Hajnalhasadás

ELÉRHETŐSÉG: pales17@freemail.hu TOVÁBBI OLDALAIM: http://hatodiknapon.hupont.hu/, http://napcsillag.hupont.hu/, http://csillagszeme.hupont.hu, http://csillag-szeme.hupont.hu, http://o-megacsillag.hupont.hu/, http://palesnapes.hupont.hu/

A "kövek kódja és 2012"-ben szerepelt, hogy a mai szabadkőművesek - a régi Templomos lovagok utódai -, hogyan jutottak hozzá egy bizonyos Tudáshoz, ami annak idején a Kárpát-medencéből szétrajzó mágus-papok kezében volt. Ezt a Tudást ők nem a népek felemelésére használják, hanem a népek elnyomására, rajtuk való uralkodásra, kizsákmányolásra, és ezt a 33. fok alatt teszik.. Ez a viselkedés szöges ellentétben áll azzal, amit Nimród (NIB.UR), vagy éppen Atilla képviselt. Forray Zoltán Tamás leírja az "Árpád a papkirály és a mágusok titkai" című könyvében Koppány testrészei kiszögelési helyeinek jelentését, mint a kereszt uralmát a Tudás, a Mag, a Magyar nép felett.
A könyvben a 11. oldalon, a neten az 5. lapon. A könyv elérhetősége: http://krokotanarur.hu/pdf/forrayzoltantamas_arpadapapkiraly.pdf 
TUDJUK, hogy Jézus feltámadott harmadnap. Akkor miért is ábrázolja a kereszténység a kereszthalált minden temlomban, útszélen, stb.? Miért is a halált hirdetik és nem a feltámadást? Milyen keresztet vetnek a hívek, ha belépnek egy templomba? Csak nem fordítottat? Miért is kell NEKÜNK emlékezni Jézus Urunk halálára, mikor nem a magyar volt az a nép, aki Pilátus elé vitte? Miért is nem mindegy, hogy melyik nemzethez tartozott TUR-UL, GYŐZŐ, vagy a mai ismert nevén JÉZUS? Az utolsó kérdére és egy további kutatáshoz mindenképpen érdemes könyv Badiny Frei bácsitól, aminek 16. oldalától, vagy a 35. oldalától megtalálod részben a választ egy kis olvasással: http://krokotanarur.hu/pdf/bjf_jezusapartusherceg.pdf
 
A következőekben megpróbálok pár dologra magyarázatot adni.
Kezdem azzal, hogy világszerte tucatnyian használjuk a számítógépeket, csatlakozunk az internetre. Kezdetben a netet a számítógép használóinak megrontására vezették be, terjesztve az erkölcstelenséget, a pornográfiát, stb-t. A gnosztikusok értelmezése szerint az első emberpár romlása akkor következett be, amikor ettek a Tudás fájáról, és ekkor kinyílt a szemük, hogy mezítelenek. A judeo-keresztény biblia szerint az emberpárnak ezután Isten nem engedi meg, hogy az Élet fájáról egyenek, mivel engedetlenek voltak. A Tudás fáját a közhiedelem szerint az alma szimbolizálja. Mielőtt az alma elterjedt, mint a Tudás fájának gyümölcse, a fügefát tartották a Tudás fájának. Egy fügefa alatt ücsörögve világosodott meg Buddha is, akinek nevét Grandpierre E. írása alapján a hinduk "Budá"-nak ejtik és köztudott, hogy szkíta származású. A Világfa pedig (Grandpierre Attila - Karácsony könyvében szereplők szerint) egyedül nálunk magyaroknál, a forrásnál maradt meg alma termésével. A mohamedánoknál a fügefa a mennyország fája. Jézus példázatban mondja el, a hitetlen Izrael sorsát a fügefával. http://web-hang.hu/cikkek/fugefa.html 
Már szerepelt, hogy az Apple első számítógépe 666.66 dollár volt. A cég főembere Steve Jobs, aminek logója az ALMA, amibe beleharaptak, a legnagyobb részvénytulajdonos a Disney egyik ágánál. Egy Disney adaptáció a későbbiekben kerül a tekervénybe.
x           x apple
adam                                     apple              apple 666
A Tudás fájának fajtája valamiért kimaradt a bibliából, csak annyi szerepel benne, hogy "figefa levelet aggatának azért össze, és körülkötőket csinálának magoknak" (Ter. 3/7)
Ennek ellenére állítják, a füge volt az eredeti Tudás fája és az alma csak később került a köztudatba. Miért is? A múltban, ha találkozott egymással két pitagóreus akkor egy kettévágott almát mutattak fel egymásnak, ebből tudták, hogy beavatottak. A görög filozófusok pedig a szkítáktól szerezték ismereteiket (Grandpierre, vagy http://ostortenetunk.blogspot.com/2009/02/pitagorasz-es-szkitak-lelekhit-es.html ). Magyar, német, vend, szerb, orosz, stb. mesék szerint az almafa (világfa) termése és nedve az öreget megfiatalítja, az éheset jóllakottá, halandót halhatatlanná, a gyengét erőssé, a fáradtat felfrissíti, a beteget meggyógyítja, a halottakat feltámasztja és az isteneknek, az alatta lakó népeknek, az elköltözött ősök szellemeinek táplálékot nyújt. Amint a halál (jó és rossz tudás) fájának képzete a bibliai hagyományokon kívül csak néhány nép mítoszában ismerős, a népmesékben egyáltalán nem (Dr. Berze Nagy János - Égigérő fa).
A Genezis alapján a Paradicsomból való kiűzetés előtt, a bűnbe esett személyt embernek nevezik. A kiűzetés után viszont már Ádám, mint különálló személy (EGY-ÉN). A Paradicsomból kiűzetés ez alapján a Természettől, a kozmikus úttól, az Egy-ség-től elszakadást jeleníti meg. Ezt az Egy-ség érzést tapasztalják meg az űrhajósok, mikor hoszabb ideig tartózkodnak az földön kívül, mikor is megváltozik az agyműködésük. http://www.dailygalaxy.com/my_weblog/2008/05/space-euphoria.html 
Badiny is taglalja a Természettől elszakadást, de már mint az új dogmák, az új vallás okaként http://krokotanarur.hu/pdf/bjf_kaldpartushagyomany.pdf 
 
Az iszlám, a magyar néphittel megegyezően hírdeti égi származásunkat (II. SURA 36v.): "Amikor a Sátán kiűzte az első emberpárt a paradicsomkertből, így szólt hozzájuk: jöjjetek le a Földre".
A "mese Tündér Ilonáról és Árgyélus királyfiról" történetben is megtalálható az almafa, ami viszont az égig ér. Badiny szerint az égig érő fa aranygyümölcsei maguk a csillagok, amiket hajnalra ellopnak, ugyanis a Nap felkelésével eltűnnek. Thomas Thompson angol prof. 15 évet töltött el a Szentföldön és arra a következtetésre jutott, hogy a Genezisben foglaltak mind emberi kitalációk és Mózes, Dávid, Salamon történetei mind-mind nem valós.
Zechatria Sitchin a 12. bolgó könyve 331. oldalán utalást tesz rá, hogy az első emberpár a Tudás fája által tett szert az utódnemzésre. Sitchin írásával ellentétben ez a képesség valójában a Mózes I. 1/28 szerint már Teremtésükkor rendelkezésükre állt. A gnosztikusok szerint a bűnbeesés egyik oka a SZEX, ami pedig az embert halandóvá teszi. A Bhagavad Gítá is utalást tesz ez irányba az élvezetek oladaláról, aminek az egész bolygó élővilága a foglya. 
Laurence Gardner a "Grál-királyok eredete" könyvében a szexualitást, mint bűnbeesést merő ostobaságnak tartja. Leírja azt is, hogy bár a Teremtés könyve fordításában legtöbbször az Isten kifejezés szerepel, ennek ellenére a könyvben ilyen szó vagy meghatározás eredetileg nem volt. Mivel a héberek/Judaisták írták, szerkesztették a biblia mai ismert formáját, ezért kézenfekvő szerinte (ami logikus), hogy az ELOH és a JHVH terminust használták. Az utóbbit nevezték a héberek Istennek, Úrnak vagy Jehovának. Jézus egyébként sohasem mondta, hogy bűnben születtünk, ez csak egy újabb fordulata a jelenlegi "hatalom" részéről a megtévesztésre.
A lélek létráján, a gerincoszlopon az energiakígyó, vagyis a kundalíni a szexuális élvezet okánál fogva keletkezett felszabaduló energiaveszteség miatt nem képes felkúszni, felkapaszkodni, ugyanis felfelé vezető útja helyett lefelé vándorol az energia.
Forray Zoltán Tamás : Árpád a pap király és a mágusok titkai könyvének 47. oldalától (23. lap) bőven kifejti a kunalínit. 61. oldaltól (30. lap) pedig az élet fáját találhatjuk meg, és az alma egyik rejtélyét: http://krokotanarur.hu/pdf/forrayzoltantamas_arpadapapkiraly.pdf
Rachel Weisz
Amit tudni érdemes róla, ugyanis magyarnak mondják, mint sok mást, aki elvileg nem az!!
Londonban született és nőtt fel. Édesanyja, Edith Ruth Teich osztrák származású tanárnő, később pszichoterapeuta. Édesapja George Weisz magyar feltaláló, akinek a családja a náci üldöztetés elől menekült Angliába. George Weisz askenázi zsidó, Edith Weisz egyes források szerint katolikus, más források szerint zsidó, vagy zsidó származású. http://hu.wikipedia.org/wiki/Rachel_Weisz
                          rachel
Rachel a Fountain-ban
fountain
fountain2
Agora (Ugyanaz az elrendezés, mint a Fountainnál)
                             agora
Rachel Weisz, mint SAPHIRA, vagyis a sárkány hangja - Eragon
saphiraeragon
A sárkány pedig általános szimbóluma a Napnak (Grandpierre), ami a Föld tecnológiáját kiiktathatja, és földrengéseket is előidézhet, mivel a Nap koronájából elektromos töltésű gáz (plazma) által alkotott óriási felhők (protuberanciák) lövellnek ki a világűrbe egy-egy kitörés alkalmával. Ezek az elektromosan töltött részecskék - ha a Föld az útjába kerül - átszáguldanak a bolygón és a rajta található élőlényeken, ami a DNS mutálódását, változását idézheti elő, mivel mint már köztudott a mindannyiunkban rejlő DNS egy elektromágneses antenna, amit bizonyos frekvenciákkal át is írhatunk, vagy szét is rombolhatunk (mobiltelefon és antennatornyai). Ezt a DNS-t pl. a COCA-COLA-ban található színezékanyag, úgy mint a káliumos só, egyszerűen károsítja. Vajon miért is érdemes kerülni a nem természetes anyagok bevitelét, amit ki tudja kik terjesztenek?
                            napszélnapvihar effekt
napvihar effektus
A közelgő Napmaximum előtt a szívedet egy kis napi mozgással erősítsd!!!!!!!
Roppantul érdekes, hogy újfent ugyanazon népcsoport képviselői kísérlik meg a tobozmirigy kinyílásának megakadályozását, akik a Teremtés könyvét átszerkesztették. Ezt oltásokkal, vegyszerekkel, stb-vel teszik.
napszél föld                napszél ember
Rachel Weisz a Komfortos mennyországban (Lovely Bones). Élet fája; Házad, tulajdonod a bilincsed....
Peter Jackson: King Kong ( KK - 11:11), Gyűrük Ura és a Törjön ki a Frász filmjében szerepel a 42: http://hu.wikipedia.org/wiki/42_(sz%C3%A1m)
komfortos lonelly bones

Folytatás a kettesben
Weblap látogatottság számláló:

Mai: 11
Tegnapi: 569
Heti: 934
Havi: 6 094
Össz.: 2 631 398

Látogatottság növelés
  |     |     |  
Oldal: Omega - transzformáció 1
Hajnalhasadás - © 2008 - 2018 - hajnalhasadas.hupont.hu

A HuPont.hu segítségével a weboldalkészítés gyors! Itt kezdődik a saját weboldalkészítés!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: uton hazafele 3 teljes film - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »