Hajnalhasadás

ELÉRHETŐSÉG: pales17@freemail.hu TOVÁBBI OLDALAIM: http://hatodiknapon.hupont.hu/, http://napcsillag.hupont.hu/, http://csillagszeme.hupont.hu, http://csillag-szeme.hupont.hu, http://o-megacsillag.hupont.hu/, http://palesnapes.hupont.hu/

E gonosz és parázna nemzetség jelt kiván; és nem adatik jel néki, hanemha Jónás prófétának jele. (Mt 12:39, 16:4; Lk 11:29)
Mert miképpen Jónás jelül volt a ninivebelieknek, azonképpen lesz az Ember Fia is e nemzetségnek.(Lk 11:30)
Mert amiképpen Jónás három éjjel és három nap volt a cethal gyomrában (en té koilia tu kétusz), azonképpen az Ember Fia is három nap és három éjjel lesz a föld gyomrában.(Mt 12:40)
 
Nos, hogy miért is került beidézésre ez a három idézet?
Sokan vannak köztünk (ismerőseim közt is) akik nem nagyon hisznek, elvakítja őket az élet, a jövő gondjai, az anyagi javak hajkurászása (Máté 6/22-).
Szántai Lajos elmondja http://www.dobogommt.hu/dobogo/letoltes.php?dlid=alldownloadshun20090608080753 ,  hogy Jónás próféta könyve 4. fejezetében található TÖK egyedül a magyar nyelvben érthető meg, ugyanis a TÖK-ÉLETességet jelenti. Jónás 3 nap és 3 éjjel volt a hal (HALÁL) gyomrában az EMBER FIA pedig 3 nap és 3 éjjel volt a föld SZÍVÉBEN.
Szívében, ugyanis az eredetiben nem gyomor szerepel, hanem szív, akárcsak az angol fordításban.
Nos Jézus 3 nap és 3 éjjel volt a föld szívében és 33 az az időszak évben kifejezve, amit a földön eltöltött a közhiedelem alapján. Jónás és Jézus két-két hármasa összevonva az idézetben, az 33.33.
33.33° pedig már köztudott, hogy az ősi tengerészeti számításban 2012.9 tengeri mérföld.
2012Nos Jézus a föld szívében volt 3 nap és 3 éjjel. A Föld bolygó szíve pedig köztudott, hogy a Kárpát-medencében található a Pilisben, vagyis Magyarországon az ősi koronázási helyszínen, a szív-csakra helyszínén, ezzel pedig szoros összeköttetésben van a korona chakra (Gíza).
A Pilisbe menekültek a trójaiak (ősi neve Trójának Ilona), megalapítva Sicambria városát, innen pedig Párizsba mentek. Ez van leírva a lexikonban (Born Gergely). A történet szerint a háború azután tört ki, miután Párisz, Trója hercege elrabolta Helenét, Meneláosz spártai király feleségét. Szép Heléna görög neve Helena Tündarisz  magyarul  Tündér Ilona.
Nos a Trójaiak a Pilisből, Sicambria városából, vagyis Attila városából Párizsba vándoroltak, aminek legismertebb, legjelentősebb folyója a Szajna. Neve a kelta Sicauna szóból származik, jelentése „szent folyó”. Trójában fellelt aranytárgyak bevizsgálásakor pedig megállapítást nyert, hogy annak alapanyaga, aranya bizony Erdélyből származik.
Magyarország Szent Koronáját 1978. január 6-án szolgáltatták vissza hazánknak, vagyis 33 évre 2011 január 6-tól. A Szent Korona 33 évig volt távol hazánktól.
Magyarország 2011-ben a már diktatúrává vált EU elnökségi posztjába lép. Akármit is fognak alakítani, csak elterelési hadművelet lesz. Megfélemlítés egyenő a figyelemeltereléssel, hogy ne találja haza, ne ébredj rá  igaz eredetedre.
Egy táltos, ha útja során valaki étellel és itallal kívánta, mindig tejet, kenyeret és tojást kapott. Ez volt annak az ősemlékezetnek/őseredetnek a SZERtartása, hogy a Tejútról származunk. Ha ezt egy nép, nemzet elfelejti, kitörlődik tudatából, akkor halálra van ítélve. Akkor jön az, amibe most a magyarság került, vagyis az idegen nemzet általi megszállás, az alattvalói sorba taszítás, őseredetének kitörlése, állandó félelemben, nyomorban tartása. Pontosan ez történt az Aztékoknál is, csak ott gyorsabb tempóban. Mi nem jutunk az ő sorsukra, a Fény felszabadítása, átvitele az új korba meg fog történni, mégpedig itt a Kárpát-hazában, hisz ez a földrész védett lesz a jövőben bekövetkező eseményektől! A tudás mindig innen áramlik szét a világba, minden egyes ciklusváltásnál, ezért is történik jelenleg a betelepítés mindenhonnan, nem csak Izraelből.
2011-ben jön a 101-es a szívcsakrán, mint már a Szíriusz kapcsolat 3-as részében szerepelt.  http://hajnalhasadas.hupont.hu/140/sziriusz-kapcsolat-3
   101
Ebben a 101 a körben szerepelt, akárcsak, az új Maci Laci filmnél egy nyitott száj, vagyis Omega (Vég) és a szólás, vagyis SZÓ
                   maci laci
Enyhe üzenetek a sötétben járóknak. Bizony sötétben járunk, ugyanis a Tér 96 százaléka sötét anyag és sötét energia, amiben a csillagok gyújtanak némi fényt. Benned is az van, vagyis te is az vagy!
  96
Igazságos Mátyás Királyunk történetei közt szerepel a "Mátyás kovács".
Ebben Igazságos Mátyás azt mondja, hogy "ahol Százan esznek ott a 101. sem marad éhesen".
A mesében a kovács friss tehéntúrót ad a Királynak és feleségének. http://hajnalhasadas.hupont.hu/140/sziriusz-kapcsolat-3A
Mátyásnak természetesen fehér lova volt, aminek neve Holdas.
Mátyás meséinek bevezető dala: "3-szor az égbe koronát fel dobni, 3-szor repült az korona az égben, 3-szor is szállt az Mátyás szép fejére."
333, mint már szerepelt, a szabadulással kapcsolatos szám, ugyanis a kundalíni száma a héber gemátriában, és ez szerepelt Blavatskynál is.
A 101 kiskutyában is, mint írtam kezdő jelenet a TEJ házhoz szállítása a Big Ben 7 órai kongása után.
Egyiptomban a szívcsakra megfelelője Horus, az Ajna chakra (3. szem, tobozmirigy, gondolatnál tovább látó szem) megfelelője pedig Ozirisz, a magyarok Nimródja. Az égi Nimród pedig, vagyis az Orion, aminek mintázatára a gízai komplexum építődött, a harmadik szem energetizátora.
Hórusz szimbóluma a sólyom, miként a Kerecsen (Karácsony) sólyom a magyarok TURUL madara. Karácsonyt megelőző téli napfordulónál pedig ősi szokásként sólymot szokás röpíteni.
SÓLYOM = SZÓLJ OM. Az Om mantra (Aum) pedig a harmadik szemhez (AJNA) kepcsolódik.
Hórusz a Hal-Halál állapotából született újjá Hóruszként, Ízisz segédletével, a Chakrák elhelyezkedédében pedig pont a kettő közt található.
        7 chakra
isis

Folytatás a négyesben
Weblap látogatottság számláló:

Mai: 62
Tegnapi: 569
Heti: 985
Havi: 6 145
Össz.: 2 631 449

Látogatottság növelés
  |     |     |  
Oldal: Úton hazafelé 3
Hajnalhasadás - © 2008 - 2018 - hajnalhasadas.hupont.hu

A HuPont.hu segítségével a weboldalkészítés gyors! Itt kezdődik a saját weboldalkészítés!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: uton hazafele 3 teljes film - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »