Hajnalhasadás

ELÉRHETŐSÉG: pales17@freemail.hu TOVÁBBI OLDALAIM: http://hatodiknapon.hupont.hu/, http://napcsillag.hupont.hu/, http://csillagszeme.hupont.hu, http://csillag-szeme.hupont.hu, http://o-megacsillag.hupont.hu/, http://palesnapes.hupont.hu/

Tudósok figyelmeztetnek bennünket egy megaeseményre a Napon, a közelgő 2011-13-as Napmaximummal kapcsolatban.
Az alacsony szintű tevékenység szokatlanul hosszú időszaka után, erőteljes napesemények sorozata kezdődött 2010. augusztus 1-jén, amikor majdnem az egész Föld felé néző oldala a Napnak egy nagy kitörést produkált, egyfajta naptevékenységi felfordulásában. Ez a napkitörés töltött részecskéket irányított egyenesen a Föld irányába.
                        nap 2010 aug
Az 50 első randi címü filmben Drew Barrymoore Tom Robbins könyvét olvassa. A film végén az Óz a csodák csodája hallható (OZ = Ozirisz)
50 első - phoenixtom robbins
Mint már szerepelt a gyufával repülő harkály a piramisokkal és a pálmafákkal a FŐNIX-nek a megjelenítése.
Az 50-es szám a Megértés kapuinak, a Szíriusz B keringési idejének, a TIN /Jupiter-124/ a periódusos rendszerben és a Pünkösdnek a száma, ugyanis Pünkösd elnevezése a „pentekoste – ötven” szóból ered. Ez a húsvét utáni ötvenedik nap.
Mielőtt egy-pár pünkösdi ábrázolást vennénk szemügyre, nézzünk meg egy ábrázolást Egyiptomból egy olyan személytől, aki színrelépésével úgynevezett reformokat vezetett be, ami folytán könyvégetés, művészet átalakítás, a régi vallás eltörlése, stb. következett. Egyszóval egy Új Világrend.
Ehnaton és családja, fölöttük az életet adó Nap. Megfigyelhető a Nap sugarainál az Ankh, az örök élet keresztje.
ehnaton NapEhnaton
Keresztény ábrázolások a Nap életet adó sugaraival, akárcsak Egyiptomban.
PünkösdPünkösd 2
Máté Evangyélioma 3/11: "Én ugyan vízzel keresztellek titeket megtérésre, de a ki utánam jő, erősebb nálamnál, a kinek saruját hordozni sem vagyok méltó; ő Szent Lélekkel és tűzzel keresztel majd titeket."
Apostolok Cselekedetei 2/19-21
"És tészek csudákat az égben odafenn, és jeleket a földön idelenn, vért, tüzet és füstnek gőzölgését. A nap sötétséggé változik, és a hold vérré, minekelőtte eljő az Úrnak ama nagy és fényes napja. És lészen, hogy mindaz, a ki az Úrnak nevét segítségül hívja, megtartatik."
Jelenések 6/12: "Azután látám, mikor a hatodik pecsétet felnyitotta, és ímé nagy földindulás lőn, és a nap feketévé lőn mint a szőrzsák, és a hold egészen olyan lőn, mint a vér"
A keresztény és az egyiptomi ábrázolások összevetéséből látható, hogy a NAP, az Úr jobb szeme az ábrák főszereplője. A Szentlélek kiáradása pedig ebből a Fényből történik.
Pünkösd 3Pünkösd 4
                          Pünkösd 5
fresko
János evangyélioma 5/22:
"Mert az Atya nem ítél senkit, hanem az ítéletet egészen a Fiúnak adta"
Róma Jézus
A fotót William Henry készítette http://www.williamhenry.net/
Jézus a Napban (Sopra Minerva, Róma), 12 Napsugárral és 5x12, vagyis 60 egyenes sugárral. A kettő együtt 72.
Angliában a Pünkösd (Pentecost) egy különleges XIII. század óta jelenlévő szokással egészül ki az ünnepkör, a sajt gurítással. Hagyományosan egy nagy kör Stilton sajtot gurítanak le négy fős csapatok, 50 yard hosszú szakaszon egy környékbeli nagyon meredek domboldalon. A győztes csapat egy egész Stilton sajttal és egy üveg port-al, mely ennek a típusú kék sajtnak a hagyományos kísérő bora.
                           Anglia sajt
                                            Piros/Kék
A CONSTANTINE címü filmben hallhattuk Keanu Reevestől, hogy "újjászületés az ördögben".
Mint már többször is leírtam 2012 nem a Vég lesz, hanem egy új kezdet, amit valakik a saját hasznukra kívánnak fordítani. Ez lesz talán a 42 hónap kezdete, ami egy új király megjelenésével veszi kezdetét. Ez a király egy esetleges katasztrófa nyomán a káoszba merült világot fogja kormányozni, de csak egy kevés ideig.
Nostradamus:
I.48.
E húsz éven át a Hold űzi uralmát.
Hétezer év végén új király támad.
Mikor a nap újra kezdi útját,
Beteljesíti próféciámat.
X.74.
Mikor a hetes szám fordul végre,
Rituális Játékok idején,
A föld hatalma felszáll nem soká az égre,
Holtak járnak a sírok tetején.
 
666 a “napdémon” héber nevének, a Szórath-nak a számértéke. http://www.tradicio.org/baranyi/666.htm
Annak a Napnak, amely néha morcos arcát mutatja, de harag abszolút nincs benne, hisz mint leíratott, a kiválasztottakért történik minden, hogy el ne vesszenek.
Ha jártál már a természetben, vagy láttál természetfilmeket, tudhatod, hogy a felkelő napot az állatok üdvözlik. A páva pl. még a ház tetejére is felmegy a kelő Nap tiszteletére.
A jelenések könyvében pedig ezt olvashatjuk 5/13: "minden teremtett állat, a mely van a mennyben és a földön, és a föld alatt és a tengerben, és minden, a mi ezekben van, ezt mondja vala: A királyiszékben ülőnek és a Báránynak áldás és tisztesség és dicsőség és hatalom örökkön örökké."
Keanu Reeves február 28-án kezdi a forgatást a szívcsakra országában, 2011 február 24-25-től pedig 666 nap lesz hátra Tonatiuh naptárkövének végéig.
Nap666
Keanu Reeves csapata a KUTYACSILLAG (Dogstar), amely az égbolton a NYÚL melletti SZÍRIUSZ.
Keanu testén a  Pippa Lee négy élete filmbenegy egész alakos szívcsakrát mutató Jézust láthatunk. Az amikor a Föld megállt filmben pedig a Halhatatlanok címü filmben Hóusz egyik jelenetét ismételte meg, a vasútpályaudvaron pedig 888 van a kijelzőn, mikor ránéz.
Keanu játszott 1986-ban a LÁTOGATÁS JÁTÉKORSZÁGBAN címü filmben, amely az ÓZ A CSODÁK CSODÁJÁ-nak egyfajta átirata
Az Ozirisz szimbolizmus pedig megjelenik a Napnál és az Orionnál.
G. Hancock - Égi tükör:
Tonatiuh, az Ötödik Nap nyelve egy obszidiánból készült penge, mely mohón kinyúlik a szájából, jelezve szűnni nem akaró mohó vágyát örök tápláléka, az emberi szív és vér iránt. Az aztékok állítása szerint az emberáldozatok végrehajtásának fő indítéka az volt, hogy késleltessék, illetve elhárítsák a világvégét, az elöregedett Ötödik Napot megfiatalítsák. Ezt a szimbolikus rituálét eredeti jelentéséből kiforgatva visszaéltek az Ötödik Nap végéről szóló ősi jövendöléssel, s terrorisztikus rendszerük, véres hatalmuk alátámasztására használták fel azt. 
     Tonatiuh Nap

Folytatás a  kettesben
Weblap látogatottság számláló:

Mai: 63
Tegnapi: 569
Heti: 986
Havi: 6 146
Össz.: 2 631 450

Látogatottság növelés
  |     |     |  
Oldal: A Nap és az Élet vize 1
Hajnalhasadás - © 2008 - 2018 - hajnalhasadas.hupont.hu

A HuPont.hu segítségével a weboldalkészítés gyors! Itt kezdődik a saját weboldalkészítés!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: uton hazafele 3 teljes film - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »