Hajnalhasadás

ELÉRHETŐSÉG: pales17@freemail.hu TOVÁBBI OLDALAIM: http://hatodiknapon.hupont.hu/, http://napcsillag.hupont.hu/, http://csillagszeme.hupont.hu, http://csillag-szeme.hupont.hu, http://o-megacsillag.hupont.hu/, http://palesnapes.hupont.hu/

2011. februárjában került bemutatásra az UNKNOWN címü film Liam Neeson főszereplésével.
                                 http://movstream.do.am/poszter3/poster/unknown.jpg
A filmben 10 helyszínen látható az OZ felirat, melyben az O közepére egy pontot helyeztek, akárcsak a MONAD-ban, amely a Nap jele.
          http://www.hajnalhasadas.hupont.hu/felhasznalok_uj/9/7/97813/kepfeltoltes/kicsi/ismeretle_ferfi_oz_kepek_1.jpg?37137742
          http://www.hajnalhasadas.hupont.hu/felhasznalok_uj/9/7/97813/kepfeltoltes/kicsi/ismeretlen_ferfi_oz_kepek_2.jpg?21328531
           
TÍZ a TEN megfelelője, amely az Isten szavunk szógyöke. Úgy mondják TÍZ az Isten.
Oz, Ozirisz rövidítése. Ozirisz az ókori egyiptomi vallás egyik legfontosabb istene. A héliopoliszi 9 enneád tagja, Ízisszel és Hórusszal alkot istenháromságot.
Frank Langella-nak, akit Liam Neeson mellett láthatunk, sok-sok érdekes szereposztás jutott, köztük a KILENCEDIK KAPU, a KERESZTÚT, a SZFINX, vagy épp a DOBOZ.
A kilencedik kapu főszereplője, Johnny Depp 2011-ben Jack Sparrow szerepében az ifjúság forrását keresi, ami pedig az örök élet forrása, az életvíz, melyet a grálból ihat az azt megtaláló. Az örök élet szimbóluma Egyiptomban az Ankh, amely a kereszt megfelelője. A legendában pedig épp a keresztfára szegezett Jézus az, akinek vérét a grálba felfogták. Jézus pedig elmondta, hogy: “"Én vagyok a feltámadás és az élet, aki bennem hisz, élni fog, még ha meghalna is. Soha nem hal meg senki, aki él és hisz bennem.”
Oziriszre azt mondják: „ő, aki elfoglalta Ré trónját”. Ré a Napisten, Ozirisz pedig Hóruszként támadott fel, akit a Nappal azonosítanak.
Hórusz apja gyilkosa, Széthel való küzdelemben elveszítette a jobb szemét. A jobb szem szintén a Nap szimbóluma, a bal pedig a holdé.
Hórusz és Széth történetében a sebesüléseket Thot gyógyítja meg, majd elkezdődik a tárgyalás. Thotnak 42 smaragdtáblája van, míg az ítélet csarnokában 42 ítélő foglal helyet, amely a szívárvány száma.
Óz képregényes és filmes történetében Ózhoz aranysárga köves úton juthat el az utazó, amely fém, vagyis az arany a Nap féme. Az aranysárga út végén ott áll Óz smaragdvárosa.
Jelenések könyve 4. rész:
”És ímé egy királyiszék vala letéve a mennyben, és üle valaki a királyiszékben; És a ki üle, tekintetére nézve hasonló vala a jáspis és sárdius kőhöz; és a királyiszék körül szivárvány vala, látszatra smaragdhoz hasonló.”
Ozirisz számos hieroglif írásmódjából a legkorábbi az, amelyiken egy trón és utána egy szem képe szerepel. Mint szerepelt, a jobbik szem a Nap.
A jelenések könyve 22. része azt mondja, hogy: ”És megmutatá nékem az élet vizének tiszta folyóját, a mely ragyogó vala, mint a kristály, az Istennek és a Báránynak királyiszékéből jővén ki . Az ő utczájának közepén és a folyóvízen innen és túl életnek fája vala, mely tizenkét gyümölcsöt terem vala, minden hónapban meghozván”
Az égen, a Nap országútján, vagyis a Nap látszólagos útján 12 csillagkép szerepel (a 13-ast, a Kígyótartót nem ábrázolják), miként egy évben 12 hónap van.
Ezen idéztekben a Nap maga a királyiszék, melybe Isten és a bárány (Jézus) helyet foglal és amely körül szívárvány látható, miként a szívárványt a Nap fénye hozza létre. A szakrális király a NAPkirály. Csak egyetlen szakrális korona található a földön, az pedig a Magyar Szent Korona, a Nap népéhez tartozó korona. Az Életfa világszinteket összekötő jelképes jelentésében a lovas kultúrák népei a világmindenség isteni rendezési elvét látták, amelyet VILÁGFÁNAK neveztek. A FA a Tejút, annak egy-egy csillagvilágai/gyümölcsei pedig a csillagrendszerek központi csillagai, köztük a mi Napunkal, annak 12 gyümölcsével/hónapjával. A napnépeknél a hónap a Naphoz kötődik, míg a holdnépeknél a holdhoz (MOON, MOND/MONTH, MONATH, MOIS, stb.). Jelenleg a holdnépek vannak uralomban, de mindez hamarosan, a Nap népeinek feltámadásával, a Nap újjászületésével ellentettjére fordul. Egyszer fenn, egyszer lenn. Minden hullámszerű. Mielött továbmennénk, érdemes tudni, hogy Liam Neeson, az ISMERETLEN FÉRFI kapta ASLAN hangját a Narnia krónikáiban és eljátszotta Zeuszt, de volt LAMB (bárány) is.
http://www.openheaven.com/page_content/images/Aslan%20and%20Liam%20Neeson.JPGhttp://content.answcdn.com/main/content/img/amg/videos/drv500/v538/v53803tnyz1.jpg
Aslan az oroszlán, a Narnia világának alkotója és irányítója.
A könyvek említést tesznek egy Tengereken Túli Nagy Kormányzóról, akinek Aslan a fia. Ez kihangsúlyozza a Nagy Oroszlán Krisztus-szerű szerepét, amit C.S. Lewis nemcsak metaforikusan, de világosan is leírt. Ebből kifolyólag Liam Neeson is egy a hollywoodi krisztusok közül. 2012-ben a Batman – FELEMELKEDÉS filmben már Ra’s al Ghul-ként jelenik meg. RA az RE, vagyis napisten. http://hu.wikipedia.org/wiki/R%C3%A9
Az ISMERETLEN FÉRFI (UNKNOWN) filmben láthatjuk a 224422-őt, vagyis a fordulást, középpontban a 44-el, amit ha négyszögesítünk kijön a 11 négyzete, vagyis a 121, ami Jézus a Messiás közkedvelt gemátriája a héber nyelvben. Hollywood nagyrészben, ha nem teljes egészében zsidókból áll. A középen ehelyezkedő 442 megjelenik a filmben kód formában is, amely a liliomot és a babért rejti magában.
        http://www.hajnalhasadas.hupont.hu/felhasznalok_uj/9/7/97813/kepfeltoltes/kicsi/unknown_szamok000.jpg?98856214
       
                 112+23+5+146+15+8+36+6+2+56+25+8 = 442
                                    2+2+4, vagy 4+2+2 = 8
                                             224422 = 88
A liliom a tisztaság, ártatlanság szimbóluma, mely az egyetlen virág, amit Jézus nevén nevez az Újszövetségben (Máté 6/28). A liliom ezen bibliai fejezetben az Isten akaratára való hagyatkozást, vagyis a gondviselést jelképezi. Ő az, aki ellát minket étellel, itallal. Aki attól retteg, hogy nem lesz holnap mit enni, inni, ezen passzus alapján kevés hittel rendelkezik. Isten a Napon keresztül fejezi ki szeretetét, melegét, a Nap az, amelytől a virágok kinyílnak, melytől a növények termést hoznak. Még az esőfelhők keletkezése is a Naptól függ. A Napot eleink nem mint a nagybetüs Istent imádták, hanem az Isten egy közvetítőjét látták meg benne, mely fényt és életet hoz a világba. A rómaiak Junónak szentelték a liliomot.
A babér, amely a filmben a második növény volt a kódban, a halhatatlanság szimbóluma, amely Apolló szent növénye. A római Apolló (görög Apollón) szintén napisten.
A filmben egyfajta pálfordulás látható, egy újraélesztésből kómába esés utáni ébredés következményeként. A baleset vízbe zuhanás, vagyis vízkeresztségkor jön létre.
A filmben a Brandenburgi kapu is szerepel, amelyet 2012-től 224 évre, vagyis 1788-ban kezdtek építeni, vagyis a fordulás 2012-ben fog bekövetkezni, emiatt is szerepel a film borítóján, hogy TAKE BACK YOUR LIFE.
A Berlint körülvevő 18 kapuból csak a Brandenburgi kapu maradt fenn. A kapuk belselyében kapuőr volt katonai őrségként, vagy éppen kapun áthaladóktól való vám szedéséért. A Brandenburgi kaput 2012-től 144 évre, 1868-ban alakították át a korábbi zárt kapusról nyitott oszlopcsarnokká.
A berlini Tiergarten nevű álatkertben az akvárium, mely mára Európa fajban leggazdagabbja, 1868. óta működik, vagyis ugyancsak 144 évre 2012-től.
2012-ben a halakat, a 144/144000-eseket a vízből ki kell fogni.
A három éven át épült Brandenburgi kaput 1791. augusztus 6-án adták át a gyalogos és lovaskocsi forgalomnak.
Augusztus 6-ai nap Jézus színeváltozása, Egyiptomban pedig az a nap, amikor a Szíriusz helikális felkelése látható.
A kaputól 50 méterre található a Hotel Adlon, amelynek az UNKOWN filmbeli felrobbantásánál, bemutatásra került a kapu tetején látható négyesfogat, vagyis a Quadriga, amelyen Niké látható.
         http://hajnalhasadas.hupont.hu/felhasznalok_uj/9/7/97813/kepfeltoltes/ismeretlen_ferfi_brandenburgi_kapu_hotel_adlon.jpg?80839533
A Quadriga ábrázolása mozaikokon, festményeken is szerepel. Érméken is gyakran előfordul, ezek közül is kiemelkednek az i.e. 3. századi szicíliai görög városállamok, elsősorban Szürakuszai pénzei, amelyeken Héliosz napisten egy quadrigát hajt. Ez az ábrázolás a görög Apollón kultuszokon alapult, aki négylovas szekéren járta be az eget, és sokszor napistenként is tisztelték Héliosz helyett.  http://hu.wikipedia.org/wiki/Quadriga
A Hotel Adlon 500 (FŐNIX) méterre helyezkedik el a Reichstagtól (országgyűlés), és a 77-es szám alatt található (OZ/PAN/NAP/CHRIST).
Mennyire azonosítható Krisztus a Nappal? Már leírtam, de elismétlem a biztonság kedvéért, hogy volt egy történelmi Jézus és van egy Jézus a Nap misztériumába öltöztetve.
Másszóval nem mond igazat az, aki azt mondja, hogy Jézus maga a Nap és valójában nem is létezett, mint történelmi személy. Ezt állítja David Icke és még jópár, néha-néha jó dolgokat is mondó néphülyítő.
A Nasa egyik missziójánál, az STS-71-nél látható a Nap a mandorla belsejében. Az STS-71, 153-szor kerülte meg a Földet, amely az emberek halászatának a száma. A misszióban az Atlantis hajtotta végre a küldetést,  amelynek utolsó küldetése az STS-135-ös volt, OMEGA logóval, amely pedig a 33. útja volt az űrsiklónak. Az űrsikló ezután múzeumba kerül, vagyis nyugovóra tér, sírba száll. Jön a Feltámadás? http://en.wikipedia.org/wiki/STS-71
http://mysite.verizon.net/circusdog/space/sts-71-patch.jpghttp://hajnalhasadas.hupont.hu/felhasznalok_uj/9/7/97813/kepfeltoltes/kicsi/mandorla.jpg?79901140
           http://2.bp.blogspot.com/-fDR9SGMY-AY/Thxqe8-41uI/AAAAAAAAAIk/sD9VPyNPRzA/s1600/SpaceShuttle%2BAtlantis_Mission-Patch3.jpghttp://2.bp.blogspot.com/_TkKZZyzUvio/SWGqcNQOF7I/AAAAAAAAChM/ghzS4Xom4fY/s400/Jesus+alpha+Omega.bmp
A NASA a múzeumnak az űrsikló átadási árát 42 millió dollárról szorította le 30 millió dollár alá (42+30 = 72).
http://img.ibtimes.com/www/data/images/middle/2011/07/08/127376-the-space-shuttle-atlantis-sts-135-lifts-off-from-launch-pad-39a-at-th.jpghttp://a.abcnews.com/images/Technology/ht_sun_storm_100610_mn.jpg
Nos, miután már tudjuk azt, hogy Jézusból “kettő van” (Nap és a történelmi Jézus, aki Feltámadott), olvassuk el a jelenések könyve 14/14-et:
“És látám, és ímé vala egy fehér felhő; és a felhőn üle valaki, hasonló az embernek Fiához, a fején arany korona, és a kezében éles sarló.”
Korábban én egy másik csillagot véltem az idézetben, de már látható, hogy ez bizony a Nap. Ettől eltérően a valódi Jézus, aki Feltámadott, fehér lovon, vagyis a Napot és a Nyilast megszemélyesítő állattal tér vissza, amely táltos paripa.
Az UNKNOWN film a felhők közt kezdődik a Nappal. Aki gonosz, az mind meghal a filmben. Liam Neeson helyére beépült másik személy, magyarán Liam alteregója, miután belenéz a tükörbe Liammal, összetöri a tükröt és meghal. Mielőtt a tükörbe néznek, felborítanak egy körasztalos csillagot.
http://www.hajnalhasadas.hupont.hu/felhasznalok_uj/9/7/97813/kepfeltoltes/kicsi/unknown_nap_es_kuzdelem000.jpg?73209799
Mikor leszállnak a repülőről láthatjuk a Tadzs-Mahalt. Ami érdekes benne, hogy piros-fehér-zöld látható alatta.
  http://hajnalhasadas.hupont.hu/felhasznalok_uj/9/7/97813/kepfeltoltes/ismeretlen_ferfi_magyar_zaszlo_felett.jpg?41978985
  http://hajnalhasadas.hupont.hu/felhasznalok_uj/9/7/97813/kepfeltoltes/ismeretlen_ferfi_magyar_zaszlo.jpg?36653659
Egyes szerzők szerint a síremlék Allah leendő trónját jelképezi a feltámadás napján (Jóm al-Dinn), amikor mindenkinek meg kell jelennie az Úr előtt, mielőtt elnyerné helyét a paradicsomban.
Visszatérve a Brandenburgi kapura. A kapu tetején ugyebár négyesfogat, vagyis Quadriga található, ami a napistent szállító lovasfogat.
A filmtörténetben a leghíresebb négyesfogat jelenet az 1959-es kiadású Ben Hur filmben volt látható, Charlton Hestonnal a főszerepben. Charlton Heston a SOLAR CRISIS filmben is látható volt. Charlton a KÉT TŰZ KÖZÖTT (True Lies) filmben a jobb szemével lát, míg ő volt a narrátora az Armageddon filmnek.
                 http://www.neh.gov/news/humanities/2009-11/images/CHeston.jpghttp://seeker401.files.wordpress.com/2010/03/solar_crisis.jpg
              Ben Hurnak, a szomjúhozónak adott Jézus a vízből: 
http://www.hajnalhasadas.hupont.hu/felhasznalok_uj/9/7/97813/kepfeltoltes/ben_hur_jezus.jpg?27055078
Ben Hur, vagyis Charlton Heston volt látható az első majmok bolygójában, de megjelent Thade apjaként, Zaius szerepében is (Zaius/Zeusz).
A BEN  Egyiptomban a Fény, mint Fiú, aki pedig Jézus. Benu pedig a FŐNIX volt, akit egyes keresztények Jézussal is azonosítanak. Ben-ként nevezték a Vénusz bolygót is, aminek tranzitja 2012 június 5-6-án történik, pár nappal a Big Ben 153-as évfordulója után. Vénusz a Hajnalcsillag, Jézus pedig elmondta hogy "AKI GYŐZ ANNAK ADOM A HAJNALCSILLAGOT".
Charlton Heston eredeti neve John Charles Carter, vagyis ismét egy JC-s személy Hollywoodban, arról nem is szólva, hogy John Carter. John Carter ugyanis 2012-ben a Marsra megy és új korszak köszönt a világra.
Lynn Collins, aki a 9-est nyitja meg és a középpontban áll a John Carterben, látható volt a 23-as szám címü filmben Jim Carrey főszereplésével.
A 9 a születés száma, ugyanis egy embert átlagban 9 hónap alatt hord ki édesanyja. Borbola János szerint a bibliai Éva is Kilenc volt eredetileg, ami az idők folyamán alakult át a ma ismerté.
 http://moresay.com/wp-content/uploads/2011/10/disney-john-carter-taylor-kitsch-lynn-collins-02.jpghttp://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRhXWh_jPsBWcPONtiEwFrnIgHLtNYqrkiNGlW0Ncy88FpGY1GQHLKfPwoebA
Az 1959-es év, amikor a Ben Hurt bemutatták, 53 évre esett 2012-től. Ebben az évben rombolták és zárták be a Pálosok idejében még Sopronhoz tartozó Brennberg (Tűzhegy) bányáját és szintén 1959-és időpontal indul a 2009-ben kiadott KNOWING (Képlet) címü film, melynek végén azt írták a furgonra, hogy Jézus az Élet és az Út. 53-as számot láthattuk egy a Napot megjelenítő versenyautón is.
Látható a  Sopron és a Pálosok rejtélye 2 cikkben.Az UNKNOWN film borítóin az UN külön lett válaszva a KNOWN-tól.
                     http://filmbuzi.hu/files/2010/unknown-poster.jpeghttp://movstream.do.am/poszter3/poster/unknown.jpg
                          UN = 21+14 = 35, ami az 53 megfordítása
                                        KNOWN/KNOWING

                                          folytatás a kettesben
Weblap látogatottság számláló:

Mai: 278
Tegnapi: 526
Heti: 278
Havi: 5 438
Össz.: 2 630 742

Látogatottság növelés
  |     |     |  
Oldal: Négyesfogat és az Ismeretlen 1
Hajnalhasadás - © 2008 - 2018 - hajnalhasadas.hupont.hu

A HuPont.hu segítségével a weboldalkészítés gyors! Itt kezdődik a saját weboldalkészítés!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: uton hazafele 3 teljes film - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »