Hajnalhasadás

ELÉRHETŐSÉG: pales17@freemail.hu TOVÁBBI OLDALAIM: http://hatodiknapon.hupont.hu/, http://napcsillag.hupont.hu/, http://csillagszeme.hupont.hu, http://csillag-szeme.hupont.hu, http://o-megacsillag.hupont.hu/, http://palesnapes.hupont.hu/

A magyar médiában 2012. márciusában folyik a cirkusz, Schmitt Pál háza táján. Schmitt Pál 2010. máj. 04-től 2010. aug. 06-ig volt a (szándékosan idézőjeben!) “Magyar” Országgyűlés elnöke.
Schmitt Pál ezek szerint 2010. aug. 06-án, Jézus színeváltozásának (Szíriusz helikális felkelése) napján, 84 napos elnökség után lett köztársasági elnök. http://hu.wikipedia.org/wiki/Schmitt_P%C3%A1l
Ebben a játékban az “ősmagyar” családnevű Schmitt Pál, akinek neve is eléggé érdekes, SÓLYOM Lászlót váltotta a hivatalban. Abban az országban, ahol 64 vármegye volt, magyarán a SÓLYOM országában, ugyanis a 64 Hórusz szám.
Hórusz sólyom = Nap = Turul
A feltámadásról szóló jelenlegi, vakolók által irányított figyelemelterelő médiacirkusz alatt, Schmitt Pál felesége 17 napos zarándokúton jár, és húsvét vasárnap, vagyis a Nap napján, a feltámadás ünnepén ér Kalocsára, persze a magyar államhoz befolyt pénzen, amit magyarok fizetnek be. A 17-es szám a Szíriusz-halászat száma: 1+2+3+4+....+17 = 153
Kalocsára a MÁV 153-as mellékvonala van bekötve, amely jelenleg üzemen kívül van.
                                http://hajnalhasadas.hupont.hu/felhasznalok_uj/9/7/97813/kepfeltoltes/45_-_108_-_153.jpg?88176690
Az izraeli zsidó csoport azt mondja magyar gyökerű. A közepén azt mondja a filmben szereplő úr, hogy Miskolcról 108 évvel ezelőtt írta magát be a könyvbe az egyik zsidó. A zárt közösséget 153 évvel ezelőtt hozták létre az interjúkor. http://www.youtube.com/watch?v=7pPihsyS0lA&feature=related
Schmitt Pál hivatala alatt közlik, hogy 144 milliárdal kevesebb jut Magyarországnak.
Herkules pedig kiszámolja, hogy a 144 milliárd 23 stadiont jelent.
Ezalatt elkészült a 800 millió eu-s költségű Mercedes gyár, az ország hetedik legnagyobb területű városában, Kecskeméten. Március 29-én avatták, az összeget pedig mai árfolyamon számolva, 230 milliárdra írják. http://index.hu/gazdasag/magyar/2012/03/29/ma_avatjak_a_kecskemeti_mercedes-gyarat/
MERCEDES szó jelentése “irgalmak, kegyelmek”
Kovacsics Mária (1901-1992), azaz Natália nővér látomásában kapott üzenet:
“Nagy jövő vár Anyám országára, s általa az egész világ kegyelmet nyer”.
“Magyarország nem pusztul, hanem tisztul! És minden viszontagság ellenére a világ végéig fennáll”.
Natália nővér mindig úgy látta, hogy Magyarország eljövendő sorsa, szorosan az Úr Jézus terveihez kötött - Kiss Irén 1999.
Natália nővér látomásában azt a választ kapta, hogy a Magyar Szent Korona erejének megrontása céljából levett Szentséges Szűz Mária képe, egy Sopron melletti pincében van elásva.
Azt is közölte vele látomásában Jézus Urunk, hogy ha sokat imádkozunk és engesztelünk, tudatja velünk, pontosan hol található.
Érdekes, hogy éppen Sopronnál került vissza a Szent Koronánk országunkba, az 1440-es eltulajdonítása után.
Egy soproni szabadkőműves által útjára indított Kék Frank után pedig, 2012. március 22-én bevezették a Balatoni Koronát, amelytől 44 napra lépett Magyarországra a koronázó Helen Mirren.
Helen Mirren RED című filmjét akkor mutatták be, amikor a kolontári vörösiszap tározó falának átszakadása történt.
Dr. Endrey Antal szerint a Magyarok Szent Koronáján végzett beavatkozást, szabadkőművesek végezték el. Ami érdekes, hogy a Sopronhoz tartozó bánfalvi pálos kolostort is éppen egy volt londoni bankár, magyarán szabadkőműves kezébe adták, de több helyről is hallottam, hogy a barlang feltárása során, akadályba ütköztek.
Közben a Balaton és Kolontár térségében, ahol az X-es tározó fala szakadt át, és ahol a Jézus-ösvény található.
http://kep.index.hu/1/0/278/2788/27887/2788755_5877fecd1ce5e28b52ccc3a24c8c19e8_wm.jpg
Sopronban, 2012-ben a Tűztorony zöldbe lett öltöztetve, a zöld ruházat alatt pedig a torony “újjászületik” ZÖLD-ként.
                                    SOPRON TŰZTORONY
Korábban: Nagyobb darabok szakadhatnak le a soproni tűztoronyból. Több helyen megrepedt az 500 éves épület. A turisták már fel sem mehetnek a panorámateraszra. A tornyot és a belvárost félmilliárd forintból újítják fel. http://tv2.hu/tenyek/cikk/megrepedt-a-tuztorony
                                                500 = FŐNIX
A Tűztorony hűségkapuja 2012-ben 84 éves, és ugyancsak 2012-ben, immáron 127 éve fújták meg utoljára az idő múlására emlékeztető kürtöt/trombitát. A 127 óra című film borítója a nullpont, vagy éppen a TÍZ/TŰZ/SZER megjelenítése. A filmet a Nap haláláról és újjászületéséről szóló SUNSHINE című film készítőjétől láthattuk.
                                 1+2+7 = X = SZER/TÍZ/TŰZ
http://sandorkavargat.files.wordpress.com/2011/04/127-hours-poster1.jpg?w=450&h=666http://www.jayweidner.com/images/IllustrationH.gif
2012. márc. 08. – 288 napra a maya naptár végétől.
Galaxisok egyesülése a Herkules csillagképben, 500 millió fényévre
2012. febr. 19-én, 108 napra a 2012-es Vénusz tranzittól, a Herkules csillagképbe küldött üzenet a NASA-nál, a nap képeként
A legendák több mitikus alakot is említenek mint az olimpiai játékok megalapítóját, de a legismertebb közülük Heraklész (Herkules). Timaru-Kast Sándor - Fehér ló fiai 293: "Az Ősatya az Égúr vagy "Hercules" (Napisten), azaz Magor (Magyar) képében jelentkezik. Tudott dolog, hogy a "görögök" Rhodosz szigetén Héraklészt Magarnak vagy Makarnak nevezték."  Elődeink a Naptól származtatták magukat, miként Skythéstől, Héraklész fiától Pales (égés, tűz, ragyogás, fény) és Napes (Napos) testvérpár származott (Diodorus Siculus és Plinius).
108 energiavonal és a szívcsakra: http://www.swamij.com/108.htm
A hegy és a körmenet egy kozmikus mandala földi vetületének tekinthető, körüljárásának szertartása pedig egyfajta tantrikus beavatás. A hindu hívők Siva mandalájába lépnek be, a buddhisták pedig Demcsog (Csakraszamvara) mandalájába. A körút még a buddhista életkerék egy megfordulását is jelképezi, egy születéstől halálig és újjászületésig tartó folyamatot, de ezt nem közönséges, hanem inkább jelképes módon ábrázolja. A zarándokok többsége viszont csak áldást és vétkeik megtisztulását keresi. A legenda szerint a hegy egyszeri körüljárása megtisztítja egy élet vétkeit, tizenhárom körmenet megtisztítja egy világkorszak (kalpa) vétkeit, 108 körmenet pedig biztosítja a nirvánát még ebben az életben.
A mantrát általában 108 szemből (+1fő) álló füzéren számolják. Plussz egy fő, vagyis fel kell ébredni.
A Nap és a Föld közti távolság 108 szorosa a Nap átmérőjének. A Hold és a Föld közti távolság ugyancsak 108 szorosa a Hold átmérőjének.
                                         42 C° = 108 F°
A LOST című filmben szereplő, a számítógépbe 108 percenként  beírandó számsor: 4+8+15+16+23+42, vagyis 108.
Hogy miért lényeges a NASA időzítése az Arecibo üzenetével, az érthetővé válik, ha ismerjük az üzenetre küldött választ is. Újra behelyezem, hogy ne kelljen keresni. http://hajnalhasadas.hupont.hu/260/a-fonix-utja
Érdemes szemügyre venni pár filmet, amelyek mind kapcsolatban vannak. Ami nem csoda, hisz ugyanazon társaság készíti őket.
Charlize Theron játszik a Vénusz-tranzitnál bemutatott Prometheus filmben, amely az ALIEN filmek előzménye. Az Alien film folytatását, az ALIENS-t pedig James Cameron/JC készítette, aki az ABYSS-t is.
James Cameron 1997-ben bemutatott TITANIC című filmje pedig 3D-ben kerül ismét a mozikba, 2012 áprilisának elején.
A saját oldalán 2012. április 4-e szerepel, amely az év 95. napja, a 95-ös szám pedig az út végét jelenteti, azonkívül pedig a SIRIUS és a PINEALGLAND gemátriája, amiket már bemutattam.
A Titanic szerencsétlenségének idejében a CARPATHIA ment a túlélők kimentésére, a Kárpát-medence pedig kapcsolatban van a bárkával és a feltámadással. Azt már nem is említem, de mégis, hogy egy soproni túlélő is volt az eseménynél.
Charlize Theron a Prometheus mellett, a THE BURNING PLAIN című filmben is szerepelt, amelynek magyar címként, a MEGVÁLTÁS-t adták. A filmben Jennifer Lawrence is látható MARIANA néven, akinek James Cameron Mariana-árokba való lemerülésekor, a THE HUNGER GAMES filmjét mutatták be, egy lángoló madárral a poszteren (a filmről a folytatásban). James Cameron pedig az APOLLO/NAP feliratú gömbben merült alá a mélybe, amelybe a 6.4-et és a 109-et is beleépítették.
      http://hajnalhasadas.hupont.hu/felhasznalok_uj/9/7/97813/kepfeltoltes/titan_es_a_kapu.jpg?54401003
James Cameron készítette a TERMINATOR és a TERMINATOR - ÍTÉLET NAPJA című filmeket, amelynek folytatásában, a GÉPEK LÁZADÁSA címűben mint író vett részt. A harmadik Terminátor film készítésében pedig Andrew Vajna és Mario Kassar is részt vett, akiket érdekes módon az Imdb-s felsorolásban nem tüntettek fel.
James Cameron filmjének, az AVATARnak a sztárja (Sam Worthington) pedig, a TITÁNOK HARAGJA filmben látható 2012. március végétől. Sam Worthington volt az önfeláldozást végrehajtó, a TERMINATOR 4 – MEGVÁLTÁS-ban.
Valószínűnek tartom, hogy egy-egy rituális film elkészítésében, szabadkőművesek sora vesz részt. Ez nyilvánvaló, ha a filmek ezer szálon kapcsolódását veszem alapul. Van olyan film, amely évek, évtizedek alatt valósul meg. A kőművesek elődei, a templomos lovagok pedig kapcsolatba kerültek a Katharokkal és a Pilissel is, így érthető Magyarország és ezen belül a magyarság elnyomása/altatása. Így lehet saját népüket felemelni, egy nagy múltú népet elnyomva/leépítve. Én csak annyit fűznék hozzá, hogy Jézus Urunk látomásokban közölte felénk, hogy a magyarságnak döntő szerepe lesz, az úgynevezett gonosz leküzdésében. Nyilvánvaló hogy a kőműves zsidó bankárok által felépített bankrendszernek véget kell vetni, de mivel az egész rendszer piramis rendszerű, előbb utóbb magától is összeroskad, ami már nyilvánvaló. A Titanic már süllyed ez már tény.
Andrew Vajna az utóbbi időszakban visszatért a Kárpátok közé, míg James Cameron is elköltözik az USA-ból. Fel lehet tenni a kérdést, hogy miért?
Arnold Scwarzenegger feltűnt a 2012 című filmben is egy TV-s interjúban, amiben azt mondta, hogy nincsen semmi probléma, és ekkor a tektonikus lemezek mozgása beindult.
Arnold Scwarzenegger a TERMINATOR 3 filmben, az XX-nél megy be az ajtón, a belső térben pedig a Vénusz-tranzit látható amelyet a HETVENKETTŐ cikkbe helyeztem.
Schwarzenegger a THE EXPENDABLES filmben a fekete CROW/VARJAS-okkal kerül kapcsolatba, a THE CROW című film poszterén pedig, amely egyezést mutat a WTC (Nicholas Cage/Képlet) és a THE BURNING PLAIN poszterével, a szolmizációs hangsor alaphangját helyezték a fénybe, magyarán egy új Teremtés küszöbén állunk, ugyanis Isten a szavával, magyarán hangal teremtett. A Teremtés nyelvéhez, az ősnyelvhez pedig a magyar áll a legközelebb. A THE BURNING PLAIN főszereplőjénél, Charlize Theron a HANCOCK című filmben, amikor kijön Hancock lakókocsijából Mary szerepében, a 2012-es naptárkő látható, míg a film poszterén a Nap felé repülő sas, a mennybemenetel szimbóluma, amely látható, a Kezdet és vég kapujában 2 és a Kódolt transzformáció 1 cikkekben.
Charlize 2012. május 30-tól már, mint fekete varjú mutatkozik be, a SNOW WHITE AND THE HUNTSMAN filmben.
http://images5.fanpop.com/image/photos/26700000/snow-white-and-the-huntsman-charlize-theron-wall-snow-white-and-the-huntsman-26753239-1920-1200.jpghttp://c1005.r5.cf3.rackcdn.com/2012/03/Charlize-Theron-crow-Snow-White-And-The-Huntsman.jpg
Charlize a 2011. decemberében indult és 2012. áprilisában záródó premieres YOUNG ADULT/PSZICHOSZINGLI filmben viszont macskaként látható fehér kutyával, zöld felsőben.
                           http://cdn04.cdnwp.thefrisky.com/wp-content/uploads/2011/12/09/young_adult_poster2-400x470.jpg
Arnold Schwarzenegger mellett a THE EXPENDABLES 1-2 filmekben Bruce Willis is látható, akinek az új DIE HARD 5. filmjét nálunk, Magyarországon forgatják.
A filmhez mellékelt interjúban Bruce Willis annyit közölt, hogy “a világot megrázó katasztófának kell lennie”.
Bruce Willis a TEARS OF THE SUN/NAP KÖNNYEI filmben a 33.33-as repülővel (33°.33” = 2012.9 t.mérföld) látható, a filmhez tartozó poszteren pedig a Nap mögött.
http://www.hajnalhasadas.hupont.hu/felhasznalok_uj/9/7/97813/kepfeltoltes/nap_konnyei_33-33.jpg?82075940
                        http://hajnalhasadas.hupont.hu/felhasznalok_uj/9/7/97813/kepfeltoltes/bruce_willis_2011.jpg?20156330
Amerikában megugrott a BOOM-ok száma, amelynek forrását a földrengésekhez kapcsolják.
A BOOM-ot rögzítették Clintonvilleben 2012. márc. 24-én.
BOOM volt Montelloban.
Chilton megyében számos bejelentés érkezett hangos robbanásokról.
BOOM volt Délkelet-Georgiában.
Oroszországban, Krasnoyark városában márc. 25-én valami hatalmas villanással felrobbant. Azt mondják, olyan volt a fénye, mintha atombomba robbant volna.
http://www.thetruthbehindthescenes.org/wp-content/uploads/2012/03/boom.jpg
Kényszerleszállás Amarilloban, ugyanis a JETBLUE légitársaság kapitánya úgymond bekattant a magasban.
“Afganisztánt, Irakot, Iránt emlegette, és azt ismételgette, hogy le fognak lőni minket, elvisznek minket, imádkozzatok az Úrhoz!”
Cadillac Cruz (CC/33 - Cruz/Kereszt) furcsa zajt rögzített Amarilloban februárban, amelyet a 2012-ES MOZAIK 3 cikkbe helyeztem.
http://4.bp.blogspot.com/-5TUpk-EE3Lc/T2Ookg76UkI/AAAAAAAAKxA/-17QihJKJ3E/s1600/gravitationalanomaly.jpg
http://hajnalhasadas.hupont.hu/felhasznalok_uj/9/7/97813/kepfeltoltes/kicsi/cme-on-earth1.jpg?23364254Vizsgálatot indítottak a megmagyarázhatatlan februári halálesetek miatt Tennessee-ben, Hampshire legelőin. 1 mén és 6 kanca a legelőn feküdtek, amikor a tulajdonosuk rátalált. Az állatok egymástól 17 méterre feküdtek, és az egyik még mindig a szájában tartott egy maroknyi szénát.
Egyelőre bizonyítékot nem találtak, azonban a munka továbbra is folyik, hogy kiderüljön pontosan mi okozta a lovak halálát.
A The Daily Herald szerint akár a véletlen botulizmus-mérgezés is lehet az ok.
Terry Chandler, a Maury megyei detektív a Herald-nak a következőt mondta: „Akármi is történt velük, nagyon hirtelen következett be.”
Az állatok a jelentések szerint tökéletes állapotban voltak, mielőtt elpusztultak.
                            1 mén és 6 kanca = TEREMTÉS
http://hajnalhasadas.hupont.hu/felhasznalok_uj/9/7/97813/kepfeltoltes/i_am_legend_pillango_es_500.jpg?59182154MICHELANGELO - ADAM TEREMTÉSE
                      http://www.hajnalhasadas.hupont.hu/felhasznalok_uj/9/7/97813/kepfeltoltes/legenda_vagyok_2012.jpg?14580403
Weblap látogatottság számláló:

Mai: 133
Tegnapi: 313
Heti: 133
Havi: 7 856
Össz.: 2 633 160

Látogatottság növelés
  |     |     |  
Oldal: FELTÁMADÁS 2
Hajnalhasadás - © 2008 - 2018 - hajnalhasadas.hupont.hu

A HuPont.hu segítségével a weboldalkészítés gyors! Itt kezdődik a saját weboldalkészítés!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: úton hazafelé 3 videa - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »