Hajnalhasadás

ELÉRHETŐSÉG: pales17@freemail.hu TOVÁBBI OLDALAIM: http://hatodiknapon.hupont.hu/, http://napcsillag.hupont.hu/, http://csillagszeme.hupont.hu, http://csillag-szeme.hupont.hu, http://o-megacsillag.hupont.hu/, http://palesnapes.hupont.hu/

Egy globálisan elterjedt hagyomány visszaemlékszik, hogy egy példás király uralkodik az égen, aki  a többi király előtt valaha a Földön uralkodott.
Ez a mitikus alak az elsőként megjelenik a sor királyaiban, a királyok atyja, a jó király modellje. De ugyanerre az alakra emlékeznek az ég központi égitesteként általában, gyakran egy központi napként, mozdulatlan napként, vagy felsőbbrendű napként, a jelenlegi nap előtt.
És most különösképpen a csillagászat emelkedésével ezt az égi királyt a Szaturnusz bolygóként azonosították.

A távoli múltban at ÁRADAT előidőzője a Vénusz bolygó volt, amikor is a Föld felé igyekezett. A jelenlegi pályájára csak évezredekkel ezelőtt állt.
Az időszámításunk előtti VIII. század második fele óta a Vénusz a Merkúr és a Föld közötti pályán halad, melyet azóta is követ (Velikovsky - Ütköző világok 181.)
v            v
Az Utolsó Vacsora egyértelműen a zsidó Húsvéti Bárány elfogyasztását jelentette (2Móz 12,1 emlékezetére), amit a zsidók az év első hónapjának 14. napján, csütörtök este (a zsidó napok naplementétől naplementéig tartanak)
Csütörtök = Jupiter napja
A 2010-es téli olimpiát a Jupiterhezt igazították. Az évkezdettől 42 napra kezdték meg, miként a Jupiter szimbóluma is a 42. A játékokat a kanadai Brit Kolumbiában rendezték meg.
2012 moziban ez a nap egy fordulópont volt a tervezésben. Brit Kolumbiában volt a G8-ak összejövetele 2010-ben a 2012-es filmben, ahol Danny Glover elmondta a többieknek a tényeket.
2012
Ehhez a naphoz igazították a Wolfman (42 fog), a Valentin nap (Micsoda nő rendezőjétől), és a Villámtolvaj (Olümposz - Zeusz - Jupiter) film bemutatóját.
wolfmanpercy
                        val
Szabadkőművesek hete 2010-ben február 10-13, 2011-ben február 9-12-ig.
                             http://www.yorkrite.com/MasonicWeek/
                         mason
A bolygóközi méretű kisüléseket, mikor egyik bolygó a másik pályáját közelítette meg, a világ minden népének hagyományai, legendái és mítoszai megörökítik. Az isten - Zeusz a görögöknél, Odin az izlandiaknál, Ukkó a finneknél, Perun az orosz pogányoknál, Wotan (Woden) a németeknél, Mazda a perzsáknál, Marduk a babilóniaknál, Siva a hinduknál - villámot tart a kezében, és olyan istenként írják le, aki vízzel és tűzzel elárasztott világra dobálta mennyköveit - Velikovsky.
zeus                           mars vénusz jupiter
Vénusz egyes mítoszok szerint Jupiter fejéből pattant ki (mások szerint Szaturnusz gyermeke). Jupiter napja után jön a péntek, vagyis a Vénusz napja.
A Vénusz napközeli helyzete és felkelése közti időszak 72 napos, miként Oziriszt 72 cinkostársával gyilkolta meg Seth, és Jézus is 3 nap után támadt fel.
Vénusz a zöld sárkány, Mars a piros sárkány, Szaturnusz a fehér sárkány, Nap a sárga sárkány.
Tripoliban található egy Zöld Tér (green square). A téren két oszlop. Az egyiken egy zöld hajó, a másikon egy zöld lovas.
tripoli
tripoli 2
                              Tripoliban Szt. György őrzi a várat
                                  szt györgy
Várkonyi Nándor - Ötödik ember 1 (30. old.) :
" A világot teremtő, érzékelhetetlen Szellem és Tudás jelképileg azonos az abszolút, láthatatlan Fénnyel és Tűzzel, emezek jelképe a látható Fény és Tűz, s az Égen Világító Nap. Természetes tehát, hogy a harcot a sötétség fejedelmei ellen a Napistenek, Napfiak, Naphősök veszik fel: Krisna, Indra, Ahura Mazda, Urtraham, Mithra, Marduk, Hór, Apollon és Szent Mihály, Szent György. S az is magától értetődik, hogy a nyagy tudomány birtokosai mind Napfiak, Vaivasztvata Manutól, Szurja fiától Aszklépioszig, Apollon fiáig. Ők küzdik le a z éjszakát, a napfogyatkozásokat, az eget elsötétítő viharokat, kozmikus katasztrófákat."
 
A Jeruzsálemi Talmud Éruvin Traktátusa feljegyzi az a tényt, hogy a két napéjegyenlőségi napon a felkelő Nap első sugara egyenesen átsütött a jeruzsálemi templom keleti kapuján; a keleti kaput egész évben zárva tartották, de e két napon pontosan ebből a célból kitárták. A napéjegyenlőségi Nap első sugara a keleti kapun át a templom kellős közepébe sütött. Ebben az intézkedésben nem volt napimádás; a múlt eseményei követelték meg, amikor a világkatasztrófák során megváltozott a Földnek a Nap felkelési és lenyugvási pontjához viszonyított helyzete. Az őszi napéjegyenlőség alkalmával ünnepelék az újévet. A napéjegyenlőségi naphoz kötődő szertartás régi volt. A babiloni templomokban is állt "felkelő Nap kapuja" és "lenyugvó Nap kapuja". Mivel egyre erősödött a hit, hogy a világ rendszerében nem következik be több változás, amit Ézsaiás (66/22) is hangoztatott, a jeruzsálemi templom keleti kapuját örökre bezárták, és csak a messiási időkben nyitották újra
Van egy film, a Matrix mellett, amit a Village készített. Nevezetesen a Legenda vagyok Will Smith-el
http://www.newtek-europe.com/UK/community/lightwave/glezakos/images/villagefilms.jpg
                                 village
A film 2012-ben játszódik, és felvillan 18.05-nél egy a párizsi Arc de Triomphe (diadalív) stílusa alapján tervezett kapu. A párizsi Diadalívet úgy ismerték, mint Place de L'Etoile (a csillag helye).
Will Smith filmjében többször is szerepel. Először bemutatják, hogy körbe van telepítve bombával, mutatva, hogy Will itt lakik, másodszor ránéz Will mikor kijön a házból, utána pedig robbannak a körülötte elhelyezett bombák.
i am legend 1i am legend 2
A NewYorkban helyet foglaló Washington Square-beli diadalívre, mikor még álltak a WTC tornyok, ilyen volt a rálátás, azon épületekre, amiket szimbolikusan döntöttek le. http://hajnalhasadas.hupont.hu/5/911-nagy-titka
                      wtc
A diadalív nyílásának tetején a sas, ami a Nap szimbóluma. Egy szabadkőműves ábrázoláson meg is találgató a 2 oszlop ívvel való összekötésének tetejénél a Rák szimbóluma. Ez jelöli a Napfordulót.
http://jelesnapok.oszk.hu/prod/unnep/nyari_napejegyenloseg_a_csillagaszati_nyar_kezdete
Velikovsky:
"Az átlagember már nem fél a világvégétől. Az ember ragaszkodik földi tulajdonaihoz, listázza földbirtokait és bekeríti őket; a népek egyre vívják háborúikat, hogy megóvják és kiterjesszék történeti határaikat. Az utóbbi 5000-6000 évbenmégis egy sor nagy katasztrófának lehettünk tanúi, melyek mindegyike áthelyezte a tengerek partjját, és némelyikük miatt helyet cserélt a tenger feneke a kontinensekkel, s királyságok merültek alá, helyet adva ezzel újaknak."

Folytatás az ötödikben
Weblap látogatottság számláló:

Mai: 275
Tegnapi: 526
Heti: 275
Havi: 5 435
Össz.: 2 630 739

Látogatottság növelés
  |     |     |  
Oldal: A kocka el van vetve 4
Hajnalhasadás - © 2008 - 2018 - hajnalhasadas.hupont.hu

A HuPont.hu segítségével a weboldalkészítés gyors! Itt kezdődik a saját weboldalkészítés!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: uton hazafele 3 teljes film - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »