Hajnalhasadás

ELÉRHETŐSÉG: pales17@freemail.hu TOVÁBBI OLDALAIM: http://hatodiknapon.hupont.hu/, http://napcsillag.hupont.hu/, http://csillagszeme.hupont.hu, http://csillag-szeme.hupont.hu, http://o-megacsillag.hupont.hu/, http://palesnapes.hupont.hu/

Cage egy szélsebes fekete-fehér kockás motorcsónakkal száguld, amely lángra kap és SCARAA (Scarab/Skarabeusz) a neve, megjelenítve a tüzes, lángoló Napbárkát.
Cage Archer (Sagittarius) Travolta Castor-t (Gemini) egy szigonnyal lövi le, megjelenítve a Nyilast. A film elején pedig Caster Troy (Cage) célkeresztben nézi  Sean Archer-t (Travolta) kisfiával a fehér lovas körhintán, megjelenítve a zodiákust, a körforgást és a Bika szemét (Aldebaran).
http://hajnalhasadas.hupont.hu/felhasznalok_uj/9/7/97813/kepfeltoltes/kicsi/al-arc_scaraa_szigony_ringispli.jpg?13599130
Pap Gábor - Kezdet vagy menekítés előadás
"A ringlispi (körhinta/körjáték) ünnepi szertartásnak volt a kelléke, ahogy a cirkuszi játékok is. Mind a kettőt eredetileg Búcsúkban használták nem akármikor, nem akárhol. Búcsúkat csak ünnepeken rendezték, ahol csomópontja volt az időnek. Az idő pedig ciklikusan működik ,melynek a körhinta a megjelenítése. Ennek főszereplői azok az állati minőségek, amelyek számunkra a legfontosabbak. Eredetileg galamb volt a tetején, amely itt a Vénusz, a szeretet jegyeként jelenik meg.
               Nicholas Cage és a TŰZMADARAK (FŐNIX) és a kereszt.
                tűzmadárholtak útja
2011 elején a világ számos pontján madarak hullottak az égből, halakat, rákokat mosott ki a tenger, mely események mind-mind rejtett üzenetet tartalmaztak.
A cikkben megtalálhatóak az első események: http://hajnalhasadas.hupont.hu/168/az-idok-vegezete-es-a-fa
Isten nem mond ki semmit, nem rejt el semmit, hanem jelez - Hérakleitosz
371 madár hullott az égből az Angyalok városában a NAPNYUGTA sugárútnál
300 elpusztult fekete madár Alabama
                   alabama
Athénben (Vénusz) 300 (Tau) fekete madár hullott az égből.
A Vénusz bolygó Athéné volt, akinek tiszteletére Athént elnevezték (Velikovsky - Ütköző világok).
John Travolta, a T (TAU) és a madarak, a Grease című filmben.
          grease t birdst birds
100 elpusztult madarat találtak a 101-es országútnál Kaliforniában, mely országút az Aranykapu-hídhoz (Golden Gate Bridge) vezet.
Aranyhíd = Naphíd (Nyitva van az Aranykapu csak bújjatok rajta!)
Jake Gyllenhall-t láthattuk a Donnie Darcoban is.
zodiacdonnie darco
A 101 a szívcsakra száma. A 101-es szobában lakik NEO, ahol azt az útbaigazítást kapja, hogy ébredjen fel, és kövesse a fehér nyulat. Ebből az alkalomból MAGYARhonba jön forgatni Keanu Reeves 2011-ben, már a NYÚL évében. 101-es a soproni Pálos kolostor Lakosztályának is a száma, amely a HAJNAL térnél található, amelynek közepén egy nagy kettős kereszt. Sopronban a Hajnal térre a 10-es busz jár ki, és ott is fordul vissza a város irányába. Itt található még Mária Magdolna temploma és egy kis óratorony, amely tetején egy KAKAS, amely az Új Nap eljövetelét várja. A Pálos kolostor lépcsőzetét 42 (Thot könyvei, Ítélet csarnoka, szívárvány) szögletes tartóószlop és 88 (csillagképek száma, Merkúr keringési ideje, Vissza a jövőben Téridő áttörésének sebessége) lépcsőfok ékesíti.
                101
Madárpusztulás (varjak) Romániában, egy Constanţa-i lakótelepen.
Constanţa megye címere
   címervízöntőold spice hajó

Hajó (Old Spice), halat (ember) evő fekete madár, hullámzó tenger,..

A hajó szimbolikás Old Spice reklámban Ray Lewis fekete varjún szárnyal, és szétlövi a Szaturnuszt, ami egy az egyben az alkímiához kapcsolódik. http://www.youtube.com/watch?v=sxqlw3cKZHA&feature=player_embedded

http://hajnalhasadas.hupont.hu/felhasznalok_uj/9/7/97813/kepfeltoltes/kicsi/old_spice_reklam_kepek.jpg?78471819

A hollók és varjak is az Isten, a halál vagy a katasztrófa hírnökei, egyfajta transzformációé.

                       Szívcsakra (zöld)- zöld Old Spice - csillag (fény)

http://www.youtube.com/watch?v=ZYAsAdjTGrw&feature=player_embedded

Szaturnusz féme az ólom, mely fémet az alkímiában arannyá (fénnyé) transzformálnak. A Szaturnusz a halál és az idő bolygója. A Szaturnusz ma a zsidó nép egyik csillaga. A magyarok csillaga a Naprendszer szívcsakrája, a Jupiter. Az ősmagyarság Napbanéző, Naptisztelő kultúra volt. A világ folyamatos alkímiájában, átalakulásában az ólmot arannyá, a rosszat jóva kell transzformálni. Ha a rossz túlsúlyba kerül, a természet törvényei egyensúlyba állítják a rendellenességet. Ezt az eseményt, mint Isten ítéletét szándékozzák a hódítók a báránykáknak átadni, hogy térjenek meg hozzájuk, és csakis hozzájuk, az ő istenükhöz.

Szaturnusz = sánta varjúkirály (Jankovics M. - 3+1 a négy évszak szimbolikája 30. old.). A 2001 űrodüsszeiája könyben szereplő Szaturnuszból, ezen szempontból már érthető miért került át a Jupiterre a helyszín választása a filmnél.

                           2010

Rober J. Scrutton (The Other Atlantis) könyvében bemutatja egy "elfelejtett" nép történetét, melytől a jelen civilizációja a jó kormányzásról, jogról, erkölcsről és társadalmi biztonságról szóló legszebb eszméket örökölte, melyek jelentősége már hanyatló tendenciát mutat. Scrutton leírja, hogy az első templomépítők a magyarok voltak, akik mágusaik vezetésével kultúrát alapítottak Európában. Érdekes módon Scrutton ezen könyvében, a mi írásunkkal megegyezően a "MAGYAR" szót 23-szor melíti meg. Már többször leírásra került, hogy a Szíriusz B csillagba sűrüsösött össze a Teremtés során keletkezett többletanyag, amelyre a Teremtéshez már nem volt szükség. Ez a csillag egy perc alatt 23-szor fordul meg a tengelye körül, amely hatalmas mágneses mezőt kreál, miként az emberi kromoszómánál is, ami egy hosszú DNS molekula, megtalálható a 23 pár. A Szíriusz mozgása pedig megegyezik a DNS spirál formájával. http://hajnalhasadas.hupont.hu/171/az-idok-vegezete-es-a-fa Ez a csillag kapcsolódik a Föld szívcsakrájához, vagyis MAGYAR nemzet országához, ami ezek alapján méltán Isten földje. Történelem folytán bebizonyosodott tény, hogy Zarathusztra pártos-szittya, Buddha shaka-szkyta, Jézus pedig samariai szittya, vagyis Pártus herceg (Badiny, Mihály Ferenc, stb.).

A Tarih-i Üngürüsz szerint a hunok betelepülését HUNOR határozta el Pannóniába, ahonnan magyar testvéreitől, a már régen ott élő Magor népétől kapott kedvező híreket. Álmos és fia Árpád is a hun vezér Egőd bíztatására indították meg a honfoglalást, amely mai ismereteink alapján már inkább honszervezés volt, ami azért történt, hogy EGYSÉG-ben legyen az erő a beolvadás elleni harcban, ugyanis az avar-hun-pannon népek (magyarok) helyzete meggyengült a frank és germán zaklatások miatt. Jelen pillanatban ezen zaklató erők az EU égisze alatt kísérlik meg a beolvasztást.

Attól eltekintve, hogy még mindig nagy a harc, az ellenkezés Jézus származásának tekintetében, természetesen Istennek jogában áll bármely nemzet vagy nép közé leküldeni tanítani a Fiát, mivel tanításai az egész emberiséghez szólnak, de ha már megtisztelt egy népet azzal, nem kötelessége e annak a népnek az igazság feltárása, felderítése és hírdetése? Vajon Dávid házából, vagy a rabbik szemében "istentelen" magyarok ősatyjától, Nimród véréből eredeztethető e, ha Nimród városa, vagyis Ninive Isten városa, országa pedig Isten országa, utódai pedig az Isten Fiaiként nevezték magukat, akiktől mentes volt a bűnben születés? Az igazság felderítése egyfajta örömhír a MAG népének, kik a Föld szívén, közepén élnek, amely kapcsolódik a pulzáló Galaxis magjához. Ha még nem tudtad örömhír az is, hogy te magad magyarnak születtél. Magyarnak, vagyis igazmondónak, akivé a fáraók is váltak (Borbola János - Kikelet, Csillagszoba). Akiket megesz a sárgairigység folyton--folyvást összeesküvést szövögetnek ezen nemzet ellen. A szír kereszténység könyvében, melyet Szent Efrém fogalmazott meg (Törzsek származásáról, avagy a kincsesbarlang), a 12. oldalon megtaláljuk, hogy Ádámnak (MADA nép) az Atya a paradicsomból való kiűzetés folytán azt mondja, hogy ne legyen szomorú a reá kimért ítélet miatt, ugyanis az öröksége vissza lesz állítva, miután elküldte Fiát közénk. Ádámot halála után pedig a Föld közepén kell elhelyezni, mert ott lesz neki és fiainak is része a megváltásban. Ezek alapján véletlenül szervezte meg nemzetünket Árpád a Föld közepére? A magyar nép álomba merülése (spirituális halála) pedig tetten érhető Álmos nevében. Born Gergely szerint a Kárpát-medence türelmi időt kapott Atilla időtlenségbe való temetése folytán. Miért is tanulnak magyarul Izraelben? Miért is jönnének ide magyarhonba? Most akkor hol van az ígéret földje és ki is a kiválasztott nép? Arról nem is szólva, hogy Izrael nem azon nép neve, akik most ezt a jelzőt bitorolják, miként Jeruzsálem is Hierosolyma volt régebben, ahol szintén csak leamortizáló bérlők élnek. Pap Gábor is megfogalmazta az Atilla ébresztése előadásában, hogy a túlságosan elszaporodott rossz tovább már nem maradhat fenn, nem lehet rá újabb évszázadokat építeni.

Az Ikrek csillagképnél pedig felfedezhetjük Atilla jellemzőit az ostort (flagellum) és a bunkót (Malleus)

                   ikrek

Boldogok, akik éhezik és szomjúhozzák az igazságot, mert ők megelégíttetnek(Máté 5/6), de bűnösök közt vétkes aki néma.

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 63
Tegnapi: 569
Heti: 986
Havi: 6 146
Össz.: 2 631 450

Látogatottság növelés
  |     |     |  
Oldal: Ikerhatás 2
Hajnalhasadás - © 2008 - 2018 - hajnalhasadas.hupont.hu

A HuPont.hu segítségével a weboldalkészítés gyors! Itt kezdődik a saját weboldalkészítés!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: uton hazafele 3 teljes film - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »