Hajnalhasadás

ELÉRHETŐSÉG: pales17@freemail.hu TOVÁBBI OLDALAIM: http://hatodiknapon.hupont.hu/, http://napcsillag.hupont.hu/, http://csillagszeme.hupont.hu, http://csillag-szeme.hupont.hu, http://o-megacsillag.hupont.hu/, http://palesnapes.hupont.hu/

Őszi napéjegyenlőség ideje környékén, szept. 23 körül (+- egy nap) a Föld légkörébe zuhan az 500 mérföld hosszan szétszóródó szatelit, melynek visszatérő darabjai nagyjából 500 kg-ot tesznek ki. http://www.space.com/12982-dead-nasa-satellite-falling-earth-sept-24.html

http://www.hir24.hu/tudomany/2011/09/19/penteken-zuhan-a-foldre-a-tobbtonnas-muhold/

http://www.kisalfold.hu/tudomany/muhold_becsapodas_a_foldbe_-_az_itelet_napjai_szept_22-24_-_foto/2241187/

Észrevehető, a szám alapján, melyet a NASA jelentett be hogy ez is egy újabb FŐNIX rituálé. Naná, hogy nem akarják leszedni, ha a játék része.

2010. december 10-én Leonid Elenin orosz csillagász, egy hosszú keringési idejű üstököst fedezett fel. Az ELENIN üstökösről, melyet az időzítéseket és a pályát figyelembe véve valakik szándékosan állítottak pályára, üzenetet küldve a Föld bolygó lakóinak: http://www.scribd.com/doc/61473934/Az-Elenin-ustokos-egy-Foldhoz-kozeled%C5%91-%C5%B1rhajo

A cikkből kiemelve: '”A konferencia főszervezője, Kerry Cassidy elmondta, hogy számos névtelen informátor szerint az Elenin egy intelligensen irányított űrhajó és tényként kezelik, hogy az üstököst egy űrhajóflotta vontatja. Richard Hoagland ezt megerősítve azt mondta, hogy neki is sok, információkat kiszivárogtató személy az Elenin mesterséges természetéről beszélt. Dr. Joseph Farell ezzel egyetértve elmondta, hogy az Elenin vagy egy mesterséges objektum (irányított űrhajó), vagy egy természetes égitest, melyet mesterséges pályára állítottak. A konferencia talán legjelentősebb megállapítása hangzott el Richard Hoagland részéről, aki szerint az Elenin valószínüleg egy aktív, torziós (forgó) erőteret keltő generátor.”

Egy másik idézet kicsit módosítva, az eredeti cikket lefordítva: “Nikolaj Kozyrev, orosz professzor, aki úttöröje volt a torziós mezők kutatásának, kísérletileg is megerősítette, hogy a torziós mező kiáradásának sebessége a fény sebességénél 109-szer gyorsaban terjed.” http://www.padrak.com/ine/NEN_5_11_2.html

http://www.supertorchritual.com/underground/images/11b/Elenin-EveningStar-equinox.gif

Nos, miként már többször leírásra került, a 109. utasnak, vagyis nekünk, fel kell ébrednünk, hogy egy magasabb szintre léphessünk. A Kapcsolat (CONTACT) filmben láthatod az üzenetet, hogy NYISD MEG AZ ELMÉD, MEGNYÍLIK AZ UNIVERZUM, melyet a VÖRÖS vagy KÉK 3 cikkbe helyeztem.

Oroszország városaiban  számtalan kutatócsoport több éven át fejlesztett ki olyan szerkezetet, mely a 21.századi információs technológia alapjául szolgálhatott volna, mintegy kulcsként szolgálva a torziós mezőkhöz. Egy ilyen szerkezet lett létrehozva 2003 agusztusában  Jekatyerinburgban. A neve Fregatt lett. A Fregatt széria gyártásával a Fermion Innovációs vencsúri proekt foglakozik, mely Szentpétervárott található. A Fermion projekt segítségével fejlesztették ki azokat az új tipusú torziós holografikus átalakítókat, melyek a Fregatt szériához tartoznak. A Fregatt működése közben önálló forrásból torziós mezőt hoz létre, melyet az emberi tudat irányít. A szerkezet megváltoztatja tulajdonosa körül a tér görbületét és a sűrűségét, formálja az információhullámos átfogó matricát – „hologrammot”, mely nagy mértékben megnöveli az ember lehetőségét az események irányítására.

Az Elenin a CHANCER (Rák) és a LEO (Oroszlán) csillagképek felől érkezett.

http://i.space.com/images/i/11435/i02/august-2011-skywatching-comet-elenin.jpg?1312839564http://lackawannaastronomicalsociety.org/LAS/wp-content/uploads/2011/08/Elenin.jpghttp://1.bp.blogspot.com/-NkipGsGg0O0/TWK_VtsSDVI/AAAAAAAAAe4/ENd2wXqfOCk/s1600/comet-elenin-tabernacles.jpghttp://files.abovetopsecret.com/images/member/414292938a0e.png

Az Oroszlán csillagkép a Nap háza, de az oroszlán a Nap egyik jelképe is, ugyanúgy, ahogy Jézus Urunknak is. Az Elenin 2011. okt. 16-án, 432 napra a 2012-es téli napfordulótól ér a Föld közelébe.

http://www.greatdreams.com/432.htm    http://www.omega432.com/

Az őszi napéjegyenlőségtől és a szatelit légkörbe érkezésének tervezett időpontjától, vagyis 2011. szept. 23-tól ---> 23 nap ---> 2011. okt. 16.

http://www.omega432.com/images/omegbanner.pnghttp://www.carnaval.com/mithras/heart_key.gifhttp://www.eurogentest.org/blocks/leaflets/images/hungarian/dna_chromosomes_genes.pnghttp://www.holonmusic.com/wp-content/uploads/432hz.gif

Figyeld meg, hogy az oroszlán hogyanfügg össze a hangolással/transzformációval: Majom-Oroszlán-Lamat

 Az Oroszlán Nap-tulajdonságokkal bír. Nap-tulajdonságok a felemelkedés, megtisztulás és a megvilágosodás. http://sites.google.com/site/allatmitologia/lelkesek/be-oroszlan . Esztergomban (Eszter/Iszter/Istar) 7 pár oroszlán volt látható Életfával, Istárt pedig 7 oroszlántól vont harci kocsiján ábrázolták.

Carl Johan Calleman számítása szerint 2011. okt. 28-án jár le, a valójában 2012. dec. 21-én lejáró maya, vagy éppen olmék naptár. Egy újabb JC betüs személy.

               2011. okt. 28. ---> 420 nap ---> 2012. dec. 21.

42 a Jupiter, a szívárvány és az ítélők száma, de 2368-1948 = 420: 2012 a Főnix .  A mexikói öbölben 420 napra a 2012-es Vénusz-tranzittól megdől a JUPITER. 110-től a transzformációig . URUK építője 420 évig ült a trónon, a sumér királylista szerint. Nimródot a biblia összefüggésbe hozza Erekkel - URUK bibliai neve -, ahol Enmerkar uralkodott. Enmerkart leírják EN-MER-KAR, EN-ME-ER-KAR, de a Nippurban fellelt 1914-ben publikált sumér királkylista a nevet EN-ME-ER-RU-KAR alakként közli. A KAR szótag a sumér nyelvben VADÁSZ-t jelent, így a név jelentése EN-ME-RU A VADÁSZ. A Genezis szerkesztője több mint valószínű, hogy ékírásos szövegek alapján dolgozott, így az "ENMERU a Vadászt" héberül - mivel a magánhangzókat csak az V. századtól jelölik - N.M.R mássalhangzókkal rögzítette. Ez alapján a következőt kapjuk: "N(i)MR(u) a vadász" (Mózes I. 10/9-10). 

        BŐVEBBEN: Kövek kódja és 2012 - 6

 A cholulai piramis, ami 63 méter magasra és 420 méter talpvonalúra sikeredett, Xelhua óriás építette, amin Quetzalcoatl temploma állt. A katolikus egyház ezt a helyszínt is elfoglalta, mint megannyi más, néhai pogánynak kikiáltott szent helyet/emlékművet. Ezeken a helyeken néha kapuk nyílnak más dimenziószintekre, ugyanis a megnövekedett energiasűrűség miatt a dimenziók határait elmosó területek alakulnak ki. Ezeken a valaha az őslakosság által ismert helyeken sokkal könnyebb kapcsolatot létesíteni más dimenziószintekkel, az energiaáramlást sokkal egyszerűbben lehet felhasználni és azzal feltöltődni. A chilei FŐNIX kapszula, mellyel 33 bányászt mentettek ki, 420 kg volt és 53 cm-es lyukat alakítottak ki neki Vörös október. Az első személyt 2010. okt. 13-án 11:11-kor hozták a felszínre/fényre az alvilágból, amely nap 800 napra (OMEGA) esett, a 2012. dec. 21-ei, 11:11-es naptól. A 33 személy 69 napot töltött az alvilágban.

Az 53-at többször bemutattam, mely szám 2012-höz és a Naphoz kapcsolódik.
A 69 a JinJang és a Chancer (RÁK) szimbóluma. A Chancernél történik a nyári napforduló és ebből az irányból érkezett az Elenin.
                                  http://www.eburgmasons.com/images/50_ra_tracing_board6.jpg
Nimród, akit a rabbinizmus negatív színben tüntet fel, és ilyen formában is helyeződött bele a judeo-keresztény bibliába, a szír kereszténység könyvében úgyszerepel, hogy 69 évig uralkodott. Ez megtalálható: A TÖRZSEK SZÁRMAZÁSÁRÓL, AVAGY A KINCSESBARLANG könyvben. Nimród, aki a magyarok ősatyja (Hunor és Magyar apja), akivel a talmud szerint Jézus is vérségi kapcsolatban állott, a héberek gonosz színben feltüntetett ellensége, a szír könyv alapján pedig FÉNY/NAP király volt, aki megjövendölte, kiolvasta a csillagokból a FÉNY FIÁNAK, Jézusnak érkeztét. Az ő jövendölésére indult útnak a három napkeleti bölcs.
Ha megfigyeled a MAGYARRA utalás, elég sok helyen felmerül.
Az oroszlántestű Szfinx neve HUN, vagyis EGY, mely a magyar nép nevében még megmaradt.
Chilei bányaomlás – és az állítólagos “magyar” tulajdonos
                              MAGYAR=MADA=ADAM=45
                                   http://www.hajnalhasadas.hupont.hu/felhasznalok_uj/9/7/97813/kepfeltoltes/45_-_108_-_153.jpg?86236506
A mexikói öbölben a Jupiter dölt meg, a Jupiter bolygó pedig a magyaroknak és rokon népeinek, nem utolsó sorban pedig a Fény Fia csillaga. Jézus nem Dávid házából származott hanem Párthus volt. Bármennyire is nem tetszik valakiknek, ez már tény és az is volt, míg szemünkbe nem hintették a hazugságot.
Nimród csillagképe az Orion, mely otthona is Nimród királynak, otthona Csaba királyfinak. Égi otthon, égi központ. Nálunk nincs kapcsolata az egyes földi helyekkel olyan direkt módon, mint például az egyiptomi piramisoknál megfigyelhető. Az Orion az egész világon egyfajta kijelölő pont, csak nálunk otthon. Adrian Gilbert - Napkeleti bölcsek: " Az Orion ugyanúgy, ahogy Oziriszt, az egyiptomi fáraók "atyját" jelképezte, ugyanúgy jelképezi Jézus "mennyei atyját", akinek jobbján most már ott ül. Ez nem azt jelenti, hogy az Atyaisten maga egy csillagkép lenne, vagy Jézus a Nap, csak ismét a hermetikus tanítás "amint fönnt, úgy lent" helytálló. Úgy tűnik, hogy Jézus mennybemenetele, Illéshez hasonlóan, bonyolult módon kapcsolatban van az Orionnal, és az égboltnak az a része volt az, ahova hite szerint feljutott. Az Orion pedig most ési el az égbolton a maximális magasságát."http://files.abovetopsecret.com/images/member/48355ba1a4f6.pnghttp://www.siennasoft.com/stargazer/images/1573OrionTaurus.jpg
A valóságnak vélt illúzió/maya átírása, hangolása és az Elenin.
Richard Hoagland szerint az Elenin tetrahedrális (19.5°) geometriát mutat:
                    http://4.bp.blogspot.com/-BAH479rdI1M/Tl_qP-qT6pI/AAAAAAAACQ8/TTWPg2Bugag/s640/Elenin-photo-2011-image-latest.PNG
Érthető miért ér 432 napra Földközelbe az Elenin a maya naptár végétől?
http://www.hajnalhasadas.hupont.hu/felhasznalok_uj/9/7/97813/kepfeltoltes/kicsi/comet-elenin2.jpg?70862653
                                     http://merites.hu/wp-content/uploads/world_revolution-179x300.jpg
A SOHO 1998. június 1-én és 2-án megfigyelt egy Napba merülő „Iker-üstököst" melyet egy óriási tömegű kiömlő fényesség követett. Ez az „Iker-üstökös" pontosan 19,5°-os szögben jött a Nap felé az Orionból. Ezen a NASA tudósai is megdöbbentek, ugyanis ,.véletlennek" egyáltalán nem minősithető ennek az „Iker-üstökösnek" olyan helyzeti megjelenése, mely pontosan a Gíza-i piramisok fölött egyesíti a ,.Fényatya" (ORION) - „Fény-Szűze" (SZÍRIUSZ) „Fény-Fia" (NAP) Szentháromságát a „ 19,5-ös" misztériumával. Ugyanis 1998. Május 20-án a SOHO szerint az „Iker-üstökös" a Szíriusszal állt 19,5°-ban, mint a fénykép mutatja. De Június 24-én (tehát a SOHO kikapcsolasa után), a MARYLAND-i obszervatórium megállapítása szerint: az „Iker-üstökös" 19,5°-ban áll a Bika csillagképben lévő NAP-hoz.
Kikapcsolták a SOHO-t, mert valószinüleg az is, akárcsak az Elenin, mesterséges objektum volt.
1998. júni. 2. Napba merülés ---> 4848 nap ---> 2011. szept. 10. Elenin napközeli helyzete
A homlok csakra (ajna/3. szem/tobozmirigy) szimbóluma a kilencvenhat szirmú lótuszvirág (2×48) a Shiva lingammal.
Ádám teremtésénél pedig az Teremtő Atya a homloki részen nyúl Ádámhoz Jupiter ujjal.
http://www.omega432.com/images/divine.jpghttp://hajnalhasadas.hupont.hu/felhasznalok_uj/9/7/97813/kepfeltoltes/1111000.jpg?36592248http://godsdirectcontact.eu/eng/services/images/s-os-adam-1.jpg
                  A homloklebeny, az agy erkölcsért felelős része.
                 http://golgotha.uw.hu/tizenkettedik%20fej_.html
                                   Jelenések könyve 22/4: 
       "És látják az ő orczáját; és az ő neve homlokukon lesz."
                            Nem árt ismét bemutatni, hogy:
        2012 Vénusz-tranzit --->1771nap/153014400másodperc--->
144 háromszög ki a 18 kocka irányából (6+6+6/6elektron-6neutron-6proton), a 666-os térből és ki a körből/időből, az öröklétbe, amely időtlen.
            http://www.hajnalhasadas.hupont.hu/felhasznalok_uj/9/7/97813/kepfeltoltes/2007_aug_01_abra.jpg?48623148
      Az ábra, a Vénusz-tranzit és 2009. dec. 9-10: NAPKÓD 1
Weblap látogatottság számláló:

Mai: 323
Tegnapi: 354
Heti: 677
Havi: 5 837
Össz.: 2 631 141

Látogatottság növelés
  |     |     |  
Oldal: ELENIN és a hangolás
Hajnalhasadás - © 2008 - 2018 - hajnalhasadas.hupont.hu

A HuPont.hu segítségével a weboldalkészítés gyors! Itt kezdődik a saját weboldalkészítés!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: uton hazafele 3 teljes film - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »