Hajnalhasadás

ELÉRHETŐSÉG: pales17@freemail.hu TOVÁBBI OLDALAIM: http://hatodiknapon.hupont.hu/, http://napcsillag.hupont.hu/, http://csillagszeme.hupont.hu, http://csillag-szeme.hupont.hu, http://o-megacsillag.hupont.hu/, http://palesnapes.hupont.hu/

2011 március 25-én jelent meg Magyarországon Erich von Däniken "Totális leszámolás címü 101 perces DVD-je. Ezt a műsort 2010-ben dta ki Däniken eredetileg. Gondoltam írok egy kis összefoglalót, ugyanis a műsor, amelyet Däniken úgy említ, hogy a "Däniken összes", a 101 (Élet-halál-Újjászületés) mellett tartalmaz pár érdekességet, egyfajta rejtvényt.
Kezdésnek bemutatja Newgranget, ahol megemlíti, hogy a helyszín 51 km-re található Dublintól, a fény, amely az ajtónyílás fölötti precízen megtervezett négyzeten át hatol be az épületbe téli napfordulónál, 27 métert tesz meg.
               http://www.hajnalhasadas.hupont.hu/felhasznalok_uj/9/7/97813/kepfeltoltes/kicsi/dniken_-_newgrange.jpg?29872967
Az 51 a kozmikus/negvilágosodott/Krisztus tudat száma, a 27 pedig a kundalínihez kapcsolódik. A téli napforduló pedig a Fény újjászületése, számszerileg december 21-el az ABBA kifejezésnek felel meg, melyet Jézus is említett, mikor az Atyához imádkozott (Márk evangéliuma 14/36).
Däniken bemutatja Görögországot, ahol elmondja, hogy ha egy ismert, még meglévő régészeti helyszínre egy körzőt szúrsz és egy másikra helyezed a körző másik végét úgy, hogy két helyszínt is érintsen, akkor 42-szer ismételheted el a körív rajzolását.
http://www.hajnalhasadas.hupont.hu/felhasznalok_uj/9/7/97813/kepfeltoltes/kicsi/dniken_-_42_kor_1.jpg?90321323
 
                   http://www.hajnalhasadas.hupont.hu/felhasznalok_uj/9/7/97813/kepfeltoltes/kicsi/daniken_-_42_kor_2.jpg?14631138
Mikor áttér Nazcába megemlíti a FŐNIX számát, a bűvös 500-ast. Ezt a Főnixszámot a műsor végén is elmondja a Föld bolygóról távozókkal kapcsolatban, a galaxis irányába.
           500
        Itt Nazcánál említi, hogy a leghoszabb Las Lineas 23 km.
           nazca 23
Ahogy áttér Gízába, a Rudolf Gantenbrink Upaut robotjával megvizsgált járathoz, elmondja, hogy a járatban levő ajtó mögött 23 cm-re egy másik ajtóba ütköztek. Amikor ezt egy másik robottal átfúrták, akkor ismét 23 cm-re egy újabb ajtóra bukkantak, amelyen egy nem egyiptomi hieroglif írást találtak, bizonyítva, hogy a Nagy piramist nem a mostani egyiptomiak építették.
                      http://www.hajnalhasadas.hupont.hu/felhasznalok_uj/9/7/97813/kepfeltoltes/kicsi/daniken_-_23_cm_giza.jpg?92770157
Ha már a 23-as számot olyannyira belevonta műsorába Däniken, hogy 3-szor említi (3x23=69) akkor nézzük meg mit mond az Élet fájával kapcsolatban, ugyanis ott is említi a 23-as szám megfelelőjét, a DNS-t.
            http://www.hajnalhasadas.hupont.hu/felhasznalok_uj/9/7/97813/kepfeltoltes/dniken_dns_es_eletfa.jpg?30396780
Nos a műsorban bemutatja még Ozirisz sírját, ahol elmondja, hogy a vízben elhelyezett szarkofág (láda) üres volt mikor megtalálják, de ezt biztosan nem tudja.
                       http://www.hajnalhasadas.hupont.hu/felhasznalok_uj/9/7/97813/kepfeltoltes/kicsi/daniken_-_ozirisz_sirja.jpg?95997258
Biztosak lehetünk benne, hogy Ozirisz sírja üres volt, ugyanis története, akárcsak Noé története szimbólikus, amely a lélek, vagy éppen a tudat átvitelét jeleníti meg egyik korból, vagy életből a másikba. Noé egy bárkán vészelte át a korszakváltást, és 500 évig élt szűz életet. Oziriszt pedig az egyik legendában nem feldarabolják, akárcsak a táltosokat révülésük folyamán, hanem ládába zárják és a folyóba dobják.
Az élők és holtak birodalmát elválasztó határfolyó, amely kilenc kanyarulattal fut az alvilág legmélyére, oda, ahol Hadész palotája emelkedik a SZTÜX folyó. http://hu.wikipedia.org/wiki/Szt%C3%BCx.
Hádész, vagyis Plútó jelenleg a Tejúton helyezkedik el, a földről nézve a Galaxis Középpont közelében, az úgynevezett "sötét hasadék"-ban, amit az ősi Mayák portálnak neveztek az Alvilágba, Xibalbába.
     pluto
Az égi Ozirisz, vagyis az Orion csillagkép, abban is a Bellatrix csillag a 3. szem energetizátora, miként a 9-es szám is a tobozmirigy számbeli megjelenítése.
Nos Däniken bemutat egy javaslatot a műsorában, amelyet az USA-ban vetettek fel arra, hogy hogyan is jelezzünk a minket figyelő idegeneknek. Ez alapján elmondja, hogy egy 100 km oldalhosszúságú egyenlő szárú háromszöget kellene ültetni búzából (Búzán a magyar hagyományban Jézus arca látható, miként a kenyér régi magyar neve ÉLET), amelynek belsejében, tökéletes kör alakban VÖRÖS mákvirágot kellene ültetni.
                    illuminati
 
 A Totális leszámolás címü műsor egy 3 részes csomag egyik fejezete. A második DVD-n, a Titokzatos Egyiptomban megemlíti, hogy Nazcában az átlagostól eltérően 17-szer magasabb az Arzénnek az előfordulása. 17 a Szíriusz száma és a halászaté (1+2+3+...+17=153)
                      Az Arzén (AS) a 33-as rendszámú elem.
                       arzén
Nos látható, hogy Erich von Däniken egyfajta rejtvényt ültetett bele a filmjébe, mely kapcsolatban van a földönkívüli létformákkal. Sajnos miként már sokadszor, a táltosokról nem nagyon szeret beszélni, pedig aki keres, kutat, az talál.
Nazca abból a szempontból is kitüntetett figyelmet érdemel, mivel a fiókaként (MANOS) ismert rajzolat mellett, éppen az Életfa (TREE) található, a fiókának pedig éppen 9 ujja van, akárcsak a tiahuanacói Napkapu előtt álló Viracocha szobor kezén. A Manos, vagyis fióka ábra HANDS (kezek) felirat alatt látható.
nazca
http://www.jatperu.com/esp/img/nazca-lineas-manos.jpg
Manosról már írtam a Kövek kódja és 2012 - 5 cikkben, melynél láthatod a 648-as számot.
Manos mellett található még a KUTYA (Szíriusz), az ASZTRONAUTA, PELIKÁN (Krisztus szimbólum), BÁLNA (Jónás), stb. Mind-mind a Föld bolygón történő halászathoz kapcsolódó jel, amelyek Gízához kapcsolódnak, amelynél 6:48-kor lesz napfelkelte, a 2012-ben 11:11 UT-kor történő napfordulós napnál.
11:11 = 11x11 = 121 = Jehoshua ha Meschiah, vagy éppen ABA, az Atyaisten ősi magyar neve, miként ABBA is 1221, vagyis téli napforduló. Érdekes, hogy akik mélyen beleástak a témába dec. 21-re datálták a 6:48-as napfelkeltét Gízánál, míg a számítógépes programot december 23-ra, a maja naptár lejárati idejére időzítették. Miért is?
Nazcában található egy spirális is, amely általánosan használt szimbólum az ősi időkben. Rovásírásban a spirális forgást az Ó jeleníti meg.
Isten hat nap alatt Teremtette meg a világot, a hetediken pedig megpihent. Badiny Jós Ferencnél Isten szavunk szógyöke a TEN, a "NYUGALOM" jelentéssel bír. A 7 dimenziós rendszerben a 6. dimenzió után a 7. dimenzió már visszatér önmagába, vagyis a kezdetekhez. Isten, vagyis a Teremtő a világot nem egyszeri alkalommal teremtette, hanem az esemény folyamatos. Folyamatosan jönnek létre újabb, és újabb dimenziók, Világegyetemek. Az egyik eltűnik, és egy másik lesz helyette. Az energia nem vész el, csak átalakul. Nálunk magyaroknál, ha valamit önmagával szorzunk meg, azt HATványozásnak nevezzük, miként Isten önmagából hozza létre mindazt, amiben létezünk. Ő bennünk, mi pedig benne létezünk. Isten ebből kifolyólag MINDEN6Ó, vagyis a magyar nyelv MINDEN HAT Ó kifejezése leírja a Világegyetem felépítését.
Ami miatt érdekes ez a hetes felépítésű teremtési séma, ugyanis a 2012-ben játszódó LEGENDA VAGYOK filmben pont egy ilyen szökőkút mellett robbantanak, az ASZTRONAUTA FELESÉGE filmben pedig itt látható Charlize Theron áldott állapotban, WTC-vel a háta mögött.
http://www.hajnalhasadas.hupont.hu/felhasznalok_uj/9/7/97813/kepfeltoltes/kicsi/legenda_vagyok_-_kapu.jpg?88089310
charlize 1wtc charlize
A WTC-hez a SuperMarioBros filmben egy 23-ast helyeztek, maga az épület lerombolása pedig egyfajta rituálé volt, melybe a Szíriuszt is belevonták.
Charlize Theron és Will Smith a HANCOCK filmben látható együtt, amelyben Hancock lakókocsiján éppen TONATIUH naptárköve látható.
             http://hajnalhasadas.hupont.hu/felhasznalok_uj/9/7/97813/kepfeltoltes/kicsi/hancock_tonatiuh.jpg?47601481
Nos a szökőkút mely a kapu mellett található, a Teremtés 7 napja szimbólummal van ellátva, ugyanis a teremtéstörténet sémájának szerkezeti alapja egy hexagon, melynél a csúcsok a teremtés egy-egy napját, a középpont pedig azt a napot, mikor Isten megpihent. 
          new york
Az angol DNS megfelelője a DNA, amelynek angol ABC szerinti megfelelője a 4141, amely4+1+4+1 = 10, vagyis TEN.
Amit Erich von Däniken mondani akart a műsorban, az az, hogy 2012-ben és az azt megelőző időszakban DNS változás lesz, egyfajta újjászületés, "FELTÁMADÁS", amiért küzdened kell. Ezt senki nem fogja nyilvánosan a füledbe súgni, neked kell utánajárni!
Aki hisz bennem, még ha meghal is, élni fog. Jn 11.26. Az, aki úgy él, hogy hisz bennem, nem hal meg örökre. Hiszed ezt?" Jn 11.27  
Befejezésül Dänikennél is szereplő, kicsit módosított fordítás, de érthető fordítással zárom, a CHILAM BALAM könyvből.
                          http://www.hajnalhasadas.hupont.hu/felhasznalok_uj/9/7/97813/kepfeltoltes/kicsi/daniken_-_visszateres_a_csillagokbol.jpg?40623979
                    
Weblap látogatottság számláló:

Mai: 291
Tegnapi: 526
Heti: 291
Havi: 5 451
Össz.: 2 630 755

Látogatottság növelés
  |     |     |  
Oldal: Däniken rejtvény
Hajnalhasadás - © 2008 - 2018 - hajnalhasadas.hupont.hu

A HuPont.hu segítségével a weboldalkészítés gyors! Itt kezdődik a saját weboldalkészítés!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: uton hazafele 3 teljes film - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »