Hajnalhasadás

ELÉRHETŐSÉG: pales17@freemail.hu TOVÁBBI OLDALAIM: http://hatodiknapon.hupont.hu/, http://napcsillag.hupont.hu/, http://csillagszeme.hupont.hu, http://csillag-szeme.hupont.hu, http://o-megacsillag.hupont.hu/, http://palesnapes.hupont.hu/

Egyszer réges-régen, nem egy távoli galaxisban és nem a mesékben, mikor még a Tudás fontosabb volt, mint az anyagi haszonszerzés, vagy az uralkodás mások és minden felett, mikor még nem idegen nemzet szabta meg, hogy miben higyjünk, létezett egy Ősvallás, amely a szereteten, mások megsegítésén, tanításán és boldogságán alapult. Ezt az ősi hitet a világuralomra törekvő hatalmaknak gyökerestül kellett kiírtania, hogy közös (rém)álmuk valóra válhassék. Az álmuk, amely lassan megformálódásának végéhez ér, az egész bolygó és a rajta található élőlények jólétének, életminőségének rovására hozza létre mindazt, ami szerintük (számukra) jó. A szereteten alapuló őstudásra pedig vallások takaróját húzták, annak nevében írtották a Tudás Igazi birtokosait, alkotásaikat lerombolták, Tudásukat ellopták sajátjuknak állítva be azt, anyanyelvüket pedig elfeledtették akivel tudták. Az Isteni gondviselésnek hála, megmaradt az a nép, ahonnan ez a Tudás valójában származott. Ez a nép volt valaha az, amely az egész bolygó különböző nemzetiségeit szeretettel oktatta, tanította, hogy kultúráját kialakíthassa, egyedeit felemelhesse. Ennek a népnek a Tudása az Égből (Mennyből) származott, de a csíntalan kisdiákok összeesküdtek a tanítóik ellen, hogy sajátjukként bitorolhassák mindazt, amit ajándékként kaptak. A néhai tanítók utódait pedig mély álomba szenderítették.
Most, mikor egy Nagy ciklusnak a végéhez közeledünk, a néhai tanítók utódai közé beszivárgott nemzetiségek tudják, hogy az alvó oroszlánt nem szabad felkelteni, mert az a jelenlegi hat-almi rendszerük szertefoszlásához fog vezetni. Éppen ezért igyekeznek, hogy egy diktatórikus rendszert hozzanak létre (ami már működik burkoltan: EU), egy karizmatikus vezetővel. Ha hagyjuk, hogy ez az álom megvalósuljon, az nemcsak a néhai tanítók utódai, de az egész földi lét végét fogja jelenteni, akárcsak az előző emberiségek esetében.
2012-ben elérkezünk a Tér-idő nullpontjához, amikor is egy új időszámítás kezdődik. Egy olyan időszakba érkezünk, amikor a jövők alternatívájának kapuihoz érkezünk. Rajtunk áll, hogy melyik végletbe fog tartani az, amit mi véletlennek, vagy előre elrendeltetettnek hiszünk. Tudják ezt azok is, akik orruknál fogva vezetik az álomba szenderült sokaságot. Éppen ezért terrort és félelemkeltést alkalmaznak amiatt, mert így nem a sokaság teremti a jövőt, hanem a hat-alom birtokosai. Ők nem szeretnék azt, hogy a sokaság visszataláljon arra az ösvényre, amelyről letereltetettek lettek őseik. Nem szeretnék, ugyanis akkor kiderülne a világ népessége számára minden eddigi hazugságuk, bűnük, amelyre a kártyavár rendszerük felépül.
Most, hogy 2011-től minden magát magyarnak igazoló külföldön élő (Izraelre célzok) őshonunkba kívánkozik, és ezért a Föld egyetlen BEAVATÓ NYELV-ét is szorgalmasan tanulják, elérkezettnek látszik az idő az ébredésre. Ébredni kell, mert idegen nemzet kívánkozik az ELSŐK /HUN/ helyét elfoglalni, hogy necsak kiválasztottak legyenek, hanem tényleges választottak. Ébrednünk kell, hiszen a teremtés újabb ciklusa már belindult és ezt tudják azok is, akik a kárpát-medencei őshonunkba kívánkoznak.
Forray Zoltán Tamás - Ősi hitünk 1/6:
"A magyar nyelv rejtett kulcsa a világ legbelső titkainak, ezt a "világsors formálók" ismerik és használják is előnyükre. Tőlünk magyaroktól mindez távol van tartva, nehogy rájöjjünk, mert akkor netalántán ki tudnánk törni a ránk erőszakolt negatív "burokból".
LaViolette-től egy régebbi cikkem:
A jelenleg zajló teremtési ciklus újabb fázisában az anyag a galaxis magjától 25000 fényévre terjed ki. (szó sincs millió évekről)
tejút
A táltos rovás ABC felhasználásával ez annyit jelent, hogy a következő fázisban az anyag a galaxis magjától, a galaxis pereme felé fog kiterjedni, vagyis felénk, és a többi csillagvilág felé.
SZÍNIA VIDEÓJA (5.30-TÓL). A fenti forma 9.48-nál található, ami táltos írással annyit jelent SZÓ.
Teremtés könyve 1/3: "És monda Isten: Legyen világosság: és lőn világosság."
 János 1/1: Kezdetben vala az Íge, és az Íge vala az Istennél, és Isten vala az Íge.
    Angolul viszont SZÓ van írva, a magyar fordításban van ÍGE
"In the beginning was the Word, and the Word was with God, and the Word was God."
A mi Naprendszerünk a galaxis magjától kb. 26000 fényévre található. A Nap 25920 (kb 26ezer) éves ciklusa 2012-es időszak tájékán letelik, amikor is a Tér-idő a nullponthoz érkezik. Ennek a Teremtési folyamatnak a ciklusa 7 fázisból áll, miként a 7 fő csakrája van egy embernek, 7 színe a szívárványnak, miként először 7 bolygó alakul ki egy rendszerben, és amiként 7 ágra süt a Nap is.
A + forma a táltos írásban a SZER jele. Mikor a plussz jel, vagy a kereszt forma megpördül a spirállal, vagyis az O -val, kialakul a SZOR, aminek jele az X, szorzás/sokszorozódás jele. A folyamat végén létrejön a 6 pontos oktaéder egy középponttal, vagyis a SZERKESZET táltos írással, ami az új TÉR-IDŐ szerkezet.
                        oktaéder
A hármasság táltos írásban annyit közöl, hogy DOBOLY, vagyis dobolj. A dob/dobolás a Világegyetem ütemét, ritmusát, lüktetését, vagy éppen szívdobbanását jelenti, ami jelen esetben a galaxis magja/szíve. A galaxis magjával a Szíriusz, a Szíriusszal a Nap, a Naprendszer csillagval pedig a Föld szívcsakrája a PILIS van összeköttetésben.
A Looney Tunesben a nyulat láthattuk a lyuk közepén egy dobbal. Fehér nyulat láthattunk a Mátrixban, az Alice csodaországban, stb.
                     looney
A Teremtés folyamata Hang (rezonancia, frekvencia) alapján következik be, amit mi emberek is folyamatosan alkalmazunk. Bármi is fog történni az elkövetkező években (2012-2016), az csak tőlünk függ, ugyanis az élet alaptörvényei hatnak ránk vissza, emiatt is fontos a Változás. A szeretet, a béke, a harmónia, stb. megtartása, terjesztése, vagyis amire Jézus felhívta figyelmünket. A mai fő vallás, a judeo-kereszténység az 5-6 ezer éves újjászületési/feltámadási szimbólumunkra, a keresztre szegezte fel azt, aki ezt a Tant terjesztette, létrehozva azt az állapotot, hogy a keresztre, mint a halál szimbólumaként tekintsen az ember, elfeledtetve eredeti értelmét.
Az eseménytől NEM KELL FÉLNI, mert az elzár a Teremtéstől, és a világ jelenlegi vezetőit táplálja, világukat építi. A folyamatban létrejön a SZER, minket pedig a SZER-ETET. A jelenlegi HAT-ALOM birtokosai pedig ezt a pozitív energiát, mindenképpen negatív formává szeretné alakítani.
2011 a szívcsakra (Szíriusz-Pilis) éve lesz, mikor is a szeretetnek kell megnyilvánulnia a szívekben, bármit is fontolgatnak a világszövetségre kelt nemzet vezetői. Hiszem, hogy csak a szeretet képes felülkerekedni mindazon, amely teherként ránknehezedett. Aki kardal megy, kard által vész el. Az erőszak, csak eőszakot szül. Ha megdobnak kővel, dobd vissza kenyérrel.
Igaz e a mayák jóslata 2012-re?
Természetesen igen, de a Vég amivel riogatnak csak egy az alternatív jövők sokaságából. A számunkra pozitív jövő mások számára negatívumot, szégyenkezést hoz, ezért törekedésük az igazság sárba tiprására lételemük.
Az igazság felszínre hozása, és a nap mint nap adagolt félelem és figyelemfelkeltő mesterkedésük kiszorítása életünkből, a rendszerük öesszeomlásához vezet, energiahiány miatt.
Van egy delfin nevű faj, melyet az ember tömegesen gyilkol, ő ennek ellenére szeretettel fordul felénk, mutatva a járandó utat. Jézust, ki a Fényből született le közénk az ATYA (Kozmikus TŰZ - X )és az ANYA (Kozmikus víz - O) egyesüléséből, a Szíriusszal társítják, azt mondják onnan jött le az "alsó" világba, hogy mutassa az utat.
 
Az ANYA és ATYA táltos jelei az O és az X.
Indiana Jones és a Kristálykoponya királysága filmben Indi barátja OX.
               http://1.bp.blogspot.com/_YKPd1gUPBrw/SylQzoDnbYI/AAAAAAAADp8/EAw5P6uoMEI/s320/indianajones5.jpg
OX a Bika csillagkép neve, azé a csillagképé, amelyhez a Naprendszer is tartozik.
A filmben Indiana, OX és a többiek a 2012-es cikluslezáródást jelölő azték naptárkövön állnak.
http://hajnalhasadas.hupont.hu/felhasznalok_uj/9/7/97813/kepfeltoltes/kicsi/indiana_tonatiuh.gif?11048756
Az előzőekben szerepelt a Disney által készített 101-es számozású film, a 101 kiskutya. 101 volt a Mátrixban, ahol Neonak azt mondják ébredjen fel, és ahol észreveszi a fehér nyulat, akit követnie kell.
Fekete-fehér kutyus, vagyis dalmata szerepelt a Truman showban is, mikor is Truman kijön a házikójából, amelynek a száma a 36-os. A szomszéd dalmatájának a neve pedig Plutó.
               36
               pluto jim
Miután Plútóval találkozott, leesik a SIRIUS 9-es "fényszóró az égből".
jim1jim2
jim3jim4
                  jim sirius
A 36-os házban lakó Truman egy álomvilágban él, amelyből akkor kezd felébredni, amikor a Szíriusz "fényszóró" leesik az égből.
Magyarországon található a Föld bolygó szívcsakrája, amely összeköttetésben van a Naprendszer és a Tejút szívcsakrájával, vagyis a Nappal és a Szíriusszal, a Szíriusz pedig a Tejút szívével.
Emberi fejlődési mutató: Magyarország a 36. a világon
36 szerepelt a vörösiszap katasztrófa helyszínénél is kolontárnál, a Torna patak hídjánál.
36 és 18 delfin + egy bálna a BP olajszennyezésének csapdájában (üzenet)
                                     DELFIN = SZÍRIUSZ
            http://hajnalhasadas.hupont.hu/felhasznalok_uj/9/7/97813/kepfeltoltes/kicsi/sziriusz_delfin.jpg?33284927

Folytatás a 11-ben
Weblap látogatottság számláló:

Mai: 274
Tegnapi: 354
Heti: 628
Havi: 5 788
Össz.: 2 631 092

Látogatottság növelés
  |     |     |  
Oldal: Szíriusz kapcsolat 10
Hajnalhasadás - © 2008 - 2018 - hajnalhasadas.hupont.hu

A HuPont.hu segítségével a weboldalkészítés gyors! Itt kezdődik a saját weboldalkészítés!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: uton hazafele 3 teljes film - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »