzött meg az, hogy a gemátria általánosan elismert és használatban lévő rendszer, ám talán elfogadható módon lehet összehasonlítani azzal a különbséggel, amely a zenében a természetes hangolás és a temperált hangolás között fennáll.
A görög számokat betűkként jelölték már a Krisztus előtti 6. század óta egy még korábbi rendszer átdolgozásának eredményeként, amelyet az izraeliták hoztak magukkal nyugatra a babiloniai fogság után.
Jézus keresztre feszítése:
Gordon Kálváriájának van egy lehetséges prófétai alátámasztása, hogy ez lehetett a keresztre feszítés helye. Az 1 Mózes 22-ben, Isten próbára teszi Ábrahámot, hogy vajon feláldozza-e Izsákot egy hegyen. Felismerhetjük, hogy tulajdonképpen egy próféciát mond ezzel, "Isten majd gondoskodik az áldozatra való Bárányról". Ábrahám el is nevezi ennek az eseménynek helyét "Jahweh Jireh-nek", ami azt jelenti, "Az ÚR hegyén a gondviselés." Ha ezt Jézus halálának egy prófétai előrejelzéseként tekintjük, akkor Jézus Jeruzsálemnek egy magas pontján halt meg. Gordon Kálváriája Jeruzsálem legmagasabb pontja, 777 méter tengerszint feletti magassággal.(Missler: Izrael turistakönyvéből való térkép alapján) Ma, Gordon Kálváriájánál, a sziklában lévő barlangok úgy helyezkednek el, hogy ez messzebbről ránézve egy koponya formájú látványt ad a helynek.
2007 júliusában debütált a Napfény című film az USA-ban. A film a Nap haláláról/feltámadásáról szól.
 
A NASA Phoenix szondája a Mars északi pólusának közelében landolt. Ennek tervét 2007 július 9-én jelentették be.
NASA - ez a Phoenix nem támad fel hamvaiból
Nos a JPL egyik alapítója Jack Parsons, aki Aleister Crowley (666-os fenevad) követője volt. Werne Von Braun szerint Parsons inkább tekinthető a rakétaprogram atyjának mint ő maga. Parsons minden egyes fellővés alkalmával elmondta Pán himnuszát.
 
Július 27-én két helikopter ütközött össze PHOENIX-ben.
helikopter
Helikopterek összeütközését láthatod az "Amikor megállt a Föld", és a "Halhatatlanok" címü filmben, mikor is Hórusz megjelenik az égen lebegő piramis szélén.
immortel
 
777-es eseményről, vagyis a mexikói olajkatasztrófáról már írtam:
 
Nos látható, hogy az egész eseményláncolat, amit szimbólikusan terveztek meg a Föld összeesküvői, kapcsolatban van 2012-vel.
Weblap látogatottság számláló:

Mai: 141
Tegnapi: 313
Heti: 141
Havi: 7 864
Össz.: 2 633 168

Látogatottság növelés
  |     |     |  
Oldal: A NASA és az összeesküvők titkos szimbolikája 1
Hajnalhasadás - © 2008 - 2018 - hajnalhasadas.hupont.hu

A HuPont.hu segítségével a weboldalkészítés gyors! Itt kezdődik a saját weboldalkészítés!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: úton hazafelé 3 videa - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »