Hajnalhasadás

ELÉRHETŐSÉG: pales17@freemail.hu TOVÁBBI OLDALAIM: http://hatodiknapon.hupont.hu/, http://napcsillag.hupont.hu/, http://csillagszeme.hupont.hu, http://csillag-szeme.hupont.hu, http://o-megacsillag.hupont.hu/, http://palesnapes.hupont.hu/

A Mars500 program felfedezői elhagyják az utánzott Mars felszínét, és visszatérnek a Földre, az otthonukba. A kísérlet 520 napig tartott. A szimulált "Marson való sétához", 77 font nehéz űrruhát használtak. (Mars = 51 = Kozmikus tudat, 77 = OZ)

http://www.space.com/11011-mock-mars-mission-leaves-red-planet.html

Az IMDB-s felsorolás alapján március 9-től Egyiptomban, aztán 10-én Magyarországon premierre kerül sor, Walt Disney műhelyéből. A premieres animációs film a 88 perces "Anyát a Marsra" (Mars needs Moms/MM/88 rovásban).

            http://www.imdb.com/title/tt1305591/releaseinfo

                       http://www.imdb.com/title/tt1305591/

A filmnél látható az Image movers digital logója (lépcsőn fel a vörös golyóval)

                       imd

              http://teaser-trailer.com/mars-needs-moms-trailer/

A film egyik producere Robert Zemeckis. Az, aki a 88 mérfölddel teret és időt áthasító gépezettel filmet készített, vagyis a Vissza a jövőbét, Michael J Fox-al (MJ = 23, Michael = Merkúr = 88nap keringés). Az Anyát a Marsra írója és rendezője Simon Wells, akinek neve az Időgép, a Cápamese és a  Z a hangya (Z = utolsó betű = Omega) filmeknél is feltűnik. Az Anyát a Marsra képméretaránya (Aspect ratio) 1.44:1, ANYA szerepét pedig Joan Cusack (JC/Jesus Christ; 10+3=13=Kundalíni, Kígyótartó... ) játsza, aki feltűnt a a MARTIAN MARS filmben John Cusack mellett, a TOY STORY animációs filmben Cowgirl-ként, de őt láthattuk a TOYS filmben is Robin Williams mellett, mikor is a felhők fölött táncikálnak.

toysjc cowgirl

Gribble szerepében pedig az a Dan Fogler, aki a "Szerva itt, pofon ott" filmben a 33-88-as sírkőnél áll.

               Ebben a cikkben szerepel Dan Fogler és a sírkő

         http://hajnalhasadas.hupont.hu/200/vilagoknak-kapuja-1

            http://hajnalhasadas.hupont.hu/felhasznalok_uj/9/7/97813/kepfeltoltes/kicsi/szerva_itt_pofon_ott_-_pete_daytona_33-88.jpg?99004030

Anya kicsi fiának, Milonak a szinkronszínésze pedig Seth Green. Seth-et láthattuk a Vén csontokban egy gorilla karjaiban, a Sodró lendület filmben horgászni és egy medve karjaiban, mint kismedve , de látható volt a ROCKSTAR 101-ben is.

             sodró lendületvén csontok

seth medveseth

old dogs sethvén csontok

Látod a lényeget? Jupiter ujj, vörös golyó, medve, gorilla, halászat és a kutya (Old Dogs), vagyis Szíriusz.

Seth, vagy Szet (ami a gyökércsakra) színe vörös, míg a szívcsakráé zöld (Green), így adódik össze Seth Green neve.

csakrákszet

Seth Green és sokan mások medvével láthatóak, ami a Nagy és Kis medve csillagképek megjelenítése.

Medvék:  http://hajnalhasadas.hupont.hu/203/figyelj-a-hirekre-2

Medve a Terhes társaság (Due Date/DD/44) filmben fénysebesség mellett. A film plakátján szintén kutyát láthatunk. A kutyás úriember pedig azt hazudja, hogy 23 éves.

                                           due dateterhes társaságmedve

                       medve 23

A Kis medve csillagkép fő csillaga a Polaris (Sarkcsillag), mely a fejtető (Korona) csakra energetizátora. A Mars needs Moms premierjét Egyiptomban kezdik, ahol a piramisok is találhatóak Kairó mellett. Kairó jelentése Mars. A piramisok pedig az égi Ozirisz mintájára lettek megalkotva, amely csillagképben a Bellatrix csillag a 3. szem (Ajna csakra) energetizátora. Egyiptom után a premier Magyarországon lesz, ahol a Korona és szívcsakra egyszerre van jelen a Pilisben. A szívcsakra a bolygón kívül a Jupiter bolygó, annál kiljebb pedig a Szíriusz, amely a NagyKutya csillagképben található. Robin Williams és John Travolta pedig helyes fordításban a Vén Kutyák. Robin feje fölött pedig a Toy Story címü animációs film Buzz Lightyearjának  (fényév) feje fölött is látható V.

old dogsold dogs travolta robin

                               lightyear

A Nagy medve, a Plejádok és a Szíriusz alkotják az erő fő háromszögeit, melyek a Nagy Lény Életerői tartanak fenn, és akinek szándékai e csillagcsoportokon és Naprendszerünkön mint közvetítőkön nyilvánulnak meg, vagyis a Forrásból származó energia ezen csillagképeken keresztül befolyásolja az embereket.

Szet, vagyis az újkori Sátán lakhelye az ősi hiedelmek szerint a Bika csillagkép (Taurus), amelyhez a mi naprendszerünk is tartozik. Sátánt pedig Mihály (Merkúr/88) vágta le a Földre, ahonnan csak a szűzek tartoznak a 144000-be. Vajon a Pálosok miért vonultak el a természetbe? Mit tudhattak? Ismerték a kundalíni ébredésének feltételét?

A Csendes-óceánba zuhant a NASA Glory (Glória/Dicsfény) műholdja. A műhold TAURUS XL (X szorozva L-el=288, X+L = 36) hordozórakétáját a Vandenberg légibázis Space Launch 576-E (576XE=576X5=2880) komplexumából indították.

http://www.origo.hu/tudomany/vilagur/20110304-sikertelenul-startolt-a-legkori-aeroszol-reszecskeket-vizsgalo-glory-muhold.html

http://www.origo.hu/tudomany/vilagur/20110304-sikertelenul-startolt-a-legkori-aeroszol-reszecskeket-vizsgalo-glory-muhold.html

http://www.nasa.gov/mission_pages/Glory/main/index.html

http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Taurus_Lauch_Complex_576-E_at_VandenbertgAFB.jpg

      glory88

Az 83. Oscar átadóra az évben készült 101 dok.filmből kiválasztották a jelölteket. A 15 jelölt közt volt a Client 9, és a Waiting for Superman.

http://www.cinemablend.com/new/waiting-for-superman-inside-job-exit-through-the-gift-shop-make-oscar-doc-shortlist-21808.html

Talán véletlennek tekinthatő, hogy a 83. Oscar gálán bemutatják a 88-as (Rádium/Merkúr) képet a glóriás angyallal, a rákövetkező napokban pedig lezuhan a Glory? Vajon véletlenül van 88 lépcsőfok az ég felé a soproni Pálos kolostornál, amely március elsejével nyílt meg? Én nem hiszem, hiszen éppen ezekben a napokban került bemutatásra a Priest (Pap) címü film, amelynél a 3. szemnél található a kereszteződés. A pap szerepében a LÉGIÓ film Mihálya Paul Bettany, aki az Utazó filmben a nyomozó szerepében tűnt fel. Az utazóban pedig Janus látható, amely Isten kapui, vagyis a Kezdet és Vég.

papjanus

                               legion

A pap szó 777-szer található a judeo-keresztény bibliában (7+7+7= 21)

A Mars needs Moms filmben pedig Joan Cusack által alakított anyán 21-es póló van.

Ezek alapján biztosan állítható, hogy Michael Jackson (MJ/23, Michael/Mihály/Merkúr/88) nem véletlenül tért vissza a halálból és kapott koronát.

michael visszatértmichael

Michael koronáját egy néger és egy fehér angyalka helyezi rá a fejtetőre, amely a dualista (fekete-fehér) Világegyetem megjelenítése, miként Michael is feketéből fehérré fáltoztatta át magát az élete során.

Mint az elején olvasható volt, az Időgép, a Vissza a jövőbe és a Mars needs Moms között kapcsolat van, a készítők formájában.

Az időgépben pedig halászatról beszélnek a holdon, ahol tenger valójában nincs, de annál inkább van egy nyúl.

http://hajnalhasadas.hupont.hu/211/666-2012ig-es-a-3-szemig

http://hajnalhasadas.hupont.hu/felhasznalok_uj/9/7/97813/kepfeltoltes/idogep_-_halfogas_es_helyfoglalas.jpg?50109999

Guy Pearce, aki 2011-ben az "Éhes nyúl ugrik" filmben látható, felűnt a Király beszéde filmben is, amit az Oscaron is bejátszottak. A király pedig egy egész emberiséget megrázó veszélyről beszél, a Képlet film végkifejletének aláfestő zenéje alatt. A Képlet filmben a kiválasztottak fehér nyulat vittek magukkal, miként Nicholas Cage új filmjében, a Féktelen haragban választási lehetőséget kap, a kék vagy vörös kocsi közül, amelyen SS látható. Neo, akinek azt mondták kövesse a fehér nyulat, pedig ezen időszak alatt Magyarországon forgat. Neo szintén kék és vörösből választhat, aminél pedig a nyúl üregét említi Morpheus (álomvezető).

Most már látható egy kapcsolat, amely Magyarországra, a szívcsakrához vezet. Március második felében pedig járható lesz a 420 km hosszú zarándokút, amely legrövidebb idő szerint 17 nap alatt lesz bejárható. Eddig  23 település csatlakozott.

http://seetkweb.hu/blog/szabadid%C5%91-turizmus/110207-m%C3%A1rciust%C3%B3l-v%C3%A9gigj%C3%A1rhat%C3%B3-magyar-zar%C3%A1ndok%C3%BAt

http://zipp.hu/belfold/2011/03/04/marcius_vegen_nyilik_a_magyar_zarandokut

Ez alatt elkezdik a mozikban 432 napra a Vénusz-tranzittól a Hopp animációs filmet a nyuszival és az újszülött kiscsibével, meg a tojással, mint Teremtési szimbólummal. Happy V-day.

            hoppHopp V

A Nasa rakétafejlesztői és a filmipar kapcsolatáról a Glory végett: Walt Disney és Vernher von Braun,  XR-1 (24+18 = 42; 421, 42 = Jupiter)

disney vernher42

Mivel az írások alapján mi Földlakók a spirituális halál állapotában vagyunk, érdemes megtekinteni John Carpenter (JC) egyik flilmjét az Elpusztíthatatlanokat (They Live/Ők élnek). A filmben, mikor először lát a főszereplő, látható a falon a 888, ami a IESOUS gemátriai megfelelője.

THEY LIVEŐK ÉLNEK ELPUSZTÍTHATATLANOKŐK ÉLNEK, MI ALSZUNKTHEY LIVE

A filmben mindenütt halottakat/démonokat látnak, mint idegeneket, akik az emberiséget megszállták és kihasználják.

17 KUTYA

 Időkapszulát találtak a romok alatt Új-Zélandon (Christchurch) John Robert Godley városalapító szobrának romjai alatt, mely szobrot 1867-ben állították a városatyának.  http://www.origo.hu/nagyvilag/20110301-idokapszulat-talaltak-a-romok-alatt-ujzelandon.html

                          1867 ---  2011-ig 144 év telt el.

                       Szemmel tartanak minket a farkasok

Kilenc, ember által nevelt farkas közül hat már 14 hetes korában követte a távolba nyúló emberi tekintetet. 23 hetesen pedig mind teljesítették e feladatot. (Hollók/varjak/emberszabásúak/farkasok)
                                   FARKAS = 42 FOG 
                                        6 x 14 = 84
                                        9 = 3. szem
             42 84
GORILLA KÉTLÁBONPRIEST
Weblap látogatottság számláló:

Mai: 28
Tegnapi: 569
Heti: 951
Havi: 6 111
Össz.: 2 631 415

Látogatottság növelés
  |     |     |  
Oldal: Glória a vízben, csillagkapu itten
Hajnalhasadás - © 2008 - 2018 - hajnalhasadas.hupont.hu

A HuPont.hu segítségével a weboldalkészítés gyors! Itt kezdődik a saját weboldalkészítés!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: uton hazafele 3 teljes film - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »