Hajnalhasadás

ELÉRHETŐSÉG: pales17@freemail.hu TOVÁBBI OLDALAIM: http://hatodiknapon.hupont.hu/, http://napcsillag.hupont.hu/, http://csillagszeme.hupont.hu, http://csillag-szeme.hupont.hu, http://o-megacsillag.hupont.hu/, http://palesnapes.hupont.hu/

2010 December 24-én a Cassini szondának sikerült lencsevégre kapnia egy hatalmas vihart, mely már több hete keringett a Szaturnusz külső párás atmoszférájában. A vihart Wesley már 22-én lekapta 16 inches teleszkópjával.
   saturn
     cassini saturn
2010 december 22---- 2011 január 19-ig a BAK (Cabricorn) csillagjegyben vagyunk. A Bak uralkodó bolygója a Szaturnusz, amely bolygó a 2001 Űrodüsszeiája című Arthur C Clarke könyvben a fekete monolit helyszíne (A filmben Jupiter van).
 
2011 január 8-án fejbe lőtték Gabrielle Giffords amerikai képviselőnőt az arizonai Tucsonban
A 40 éves politikus asszony Mark E. Kelly űrhajós felesége, aki a következő űrkomp misszió pilótája lesz 2011 április 1-én. A misszió logója az atom szerkezete.
Kelly ikerfivére jelenleg a nemzetközi űrállomáson szolgál.
Az eseményben 6 ember meghalt, 12 pedig megsebesült (6 x 12 = 72), köztük egy 9 éves kislány ZÖLD családnévvel (Christina Green), aki 2001 szeptember 11-én született.
    asztronauta
        star trek
                          atom szerkezet
atom világ
Az asztronauta (Johnny Depp) felesége (Carlize Theron) 1999-ben ikreket hozott a világra.
Az ikrek egyik fele, vagyis a lelőtt képviselőnő férje Mark E. Kelly űrhajós pedig 2001-ben járt először az űrben, rezonálva a WTC ikertornyaival.
                    http://en.wikipedia.org/wiki/Mark_E._Kelly
                      carlize ikrekcharlize wtc
Charlize Theron a HANCOCK című filmben játszott együtt Will Smithel. Ebben Hancock lakókocsijánál látható egy röpke pillanatban Tonatiuh (2012) naptárköve. Will Smith LEGENDA VAGYOK filmjében, amely 2012-ben játszódik, éppen azt a kaput robbantják fel, amelynél Charlize látható az asztronauta feleségeként, a két ikerrel terhesen.
Nicholas Cage és John Travolta filmjénél, az ÁL/ARC-ban is láthattunk egy testvérpárt, mégpedig CASTOR-t és POLLUX-ot, akik ugyebár az égbolton a magyarok Hunor-ja és Magor-ja. Teljes nevük a filmben Castor TROY és Pollux TROY, vagyis a családnév a TRÓJA.
castor troypollux
Trója városába pedig Erdélyből szállították az aranyat. A Trójaiak, a LÓKULTUSZOS nép pedig a Pilisbe vándorolt, a SZER-ELMES pár miatt kirobbant konfliktusból fakadó Falovas betörés után, ahonnan pedig Franciaországba vándoroltak, megalapítva Párizs városát.
Claude Tchon (Guide De La France Misterouse 669. old.):
"Trója város pusztulása után Fracion, Hector fia, Priamos unokája Magyarországon telepedett le. Utódai 200 évi ott-tartózkodás után, Ybor vezetésével nyugatra vándoroltak és a Szajna partján szervezett társadalmat alapítottak."
Képes Krónika 3. fejezete szerint:
"Jáfet fia GOMER, kiről a Galatákat, a későbbi Gallokat, Franciaország népét nevezték el. Trója pusztulása után először Pannóniába jöttek és ott erős várost alapítottak Syccan hegye alatt, az Ister (Duna) folyamánál, a Dyccan hegyéről a várost (Óbudát) Sycambriának (Szikraemberek) hívták és 400 esztendeig időztek itt Krisztus megtestesülése előtt. Végül a keleti népektől való félelmükben átköltöztek nyugatra és a Szajna vidékét foglalták el. Ezt nevezték el az említett vezérükről Francióról Franciaországnak, fővárosukat pedig Franció apja után Párizsnak".
 
John Travolta, az Ál/Arc másik főszereplőjének utóbbi filmjei a BOLT (Jupiter/Szíriusz), az OLD DOGS (Szíriusz) és a Párizsból SZER-ETET-tel a SAS-al a szívcsakrán (Zeusz/Jupiter). Jupiter és Szíriusz a szívcsakra.
          párizsból szeretetteltravolta sas
Trója pusztulása egy korszak végét jelentette. Most 2012 felé közeledve, egy Új Napkorszak köszönt az emberiségre.
A galaktikus központ és a Galaktikus antiközpont közti tengely alapja, az IKREK-ben van, ami a napéjegyenlőség és a Tejút kereszt része.
                  http://alignment2012.com/polar-to-solar.html
   gemini
Az Ikrek a Nyilassal (Saggittarius vagy Kentaur) szemben van, amely az ősiségben a LÓ, a Teremtő Erő, ugyanis a galaxis magjára mutat nyilával.
Érdekességképpen, a "Mátrix: újratöltve" moziban a két iker a fehér lónál alakul át szellemlénnyé.
              mátrix 2
              ikrek mátrix
Érdemes a részletekre figyelni, mert NEO A 101-es szobában lakik, és az ikrek megjelenése előtt is látható a szám újra. A számról később ismét.
       neo 101101 matrix
A 101-es szoba lakója, aki az ébredés mellett döntött a fehér nyúl követésével, a vörös kapszulát veszi el.
   matrix         
Neo a NYÚL évének kezdetét a Föld szívcsakrán, Magyarországon tölti.   
A földön a lóról nyíllal célbalövő nép a szkíták voltak, akiknek utódai a magyarok, a MAG népe, mely nép a szívcsakra, a SZER (szeretet, szerelem, szerencse), Hunor és Magor (Ikrek - Castor és Pollux) népe, de inkább Magorok.
Ezt az Ikrek szimbolizmust jelenítette meg egyik verzióban a "Mega rituális" WTC ikertornyok ledöntése is a Szíriusszal. Éppen emiatt, Nicholas Cage, a rituális szerepű színész, megkapta a World Trade Center filmjének szerepét.
Castor (Cage) pénzcsipesze, az Ál/Arc-ban egy aranysárkány (Nap, kundalíni), amit egy szintén sárkánymintás dobozból vesznek elő.
A negatív Castor Troy aranypisztolyai mellett kék kapszulák láthatóak.
               http://hajnalhasadas.hupont.hu/felhasznalok_uj/9/7/97813/kepfeltoltes/kicsi/castor_pisztolya_es_csipesze.jpg?74655107
Nicholas Cage a Nemzet aranya 2. részében pedig megtalálja az elveszett aranyvárost Cibolát, amely eredetileg 7 aranyváros (7 = Nap, 7 csakra, 7 bolygós rendszer,....)
Az Ál/Arc-ban, a film végénél, a jó és rossz végső harcánál láthatjuk a Szentlélek madarát, a Szentlelket, és Jézust.
Cage a kereszténység keresztjénél (Örök élet/Életfa/Ankh), a két gyertyatartónál (Nap, hold) és az ikreknél (Gemini/Castor és Pollux/Hunor és Magor)
Travolta pedig a szívcsakrát feltáró Szentlélek előtt keresztes formát vesz fel (Tejút kereszt). Egyes ábrázolásokon a Szentlélek feltárt szívénél 7 nyílvessző látható.http://hajnalhasadas.hupont.hu/felhasznalok_uj/9/7/97813/kepfeltoltes/alarc_templom_kepek.jpg?51529648

                                       Folytatás a kettesben
Weblap látogatottság számláló:

Mai: 62
Tegnapi: 569
Heti: 985
Havi: 6 145
Össz.: 2 631 449

Látogatottság növelés
  |     |     |  
Oldal: Ikerhatás 1
Hajnalhasadás - © 2008 - 2018 - hajnalhasadas.hupont.hu

A HuPont.hu segítségével a weboldalkészítés gyors! Itt kezdődik a saját weboldalkészítés!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: uton hazafele 3 teljes film - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »