Hajnalhasadás

ELÉRHETŐSÉG: pales17@freemail.hu TOVÁBBI OLDALAIM: http://hatodiknapon.hupont.hu/, http://napcsillag.hupont.hu/, http://csillagszeme.hupont.hu, http://csillag-szeme.hupont.hu, http://o-megacsillag.hupont.hu/, http://palesnapes.hupont.hu/

Látható volt, hogy a Ragyogásban feltűnő szám, a 237-es feltűnt a háromszög címü filmben is.
                           triangle
A Bermuda háromszög pedig feltűnt az 1977-es Airport 77-ben, amiben a Flight 23-as egy olajfúrotoronynak ütközik.
     airport 77
1977-ben volt a Csillagok háborúja bemutatója.
A Nasa első űrkompja földkörüli pályán a 101-es, vagyis az Enterprise OV-101. Ez a gép 1977 augusztus 12-én repült először egymaga.
Az Enterprise űrkomp és a Star Trek Enterprise legénysége
                    enterprise
A 101-es számú Enterprise űrkomp után jött a 102-es a Columbia.
A Columbiát (Galamb) pedig egy texasi Palesztina (Palestine) nevű város felett szimbolikusan kiiktatták.
A filmbeli, fikcionális Enterprise számozásánál pedig egy hetest iktattak a 101-be, így lett USS Enterprise (NCC-1701)
A NASA utolsó missziója pedig 101-nél (szívcsakra) történik az atom szerkezetével. Ekkor tartózkodik a Mátrix 101-es szobájának lakója Neo, vagyis Keanu Reeves a szívcsakra országában, Magyarországon. Egyszerűen követi a fehér nyulat, a Mátrix 101-es szobájában kapott tanácsra.
                 http://hu.wikipedia.org/wiki/STS%E2%80%93134
                   sts-134atom
Jézus atomJézus Föld
                      contact
2004 olimpia a csillagkapuval (atom-szerkezet), az élet fájával és a lépcsővel (DNS).
2004 olimpia2004 olimpia 2lépcső 2004
Chris Pine a 2012 december 21-éhez 777 napra eső héten kezdte el üldözni a 777-es vonatot Denzel Washingtonnal (Megállíthatatlan). Chris Pine a Star Trek fimben az Enterprise parancsnokaként a Hot Fuzz 777-es ügynöke, Simon Pegg mellett tünt fel, aki a hipertérbe való térbe ugrás egyenletét fedezte fel. Chris Pine apja pedig 800 életet mentett meg 12 perc alatt (800/12 = 66.6, 800 x 12 = 9600) az Star Trekben.
800 = OMEGA.
Mikor a számláló a 777-es naphoz ért, nemcsak Chris Pine vette üldözőbe a 777-es vonatot, hanem Benedek pápa felszentelte a Sagrada Familiát 800 tagú énekkórus mellett, és elkészült a világ legmagasabb Jézus szobra.
Az STS-134-ről az Ikerhatás cikkben írtam. Ebben látható a kapcsolat a WTC, plussz Arthur C Clarke műve között:
sts-134 enterprise
                          star trek
Tucsonban, ahol az asztronauta feleségét lelőtték, David Bowman volt az első orvos, aki segítséget nyújtott.
                 TUCSON = TWO SUN = KÉT NAP
wtc
               sirius
Meghalt JACK LaLanne 96 éves korában 2011 januárjában. JACK vegetáriánus volt és 23 perc alatt nyomott 1000 fekvőtámaszt még 43 éves korában. Az özvegy 51 éves.
Miért is szerepel ismét a vegetarianizmus a cikkben a 23 és az 51 mellett, ha a Knowingban is a vega gyermek volt az, akit elvittek az Életfához?
A Teremtés könyvében rálelsz a válaszra, ugyanis az első emberpárt, vagy emberiséget nem húsevőnek alkották. Ez csak egy minőségbeli romlás következménye.
Mózes I. könyve 1/29:
"És monda Isten: Ímé néktek adok minden maghozó fűvet az egész föld színén, és minden fát, a melyen maghozó gyümölcs van; az legyen néktek eledelül."
                    dns 23
Legyen SZERencséd és nyerd meg a JACKpot-ot a DNS ugrásban.
        jackpot777
               777 magteremtés
A 2011-es Időkapu és a 333. A Nap újra fog kódolni minden életet a földön.
                      Get Smart 2008 Rock a 23-as ügynök
                rock 23
Rock volt a skorpiókirály, a Fogtündér szárnyakkal és az 51-es bolygó űrhajósa
Rock-ról, a 777-es vonatról, meg a többiről:
Figyeld meg, hogy Rock és Samuel a The Other Guys (Pancserzsaruk)filmben ugyanolyan fekete fehér kocsival száguld, mint Rock az új Faster címü filmjében.
pancserzsarukpancserzsaruk autó
                                             FEKETE-FEHÉR
fasterfaster autó
A pancserzsarukban az egoisták halálát mutatta be a két játékos, a Fasterben pedig Rock meghal és visszajön a halálból, mint ítélő. Mikor a cirkuszi sátras igehirdetés helyszínén ül a széken, a kereszt közepében a Nap látható.
Mark Walberg, aki a majmok bolygójában időviharba kerül és a majmot megjeleníítő Lincoln Memorial előtt áll, a pancserzsarukban már páva akar lenni.
lincoln majmok bolygója
Az asztrológia tanítása szerint a csillagképek (12+1), mint a bolygók is, hatást gyakorolnak az emberi test különböző részeire, szerveire. A skorpió csillagkép a nemi szervre, húgyhólyagra és a végbélnyílásra gyakorol hatást.
A skorpió farka a Tejút galaxis szívére, központjára, az ollói pedig az Világmindenség vélt középpontjára mutatnak.
Az első ember Ádám volt, akinek nevét a MADA megfordításából képezték Dr. Mihály Ferenc alapján (MADA = MAGYAR).
Az első emberpár pedig ADAM és EVA, mely nevek megfordítása kiadja az AVE MADA, vagyis ÜDVÖZLÉGY MAGYAR köszöntést.
Köztudott, hogy a Kárpát-medence maga a PARADICSOM volt. A paradicsomban pedig megtermett minden földi jó az emberek táplálására, vagyis nem volt szügség hús fogyasztására (Ma sem az!).
Megteremne ma is minden, csak szánt-szándékkal leépítették, hogy majdan egy másik magát választottnak hirdető nép paradicsommá alakítsa, a megmaradt őslakosok (túlélők) szolganéppé alakításával.
Ádám (Mada nép) isteni természetűnek teremtetett, de bűne által emberré lett - mondják teológusok.
Jézus emberként szállt alá a világba, szenvedve Ádám bűnét, s mikor halálával megengesztelte azt, isteni természete diadalmaskodott, vagyis feltámadott. A genezis könyvében foglaltak alapján Ádám (Mada nép) nem volt igazán bűnös, mivel akaratán kívül lépte át az egyetlen szabályt (Mózes I. 3/12). Emiatt vonta Isten Ádámon kívül átok alá a földet, az asszonyt és a kígyót.
A Kincsesbarlangban foglaltak alapján Sét utódai démonoknak engedve szálltak alá a fényözönben izzó hegyek (Világhegy) felől  a sötétség lapályába, hogy elmerüljenek a nemi kicsapongások fertőjében.
szex
                          Noli me tangere (Ne érints meg)
             ne érints meg engem
Az asszony (Éva) bűnéért az utódok nem okolhatóak, ezért is lesz részük a Feltámadásban.
A Rák (Chancer) csillagképnek 2 fő csillaga az északi szamár és a déli szamár (Asellus Borealis és Asellus Australis), melyek közt a Jászol- vagy Kaptár halmaz (M44 - Praesepe) található. 26000 évente egyszer a térbeli szamár találkozik az időbeli szamárral, ekkor jelenik meg az Ember Fia Isten Fiaként (Pap Gábor). Jézushoz, a Fény Fiához a három máguskirály a magyarok (szkíták utódai, örökösei) ősatyjának kinyilatkoztatása alapján, vagyis Nimród által jutottak el, tőle tudták , hogy Király született (Törzsek származásáról avagy a kincsesbarlang 67.o.). Érdekes mód a zsidóság Nimród ősapánkat mai napig az antikrisztus prototípusának tartja, a Fény Fiát pedig keresztre szegeltették. Miután a három máguskirály látta, hogy angyalok (hírnökök) járulnak Jézus elé, meggyőződtek, hogy Isten-király.
A Paradicsom kapuja pénteken (Vénusz) záródott be, miután kilépett rajta Ádám, s pénteken nyílott ki, s ment be rajt a lator megbánva bűnét.
Jézus az ÉlőFa és a Mag, minden kezdete és vége egy rést ütött az égen előkészítve a Feltámadást. Székesfehérváron, a püspöki templom altemplomában a valódi Fehérvárról származó kőlapokat őriznek királysírokból. Szemmel láthatóan a kőlapokba, úgy mint Jézus halotti leplébe, emberi lenyomat égett bele. Szántai Lajos bemutatja 
Jézus a Fény Fia barlangban születését többen csak szimbolikus értelemben értelmezik, egyfajta párhuzamnak tekintik, annak a barlangnak a képéhez, amelyben Ádám és Éva az Édenből való kiűzetésük után laktak.
Ádám és Éva nevenapja december 24-e, mikor a kereszténység Jézusnak, a Fény Fiának születését ünnepli. Ezen a napon válik szemmel is láthatóva - a téli napforduló után - a Nap tényleges újjászületése, a pár napos helybenállas után. 
Az Életfára a Napon keresztül lehet felmászni, ugyanis a napszél az, amely a DNS újrakódolását előidéző információt továbbítja felénk. Információt, hisz a Világegyetemben minden szám. A szavak, melyek elhagyják a számat. Az étel amit a számon át viszek be a SZER-VEZETembe. A hangok, színek, tárgyak, .... mind-mind szám, információ, melyet az emberi agy alakít át formává, hanggá, ízekké, szagokká...
                      FÖLD
Ádámnak és utódainak az idők végezetén, a nyúl üregén átmászva lehetőségük adatik a visszatérésre oda, ahonnan eredetileg származnak.
2012 DEC 21 11:11
                               ALAGÚT
        Indiana, aki hűtőbe bújik, a film végén Tonatiuh naptárkövén áll
INDIANA
               project x

Folytatás a négyesben
Weblap látogatottság számláló:

Mai: 293
Tegnapi: 526
Heti: 293
Havi: 5 453
Össz.: 2 630 757

Látogatottság növelés
  |     |     |  
Oldal: HopSzerHopp 3
Hajnalhasadás - © 2008 - 2018 - hajnalhasadas.hupont.hu

A HuPont.hu segítségével a weboldalkészítés gyors! Itt kezdődik a saját weboldalkészítés!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: uton hazafele 3 teljes film - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »