Hajnalhasadás

ELÉRHETŐSÉG: pales17@freemail.hu TOVÁBBI OLDALAIM: http://hatodiknapon.hupont.hu/, http://napcsillag.hupont.hu/, http://csillagszeme.hupont.hu, http://csillag-szeme.hupont.hu, http://o-megacsillag.hupont.hu/, http://palesnapes.hupont.hu/

A főnix megjelenését a Vénusz bolygó szemlélteti, mert az Esthajnalcsillag az, amelyik az égen előre tudósít az új Nap megjelenéséről.
Kínában a főnix megfelelője a Feng-huang, ami egy fácán alakú madár. Ő a tűz-elem képviselője, s egyes források szerint nem kisebb dolgot jelképez, mint magát a jint, a világmindenség női princípiumát.
A chilei bányaszerencsétlenség 33 áldozata azon kívül, hogy 17 napig nem tartották a kapcsolatot a külvilággal, 69 (YING-YANG) napig voltak a mélyben http://vilag.transindex.ro/?hir=13723 , és a 420 kilogrammos FŐNIX-el jöttek a Nap fényére.
    DEVIL
                33
Chile zászlóján megtalálható a pentagram a Vénusz szimbóluma is, miként a bányában aranyat és rezet bányásztak, amelyek a Nap és Vénusz alkímiai megfelelői. Szinte ugyanez a zászló látható Texasnál is.
             CHILE                       TEXAS
                 SanFrancisco zászlóján pedig egy Főnix található.
                           SAN FRANCISCO
 
S. F. Giants (ÓRIÁSOK/NEPHILIM) a Texas Rangersel játszott.
San Francisco és a Bermuda (ördög) háromszög vonala közt az 51-es körzet, a vonal túlfelén pedig St. Lucia közt helyezkedik el.
bermuda
bermuda2
   sf big one
A főnix asztrológiailag a Skorpió jegye alá tartozik, s annak a mágikus műveletnek a jelképe, amely a skorpió infernális tüzét szellemi fény-tűzzé változtatja át.
A nagy világkorszakban sarokpontoknak számítanak a Bika, a Sas, az Oroszlán, és a Vízöntő. A Skorpió a négyes felosztásnál a SAS-nak felel meg, ugyanis a Zodiákus ősi egyiptomi eredetű. Az egyiptomiak pedig a Skorpió helyett Hóruszt látták az égen sas alakjában.
          zodiákus
A főnixmadár korábbi egyiptomi megfelelője a Benu madár:
Az egyiptomi teremtésmítosz szerint a Benu madár az életesszenciát (heké) egy távoli, mágikus forrásból hozta el a világba. E forrás a "Tűz szigete" , a sosem szűnő fény helye a világ határain túl, ahol az istenek születnek és megújulnak, s ahonnan a világba küldik õket. Ebbõl a világból a Phoenix a fõ hírhozó. Az élet üzenetét hozta el Heliopoliszba, a föld szimbolikus középpontjába.
A "Győzedelmes lélek szövegében" ezt olvashatjuk:


" A Tűz szigetérõl jöttem, megtöltve testemet Heké-vel,
hasonlóan ' ama madárhoz ' , aki jött és megtöltötte
a világot azzal, amit ez addig nem ismert. "

A Bennu madár az élet jelképe: azt az állandó isteni erőt ábrázolja, amely az élet valamennyi megnyilvánulásának előfeltétele.  (önteremtés)
(Pressing Lajos)
 
A halál legyőzése nem egyszeri újjászületést jelent, hanem azt, hogy minden pillanatban állandóan újra kell születni, folyamatos újjászületésben kell lenni.
A szent íbisznek különleges szerepe volt Thot, a Hold ura és az írnokok védelmezője megtestesüléseként. A madár az átváltozás szimbóluma is volt, akárcsak a fönix (Pressing Lajos azonosítja is vele).
Thot pedig a görögöknél Hermész volt. A rómaiaknál Hermész pedig a Merkúr nevet kapta. A Merkúr bolygó pedig 88 nap alatt teszi meg az útját a Nap körül, miként 88 csillagkép van az égen.
Hermésznek pedig volt egy aranyos kaduceus botja, ami a kundalínit jelenítette meg, és amit a gyógyszerészet is átvett.
A pálcát néhol szárnyakkal, néhol két rákötözött fehér szalaggal ábrázolják. Tulajdonképpen a szalagok alakultak át a nyolcas alakban tekergő kígyókká. A nyolc fontos alapszám az asztrológiában. A legtöbb kultúra a nyolcashoz a feltámadás és a megváltás képzetét társítja.
A SAS (FŐNIX/TURUL....) pedig a Holdon landolt.
                           apollo 11
A holdon pedig ott egy nyúl.
A telihold (halál-újjászületés) pedig 2008-ban haladt át a Galaxis központján.
    hold
2008-ban pedig kirobbant a kínai melamin botrány a fehér nyuszis cukorkával kék/vörös alapon fekete háttérrel (fekete-lyuk/Galaxis központ), a tejjel (TEJÚT) és a bébitápszerrel (csecsemő = újjászületett).
                    fehér nyúl
2010-es G-20 Szöulból. KÉK, a VÖRÖS és a JING JANG
                g20
g 20 y Az eseményt megelőzte egy rakétakilövés a tengerből Los Angeles mellett.
A dezinformáció már megkezdődött, ugyanis mint mondják egy repülőgép kondenzcsíkja volt az, amit rakétának néztek a szakértők is.
A interkontinentális ballisztikus rakétát egy kínai atomtengeralattjáróról lőtték ki. Az eseménnyel párhuzamban Kínai Dagong hitelminősítő visszaminősítette az amerikai adósságot.
Nos Los Angeles = L. A. = 12 és 1 = 121 = 11 x 11
A rakétakilövés előtt a FED 600 milliárdot pumpált a pénzpiacba.
600 = görög gemátriában a Khi, vagyis az X
Az utolsó idők próféciájáról szóló könyv, a János jelenések görög nyelven íródott.
 
Hollywood újabb agymosása, a A Föld inváziója - Csata: Los Angeles

Folytatás a hármasban
Weblap látogatottság számláló:

Mai: 62
Tegnapi: 569
Heti: 985
Havi: 6 145
Össz.: 2 631 449

Látogatottság növelés
  |     |     |  
Oldal: FŐNIX 2
Hajnalhasadás - © 2008 - 2018 - hajnalhasadas.hupont.hu

A HuPont.hu segítségével a weboldalkészítés gyors! Itt kezdődik a saját weboldalkészítés!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: uton hazafele 3 teljes film - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »