Hajnalhasadás

ELÉRHETŐSÉG: pales17@freemail.hu TOVÁBBI OLDALAIM: http://hatodiknapon.hupont.hu/, http://napcsillag.hupont.hu/, http://csillagszeme.hupont.hu, http://csillag-szeme.hupont.hu, http://o-megacsillag.hupont.hu/, http://palesnapes.hupont.hu/

Az előzőekben szerepelt Adam Sandlernél és Hellboynál, hogy egyfajta időponthoz kötött kódolást rejtettek el. Ez az időponthoz kötöttség fellelhető még számos filmben (Rio, Hopp, Thor, Priest, stb.). Ennek a kódolásnak középpontjában a Nap (666 = Sorath = Napdémon) és a minden élőlényben megtalálható, Jeremy Narby által csak kozmikus kígyónak nevezett DNS spirál áll. A DNS egy teljes fordulata 10 lépcsőfokot tartalmaz, ami az angol nyelvben a TEN. A Ten jelentése pedig az Isten, ki mindenben megtalálható, még benned is ( „szeresd felebarátodat, mint tenmagadat”). A Ten magában rejti még a TAN-t, miként erre már mások is felhívták a figyelmet. A Tan pedig a Tudás. A Tudásnak fájáról Ádám pedig, mint a Genezis könyvében szerepel, nem szaggatott le semmit, hanem cselszövéssel etette meg Éva. Ebből kifolyólag Ádám nem lett elátkozva, hanem önszántából jött ki a paradicsomból, kezében tartva a visszaútra szóló jegyet, a megváltás ígéretét. Megjegyzendő, miként arra Mózes bar Képha is felhívja a figyelmet, hogy a genezisben szereplő tiltás Ádámnak és Évának szólt, nem a jövő, vagyis a jelen emberiségének. Mi is volt a tiltott gyümölcs? Alma, netán füge? Még Jézus is azt mondta, hogy "a fügefáról vegyétek a példát", és csak egy törvény van SZERESSÉTEK EGYMÁST ÉS AZ ATYÁT.

Megemlítendő, hogy az előző cikkben szerepelt, hogy 23 felajánlás érkezett a magyar mentőszolgálatnak, miután ellopták a GPS készüléküket. A mentőszolgálatnak viszont 770 kocsija van (77 = Oz = Nap, Orion). Adam Sandler (Adam/Mada) alkímiai szerepében (Esti mesék) kék rágógolyót vesz be a szájába, miként Magyarországon a nálatok a (KÉK) labda program 333 iskola részvételével április 30-án jár le. http://energiasuli.carbongroup.hu/letoltes?id=47

Hellboy 2. részének plakátján pedig megtalálható a 333-as. A Hellboy 2-őt Magyarországon forgatták. Érdekes módon egy a föld alatt várakozó hadsereg szerepel benne, akik a Szent Korona és annak viselője követői. A korona egy darabja 777-es sorszámú az árverésen.

 Adam Sandler a Happy a flúgos golfos és Shia LaBeouf a Holes-ben.

               HOLESHAPPY GILMORE

Shia LaBeouf a Holes filmben a Jupiter ujjnál. Shia és a Grál.
shia jupitershia lyuk
                      shia grál
Shia volt a Transformersben a 888-as, a 42-es, plussz az 5-ös, mint beavatás.
                            http://www.hajnalhasadas.hupont.hu/felhasznalok_uj/9/7/97813/kepfeltoltes/kicsi/shia_jogsija.jpg?83092126              h888
             Gattaca - A Szaturnusz és a Jupiter alkímiája a sólyommal (Ethan HAWKE)
gattacagattaca szaturnusz
                              gattaca ethan
        ghattaca Jupiter
Az alkímia eszméje természetesen nem merül ki pusztán "aranycsinálásban", sokkal többről van szó itt: a test által fogva tartott szellemnek, a legbelső léleknek kell "arannyá", tökéletessé válnia. Az alkímia lépcsőit az analogikus gondolkodás összefüggésbe hozza a bolygókkal és azok hatásával, az emberi életkorokkal, ideákkal, ideológiákkal és mindennel, ami a megismerés fokozatai által "arannyá" (fénnyé) válhat. Az alkímiai rejtett tudásnak a Bölcsek köve segítségével való "aranycsináláson" kívül van egy másik útja, és ez a Bölcsek Hegyének, a Mons Philosophorumnak a tetejére vezető szimbólikus út megtétele.
Ennek a spirituális hegynek a tetején egy a tökéletességet jelképező gömb van a kereszttel, országalmával. E fölött trónol a teljességet, tökéletességet és hatalmat szimbolizáló Szent Korona.
Jupiter bolygó jele a vulgáris alkímiában a 142 (keverve lehet 42, 124, 241 vagy 421). Átmérője a gázóriásnak kb. 124700 km
JUPITERJUPITER 42TINMAN
 
Jupiter féme az Ón (TIN).
Mivel a Jupiter a Teremtői energia képviselője, ezért a Nap és Hold (arany-ezüst) féménél értékesebb minőségű kell legyen. Ez az anyag az elektron (fehérarany), a legdrágább fém, aminek őshazája Erdély, miként egyedül a magyar nyelvből vezethető le a FÉM-FÉNY alkímiai kapcsolat, vagyis a fém arannyá, fénnyé változtatása, transzformálása.
 
A kezdeti "negrido", vagy "nigredo" (első vagy ős-) állapotot gyakran fekete hollóval szimbolizálták.
Magyar néphitben a mennykő a föld alatt van, addig amíg az alsó világ helyet nem cserél a felső világgal. Gönczi Tamás ismertet kettő magyar népmesét, melyben ez a világító kő átlátszó, üvegszerű hegy formájában jelenik meg, melybe beletekintve a rossz tulajdonságok elillannak, nemesítve az embert.
Leírja, hogy a régiek úgy tartották a Gellért-hegy oldalába épített Pálos kolostorról, hogy az abban található barlang különös fényt őriz, és a hagyomány szerint a Föld közepébe vezet.
Az anyag okkult transzformációja állati szimbólumokban. Fekete holló (kezdeti állapot), fehér galamb (tisztaság, szent lélek) és a vörös sárkány (sulphur állapot)
Expendables és a fekete holló. Oscar és az ARANYAEMBER, meg a vörös ruhás nő.
EXPENDABLESOSCAR
                          OSCAR SZOBOR
2012-ben a 84. Oscar gála lesz. Ezen év címével készült el egy film, ahol ledöntötték Jézus szobrát Rioban. Ekkor lesz az olimpia Londonban, ahol a legmagasabb épület 42 emeletes.
2016-ban a 88. Oscar gála lesz. Ekkor lesz a nyári olimpia Rio-ban, ahol a Jézus szobor található.
84 a teljes szívárvány száma és a sugárzó Pollóniumé. Pollóniummal mérgezték meg Litvinyenkót, mikor a Napon cunami vonult végig, a földön pedig sugárzási vihar söpört végig.
88 a sugárzó rádium, az ég csillagképeinek száma, a Merkúr (Mihály) bolygó Napkörüli keringési ideje és a soproni pálos kolostor ég felé vivő lépcsőinek száma.
Nanny McPhee az új MARY és a holló, meg a Nagy Bumm és a fehér kapu.
nannynanny mc
                          nanny bumm
      V sorozat Annája, aki Rióban született, és a fekete holló
                  anna
                             V és a vörös ég
                   v
vörös ég Annared death
RED John Malkovich-al, aki a BIG RED felkészítője (Secretariat). Helen Mirrennel.
                        red
A VÖRÖS SÁRKÁNY filmben láthattuk Anthony Hopkins-t, aki 2011 májusában (nálunk áprilisban 28-tól), mint ODIN (Nap) tér vissza. Thor (Jupiter) és Odin vörös köpenyben.
   red dragonthor
Vörös sárkány szimbólum a Red Dragon és a Majmok bolygójában a majmok megjelölésénél, ami Zaiusz/Zeusz jele, ami pedig Ganeshánál (Jupiter) is megtalálható.
red dragon symboldevil
                        majmok bolygója
                     Anthony Hopkins = Majomember (Ösztön)
                           Először a majom állt két lábra.
             Először a majom vált szellemlénnyé (Láthatatlan ember).
           2012 film -  Drakensberg Mountains of Kwazulu Natal
                        2012
Jelenések könyve 12. rész
3. Láttaték más jel is az égben, és ímé vala egy nagy veres sárkány, a kinek hét feje vala és tíz szarva, és az ő fejeiben hét korona;
4. És a farka utána vonszá az ég csillagainak harmadrészét, és a földre veté azokat; és álla az a sárkány a szűlő asszony elé, hogy mikor szűl, annak fiát megegye.
Harmadrész = 0.33 = 33.33% = 2012
                         Rolling Stones - Jumping Jack Flash
  rolling stonesjumpin
Helen Mirren, mint a VÖRÖS szemü robot hangja és az élet értelme a 42, a Galaxis útikalauz stopposoknak filmben.
Weblap látogatottság számláló:

Mai: 142
Tegnapi: 313
Heti: 142
Havi: 7 865
Össz.: 2 633 169

Látogatottság növelés
  |     |     |  
Oldal: Világoknak kapuja 3
Hajnalhasadás - © 2008 - 2018 - hajnalhasadas.hupont.hu

A HuPont.hu segítségével a weboldalkészítés gyors! Itt kezdődik a saját weboldalkészítés!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: úton hazafelé 3 videa - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »