Hajnalhasadás

ELÉRHETŐSÉG: pales17@freemail.hu TOVÁBBI OLDALAIM: http://hatodiknapon.hupont.hu/, http://napcsillag.hupont.hu/, http://csillagszeme.hupont.hu, http://csillag-szeme.hupont.hu, http://o-megacsillag.hupont.hu/, http://palesnapes.hupont.hu/

Ezen cikk előzményében szerepelt, hogy a mai kor sárkánya/sátána/ördöge/kígyója mögött a kundalíni kígyó rejtőzik. Természetesen ehhez kapcsololódik a  Sárkány csillagkép és ehhez kapcsolták, talán szándékosan, a Vénusz bolygót is, amely számos kultúrában fontos szerepet tölt és töltött be. Ugyanúgy, ahogy ördögöt kiáltottak, amikor az ősi amerikai kultúrák műveit, feljegyzéseit semmisítették meg, vagy mészárolták le emberek millióit Isten nevében.
Korunk Sátánjának szerepe, hogy az EGY-ÉN elől elzárja a Fénybe, Istenhez vezető nagybetűs utat, az EGY-ÉN-t a tűzbe, az állítólagos pokolba vezetve. Sárkány szerepe a kincs elrejtése a barlangban, annak megóvása emésztő tüzével, hogy a bátor, FÉLELMET (FÉL-ELMÉT) nem ismerő EGY-ÉN, azt meg ne szerezhesse.
Sárkány az égbolton a Kismedve/Kis-Göncöl csillagképet veszi körbe, melynek csillaga a Polaris/Sarkcsillag. A Sarkcsillag a fejtető centrum, a korona csakra energetizátora. Meséink Tündérszép Ilonája, aki az örök élet vizével ajándékozza meg a SZER-ELMÉS EGY-ÉN-t, a Polarison található, a sárkány által őrzött várban.
Érthető már a mesébe rejtett üzenet?
A testbe zárt szellem Fénnyé való kiteljesedéséhez a Sátán/sárkány/kundalíni hatalmát kell legyőzni, hogy megszerezhesd a koronát/Ilona szerelmét. A Jézus által kijelölt Út a szeretet feliratú kövekkel van kirakva, más út nem járható, vagyis járható, de az a tisztító tűzbe visz, kihajít a várból.
Ha már a koronacsakra energetizátorával kapcsolatban szerepel a vár, ahol Ilona vár, figyeld meg alaposan a tarot kártyapakli 16. lapját. A lap alján látható a kundalínit megjelenítő botra tekeredő kígyó.
                                http://2.bp.blogspot.com/_WJOyqmg_gpc/Sve_FS2r5jI/AAAAAAAAB1w/Y-GX9DHNTJw/s1600/tower.gif
A 16-os lap jelentése, ha megbukunk az ördög próbatételén, pusztulásra vagyunk ítélve. A villám/isteni ítélet nem fenyegető jellegű, hanem jótékony és tisztító. A Torony/Isten Háza az ego azon megmaradt részeinek elvetését jelképezi, amelyek darabokra törhetik lényünk alapvető egységét. A TORONY lap David Fontana szerint szándékosan a 16-os számot kapta, visszautalva a 7-es, DIADALSZEKÉR lapra, ugyanis 1+6, az 7. A 7-es lapon a kocsihajtó a csillagok, a makrokozmosz felé tart, amint egyes változatokban ezt a fej fölé és köré rajzolt csillagok és a szekér elejét díszítő tárgyak hangsúlyozzák. A Waite féle pakliban a kocsihajtó hátat fordít az anyagi világnak és a földi hatalomnak. Néhol a diadalszekeret két ló, másutt két Szfinx húzza. Az egyik a hím a másik a nőstény, így az egyik az univerzális tudás, a másik az egyetemes bölcsesség szimbóluma.
Volt egy film, amelynek borítójára a 16-os lapot ültették át.
                           http://1.bp.blogspot.com/_WJOyqmg_gpc/Sve2P7LoVlI/AAAAAAAABzI/o8vS73z2zXs/s320/poltergeist_iii.jpg
Figyeld meg a Poltergeist első részében a ház számát. 4267, vagyis 42, ami ugyebár 6x7
http://4.bp.blogspot.com/_WJOyqmg_gpc/SwT6gdvYf0I/AAAAAAAAB2I/_MQkIyu2tug/s1600/poltergeist42house.jpg
42 a szívárvány száma és az ítélők száma az egyiptomi halottaskönyvben, akik ugyebár TE vagy.
A Poltergeist első részének Japán (felkelő Nap országa) borítóján szívárvány-híd, míg az angol verzión TV (20+22=42) és egy kismaci (KIS-MEDVE/POLARIS/KORONA) látható. Egy másik verzión pedig az szerepel, hogy TUDJA MI IJESZT MEG TÉGED.
               http://4.bp.blogspot.com/_WJOyqmg_gpc/SwT6gsNTpCI/AAAAAAAAB2Q/o0K6HBDMETw/s320/poltergeist_ver4Rainbow.jpghttp://img.movieberry.com/static/photos/309/poster.jpg
                                http://www.movieposter.com/posters/archive/main/30/A70-15090
Küzd le a FÉL-ELEMET, FÉLELMEDET/FÉLELMÉDET, mert nagyon úgy fest, hogy az idők végezetéhez érkezünk hamarosan. Nézd meg a Poltergeist második részének borítóját, amelyet teljesen sötétre festettek.
                                   http://4.bp.blogspot.com/_WJOyqmg_gpc/Sve2PhmgCmI/AAAAAAAABzA/6qoJVQIVCf0/s320/poltergeist_ii.jpg
Idén került moziba a NE FÉLJ A SÖTÉTBEN (Don't Be Afraid of the Dark) című film, az IDŐGÉP főszereplőjével, Guy Pearce-el, aki az időgép elején 42-est ír a táblára. A Poltergeist 3-ban és a NE FÉLJ A SÖTÉTBEN film borítóján vörös ruhás leánykát láthatunk. A Poltergeist 3-ban tükrök voltak mindenütt, a Ne félj a sötétbennél pedig – amely filmben egy fa volt a bejárati ajtóra szerkesztve - nyílik az ajtó.
           http://2.bp.blogspot.com/-sxSHpjcN6E8/Tl19XyUwVZI/AAAAAAAAIOw/aGUMHTI3ZFs/s1600/Dont-Be-Afraid-of-the-Dark-Poster-2.jpghttp://www.zehnachtzig.de/bilder/poltergeist-3-660.jpg
                   http://www.killerfilm.com/wp-content/uploads/2010/06/poltergeist3_4-300x165.jpg
http://hajnalhasadas.hupont.hu/felhasznalok_uj/9/7/97813/kepfeltoltes/kicsi/idogep_42-es.jpg?93589275 
A NE FÉLJ A SÖTÉTBEN borítóján oktogonális formát láthatunk, vagyis 8 szöget. Nyílik az ajtó az Univerzumba, egy másik dimenziószintre, ahová sokan meg vannak hívva, de kevesen lesznek csak a választottak, ugyanis a félelem visszahajít erre a harmadik dimenziós anyagi szintre.
     http://hajnalhasadas.hupont.hu/felhasznalok_uj/9/7/97813/kepfeltoltes/octagons.jpg?62948149
A választottak lesznek az ARANYEMBEREK, a Nap-/Krisztus-/megvilágosodott-/kozmikus tudatúak.
A winnipegi Manitoba épület tetején láthatjuk az aranyfiút, a kupola alatt pedig a 8 ágú csillagot a körben. Az aranyfiú kezében búza (élet) és fáklya (tűz).
http://ih2.redbubble.net/work.2524050.45.flat,550x550,075,f.manitobas-golden-boy-a-historical-monument.jpghttp://3.bp.blogspot.com/_xdN0QQwsP1A/STaTl2jvgOI/AAAAAAAAATU/K96fc55WVR4/s400/48.+Pool+of+the+Black+Star.jpg
2011-es Oscar gálán, a Király beszéde film bevezetőjénél, amely filmben Guy Pearce is szerepelt, az ember az ítélőszék előtt áll.
http://hajnalhasadas.hupont.hu/felhasznalok_uj/9/7/97813/kepfeltoltes/2011_oscar_kiraly_beszede.jpg?97946929
Robin Williams a 2002-es kiadású DEATH TO SMOOCHY filmben azt mondja, hogy ő a fáraó és, hogy a végítélet közeleg. A filmben Edward Northon jeleneténél olvashatjuk, hogy valami nagy jön, míg Edward szerint Jézus jól végzi dolgát. A film végén Edward megkapja a koronát.
http://hajnalhasadas.hupont.hu/felhasznalok_uj/9/7/97813/kepfeltoltes/dogolj_meg_smaci_kepek_1.jpg?19326773
A filmben Robin Williams, aki a Jumanjiban 42-es játékot játszik, maga a szívárvány ember. A film forgatásáról találtam egy feltűnő kézmozdulatos képet. Kettőn áll a vásár. Vagy valamit a tudtodra akarnak hozni erről a világról, vagy kifejezik vele saját irányultságukat. Edward Northon a filmben neonáciknak énekel és egy szvasztika elé áll be. Edward az AMERIKAI HISTÓRIA X filmben szintén szvasztikával látható. Edward és Robin Williams a fényfüzéres függöny előtt (Világegyetem) repülve rászáll a szívárvány-híd tetejére.
http://hajnalhasadas.hupont.hu/felhasznalok_uj/9/7/97813/kepfeltoltes/dogolj_meg_smaci_kepek_2.jpg?86303769
Nyilvánvaló nem? Az X-nél szívárvány-híd lesz.
Igen, még a zsidóknál is ismert volt eme ősi szimbólum Hitler előtt.
Ha azt akarod, hogy a tömeg ne foglalkozzon valamivel, hintsél port a szemébe, hitesd el vele, hogy gonosz, félelemkeltő dolog.
         http://esemenyhorizont.uw.hu/2008/letfilo/svastik7.gif
A 2012-es OSCAR gála előzetesében pedig kinyitják a diplomata táskát, amiből fény tör elő, ugyanis benne található a 84. gála (teljes szívárvány) aranyembere.
http://hajnalhasadas.hupont.hu/felhasznalok_uj/9/7/97813/kepfeltoltes/oscar_elozetes_es_megan_fox.jpg?65933274
Az előzetes kisfilm bemutatásával kapcsolatban 2012. jan. 05-ei dátumal találtam linket legkorábbról, vagyis 153 napra a Vénusz-tranzittól mutatták e. A mozikban szintén január 05-től vetítik a filmek előtt.
A 84. gálát Billy Crystal/BC/23 vezeti, aki Robin Willliams szerint Yetivé, magyarán HAVASI/HEGYI EMBERRÉ, NAGYLÁBBÁ akar átváltozni.
Robin Williams játszotta a világukat hátrahagyók számára készült 42-es játékot a Jumanjiban, melyben az elefánt volt a játékfigurája (elefánt/Ganesha/Jupiter/42)
A táskát Megan Fox nyitja ki, aki a JENNIFER’S BODY filmben egy ördögi teremtményt alakított. A filmről olvashatsz a MÉG EGY NAPTÁNC 1 cikkben.
Megan Fox volt a Transformers filmben a motorra vörös villás női ördögöt pingáló bombázó, akit aztán Spielberg dobatott ki a filmből.
Nézd meg a SODRÓ LENDÜLET/WITHOUT A PADLE című filmet, abban ugyanis ugyanaz a jelenet zajlik le, amelyet Megan Foxal, az ördögi lánnyal mutattak be az Oscar előzetesben.
Aki a doboz zárját feloldja, az ismét kapcsolatba kerül az ördöggel, az ugyanis SETH Green. Seth pedig SZET/SET, korunk Sátánja, aki ezen esetben Green, vagyis zöld, mint Ozirisz, akit Szet ölt meg, zárt ládába, Hóruszként pedig feltámadott ISIS/VÉNUSZ által. Látod már az OSCAR előzetes időzítésének és szereplőjének kiválasztásában a szándékosságot? Őnáluk Megan Fox/Lucifer/Vénusz/ISIS.
http://hajnalhasadas.hupont.hu/felhasznalok_uj/9/7/97813/kepfeltoltes/kicsi/sodro_lendulet_kepek_1.jpg?36850983
Miután az aranyrobot kikerül a bezárt dobozból, elhaladnak a 84-es táblánál, ahol 318-at mondanak. 318 a görög HELIOS, vagyis a Nap száma, míg 194-84, az 110.
110-ről, ami kapcsolódik a 144-hez és a feltámadáshoz: 110 - Tutanhamon és a szarkofág
Dan-t, vagyis SETH Green-t a filmben a nagymedve kismedvének hiszi.
Szet korunk ördöge, aki a sárkány, amely pedig a nagybetűs Várat, ahol Ilona vár, veszi körbe. Érdekes és szembetűnő a kapcsolat a kundalínivel, lévén, hogy a koronacsakra energetizátora. Mint az előzőekben leírtam, a kundalíni az, amely minket próbára tesz, magyarán a gerincen felkúszó tűzkígyót kell leküzdeni, megszelidíteni, hogy a koronát megkapd.
Nevezik rendszerünkben az égi Szenthármasság tagját, a Vénusz bolygót is a Föld ördögi testvérének, vagy éppen régi nevén, Fényhozónak, vagyis Lucifernek, akit napjainkban egyes (nem mind!) mindent összekuszáló papok összemostak magával az ördöggel is. Érdekes, hogy pont a Vénuszhoz kapcsolódik a spirituális tudatugrás, a TŰZ/SZER-ELME megjelenése, vagy éppen visszatérése.
http://hajnalhasadas.hupont.hu/felhasznalok_uj/9/7/97813/kepfeltoltes/seth_green_a_kismedve.jpg?37306215
Az Old Dogs fimben szintén Seth Green látható a gorilla karjaiban. Robin Williams pedig szamárfület/antennákat kapott, amit a kozmikus tudat kifejezéseként alkalmaznak, lásd a A halászat bolygója 2 cikkben.
A srácok, köztük Seth, a Spirit nevű folyón halad egy vörös csónakban, a borítón pedig bemutatták, hogy ők a halak, akiknek feje már kint van a vízből.
Seth Green karrierje is egy kirakós, amit most per pillanat nem boncolgatok, csupán annyit érdemes megjegyezni, hogy Seth volt Scott EVIL az Austin Powersben, részt vett a StarWars – Klónok háborúja soroztban és ő volt Milo az Anyát a Marsra animációs filmben.
A StarWarsban C3PO-t, akit Seth a dobozból kiszabadít a Sodró lendület filbmen, Anakin készítette, akiből pedig DarthWader lett az idők folyamán. A szűznemzéssel született Anakin édesanyját alakító Pernilla August pedig Jézus Krisztus édesanyja volt a MARY MOTHER OF JESUS filmben, melyben Christian Bale alakította Jézus Krisztust. 2012-ben Christian Bale utoljára játsza el a denevérember szerepét a BATMAN – THE DARK KNIGHT RISES filmben. Gondolom érthető ebből a kirakósból a Krisztus tudat/aranyember megjelenése.
A 2012-es 84. oscar gálát február 26-án rendezik, amely nap 101 napra esik a 2012-es Vénusz-tranzittól, június 06-tól.
2012. febr. 26. ---> 101 nap ---> 2012. júni. 06
101 = 37+64
37x64 = 2368 = 888+1480 = IESOUS CHRISTOS = Jézus Krisztus
101 = ÉLET – halál – ÚJJÁSZÜLETÉS
A POLTERGEIST filmet Steven Spielberg készítette, aki közreműködött a Vissza a jövőbe filmben, bemutatva a Krisztus tudat megjelenését. Spielberg készítette az ET A FÖLDÖNKÍVÜLI filmet is és létrehozta a DREAMWORKS céget, ahonnan az ÍGY NEVELD A SÁRKÁNYODAT animációs film is kikerült. A két film plakátja nyilvánvaló egyezést mutat, ami az ÁDÁM TEREMTÉSE kép alapján készült, melyet a Sixtusi-kápolna mennyezetén láthatunk Michelangelotól. Michel francia változata a Mihálynak, míg az angelo angyalt jelent.
ÁDÁM TEREMTÉSE + AGYhttp://3.bp.blogspot.com/-1B33VihWkkE/TjvsIqi6lHI/AAAAAAAAGmo/WlJwEPr_vjg/s1600/et1.jpg
http://winridge.srgliving.com/files/2011/06/How_to_Train_Your_Dragon_Poster-281x300.jpghttp://media.tumblr.com/tumblr_lak7fsbE5M1qc0c8k.gif
Az E.T. film Elliottjának, Henry Thomasnak játékát bemutattam a 666 - 2012-ig és a 3. szemig 7 cikkben, míg a sárkányszelidítő szerepében Jay Baruchel hallható, aki karrierje kezdetén a FÉLSZ A SÖTÉTBEN? sorozatban tűnt fel, míg 2012-ben a THE APOCALYPSE filmel jelentkezik. Jay Baruchel volt Nicholas Cage oldalán a VARÁZSLÓTANONC, melyet a Kezdet és vég kapujában 1 és a Kezdet és vég kapujában 2 cikkbe helyeztem.
   http://hajnalhasadas.hupont.hu/felhasznalok_uj/9/7/97813/kepfeltoltes/igy_neveld_a_sarkanyodat_kepek.jpg?37088515
Gerard David – KRISZTUS TRANSZFIGURÁCIÓJA és az agy koronális szekciója.
http://www.vallalyaar.com/wp-content/uploads/2010/11/Davids-transfiguration-of-Christ.jpeg
Az előző cikkben bemutatott Gerard Butler, a CORIOLANUS című filmben a tarkóján sárkánytetoválással díszített Ralph Fiennessel küzd, aki pedig a RED DRAGON filmben volt látható.
Anthony Hopkins szintén látható volt a RED DRAGON-ban és a NIXON-ban. 2011-ben HOPkins volt Odin, a THOR filmben.
                                     http://2.bp.blogspot.com/-TAXubx61zjA/TqVqYsxpy9I/AAAAAAAAB3A/laD6lcvFWEA/s400/Red+Dragon+%25282002%2529+BRRip+720p-poster.jpghttp://hajnalhasadas.hupont.hu/felhasznalok_uj/9/7/97813/kepfeltoltes/kicsi/anthony_hopkins_2012_x.jpg?33163088
Anthony Hopkins pedig, akárcsak Josh Hartnett, azt üzeni, hogy AUGUSZTUS, melyet a POKOLI VÉGJÁTÉK 2 cikkbe helyeztem. Érdemes rá felhívni a figyelmet, hogy ebben a cikkben szerepelt Szűz Máriát és a szűznemzéssel világrajött Anakin édesanyját eljátszó Pernilla August is. Josh Hartnett viszont azt mondja, hogy az ESŐVEL JÖVÖK (I come with the rain), melyet a A FŐNIX JELE cikkbe helyeztem.
Nos a bika fejét egy V alakú csillaghalmaz, a Hyadok rajzolják ki, melyet magyarul Méhkasnak neveznek. Antik neve Hüászok, eredeti jelentésük szerint ESŐHOZÓK.
Az egyiptomi halottaskönyv szerint a Bika csillagkép Szeth (sátán) lakhelye, amely a kundalínivel azonos. Naprendszerünk viszont a Bika csillagképhez tartozik. 2012-ben tartózkodik a csillagképben a Jupiter, és lesz egy Vénusz-tranzit a Hyadokban, vagyis az esőhozókban.
Figyeld meg, mit énekel a Steven Spielberg által készítet POLTERGEIST film folytatásában az esővel érkező. A filmben a család az örökkévalóságba megy át, ahol a Fény kapuja is található.
http://hajnalhasadas.hupont.hu/felhasznalok_uj/9/7/97813/kepfeltoltes/kicsi/poltergeist_2_kepek.jpg?64538971
Aki ezt elénekelte, 1985-en halt meg és az egy évvel rá bemutatott Poltergeist 2 volt az utolsó filmje.
Észrevetted az érdekes beállítást a filmben a középső ujjas (fallosz, vagy éppen Szaturnusz) éritéssel az örökkévalóságban, vagyis ott ahol nincs idő, ahol minden időtlen?
2012-ben az idők végezetéhez érünk és bemutatják a Chroniclest.
http://ewinsidetv.files.wordpress.com/2009/09/house-caduceus_l.jpghttp://3.bp.blogspot.com/-fWoYXcYbTWQ/Tuvjd2WCCzI/AAAAAAAALfo/rNsFspKBxgM/s400/house1.pnghttp://2.bp.blogspot.com/_Fe8SzT2hXaM/TLaeBgXsnUI/AAAAAAAAA6Y/o_YE3Tli1fI/s1600/cosmic_buddha.jpghttp://fc08.deviantart.net/fs71/f/2011/358/e/1/jesus_christ_blessings_by_vishnu108-d4k2l1r.gif
Weblap látogatottság számláló:

Mai: 291
Tegnapi: 526
Heti: 291
Havi: 5 451
Össz.: 2 630 755

Látogatottság növelés
  |     |     |  
Oldal: 7 FEJŰ SÁRKÁNY ÉS A 144/2
Hajnalhasadás - © 2008 - 2018 - hajnalhasadas.hupont.hu

A HuPont.hu segítségével a weboldalkészítés gyors! Itt kezdődik a saját weboldalkészítés!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: uton hazafele 3 teljes film - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »