Hajnalhasadás

ELÉRHETŐSÉG: pales17@freemail.hu TOVÁBBI OLDALAIM: http://hatodiknapon.hupont.hu/, http://napcsillag.hupont.hu/, http://csillagszeme.hupont.hu, http://csillag-szeme.hupont.hu, http://o-megacsillag.hupont.hu/, http://palesnapes.hupont.hu/

Az előzőekben szerepelt, hogy Spanyolország nyerte a Foci VB-t. Spanyolország fővárosa Madrid. Madrid elnevezése „a vizek anyja” kifejezésből ered.
A bika fejét egy V alakú csillaghalmaz, a Hyadok rajzolják ki, melyet magyarul Méhkasnak neveznek. Antik neve Hüászok, eredeti jelentésük szerint esőhozók.
Az egyiptomi halottaskönyv szerint a Bika csillagkép Szeth (sátán) lakhelye. 2012-ben tartózkodik a csillagképben a Jupiter, és lesz egy Vénusz-tranzit pont a Hyadokban.
Madridban található egy Metropolis épület, amin eredetileg Főnix foglalt helyet Ganymedes-el (Ganymedes a Jupiter legnagyobb holdja)
Madridban volt a 7-es robbantássorozat, és a Lucifer szobor.
                       11:11
Madrid/Metropolis/Umbrella/Alice/........
A 2010-es téli olimpia és a  4 AEON.
2010 olimpia
 
Remélhetőleg a mostani áradatszínjáték, mint ahogy páran említik csak egyfajta tükröződése annak, ami 2012-ben vár ránk, ugyanúgy mint a félidő eseményeinél, nem pedig a jelenre vonatkoztatható.
                       tsunami
2010 július 13-án 216 napra a Norvég spiráltól (2009. 12/9) kaptunk egy ábraüzenetet, ami az előző levélben szerepelt.
Jelenések könyve 12/9: "  És vetteték a nagy sárkány, ama régi kígyó, a ki neveztetik ördögnek és a Sátánnak, ki mind az egész föld kerekségét elhiteti, vetteték a földre, és az ő angyalai is ő vele levettetének."
norvégspirál
A kék spirál megjelenése napfelkeltekor jelent meg, és Hoagland szerint köze van a 19.5-höz. Ennek következményeként leállította Obama a Hold programot. Azon időben egy tetrahedron volt Moszkva fölött. Tetrahedron = 19.47 (hiperdimenzionális fizika, csillagkapu)
Obama pedig Hawaiin született a Wikipedia szerint, ami 19.5/19.47-nél helyezkedik el.
10-én Obama elismételte 44-szer a háborút a beszédében Oslo-ban, egy kék eberekkel tarkított festménnyel a háttérben.
http://www.mediaite.com/online/obama-mentions-war-44-times-in-nobel-peace-prize-speech/
         oslo
Egy nappal a norvég kék spriál után dec. 10-én James Cameron filmjének az AVATAR-nak bemutatójára került sor. A filmben a "Terminator - Salvation" és a "Titánok harca" sztárja játszott.
2010. július 4-én a függetlenség napi ünnepségen pedig elszabadult egy lovaskocsifogat. A parádén egy ember meghalt, 23 megsérült.
2010 július 4 hétvégéjén 7 kongresszusi képviselő magokat kézbesít a Norvégok által létrehozott svalbardi magtározóba (egy bunker a sokból).
svalbard
Mivel a képviselők 7-en mentek a számról:
A keresztény apokaliptika legteljesebb rendsazerét Szent János Apostol Jerlenések könyvében találjuk meg. Ebben a vénusztranzit 12/6-nál jelenik meg, miként az antimessiásnak is 1260 napja lesz a megrontáásra.
A Jelenések könyve az egyetlen újszövetségi apokalipszis, amelyet nem álnéven adtak ki és amely bekerült a kánonba. János művét prófétai beszédnek mondja és kanonikus tekintélyt követel számára. A jelen korról beszél, s annak problémáit akarja megoldani. Elragadtatott látomásban Krisztustól kapja a kinyilatkoztatást, az "angelus interpres", aki az apokrif apokalipszisekben szinte mindig magyarázza a jelenségeket, csak ritkán jelenik meg nála. János Jelenéseinek irodalmi formáját a levélkeret biztosítja: 7 levél a 7 egyházhoz(1/4, 22/21). A mű törzsanyagát pedig azok a látomások képezik, amelyeket János Patmos szigetén az egyik vasárnap kap Jézus Krisztustól.Ezekben a látomásokban a hamarosan bekövetkező végső idő háromszor van megjövendölve. Tömören a hétpecsétes látomásban ((6/1 - 8/1), sejtetően és töredékesen a 7 harsona-látomásban (8/2 - 14/20), végül pedig végérvényesen és teljesen a 7 csésze látomásban (15/1 - 22/5). A hetes szám gyakori ismétlődése az idők és az események teljességét szimbolizálja (6 nap Teremtés 7-en megpihent - romlás,pusztulás - 8 az újjászületés, vagy egy újabb Teremtés).
 
Nos kedden, vagyis július 13-án este, mikor az olaj feltartóztatás nélkül ömlik az öbölbe a BP bejelenti, hogy az olajsapka tervét elhalasztja és megállítja. A tervek rendes kerékvgásban haladtak, hogy most először teljesen elzárják a szivárgást, és akkor a mérnökök órákat töltöttek el a tengeri fenék sziklájának szeizmikus feltérképezésével, ugyanis egy instabil terület a nyomás miatt nagyobb katasztrófát okozna, mint a jelenlegi terület, ha teljesen elzárnák
                   sapka
Az események alatt figyelmeztetnek minket az ábrakészítők egy rendszerünkbe érkező extra-energiáról, és az atom szerkezetét jelenítik meg egy ábrában mandorla formájában.
Paul LaViolette által ismert, hogy a Nap fizikájára milyen hatást gyakorol ez az energia.
A naptevékenység görbéje egybeesika K.-E. Krafft éltal meghatározott planetáris ciklusok göbéjével. Az extra-energia pedig halmozódik a Föld kontinentális alapzatait alkotó üledékes kőzeteiben (urán) ezáltal téve lehetővé a vulkanikus jelenségeket ami az olvadt kőzetnek köszönhető. Lásd Yellowstone területének urániumtartalma.
A talaj hőmérsékletemelkedése a mélység növekedésével párhuzamosan a kristályos kőzetek radioaktivitásával magyarázható, melyek a kontinentális alapzatokat alkotják.
 
Az események alatt Lindsay Lohant börtönre ítélik és kijelentik, hogy 23 nap után szabadulhat.
   
Ismét 23, mint július 4-én. 23 = DNS
 
   olaj lohan
ítélet
Weblap látogatottság számláló:

Mai: 62
Tegnapi: 569
Heti: 985
Havi: 6 145
Össz.: 2 631 449

Látogatottság növelés
  |     |     |  
Oldal: Az utolsó napok jelei 8
Hajnalhasadás - © 2008 - 2018 - hajnalhasadas.hupont.hu

A HuPont.hu segítségével a weboldalkészítés gyors! Itt kezdődik a saját weboldalkészítés!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: uton hazafele 3 teljes film - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »