Hajnalhasadás

ELÉRHETŐSÉG: pales17@freemail.hu TOVÁBBI OLDALAIM: http://hatodiknapon.hupont.hu/, http://napcsillag.hupont.hu/, http://csillagszeme.hupont.hu, http://csillag-szeme.hupont.hu, http://o-megacsillag.hupont.hu/, http://palesnapes.hupont.hu/

 

Georgia 
http://www.wired.com/science/discoveries/magazine/17-05/ff_guidestones?currentPage=all
A legfurcsább emlékmű Amerikában fenyegetően közeledik egy terméketlen dombtető fölött Északkelet-Georgiában. Öt hatalmas csillag mintájú fényezett gránitoszlop emelkedik ki a földből. A sziklák 16 láb magasak és darabonként 20 tonnák. Miközben megközelítjük az építményt, nehéz azonnal nem az angliai Stonehenge vagy 2001-es vészjósló monolitra - az Űr Odüsszeia filmből - gondolni .1980-ban építették állítólag, és ezek a sápadt szürke sziklák csendben várják a világ végét, ahogy legalábbis tudjuk.
 
georgia 30 
 
Georgia Guidestones-nak hívják az emlékművet http://en.wikipedia.org/wiki/Georgia_Guidestones , ami egy szép misztérium — senki sem tudja pontosan,hol és mikor készítették. Az egyetlen kulcs az eredetéhez egy közeli emléktáblán van az alapnál — ez megadja a dimenziókat és elmagyarázza a mozgását bonyolult rovátkák és lyukak sorozatával a napnak és a csillagoknak — and maguk a vezetők, útmutatások, amiket faragtak a sziklákba. Ezek az utasítások nyolc nyelven jelennek meg, ami az angoltól a Swahili-ig terjed és egy különös New Age ideológiát tükröz vissza. A kövek úgy gondolják utasítások egy közelgő apokalipszis kevés számú túlélőinek arra, hogy hogyan próbálják meg a civilizációt helyreállítani. Nem mindenki ért ezzel az elképzeléssel persze teljesen egyet. A kőoszlopok névtelen építészei természetesen nagyon is tudták hogy mit miért tettek. Az emlékmű egy olyan pontosan konstruált szerkezet, ami hibátlanul követi a napot.
A Georgia Guidestones története 1979 júniusában egy péntek délután kezdődött, amikor egy elegáns ősz hajú úriember érkezett Elbert megyébe, az Elberton Granite Finishing irodáiba vezető útján Robert C Christian-ként mutatkozva be. Azt állította, hogy egy a hűséges amerikaiból álló kicsi csoportot képvisel, aki megtervezte egy szokatlanul nagy és összetett kőemlékmű üzembehelyezését. Christian Elbertonba azért jött — a megyei székhely és a világ gránitfőváros — mert azt hitte, hogy a kőbányái termelték a legjobb követ a bolygón.
Joe Fendley az "Elberton Granite" elnöke, aki szórakozottan rábólintott, megzavart a tempó, hogy befejezzék a hétre bérlistát. De mikor Christian elkezdte hogy írja le azt az emlékművet, amire ő gondolt, Fendley leállította azt, amit tett. Nem csak azért amit ez az ember kért, aki nagyobb köveket akart, mint amit eddig fejtettek a megyében, vágásilag befejezve és összegyűjve akarta őket valamilyen fajta óriási csillagászati eszközbe.
A világban mi akar ez lenni? kérdezte Fendley. Christian elmagyarázta, hogy az a szerkezet amire gondolt egy iránytűként, naptárként és óraként  fog szolgálni. Szintén szükséges volna, hogy bevéssék a kövekbe amit felírtak, a világ jelentős nyelvei közül nyolcban. És ennek késznek kellett lennie a legtöbb katasztrofális esemény ellenállóságára, hogy az emberiség meggyötört maradéka rátermett legyen hogy felhasználja ezen útmutató köveket visszaállítani a civilizációt. 
 
 

Hatalmas pontosságáról:
1. Az emlékmű a legmagasabb pontján fekszik Elbert megyének és úgy orientálták, hogy követi a Nap kelet-nyugati migrációs év-körét
2. Egy napéjegyenlőségen vagy a napfordulón azon látogatókat, akik állnak a "posta nyílás" nyugati oldalánál, felkészítik, hogy lássák a napot emelkedni a horizonton.
3. Egy szem-magasságú lyuk, amit belehelyeztek a központi támoszlopba, felfedi a szemlélőnek a déli oldalon, hogy lokalizálja a Sarkcsillagot a Polarist.
4. Egy 7/8 hüvelykes lyuk, amit keresztül fúrtak a fedőkövön, egy napsugarat vetít a központi oszlopra, és délben pontosan eltalálja az év napját.

http://www.crystalinks.com/gaguidestones600.jpg

Fendley szerint az elkészítés ára többszörösen  magasabb mint bármilyen projekt, amivel azelőtt megbízták. A munka különleges eszközöket, berendezéseket és fizetett tanácsadókat igényel. De Christian csupán rábólintott és azt kérdezte, hogy ez milyen hosszú időt igényel. Martin szerint - akit Fendley felhívott, hogy egy őrült pasi egy különleges emlékművet akar - mikor ez a pasi megmutatkozott nagyon jó és drága öltönyt viselt, ami arra késztette, hogy kicsit komolyabban vegye. Szerinte szépen beszélő és nyilvánvalóan művelt személy volt.
Martin természetesen meg volt hökkenve, amikor ez az ember egyenesen azt mondta neki, hogy R C Christian egy álnév. Hozzátette, hogy a csoportja 20 éven keresztül titokban tervezte meg az emlékművet és örökre névtelen akar maradni.
Mikor Christian visszatért a jelenlegi helyszín felderítéséről a bankhoz hétfőn, Martin megmagyarázta, hogy nem tudja meg csinálni az álnév miatt, hacsak nem ellenőrizhetné le az igazi azonosságát és kap egy kevés biztosítást, hogy tud fizetni ezért a dologért. Végül megtárgyaltak egy megállapodást:  Christian felfedné az igazi nevét ami felkészíti Martint arra az ígéretre, hogy az egyetlen közvetítőjeként szolgáljon, és aláírjon egy bizalmassági megállapodást amiben megfogadja, hogy soha se fedi fel az információt egy másik léleknek. Azonkívül beleegyezik, hogy megsemmisít minden dokumentumot és feljegyzést, ami kapcsolatos a projekttel, amikor kész lesz. Azt mondta, hogy át fogja küldeni a pénzt a különböző bankokon keresztül az országba - mondta Martin - mert azt akarta, hogy ne nyomozhassanak utána. A városból való távozása előtt Christian Fendleyvel megint találkozott és megajándékozta az építési vállalkozót egy cipősdobozzal, ami tartalmazta az emlékműnek egy fából készült modelljét - amit akart - részletezve és nagyjából plusz 10 oldal  részletes leírást. Fendley elfogadta a modellt és az utasításokat de szkeptikus maradt addig, amíg Martin pénteken felhívta a következővel, hogy éppen megkapott egy 10,000 dolláros letétet. Azután Fendley abbahagyta kérdezősködést és elkezdett dolgozni. "Az apum szerette a kihívást", mondta Fendley lánya, Melissa Fendley Caruso, és ezenkívül még azt mondta, hogy ez volt a legkihívóbb projekt Elbert megye történelmében.
A Guidestones szerkezete azon nyár folyamán mozgásba lendült. Fendley vállalata lelkesen több száz fényképben dokumentálta a munka haladását. Légkalapácsokat használtak arra, hogy kivéssenek 114 lábat a sziklából a Pyramid Quarry-nél miközben kutattak a nagy darab gránitok után, amik elég nagyok ahhoz, hogy a végső köveket alakítsák ki belőle. Fendley és a legénysége visszatartották a lélegzetüket, amikor az első 28 tonnás táblát felemelték a felszínre miközben azon töprengett, hogy a fúrótornyaik nem e hajlanának meg a súly alatt. Fendley és Martin segítettek Christiannak Elbert megyében megtalálni egy megfelelő helyet a Guidestones-nak: egy lapos tetejű dombot, ami felülkerekedik látványban a 7 dupla farm legelőin minden irányban. 5,000 dollárért Wayne Mullinex tulajdonos jóváhagyott egy 5 acre területü tervet. A fizetésen felül, Christian adott egy életre szóló marha-legeltetés jogot Mullinexnek és a gyerekeinek, és ezek alapján Mullinex építési vállalatával sikerült lefektetnie az alapítványt a Guidestonesnak. A föld vásárlásával a Guidestones jövőjét felállították. Christian mondta mellékesen Fendleynek a gránitvállalati irodánál, hogy nem fogsz sohasem látni engem még egyszer. Christian ekkor sarkon fordult és kisétált az ajtón. Christian ezentúl a kapcsolatot Martinnal tartotta, de  kétszer sosem jelentkezett ugyanarról a helyről.
Az asztrológiai leírások részletessége a Guidestones-nak viszont annyira összetettek voltak, hogy Fendleynek kérnie kellett egy csillagász szolgáltatásait a Georgiai Egyetemről, hogy segítsen megvalósítani a tervet. A négy külső követ a nap éves migrációjának a határai alapján kellett tájolni. Az emlékmű főbb jellemzője a 10 parancs volna, amit belefaragtak a külső kövek mindkét oldalába nyolc nyelven: angol, spanyol, orosz, kínai, arab, héber, hindi, és Swahili. A fedőkő oldalaiba egyiptomi hieroglifákkan, klasszikus görög, szanszkrit, és babiloni ékírással véstek (let these be guidestones to an age of reason).

 

            babiloni

 

 

 

Felmerült, hogy az egész csak egy túristacsalogató emlékmű, amit Martinék eszeltek ki, hogy a világ minden tájáról odacsalogassák az érdeklődőket. A 2 úriember Martin és Fendley szavahihetőségét mindenesetre egypáran megkérdőjelezték, emiatt hazugságvizsgálatra került sor, amin mindketten átmentek. Egy helyi miniszter, James Travenstead akkor megjósolta, hogy okkult csoportok fognak összeseregleni Guidestones-nál szertartásokat végezni. Martint még a közeli ismerősei is arról faggatták, hogy hogyan tudta elvégezni az ördög munkáját. 2005 tavaszán mindenesetre felkerült a National Geographic utazási listájára   ( Geotourism MapGuide to Appalachia ). De sok ember aki olvasta azt amit írtak a kövekre, nyugtalan volt. Természetes  fenntarhatósága az emberiségnek 500,000,000 fő alatti örök létszámban. A harmadik utasítás szerint pedig egy új közös nyelv felé kell irányítani az emberiséget. Ez az üzenet azért érdekes, mert a Jelenések könyve figyelmeztet egy közös nyelvre és egy világ kormányra az antikrisztus vezetésével.
Egy 1981-es cikkben az UFO Report havi magazinban idézték Naunie Batcheldert, ahogy megjóslta, hogy 30 éven belül a vezetők igazi célját felfedik.  Közvetlenül felülről nézve a Guidestones egy X-et formáz, egy tökéletes landolási zónát.
Egy aktivista nevezett Mark Dice, The Resistance Manifesto címü könyv szerzője. 2005-ben elkezdte követelni, hogy a Guidestones-t törjék össze milliónyi darabra. Azt állítja, hogy az emlékműnek van egy mély Sátánista eredete. Dice szerint, Christian egy Luciferista titkos társaság magas rangú tagja volt az "Új Világrend" arcvonalában. Szerinte az elit azt tervezi, hogy sikeres életmeghosszabbító-technológiát fejleszt ki az elkövetkező évtizedekben, ami majdnem le fogja állítani az öregedést, és a Föld magas számú aktuális népességével félnek attól, hogy a tömegek olyan erőforrásokat fognak felhasználni, amit az elit  magának akar.
Jay Weidner, egy korábbi seattlei rádiókommentátor, nagy műveltségű összeesküvés vadász, nagyon sok időt és energiát fektetett be a legnépszerűbb feltevések közül az egyikbe. Ő volt az aki a Fulcanelli által írt Hendaye cikluskeresztről is készített egy filmet. Azt taglalja, hogy Christian a megbízó és az üzlettársai Rózsakeresztesek voltak. A Rózsa Kereszt Rendjének, olyan misztikusoknak titkos társaságának a követői voltak, ami Németországból származik, és a természettel kapcsolatos ezoterikus igazságok, a világegyetem, és a lelki birodalom megértésével fohlalkoztak ami elrejtett átlagemberek elől. Weidner gondolata szerint ez egy tiszteletadása a Rózsakeresztesek részéről egy embernek, a legendás 14. századi alapítójuknak akit R C Christian-nak hívtak , akit először Frater C.R.C.-ként azonosítottak, és Rózsakeresztes Krisztiánként ismerjük.
Weidnernek a Guidestones céljáról szintén van egy elmélete.  Hiszi hogy ez a hermetikus és alkímiai hagyományokon alapuló csoport, nemzedékeken átívelő tudást adott át egy olyan napciklusról, ami 13,000 évenként tetőpontra hág. Ezalatt a tetőpont alatt, rendkívüli méretű koronálistömeg kilövellések okaként hiszik azt, hogy a Föld ciklikusan elpusztul. Időközben a Guidestones mögött álló árnyékszervezet most alakít ki egy bolygó szintű káoszt Weidner szerint. Ez az USA legutóbbi pénzügyi rendszerének összeomlásával kezdődött, és végül folytatódni fog az olaj és élelmiszerellátások jelentős megszakításaiban. Lázadásokat és etnikai háborúkat fog kialakítani  világszerte, amely események természetesen mind a 2012 december 21-ei "Nagy Eseményhez" vezetnek. Le akarják hangolni a népességet, mondja Weidner és szerinte is a Guidestones lényege utasítani a túlélőket. Martin természetesen ezen elméletekre csak rázza a fejét és keményen gondolkozik rajta, hogy ír egy könyvet, ha éppen nem viszi magával a sírba a titkot.
2 tényállás az itt elhangzottakban mindenképpen megfontolandó. A rózsakeresztes csoport és az X formáció kialakítása, ami ha úgy vesszük a Nap tiszteletére is lett kialakítva. Az X szimbólizmus a rózsakereszteseknél, de másoknál is egyfajta csillagkapu szimbólizmus, ami jelenti egyben "Krisztust" is. Tény, hogy a 2012-es időpont körül várnak nagyobb napkitöréseket, még ha a jelenlegi ciklus igen zötykölődve is indult. Erre még most is a Napfizikusok 50-50% esélyt adnak, de előfordulhat csendes időszakban egy váratlan esemény is. Ami lényeges az időponttal kapcsolatban a hangolódás, ami egy-egy ilyen csillagkapu eseménynél történik, mikor is a DNS mint univerzális szoftver és test elektromágneses antennája érzékeli a változást. Az elit erre az eseményre hangolja a mit sem sejtő nyájat. Hogy mi a lényeg? Éld az életedet boldogan, nem törődve az anyagiakkal, akármilyen gazdasági csőd fenyeget, mert az csak lehangol és visszahúz. Az elit legjobb fegyvere a média, ahol nap, mint nap rémisztgethet, hogy egyre csak lejjebb, és lejjebb tolja a kedélyállapotod. Minden nap valami új eseménnyel szórakoztatva a TV hipnotikus transzába eső fogékony kis agyacskákat.

 

https://prof77.files.wordpress.com/2011/10/georgia-guidestones-top-commandments.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 140
Tegnapi: 400
Heti: 540
Havi: 9 571
Össz.: 3 301 602

Látogatottság növelés
Oldal: Georgiai emlékmű
Hajnalhasadás - © 2008 - 2022 - hajnalhasadas.hupont.hu

A HuPont.hu segítségével a weboldalkészítés gyors! Itt kezdődik a saját weboldalkészítés!

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »