Hajnalhasadás

ELÉRHETŐSÉG: pales17@freemail.hu TOVÁBBI OLDALAIM: http://hatodiknapon.hupont.hu/, http://napcsillag.hupont.hu/, http://csillagszeme.hupont.hu, http://csillag-szeme.hupont.hu, http://o-megacsillag.hupont.hu/, http://palesnapes.hupont.hu/

Több mint 100 alma hullott az égből Keresley (LEY VONAL!, LEJ/JEL, KÖRÖS JEL, ÉGI JEL) városának főútján. Olyan területen esett alma az égből, ahol a közelben egyetlen almafa sincs.
         http://hypecenter.info/wp-content/uploads/2011/12/wpid-A3qnkCyNxB-389x213.jpg
Több ezer vöcsök zuhant bele a földfelszínbe Cedar City (Utah) Wal Mart parkolója, országútja és futballpályája környékén. Szakértők szerint a madarak a hófödte területet vízfelületnek nézték.
Annak ellenére, hogy kétkedéssel fogadom az úgynevezett szakértők reagálását az esetre, megjegyzendő, hogy a Wal Mart parkolójából az országútra forduló kereszteződés sarkán is egy ALMA található, nevezetesen az APPLEBEE’S étterem, a Wal Martnál pedig láthatunk egy szép pentagrammot. A felvételeken szürkés színű FEKETENYAKÚ VÖCSÖK fajú madarakat láthatunk, de a család tartalmaz egy BÚBOS VÖCSÖK alfajt is, amely neve Podiceps CRISTatus
“Madarak” földre zuhanása és a túlélők szabadon engedése.
http://cdn.newsoxy.com/2011/12/birds-crash-land-e1323969476215.jpghttp://thefranchisehound.com/wp-content/uploads/2011/04/applebees.gif
http://chzdailywhat.files.wordpress.com/2011/12/68c2bb42-9286-4e0f-a14e-e9d60b7fe187.jpg
Az USA 13. tagállamában a karácsonyfát CHRISTMAS TREE helyett HOLYDAY TREE-nek, vagyis ünnepfának fogják ezentúl nevezni.
Karácsonyi űrangyal a NASA-tól. Egy csillag születése, mint angyal/hírnök a Hattyú csillagképből.
Már 2011. november 7-én a hét asztronómiai képe volt a cikkben szereplő angyal, de sebaj, vettük az üzenetet.
                    http://apod.nasa.gov/apod/ap111107.html
                http://apod.nasa.gov/apod/image/1111/s106_canarias_900.jpg
A Cygnus/Hattyú próbarepülése terítéken van és 288 millió dollárt kapnak a kitűzött feladat teljesítése esetén. AZ ARANYALMA VISSZASZERZÉSE 2
Karácsony az Kerecsen, aminek röptetése a Nap újjászületése, ami dec. 21., de a 3 napos helybenállás miatt dec. 24-től válik szemmel is láthatóvá a Nap útjának változása, ami Ádám és Éva napjára esik, amely a böjt, vagy épp Szenteste napja.
2011. dec. 24-től visszafele 288 napra, márc. 11-én történt a felkelő Nap országában, Japánban a földrengés, melyben a fukushimai erőmű felrobbant. Az erőműhöz 23 új robotot terveztek és vetettek be.
Az Elenin földközeli pontjától 69 napra esik dec. 24-e. Elenein = pentagram/alma
http://www.modiapple.com/en-UK/news/nr/cmsfiles/MODI_Apple.jpghttp://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSvU-Ce0yVvwrRB-sjft63e8kPFprpW_M_lZMWuJHQ4P5dZQq_kCx8MWHsdIw
                  http://www.wisdomportal.com/Poems2010/ApplesPentacle(516x369).jpg
December 10-én a Bikában (aranyalma!!) volt egy teliholdunk, december 24-én pedig van egy újholdunk a Nyilasban, a magyarok csillagképében, ahol a Jupiter az uralkodó bolygó.
Mivel angliában volt az almahullás, DIANA walesi hercegnőt az ALMA nevű alagútban érte utol a végzet, Diana jelentése pedig HOLD. Ha hihetünk a híreknek, Diana félrelépett.
2011. dec. 16. – A magyar beteg 23 év után felébredt a kómából.
Szintén december 16-án, ahogy a LOVEJOY üstökös a Nyilasban levő Nap mellett elhaladt, vad tekergőzésbe kezdett csóvájával spirált leírva, aminek a Napkutatók még nem tudják az okát.
http://spaceweather.com/images2011/18dec11/spiraltail_strip.jpg
                                http://spaceweather.com/images2011/18dec11/EUVI_B_lovejoy.gif?PHPSESSID=gqfsnpr24oludpjj479qfb35g2
A Bak jegye a téli napfordulóval indul, ami a Fény és ezáltal az Élet szülését hozza. A bika és a tehén, a bak és a kígyó Athénének (Vénusz) szentelt állat volt. A bakot, melyet általában tabunak tartottak, kivételesen neki áldozták - mert ezt az állatot áldozták fel évente az athéni Akropoliszon. A zsidóknál a bak Azázelnek, vagyis Lucifernek szánt áldozat volt. Mózes III. 16/8-26 leírja, hogy a papok az Úr-nak (EL) és Azazelnek (Lucifer) is bakot ádoztak.
Máté 25. útmutatásul szolgálhat arra, hogy azt gondoljuk, hogy a Bak (vagyHal-Bak) kora azon "bakok" ideje lesz, akik ittmaradtak, miután a kiválasztottak kiutat leltek a fizikai halálból. Új korszak hajnalán 2
A Mikulásnak öltözött Matt Damon és a VÖRÖS VAGY KÉK.
http://hajnalhasadas.hupont.hu/felhasznalok_uj/9/7/97813/kepfeltoltes/kicsi/matt_damon_telapo000.jpg?98906962
A CHRISTie’s aukciós ház pénteki zárása és a 153 millió az idén márciusban eltávozott Elizabeth Taylor aukcióján:
Elizabeth olyan filmekben volt látható, mint a KÉK MADÁR, A KRISTÁLYTÜKÖR MEGHASADT, mALICE IN WONDERLAND, stb.
2011. dec. 13. - Egy new yorki férfinek 144 esetű szexuális visszaélés vádiratával kellett szembenéznie.
2011. okt. 15. (Elenin előtt 1 nappal)- 144 brit állami intézményből 33-ban naponta több mint ezer gyermek él át napi szexuális bántalmazásokat.
2011. február – fizikailag, pszichésen és szexuálisan bántalmazott személyeknek tartanak terápiás programot, ahová 144 főt tudnak befogadni.
2011. november – Egy texasi lány a Twitteren (kék madár logo!!) 6 óra leforgása alatt 144 üzenetet küldött szét arról, hogy egy családtagja szexuálisan molesztálta és prostitúcióra akarta kényszeríteni.
EGY APRÓ IDÉZET:
”II. János Pál pápa temetésének televíziós közvetítése során az amerikai katolikus nézők megdöbbenve látták viszont Rómában a hájfejű, gutaütéses kinézetű Bernard Law kardinálist, aki a 2002-ben világviszonylatban is nagy feltűnést keltő szex-botrány főszereplőjeként lemondásra kényszerült Boston-i pozíciójából, és akiről azt hitték, hogy szerényen meghúzódva Clintonban, Maryland államban káplánkodik. Mekkorát tévedtek! Azután, hogy el kellett hagynia közel 20 milliót érő, háromszintes palotáját, átmenetileg, majdnem egy évig Law tényleg Clintonban húzódott meg, míg a viharfelhők lecsendesedtek, és a sajtó figyelme lanyhulni kezdett. 2004 elején azonban II. János Pál „hűséges szolgálatainak elismeréseként” Rómába vitette, ahol megtisztelő rangba, a 4 legjelentősebb bazilika egyikének fő-esperesévé nevezte ki évi 144 ezer dolláros fizetéssel.  Új otthonaként pedig egy palota jellegű elegáns lakóhelyet biztosított neki, „egy klasszikus római apartmant, értékes freskókkal a falakon”. A hírhedt kardinális felügyelete alatti években több mint 600 gyermekek elleni szexuális zaklatás és erőszak, pornófelvétel készítés, pornófilm élvezete, alkohol és kábítószer használat és hasonló visszaélések történtek a pedofil papok Mekkájában, Bostonban és környékén, ahol 2 millió katolikus él.”
Az Egyesült Államokbeli San Diegó Római Katolikus Egyháza 144 millió dolláros kártérítés kifizetésébe egyezett bele a 144 szexuális zaklatást elszenvedett hívő számára. A san diegoi egyház hat hónappal ezelőtt, pont mielőtt a 42 zaklatási ügy bíróság elé került volna, csődeljárást indítványozott saját maga ellen.
http://szephelena.blogter.hu/190357/amerikai_egyhaz_es_a_szexualis_zaklatas
2011. május – 144 milliós bírság az RTL Klubnak szabálysértések, az agresszió, a hisztéria, a szexualitás, az intrika, a trágárság, illetve az alkohol- és cigarettafogyasztás miatt.
Ezt követően pedig 88 milliós bírság kiszabása történt.
CASANOVA 144 szeretőjéről emlékezett meg
CASANOVA szerepében Heath Ledger volt látható, akinek élete, akárcsak sok-sok bábfigurának, egy terv szerint történik.
Látható a sok-sok 144-ezés nyomán, hogy valakik, valamit üzenni óhajtanak felénk. Aki nem kiválasztott, az nyilvánvalóan a halál állapotában van és marad is még egy ideig.
http://i270.photobucket.com/albums/jj94/violators_world/Stargates/an-apple-a-day.jpg
http://i270.photobucket.com/albums/jj94/violators_world/Stargates/milfs.jpghttp://www.timberlake-justin.com/wp-content/uploads/2011/05/BAD-TEACHER.jpghttp://1.bp.blogspot.com/-VZYcDAXt-90/ThlHD1vZEaI/AAAAAAAAAKI/wX-F3j4PxfQ/s640/Cam-diaz-bad-teacher.jpg
Jeleések könyve 14/1:
“És látám, és ímé egy Bárány áll vala Sion hegyén, és ő vele száznegyvennégy ezeren, a kiknek homlokán írva vala az ő Atyjának neve.”
Jelenések könyve 14/4:
“Ezek azok, a kik asszonyokkal nem fertőztették meg magokat; mert szűzek. Ezek azok, a kik követik a Bárányt, valahová megy. Ezek áron vétettek meg az emberek közül Istennek és a Báránynak zsengéiül. “
http://filmelmeny.freeblog.hu/files/2011/07/In-Time-Poster-1.jpghttp://www1.pictures.zimbio.com/gi/Justin+Timberlake+Bad+Teacher+New+York+Premiere+4nz6tnZpStZl.jpg
A Casanovát eljátszó Heath Ledger, a CHRISTOPHER (Krisztust hordozó) Nolan rendezésében készített BATMAN : KEZDŐDIK film forgatása közben halt meg, melyben CHRISTIAN Bale a főszereplő. Christopher Nolan 2012-ben a BATMAN : FELEMELKEDÉS filmel jelentkezik, melyben CHRISTIAN utoljára ölti magára Batman jelemezét. Heath Ledger tükörvilágos filmjében, a DOKTOR PARNASSUS ÉS A KÉPZELET BIRODALMA-ban is már mások játszották Heath szerepét, persze "totálisan véletlenül".
 
2011. dec. 08-án (23 nap az év vége) fellépett a 23 éves RihANNA Budapesten, Mária országában. December 8-a a szeplőtelen Fogantatás, Földtiltó vagy Eketiltó  Boldogasszony Napja, amikor is a legnagyobb az energiaáramlás. Rihanna, mint megannyiszor, most is bemutatta bájait a közönségnek, akárcsak Madonna szokta, vagyis Rihanna egyfajta fekete Madonna, miként az UMBRELLA/ESERNYŐ számában is megjelent.
A szám elején elhangzik, hogy a viharban nincs felhő, csak eső. Az eső pedig ahogy látható tűzeső.
http://assets2.gcstatic.com/u/apps/asset_manager/uploaded/2010/46/rihanna-umbrella-1289902485-view-1.jpg
A PIROSPIRULAPROJECT készített egy fordítást a számhoz http://www.youtube.com/watch?v=CI96fjAC26k&feature=relateda  , amelyben tévesen a ROCK-A-FELLA szót már az elején Rockefellernek írja. ROC-A-FELLA Jay-z által 1996-ban alapított kiadó, melynél az első lemeze is kijött.
Jay-Z, aki ismét egy JC-s személy (Shawn "Jay-Z" Carter) köztudottan kőműves, így van tudomása egy a jövőben bekövetkező eseményről. Közli is velünk, hogy felkészült az eseményre. Jay-Z közli azt is, hogy Rihanna egy Napsugárlány, míg egy alkalommal csak a Nap vagyis a jobb szeme fedetlen, miközben magához hív minket.
             http://www.tbohiphop.net/UserFiles/Image/music_videos/snapshot20070609191102.jpg
A nagy kérdés, hogy mi, vagy ki az ami/aki fekete, és ernyője van a tűzesővel szemben, mely kapcsolatban van a Nappal?
Természetesen a fekete Madonnáról, a mi drága jó Földanyánkról szól a történet, amely mágneses mezejével megvéd minket a Napszéltől, magyarán ernyőt tart fölénk, védve a gyermekeit, akik testileg maguk is a Földanya részei. A  szám végén, mikor mindenki elfekszik (meghal), Földanya azt mondja, csak esik ó bébi csak esik, és gyere belém, magyarán a barlangrendszerekbe.
A videoklipben Rihanna a hetedik, míg 2010-ben Gwyneth Paltrow, aki a HETEDIK című filmben a 7 főbűn hetedik áldozata volt, maga is eljárta Rihanna esőtáncát az ernyővel. Gwyneth volt Matt Damon felesége és egyben a film első áldozata a CONTAGION-ban.
http://cdn.buzznet.com/media/jj1/2010/11/gwyneth-umbrella/gwyneth-paltrow-rihanna-umbrella-02.jpghttp://punchbowlblog.com/wp-content/uploads/2010/11/Glee-Gwyneth-Paltrow_400.jpg
Mária a magyarok Királynője, aki a Regnum Mariánum felemelésén, üdvösségén munkálkodik a világ végéig. Máriának ajánlották fel a Szent Koronát, amit ő elfogadott.
Már Révay Péter koronaőr leírja, hogy a magyarság történelmében megfigyelhető egy 460-500 éves ciklikusság, amely folytonosságot mutat (Szántai L.). Jézus Urunk földre születésétől számolva ez a ciklus fedezhető fel Atilla a magyarok első királya, Szent László király és Mátyás király esetében. A következő feltámadási (főnix) ciklus jelen korunkra vonatkozik, amit tudnak az országhatáron innen és túl is.
Köpenyes Szűz Mária, vagyis a bűnösök végső menedéke, köpenye, vagy éppen védőszárnya a Kárpát haza. Ez a Kárpát Hon telis-tele van barlangokkal, de a világ több pontján is vannak mesterséges barlangrendszerek, mely területeken a magyarok elődei, vagy táltos nyomokra lelünk. Csak mellékesen jegyzem meg, hogy az Úr Jézus visszatérése is fehér lovon van lejegyezve.
Jelenések könyve 6/14-15:
"És az ég eltakarodék, mint mikor a papírtekercset összegöngyölítik; és minden hegy és sziget helyéből elmozdíttaték. És a földnek királyai és a fejedelmek és a gazdagok és a vezérek és a hatalmasak, és minden szolga és minden szabad, elrejték magokat a barlangokba és a hegyeknek kőszikláiba."
http://hajnalhasadas.hupont.hu/felhasznalok_uj/9/7/97813/kepfeltoltes/kicsi/magneses_mezo_szuzanya000.jpg?82233035
A soproni Kecske-templom kapubejárata Köpenyes Szűz Máriával, ahonnan a ferences rendi szerzeteseket ugyanúgy, ahogy a pálosokat Sopronbánfalváról, elüldözték. A 23 szobás pálos kolostor épületéhez tartozó karmelita templomban, egy fekete Madonna található. A pálos kolostort a londoni City Bank volt alelnöke vásárolta meg és alakította át szállodává, a karmeliták (RÓMAI katolikusok) megkeresése után. Ézitek, hogy itt valami nem okés?
Mikor Péreli Zsuzsa AXIS MUNDI (Kozmikus energiatengely, Világfa) című művét avatták fel a kolostorban 2011. júliusában, a környéken szélvihar volt és elment az áramszolgáltatás.
http://www.restauratorkamara.hu/uploadimages/692/Kopenyes_internet.jpg
A kecske-templomi festményt az a Stornó Ferenc restauráltatta, aki feltárta a fertőrákosi Mithras szentélyt és akinek ajtaján pelikánnal lehet kopoktatni.
Sopronban - az ország más vidékeitől eltekintve - a pincéket nem a szőlőterületeken, hanem kizárólag a városon belül, a kőházak alá építették. A város alatt pincerendszer található.
http://i270.photobucket.com/albums/jj94/violators_world/Stargates/christ_grapes-1.jpg
Az esőtáncot a Volkswagen cég játszotta el a SINGING IN THE RAIN dallal.
http://theinspirationroom.com/daily/commercials/2006/9/vw-golf-singing-in-the-rain.jpg
A reklám szerepelt “AZ AJTÓN KOPOGTAT” cikkekben.
Hallgasd meg Rihanna másik dalát, melyben közli is, hogy közel az idő.
Én nem hiszem mindenesetre, hogy ezen személyek követendőek, vagy kiválasztottak lennének, főleg ha megvizsgáljuk, hogy milyen formában játszák el a Szentjeink karaktereit. Mindenesetre jó tudni, hogy milyen dalt játszanak rongyosra a rádióadók.
Weblap látogatottság számláló:

Mai: 62
Tegnapi: 569
Heti: 985
Havi: 6 145
Össz.: 2 631 449

Látogatottság növelés
  |     |     |  
Oldal: HALAKAT A VÍZBŐL 2
Hajnalhasadás - © 2008 - 2018 - hajnalhasadas.hupont.hu

A HuPont.hu segítségével a weboldalkészítés gyors! Itt kezdődik a saját weboldalkészítés!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: uton hazafele 3 teljes film - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »