Hajnalhasadás

ELÉRHETŐSÉG: pales17@freemail.hu TOVÁBBI OLDALAIM: http://hatodiknapon.hupont.hu/, http://napcsillag.hupont.hu/, http://csillagszeme.hupont.hu, http://csillag-szeme.hupont.hu, http://o-megacsillag.hupont.hu/, http://palesnapes.hupont.hu/

Gary Oldman volt az Ötödik elemben (SZER-ELEM) ZORG. Szintén hazánkba jön.
   zorgoldman
ZORG / OZ-RG
2011 március 1-én Londonban az Óz-t kezdik játszani a London Palladiumban az OXFORD utcában.
Gary Oldman pedig eljátszotta a Harry Potter-ben (Oxford) az azcabani foglyot SIRIUS Black-et (Fekete).
                                sirius black
Érdekes felvonulás lesz látható a Kárpát honban a 101-es évben, vagyis a szívcsakra évében (Szíriusz - Jupiter - Pilis).
Érdekes és szembetűnő hogy a NASA az utolsó küldetését, az STS-134-et egy kis 9/11-es és monolitos szimbolikával, na meg az atom szerkezetével erre az időpontra tűzte ki. Érdekes az is, hogy az első kompjuk a 101-es volt a Föld körül.
Nos, mint írtam érdekes és meglepő ez az igyekezet a Kárpát medencébe 2011-ben, a Mag népének földjére. Ezt az Árpádék által SZERvezett hont Born Gergely bárkának nevezte. Ez a föld Boldogasszony, Mária oltalma alatt áll, melyet köpenye alatt védelmez. Gönczi Tamás szerint kettő helyen található kiemelkedő szerepű Fekete madonnás kegykép Magyarországon. Ebből az egyik Márianosztrán, a másik a sopronbánfalvi Pálos kolostorban található, ahol a lakosztály a 101-es szoba. Gönczi leírja, hogy "a fekete, az a Föld, a Nagyasszony ruhája, mi szüli újra, s újra a teremtő életet. Fekete Madonna otthona az erdő." Elképzelhető, hogy az oltalom a barlangokra utal a földköpenyből kifolyólag? Ez még megfejtésre szorul, mindenesetre érdekes, hogy a DEEP IMPACT filmben a 23-as szám egy bunkernél jelenik meg.
                                    deep
      http://www.hajnalhasadas.hupont.hu/felhasznalok_uj/9/7/97813/kepfeltoltes/kicsi/deep_impact_23.jpg?61373379
 
A film egy becsapódásról szól, melyben pedig Morgan Freeman az elnök. Morgan Freeman pedig Magyarországra jön 2011-ben!
Orbán Viktor gazdaságról szóló beszédében elmondta, hogy "MEG KELL ERŐSÍTENI A HAJÓT, MIELŐTT A HULLÁM IDEÉR"! Vajon Orbán ténylegesen a gazdaságra utalt, vagy a galaktikus hullámra, amely a Magból, a galaxis szívéből érkezik felénk?
Orbán elmondta még:  "a 17 érintett ország vezetői arra a következtetésre jutottak, hogy a 27-ek keretein belül nem tudják kezelni az eurózóna válságát, ezért 17-en fogják megoldani azt, eddig szokatlan eszközökkel".
Észrevetted miről beszél ez az ember? A 17-ről és a 27-ről!!!!
Részben érthetővé válik ezután a sok-sok játékosnak, a Mag népének földjére áramlása. Hogy ez mit fog okozni, arról már számos cikket összedobtam. Az ébredés már elkezdődött. Hogy honnan tudom?
Elsősorban nemleges választ kaptam a patikákban sóvásárlás alkalmával, és ahogy tudom az ország más részein is ez a helyzet, ugyanis az ANTSZ körlevélben kérelmezte a patikákat, hogy ne adjanak az embereknek tiszta NA-CL-t. Ők voltak azok is, akik 10-szeres mennyiségű higanytartalmmal ellátott oltóanyaggal szándékozták a MAGYAR lakosságot beoltani. Egyre többekben tudatosul, hogy valami alattomos dolog történik a Mag népével. Alattomosan mérgeznek minket kálisóval, nátrium-glutamáttal és egyéb mérgekkel. A patikus adna tiszta nátrium-kloridot, vagyis konyhasót, de a főnökének valakik azt mondták, ne adjon ki. Egy módon lehet velük hadakozni. Add tovább, amit megtudsz, hívd fel mások figyelmét erre a népünk ellen irányuló alattomosságra!
Nos másodsorban Szantai Lajos soproni előadásán megjelenő tömeg. És még csak a kezdetnél tartunk!
Ébresztő hétalvó, mert süllyed a Titanic. Tudd meg ki is vagy valójában. 70 kiló anyagi test, aminek kb. 70 %-a víz, vagy valami nagyobbnak a része, szikrája?
                              ISMERD MEG ÖNMAGADAT NEO.
        http://hajnalhasadas.hupont.hu/felhasznalok_uj/9/7/97813/kepfeltoltes/kicsi/matrix_szer-elem_kepek.jpg?32097140
   
                                               NEO = ÚJ EMBER.
                      Neo fm rádióadó pedig pont nálunk jelent meg.
Neo-t pedig Morpheus vezeti, aki pedig az ÁLOMVEZETŐ, az ÁLMOK URA.
2012-ben lejár egy naptár, amely a majáknál is megfordult. A maják sosem hívták magukat mayának. MAYA = ILLÚZIÓ.
 
1456-ban Nándorfehérvárnál diadal volt Hunyadi János vezetésével.
500 év múlva (Főnix) 1956 október 23-án szabadságharc volt Magyarországon.
50 év múlva 2006 október 23-án, a megemlékezés napján tüntetés tört ki, amely összecsapássá alakult.
5 év múlva 2011-ben?  500 év+50év+5év = 555
555
By using the ASCII table, the name of "Maria!" (Mary) in lower-case letters gives 555: m(109) + a(97) + r(114) + i(105) + a(97) + !(33) = 555.
By using the ASCII table, the French word "SAUVEUR" (saviour) = 555.
 
Zrínyi Miklós Mátyásról írta megemlékezésében, elmélkedésében: "De nem mindenik securumban születik FŐNIX".
Zrínyi Hunyadi Mátyás alatt értette a Főnixet.
Mátyás és a pálosok madara a fekete holló, mely madarat a halál szimbóluma mellett szabadító madárnak tartanak.
Egy kísérletben, miután a holló kinyitotta a kalitkáját, az nem repült el addig, míg az összes többi kalitkába zárt madarat ki nem szabadította. A sólyom előszeretettel fészkel a holló elhagyott fészkébe.
Mátyás királytól ( 1443. február 23. –, 1490. április 6) 1956-ig 500 év telik el. Zrínyi szerint pedig nem minden securumban, de 500 évente FŐNIX születik tiszta MAGYAR vérből. Hunyadi név átirata, a HUN IDŐ.
Mátyás ragadványnevei: az IGAZSÁGOS, vagy éppen a VITÉZ HOLLÓ. A holló az élet és halál ura. Tudja mi van a halál mögött és az élet előtt. Természetesen egy másik élet! A pálosok hollója az egyiptomi fény fán, az életnek a fáján található kenyérrel (életnek kenyere) a csőrében 2 oroszlán közt (Nap). Mátyás hollójának csőrében pedig egy gyűrű, az örökkévalóság szimbólumaként.
Mátyás 1490-ben eltűnt a világ szinpadáról. A világhódítók 2 évvel később már meghódították a paradicsomot.
Erről Ridley Scott készített filmet Gerard Depardieu főszereplésével. 1492 - a Paradicsom meghódítása
                                      http://3.bp.blogspot.com/_AJ_ntYwTDP0/TAoty8FX6OI/AAAAAAAABWA/iu9_S4lqeCc/s1600/1492.paradicsom.meghoditasa.jpg
A középkorban a Kárpát medencét tejjel-mézzel folyó országnak (Kánaán) nevezték. Ez a hely maga volt a paradicsom addig, míg meg nem indult a világhódítás, melynek fő célja a Föld szívcsakrája fölötti uralom.
Gérard Depardieu áprilistól augusztusig forgat nálunk. Korábban szőlőst is vett kis hazánkban:
Ridley Scott pedig az első ALIEN film, a NYOLCADIK UTAS: A HALÁL készítője volt
                                     alien
Ridley Scott részt vett a Beat the Devil készítésében Clive Owen főszereplésével.
                         beat the devil
Clive Owen pedig az Ember gyermeke filmben szerepelt, amiben azt mondja ott volt a kezdetnél és a végnél egy 2012-es pólóban.
http://www.hajnalhasadas.hupont.hu/felhasznalok_uj/9/7/97813/kepfeltoltes/az_ember_gyermeke_2012_kezdet_veg.jpg?18283063
A soron következő 500. év a jelen idő, amelyben mi "élünk", amiben  mindennapjainkat töltögetjük. A következő Főnix Szántai szerint lehet, hogy már leszületett.
Nem árt észben tartani azt, hogy János felhívja rá a figyelmet, hogy aki utána jön az szentlélekkel és tűzzel fog keresztelni. A soron következő Főnix tehát, könnyen lehet, hogy maga a Nap lesz, melyhez Jézust, az Igazság Napját is hasonlították. A visszatérés pedig ítélet alá vonás lesz a halászat végeztével. Ha ismered a történelmet, a világ színpada mögé látsz, ezen nem csodálkozol, sőt!
                           nap
Jézus Izrael szétszóródott nyáját akarta összegyűjteni, hozzájuk ment tanítani. Mindig Izrael királyságáról beszélt, nem Júda királyságáról. Ezen korszakban Júda halálos ellensége Izraelnek. Jézust magát is a Júdabeliek vitték Pilátus elé. Jelen korunkban pedig a judeo-kereszténység papjai hirdetik az igét Izrael  valódi nyájának, bizonygatva Jézus zsidó származását, mikor ő az EMBER FIA.
Julius Ceasar egymillió kelta legyilkolását jegyezte le büszkén naplójában, galliai hadjáratán. Timaru-Kast Sándor pedig leírta, hogy a Kelták bizony MAGYAROK. Magyarországon pedig római történelmet tanítanak, római katolicizmus alatt hirdetik az igét, a római birodalom nagyságát terjesztik. Az összeesküvők lecsaptak Julius Ceasar-ra, és 23-szor döfték meg.
Készülj fel, mert hatalmas változás előtt állunk!!!
Figyeld meg, hogy a Columbia lelövése is kapcsolódik a naptár végpontjához. A galambot pedig Palestina nevű városka fölött lőtték le.
sts-119 columbia
 "Március 12-én egy roncsdarab miatt rövid időre ki kellett üríteni a Nemzetközi Űrállomást (ISS), a háromfős legénység az állomás mentőhajójaként szolgáló orosz Szojuz kapszulában keresett menedéket. Az űrszemét végül elkerülte az állomást, a szakértők szerint azonban EZ AZ ESET CSAK A VÉSZHARANGOK MEGKONGATÁSA VOLT.
Palesztina egyik királya Pilis volt (Pales/Pilis/Pálos)
Szántai Lajos:
"A források szerint a jászok a jón nemzet egyik ága voltak, az ógörög megnevezés alapján pelazg fajták. A régi oklevelekben „jazig”, „jason” névalakban szerepelnek, míg az egyiptomiak „Palesta” néven említik őket, bizonyára Peles-Palos-Pilis királyukról! A Palesztína (filiszteusok) név is tőlük eredeztethető."

Folytatás köv.
 
Weblap látogatottság számláló:

Mai: 293
Tegnapi: 526
Heti: 293
Havi: 5 453
Össz.: 2 630 757

Látogatottság növelés
  |     |     |  
Oldal: HopSzerHopp 9
Hajnalhasadás - © 2008 - 2018 - hajnalhasadas.hupont.hu

A HuPont.hu segítségével a weboldalkészítés gyors! Itt kezdődik a saját weboldalkészítés!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: uton hazafele 3 teljes film - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »