Hajnalhasadás

ELÉRHETŐSÉG: pales17@freemail.hu TOVÁBBI OLDALAIM: http://hatodiknapon.hupont.hu/, http://napcsillag.hupont.hu/, http://csillagszeme.hupont.hu, http://csillag-szeme.hupont.hu, http://o-megacsillag.hupont.hu/, http://palesnapes.hupont.hu/

Nos az előzőekben láthattuk a Szfinxet (ősi nevén HUN) és Lincoln arcképét kék színben (Hupikék törpikék előzetesben), a kék szfinx pedig a Szerencsekerék tetején látható, a Tarot pakli X-es lapján.
Nicholas Cage az IDŐJÓS filmben nyilasként és Lincolnként látható. Lincoln fellépésekor pedig a háttérben az óriáskerék (szerencsekerék), pentagrammok és a lufik (FEL!).
http://www.hajnalhasadas.hupont.hu/felhasznalok_uj/9/7/97813/kepfeltoltes/az_idojos_kepek.jpg?66161006
A WTC tornyok ledöntésének és Arthur C Clarke művének időzítésétől, 2001-től 153-évre SZABADSÁGharc zajlott.
Az 1848-49-es forradalom és szabadságharc vége, a VILÁGOSI fegyverletétel
A gyászos eseményre augusztus 13-án került sor, VILÁGOS és MAGYARád között. 30.884 katona tette itt le fegyverét és 144 ágyú sorakozott némán a hadsoraik előtt (144 = FÉNY, KIVÁLASZTOTTAK)
Világost úgy nevezik román nyelven, hogy Șiria
                               SIRIA/SZÍRIA/SZÍRIUSZ
Az Onyega-tavi barlangban talált szöveg szerint pedig:
“Ha orcád olyan lesz mint a Nap,
Hajad csillog mint a harmat
És szemeid mint három csillag,
Örök időkön át istenien szép vagy.
De bölcs nem vagy mert nem tudod
Mi az isteni akarat ami csillogtat.
Így csak vieces (ember) vagy, és bölcs ha majd
rádragyog egy új Nap."
Nos az újonnan felfedezett kettős csillagrendszer planétája a Tatooine elnevezést kapta SKYWALKER/ÉGENJÁRÓ bolygója után a Csillagok háborújából. Luke Skywalker, vagyis Mark Hamill ekkor egy magyar produkcióban, a THELOMERIS-ben vesz részt. A filmnél ismét előkerül az óra és az AT THE END OF THE WORLD...
                               http://www.prae.hu/prae/upload/thelomeris.jpg
SkyWalkalker (égenjáró, égivándor) büszke rá, hogy részese lehet egy magyar produkciónak. Másik filmjét, az Airborne-t 2012-ben vetítik.

Az Airborne IMD-re felhelyezett képe megegyezik a REDEYE plakátjával. A REDEYE (nálunk Éjszakai járat) filmben a RAPTURE (Elragadtatás) hajóról lövik ki a rakétát a terroristák, az ÉBREDJ VELÜNK (Morning Glory) film női főszereplője egyik jeleneténél pedig a 1221-es járatra beszállás hallható a repülőtér hangosbemondójában. http://www.imdb.com/title/tt1827354/

Az Airborne borítóján COME DIE WITH ME, a REDEYE filmben pedig Cillian Murphy, a SUNSHINE (Napfény) címü film főszereplőjét láthatjuk. A Napfényben a Nap halálát és újjászületését láthattuk, minek végén Cillian egy kockában a Napba zuhant. A filmben a KÉPLET film női főszereplőjét láthattuk.

http://www.slasherstudios.com/wp-content/uploads/2011/06/airborne-one-sheet-poster.jpghttp://home.arcor.de/Speedx/Red%20Eye.jpghttp://2.bp.blogspot.com/_nCpJrTboJ2w/TFKkvNwNFMI/AAAAAAAAHVI/gpk4Ql-Exe4/s320/red+eye+2005.jpghttp://www.hajnalhasadas.hupont.hu/felhasznalok_uj/9/7/97813/kepfeltoltes/red_eye_rapture_1221.jpg?55824944

Az AIRBORNE csapat számai: "Walk on the Water" , "Jesus Broke the Wild Horse" http://en.wikipedia.org/wiki/Airborne_(The_Flying_Burrito_Brothers_album))

                AIRBORNE/101. Légiszállítású Hadosztály http://hu.wikipedia.org/wiki/101._L%C3%A9gisz%C3%A1ll%C3%ADt%C3%A1s%C3%BA_Hadoszt%C3%A1ly

37X64 = 2368 = IESOUS CHRIST                             37+64 = 101

János  11/25-27: " Monda néki Jézus: Én vagyok a feltámadás és az élet: a ki hisz én bennem, ha meghal is, él; És a ki csak él és hisz én bennem, soha meg nem hal. Hiszed-é ezt? Monda néki: Igen Uram, én hiszem, hogy te vagy a Krisztus, az Istennek Fia, a ki e világra jövendő vala."

Azt mondják FEL KELL ÉBREDNI. A Jézus ösvényt is elmosó vörösiszap-katasztrófa után 109 lakóházat építettek fel.
A 109. utasnak FEL KELL ÉBREDNIE, hogy továbbléphessen. A 109. utas, vagyis Anne Hatthaway, aki a RIO animációs film kék madara is volt, Magyarországra jön. ADAM Sandler pedig az Esti mesékben a 109-es szoba lakója, mely az Időgép szereplőjénél jelenik meg először.
Volt egy film 1998-ban, amely a FÉL-ELEM próbára tételéről szólt, amiben egy aranygömbnél volt látható a 27-es szám, amely a KAPCSOLAT-ban is szerepelt. Ez volt a GÖMB (SPHERE) címü film, amelynek, ha megérted a mondókáját, vagy éppen a filmbe rejtett rejtvényeket, ráébredsz, hogy itt a Napról szól a történet. A gyengébbek kedvéért a filmkészítők, a gömböt szállító űrhajó pilótafülkéjében még el is helyeztek egy 4 részre osztott kört, amelyből 8 sugár ágazik szét és nem utolsó sorban az arany a Nap féme. A filmben minden FÉL-ELEM formát öltött, így az álomban résztvevőket elnyelte a HAL-ÁL. Mi a tanulság? Ha tudni akarod az igazat, nincs helye FÉL-ELEM-nek a szívedben, bármi is kerül napvilágra! Aki a filmben rájött, hogy maga felelős mindenért, minden csak a képzeletében van, életben maradt.
http://hajnalhasadas.hupont.hu/felhasznalok_uj/9/7/97813/kepfeltoltes/gomb_-_nap.jpg?54012348http://www.hajnalhasadas.hupont.hu/felhasznalok_uj/9/7/97813/kepfeltoltes/gomb_-_27_tukrozes.jpg?78885310
A KÉPLET (KNOWING) címü filmben, amely 2012-től 53 évre kezdődik, Nicholas Cage szintén a sárga gömböt tartja a kezében, amelynél elhangzik a 27-es és a hélium, mint az egyik összetevő. A falon elhelyezett óra ekkor 11:11-et mutat.
http://www.hajnalhasadas.hupont.hu/felhasznalok_uj/9/7/97813/kepfeltoltes/keplet_1111_nap_jupiter.jpg?70947983
Az IDŐGÉP filmben a gömb, kapcsolatot mutatott a DNS-el és nem utolsó sorban, 42-vel indult a film.
                 http://hajnalhasadas.hupont.hu/felhasznalok_uj/9/7/97813/kepfeltoltes/idogep_-_2_oroszlan_-_23_-_dns.jpg?70229679
A GÖMB filmben szintén elhangzik a hélium, ugyanis a főszereplők egy kamrába kerülnek, ahol héliumot lélegeznek be, amitől pedig jókedvre derülnek. Elhangzik ekkor a 2.3, a ballon (lufi) és a sárga téglaúton való járás, amely ha jobban odafigyelsz, észreveszed, hogy nem illik bele a társalgásba. Itt a DNS-ről a hollywoodban lufival ábrázolt égbeemelkedésről (UP/FEL, Képlet, stb.) és ÓZ birodalmáról társalog a díszes társaság.
288, miként már többször szerepelt, a Menny királyságának száma, a 300 pedig a TAU.
http://hajnalhasadas.hupont.hu/felhasznalok_uj/9/7/97813/kepfeltoltes/gomb_-_menny_kiralysaga_oz.jpg?12343128
Egy másik rejtvénynél a filmben elhangzik a 17, 28. 26, 23 és a 35-ös szám. Ebből a 28-26-23 alkot egy sorozatot a szöveg szerint.
28+26+23, az 77, ami OZ/PAN/NAP megfelelője, de CHRIST angol gemátriája is. A 17 a Szíriusz és a halászat száma (1+2+3+4+...+17=153), a 23 pedig a DNS.
77-35 pedig a 42-es szám.
A filmben az első aki bement a gömbbe, az olvasott könyv 87. oldalánál tovább nem megy, vagyis a 88. oldaltól üresek a könyv lapjai. Aki az első gömbbe belépő volt, vagyis Samuel Jackson, azt mondja TÉRJEN VISSZA A VALÓSÁGBA.
             http://hajnalhasadas.hupont.hu/felhasznalok_uj/9/7/97813/kepfeltoltes/gomb_-_rejtvenyek.jpg?13423288http://2.bp.blogspot.com/-gGZnHTe0rrc/TbDovmfZKAI/AAAAAAAAFHU/EQrTXDH8gYI/s1600/mobile-phones-spotted-in-snakes-on-a-plane.jpghttp://farm3.static.flickr.com/2658/4036267775_cce846befd_o.jpghttp://foolishblatherings.files.wordpress.com/2011/02/sunset_limited.jpghttp://2.bp.blogspot.com/_WoXQvyVqRvk/TRokCqBbSFI/AAAAAAAABVQ/ZgL1ZGjTibg/s1600/xXx.jpghttp://static.newmoonmovie.org/bdm/images/Packshot_043396380349_69A316DB-600x810.jpghttp://aeonflux.freeblog.hu/files/2011/07/poster_captain_america_hun_n.jpg
                      http://4.bp.blogspot.com/_H3VrOXpWbL4/SP3QsgLCwvI/AAAAAAAAAlw/4Z78JZKhtEc/s400/Spirit_SamuelJacksonPos_gal.jpg
Az, hogy a jelenlegi anyagi világ nem valóság, Hollywoodban elterjedt nézet. Ez szerepel a MATRIX, a 13. EMELET, az EXISTENZ, stb. filmekben, de az illúzió/Maya nevet kapta az a nép is, akinek az olmékoktól örökölt naptára hamarosan lejár. Való igaz, a világ holografikus természetű, egyfajta illúzió, de többek szerint ez Isten létére egy bizonyíték, ugyanis a filmet, amelyet valóságnak vélünk, valaki vetíti számunkra. Nos ezt az anyagba zárt létet vélték a Katharok, Bogumilek, és mai gnosztikus vallásúak gonosznak, a mai, mesék által megalkotott pokolként ismert hely megfelelőjének. A mai, hitüket átvevők már nem értik, hogy a sok-sok lélekszikra tanulni jön az Univerzumba/VilágEGYETEMbe, hogy visszatérhessen a fénybe, így számukra ez a hely börtönként nyilvánul meg. Való igaz, hogy az általunk ismert Kozmosz, a szenvedély, vágyak és félelem által irányított struktúrájú, de lejött közénk a Fény és azt tanította, hogy “SZERESSÉTEK EGYMÁST”, ugyanis a szeretet pozitív, építő, felemelő erő. Ahhoz kapcsolva, hogy a világ egyesek szerint a gonosz pokol, a Genezis könyvében is nem egyszer szerepel: “ÉS LÁTÁ ISTEN, HOGY JÓ”.
Talán csak véletlen lenne, hogy a táltos ABC-ben a LY betü a ma ismert Monad/Nap jeleként jelenik meg, az Ó pedig a spirális forgásként?
Az angol HELL szó magyarul “pokol”, a német nyelvben pedig a HELL szintén magyarul “világos”.
Itt valami nagyon sántít, nem gondolod? Ajánlom “Alice K. Turner – A pokol története” könyvét.
És monda Isten: Legyen világosság: és lőn világosság.
És látá Isten, hogy jó a világosság; és elválasztá Isten a világosságot a setétségtől.
És nevezé Isten a világosságot nappalnak, és a setétséget nevezé éjszakának: és lőn este és lőn reggel, első nap
Ha már a Nap és a Föld forgása az, amely a nappalt és az éjszakát, a világosságot és sötétséget létrehozza, a bukovinai székelyek a Napot “áldott”-nak nevezték és néha az Isten neve helyett emlegették: pl. “Verjen meg a Nap!” A magyar Isten név a hettitáknál és elődeiknél a Napistent jelentette. Az úgynevezett “pogány ősők”, ha nem találtak papot, a Nap felé fordultak és megbánták bűneiket. Kandra Kabos írta a palócokról, hogy deleléskor arcal a Nap felé fordulva tartottak pihenőt. Hiedelmük, hogy a Nap a Jóisten szeme, amin keresztül nézi a világot (ÉS LÁTÁ ISTEN, HOGY JÓ/LYÓ/NAP).
ISTEN/JÓ = GOD/GOOD
A Fiú az angolban Son, a Nap pedig Sun.
A Fiú a németben Sohn, a Nap pedig Sonne.
A Fiú egylényegű az Atyával, ezt maga Jézus mondta.
Esztendő szavunkban is benne rejlik Isten neve, ami a protohatti Estan-nal egyezik, akiből a hettita mitológia Napistene lett Istanu néven. Istanu négy ló vonta hintón járja útját, ahogy a manysik szerint is a Napot lovasfogat vontatja, akárcsak Apollo Napisten szekerét.
Őseink hitében Isten, az egész világ központi magyarázó tényezője, a Teremtő, a Kormányzó és a világfenntartó Isten, az ég és föld Ura, aki a Nap képében nyilatkozik meg. A napkorongot magát azonban nem tekintették Istennek, abban csak az Isten látható képét szemlélték.
A Szent hármasságban Nap, Hold és Vénusz szerepel míg a hármasság másik verziójában Orion, Szíriusz és Nap.
Ez a hármasság Egyiptomban Ozirisz, Hórusz és Ízisz, míg a kereszténységben Atya, Fiú és Szentlélek, korábban pedig ANYA, ATYA, FIÚ.
Magyar Adorján szerint pedig az egyiptomi Oszir, vagy Ozir, aki görögül Ozirisz, a lemenő, az alvilágban járó, éjjeli Nap, míg fia Holott/HAR/Hórusz a nappali, diadalmas Napisten. Oziriszt tekintették az egyiptomiak az eke feltalálójának vagyis a földművelés istenségének, ami őt a mi Mag, Magor avagy Szem Napistenünkkel azonosítja. Ozirisz neve szétbontva OZ-IRISZ, ami magyarul ŐS-IRISZ (írisz = szivárványhártya), vagyis Isten szeme. A sumérek Samas Napistenüket más népekkel együtt törvényadóként tisztelték, miként Ozirisz az egyiptomiaknál is törvényadó istenség. Herodotosz pedig leírta, hogy Apollont a szkíták Ojt-Ozir, más változat szerint Gojt-Ozir néven nevezték, amire Magyar Adorján is leírja, hogy a Napközpontú vallás tőlünk, magyaroktól ered.
2011. október 7-én kerül bemutatásra, korábban csak filmfesztiválokon játszott film a FISHBONE csapatról, amelyet 1979-ben, 33 évre 2012-től alapítottak az Angyalok városában, vagyis Los Angelesben, rövidítve pedig LA, ami 121/JÉZUS A MESSIÁS.
                     http://www.imdb.com/title/tt0840358/
                 http://www.moviespad.com/photos/everyday-sunshine-the-story-of-fishbone-movie-poster-1cf1b.jpg
A film narrátora Laurence FISHburne, a csapat kezdőtagjai pedig John Norwood FISHER, Phillip "FISH" FISHER, ANGELO Moore, CRISTOPHER Dowd, stb.  http://en.wikipedia.org/wiki/Fishbone
FISH, FISHER, ANGELO, CHRISTOPHER = HAL, HALÁSZ, ANGYAL, KRISZTUST HORDOZÓ
Érdekes az a HAL a NAPBAN, a kétarcú fej (JANUS) és a börtönfalon elhelyezett szögesdrót is a filmhez tartozó képen, arról nem beszélve, hogy a csapatnak 2011. október 11-re van kiírva egy 7 dalos album megjelenése.
A 42 éves OLIVÉR (jelentése: OLAJFAÜLTETŐ) lábában 23ezer km van. Legnagyobb élményei közül elmesélte, hogy találkozott egy farkassal és volt egy halálközeli élménye.
                   FARKAS: NAP/SZÍRIUSZ: OPEL/LE-PO/OZ
Weblap látogatottság számláló:

Mai: 62
Tegnapi: 569
Heti: 985
Havi: 6 145
Össz.: 2 631 449

Látogatottság növelés
  |     |     |  
Oldal: NAPKÓD 3
Hajnalhasadás - © 2008 - 2018 - hajnalhasadas.hupont.hu

A HuPont.hu segítségével a weboldalkészítés gyors! Itt kezdődik a saját weboldalkészítés!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: uton hazafele 3 teljes film - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »