Hajnalhasadás

HÍREK, ÖSSZEESKÜVÉSEK, FILMMOZAIK, STB.

Az előző, OSCAR 2012/1 cikkben leírtam, hogy a 84. Oscar gála színpadán a Nap, Vénusz és a Menny kapuja kapott hangsúlyt, 101 napra a 2012-es Vénusz-tranzittól, Billy Crystallal, aki kilencest mutatott a Vénusz ujja behajlításával. A kilences egyfajta újjászületési szám, ugyanis egy várandós anyuka, átlagban 9 hónapig hordja szíve alatt gyermekét. A kilences csillagot pedig az indiánoknál a homloki részre helyezve láthatjuk, melyet már többször bemutattam.
Billy Crystal, miként leírtam, a 84. aranyemberes gálától 17 napra, vagyis 84 napra a Vénusz tranzittól, 2012. március 14-én tölti be a 64. életkorát, amely ugyebár Hórusz szám, aki pedig Ízisz által (Vénusz/Szíriusz) feltámadott/feltámasztott Ozirisz.
Billy Crystal egyik jelentősebb alakítását a RÉMÜLT ROHANÁS című filmben láthattuk, a filmbe rejtett üzenetek szempontjából.
http://www.hajnalhasadas.hupont.hu/felhasznalok_uj/9/7/97813/kepfeltoltes/remult_rohanas_kepek_1.jpg?91681559
Billy a filmben elől C-s, hátul 10-es számú felsőt visel (KAPU és TÍZ/TŰZ/X/SZER). A film elején Billy kosárra dob, de mellé megy. Később a társa is kosárra dob, de ekkor beesik a körbe a labda. Mint számos filmben, ebben is az azték labdajáték egy formáját láthatjuk. A labda a Nap, a kosárra dobásnál pedig láthatjuk Tonatiuh, az ötödik Nap naptárkövét, amely előtt a két főszereplő éppen megáll a Mercedessel. Természetesen én kétlem, hogy Jézus Urunk a bűneimért halt volna meg, miként a mai kor kereszténysége erőlteti, mindenesetre hiszem, hogy az Úr Jézus tanítása az Egyetlen Út, miként ezt a filmben is bemutatják a János 14/6-al.
Billy Crystal a 42-es ajtón kopogtat és ő is töri be, ami mögött bűnös emberek tanyáznak. Miután lemennek a 42-es lakásból, megáll előttük a 121-es rendőrségi kocsi 17-essel, amelybe beszállnak. 42-es látható a rendőrkocsiként kapott sárga Taxinál is.
http://www.hajnalhasadas.hupont.hu/felhasznalok_uj/9/7/97813/kepfeltoltes/remult_rohanas_kepek_2.jpg?77317808
A filmben bemutatásra kerül a paráznaság gondolata is, egy halálfejes sétálóval a háttérben.
Billy Crystal március 14-én lép a Hórusz korba, Julia Roberts MIRROR MIRROR filmjét pedig március 15-én mutatják be először, az IMDB-s felsorolásban Magyarországgal az első helyen.
                    http://www.imdb.com/title/tt1667353/releaseinfo
                   http://www.iwatchstuff.com/2011/12/20/mirror-mirror-posters.jpg
Hófehérke története természetesen a 7 csakráról (7 törpe és az alma) szól, a fehérbe öltözött szer-elmés (megtisztult) pedig a menny királyságába megy a fehér lovassal.
Billy Crystal és Julia Roberts az AMERIKA KEDVENCEI című filmben játszott együtt, Catherina Zeta Jones és John Cusack mellett.
Billy Crystal, miként az Oscaron is kilencet mutat, az Amerika kedvenceiben is 9 filmel, plusz Stephen King és Stanley Kubrick (RAGYOGÁS/SHINING) 333-as szám alatt található hoteljével került kapcsolatba, melyben Jack játszotta Jack szerepét. Billy mellett Seth Green látható, aki a SODRÓ LENDÜLET/WITHOUT A PADLE című filmben töri fel az aranyrobot ládájánk zárát, míg Billy Crystalnak a 84. Oscar előzetesében nyitották fel a táskát, benne az aranyemberrel, amelyet a 7 FEJŰ SÁRKÁNY ÉS A 144/2 cikkbe helyeztem.
http://www.hajnalhasadas.hupont.hu/felhasznalok_uj/9/7/97813/kepfeltoltes/amerika_kedvencei_kepek_1.jpg?87643742
Mint kiderült Julia Robertsnek, akinek a RED OM cége 2011-ben a Jesus Henry Christ filmet adta ki, az Amerika kedvenceiben 33 rossz éve volt. Figyelemre méltó, hogy Julia Roberts, John Cusacknak beszél Madam Curieről és a rádiumról, amelynek a rendszáma a 88-as. Julián látható egy lila, csakra jelzéshez hasonlító szimbólum, de mivel filmvetítésen mutatják, nem teljesen kivehető, csak gyanítható a tartalom.
Magas rádiumtartalmú a sopronbánfalvi Pálos kolostor környéke, ahol kétszer akkora sugárzás intenzitást mérnek, mint a város másik felében. A pálosok éppen ezen rádiumtartalmú hegy gyomrában végezték a beavatást. Hogy a rádium jelentős szempont, az nyilvánvaló a 2011-es Oscar gálán való 88-as szent bemutatása, ahol a 88-ast zöldel, a szívcsakra, vagy éppen Ozirisz színével festették fel.
http://hajnalhasadas.hupont.hu/felhasznalok_uj/9/7/97813/kepfeltoltes/88_oscar.jpg?29210853http://1.bp.blogspot.com/_6hgSmco4R9M/TTdw1jflqRI/AAAAAAAAK08/8MNIziLaqwI/s400/ra.png
Julia Roberts ÁLLJON MEG A NÁSZMENET/MY BEST FRIEND’S WEDDING című filmjében a 88-as peronról indul a vonat, amelyet a TÜKRÖM TÜKRÖM 2 cikkbe helyeztem.
Hogy esetünkben a rádiumról van szó, nem pedig az égboltozat csillagképeinek számáról, az valószínűsíthető, ugyanis az Amerika kedvenceiben az Oscar/aranyember is szóba kerül, bár oly mindegy, ugyanis a Pálos kolostornál 88 lépcső visz a Korona, aztán a Gloriette/glória és az ÉG/EGY felé, a megtisztult fehér csuhás pálosok pedig, akárcsak Hófehérke, várják a feltámadást, a fehér lovon érkezőt, romlatlan testel. Ahogy tudom, az üvegkoporsó is passzol, a kolostor környezetében pedig a jelen időre található utalás. A fehér csuhásokat a gonosz szívűek üldözték el a hazából, Hófehérkét pedig a gonosz királynő üldözte el házából, szívét akarván a vadásztól. Hogy Sopron miért oly jelentős az eseményekben, az gondolom hamarosan kiderül. A Magyarok Szent Koronáját mindenesetre Sopronnál hozták vissza, 1440-es ellopása után 23 évvel. A megye legnagyobb, Sopron és Harka közt található juhtenyészetének tulajdonosa pedig (az újságból idézve) szó szerint azt nyilatkozta a 2012. március 06-ai Kisalföldben, hogy április elsejétől nem fél szabadon engedni 700 báránykáját, ugyanis megszűnik a földhasználati joga. Valakik itt “játszanak”, de gondolom ismeretes, hogy régen kik is voltak a jámbor, béketűrő jószágoknak a pásztorai.
Az emberi szem általában a 400-700 nm hullámhossz tartományba eső napsugárzást érzékeli és a szívárvány 7 színének, 700 színárnyalatát tudja megkülönböztetni.
Eddig a csillagászok 700 exobolygót fedeztek fel, és további 2300 jelöltet térképeztek fel.
                    A 7 fő és a Nap, 2012. februárjától májusig.
                  http://www.imdb.com/title/tt1591479/releaseinfo
                 http://cdn.screenrant.com/wp-content/uploads/act-of-valor-header.jpg
A 66 évesen meghalt Madame Curie 2011. november 07-én lett volna 144 éves, amiről a GOOGLE is megemlékezett.
2011. nov. 07. ---> 144 nap ---> 2012. márc. 30.
2011. március 30-án mutatják be a WRATH OF THE TITANS filmet és a WRATH OF THE GODS záróepizódját a SPARTACUS című sorozatnak, amelyről írtam a 2012-ES MOZAIK 3 cikkben. 2012. márc. 31-re ígérte az Anonymous csoport, hogy megtámadja a DNS szervereket.
Az AMERIKA KEDVENCEI filmben John Cusack látható, aki a CON AIR/FEGYENCJÁRAT filmben a Nap mellett látható.
                  http://2.bp.blogspot.com/_6hgSmco4R9M/Sv1Eyx2TAnI/AAAAAAAAFWw/y04gNHctIbY/s400/4_JC_Sun.jpg
Bővebben a KÉK vagy SÁRGA 3/2 cikkben.
John Cusackot az Amerika kedvenceiben, akárcsak az ő főszereplésével készült 2012 című film poszterén látható riói Jézus szobrot, ledöntik a lábáról.
A görögöknél Krisztus a Napot jelentette, ráépítve a történelmi személyre, amelynek nyoma Rómában is fellelhető.
http://www.hajnalhasadas.hupont.hu/felhasznalok_uj/9/7/97813/kepfeltoltes/amerika_kedvencei_kepek_2.jpg?51157733
Miután John Cusackot visszahúzza Billy Crystal, megjelenik CHRISTopher Walken egy vörös SUNDANCE (Naptánc) helikopterrel és kettő nyolcszögű kék dobozzal, amelyben filmtekercs van. A filmtekercset már egyszer írtam, hogy a DNS szimbólikája, a 88-as rendszámú rádium pedig gyenge kék fényt bocsát ki.
Christopher Walken, Stanley Kubrickról beszél és HAL a neve.
http://www.starwarsfilm.eoldal.hu/img/picture/541/2001-a-space-odyssey-8-1024.jpghttp://www.zerohedge.com/sites/default/files/images/HAL9000.jpg
VÖRÖS HELIKOPTER NAPTÁNC FELIRATTAL, BENNE A RÁDIUMMAL ÉS CHRISTOPHERREL, AKI HAL.
A filmben CHRISTopher/Hal keresztet vet a vörös ruhás paráznának, akinél a másik férfi szereplő is kétujjas kézmozdulatot mutat.
Christopher Walken volt 1988-ban a Csizmás kandúr, játszott a MENNYORSZÁG KAPUJA filmben, elvitték az idegenek a COMMUNION című Whitley Strieber elrablásos esetéről szóló könyv filmváltozatában, szerepelt a BATMAN VISSZATÉR filmben Danny de Vito mellett és nem utolsó sorban a PROPHECY/ANGYALOK HÁBORÚJA filmben ő alakította GÁBRIEL arkangyalt.
http://www.hajnalhasadas.hupont.hu/felhasznalok_uj/9/7/97813/kepfeltoltes/christopher_walken_szerepei.jpg?65885137
Danny de Vito azt üzeni FIGYELMEZTETVE LETTÉL, amit az UTOLSÓ VACSORA 1 cikk elejére helyeztem.
Nos aranyszőrű CSIZMÁS KANDÚR volt Christopher Walken és Antonio Banderas (vörös vonallal jelölt) és mindegyiküknél megjelenik az IDŐ/TIME.
Antonio Banderas. 2012. márc. 04-től, márc. 14-éig Magyarországon forgat reklámfilmet, az ASTRA/CSILLAG stúdióban.
Christopher Walken szerepelt a TOUCH filmben. Gábrielként megfújta a trombitát és a sírkövön látható, a PROPHECY/ANGYALOK HÁBORÚJA filmekben.
http://www.hajnalhasadas.hupont.hu/felhasznalok_uj/9/7/97813/kepfeltoltes/christopher_walken_kepek_2.jpg?57672557
A végítélet idejében Gábriel harsonája fogja jelezni az emberiség megmérettetését. Gábriel adta hírűl Keresztelő Szent Jánosnak a születését és Gábriel volt az, aki Jézus sírjánál bejelentette Isten fiának feltámadását. Gábriel volt az, aki elküldetett az Istentől Szűz Máriához, akinek elmondta, hogy fia lesz. (Lukács 1/25-)
Figyeld meg mit közöl a PROPHECY filmekkel, a 2012-ben már ZEUSZ-ként jelentkező Christopher Walken, aki Gábriel volt.
Az első résznél futás az órán, a másodikon kis vihar az égből, a harmadikon pedig hatalmas vihar, a rézfúvóson játszó próféciájában.
http://www.hajnalhasadas.hupont.hu/felhasznalok_uj/9/7/97813/kepfeltoltes/christopher_walken_kozelgo_vihara.jpg?41588398
Milyen viharról lehet itt szó?
Christopher Walken ILLUMINATA filmjét a Transformers filmek 7-es szektorának ügynöke, John Turturro rendezte.
Ketten együtt, a 2012-es Gods Behaving Badly filmben játszanak újra együtt, melyben Sharon Stone játsza Aphrodite (Vénusz) szerepét.
Sharone Stone és a gömb (288!!): NAPKÓD 3
Nos a NICK OF TIME filmben Christopher Walken volt Mr. SMITH, aki Johnny Deppel mutatja az időt (ítélet/fegyver/gun/42), a ONCE UPON A TIME IN MEXICO filmben Johnny Deppel pedig az O-ban skorpiót láthatunk. A MEXIKÓI filmben viszont Brad Pittet láthattuk Julia Robertsel. Brad Pitt, az ÉLET FÁJA főszereplője pedig Agelina Jolieval volt a napszemüveges (“megvilágosodott”) MR. ÉS MRS. SMITH.
http://www.hajnalhasadas.hupont.hu/felhasznalok_uj/9/7/97813/kepfeltoltes/brad_pitt_smith000.jpg?73998574
Jön egy vihar, egy hullám, amelyben “szakértők”szerint semmi szokatlan nincs. A NASA szerint pedig épp a Skorpió felől érkezve látható ennek jele, amelyet az UTOLSÓ VACSORA 1 cikkbe helyeztem.
http://montessorimuddle.org/wp-content/uploads/2010/01/v2_ts_image.jpg
Ésaiás próféta könyve 30. rész
“És a holdnak fénye olyan lesz, mint a Napnak fénye, és a Napnak fénye hétszer nagyobb lesz, olyan, mint hét Napnak napfénye. Ímé, az Úr neve jő messziről, haragja ég és sötét gomolygó füstje; ajkai rakvák haraggal, és nyelve, mint emésztő tűz!”
Az Ézsaiás 30/31-ben már az Úr szava olvasható, ebből a szempontból jelentős, a Seraphim jelentését szétboncolni, amelyet a
SZER-Szeráf-TŰZ 1 cikkbe helyeztem.
 
Máté ev. 7:
“Minden fa, a mely nem terem jó gyümölcsöt, kivágattatik és tűzre vettetik. Azért az ő gyümölcseikről ismeritek meg őket. Nem minden, a ki ezt mondja nékem: Uram! Uram! megyen be a mennyek országába; hanem a ki cselekszi az én mennyei Atyám akaratát.”
http://www.eoearth.org/images/156348/532x0/scale/soho_solar_image1297294171.jpg
http://www.winonlyriders.net/thelostforum/cinema/ManOnFire.jpghttp://3.bp.blogspot.com/_5LYHJnyBzd4/SxFuM4kYE8I/AAAAAAAAAok/YYlRZVMMzZw/s1600/book_of_eli_ver2_xlg.jpghttp://www.celebratingchristopherwalken.com/images/manonfirepremiere.jpghttp://s1.hubimg.com/u/4556240_f520.jpg
                                               FOLYT. KÖV.
Weblap látogatottság számláló:

Mai: 100
Tegnapi: 272
Heti: 372
Havi: 6 949
Össz.: 3 498 204

Látogatottság növelés
Oldal: OSCAR 2012/2
Hajnalhasadás - © 2008 - 2024 - hajnalhasadas.hupont.hu

A HuPont.hu segítségével a weboldalkészítés gyors! Itt kezdődik a saját weboldalkészítés!

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »