Hajnalhasadás

ELÉRHETŐSÉG: pales17@freemail.hu TOVÁBBI OLDALAIM: http://hatodiknapon.hupont.hu/, http://napcsillag.hupont.hu/, http://csillagszeme.hupont.hu, http://csillag-szeme.hupont.hu, http://o-megacsillag.hupont.hu/, http://palesnapes.hupont.hu/

2011. 11. 11-én a Mars az Oroszlán csillagkép legfényesebb csillaga, a Regulus (királycsillag) mentén megkezdte hosszú menetelését a Szűzben 2012. július 3-ig.
A REGULUS név, a latin “REX” (KIRÁLY) név kicsinyítése. A REX pedig a magyar SZER (X/SZER) megfordítása. Hajdanán a magyar rovást a latin betükre cserélték fel, ettől függetlenül szerencsénkre ősi nyelvünket nem tudták elfelejtetni a néppel. Talán nem véletlen, amit Petőfi Sándor írt, vagyis hogy “A MAGYAR NÉP MEGINT SZÉP LESZ, MÉLTÓ RÉGI NAGY HÍRÉHEZ”.
                Mars és a Regulus 2011. nov. 10-ei fotója:
http://1-ps.googleusercontent.com/h/www.universetoday.com/wp-content/uploads/2011/11/580x386xMars-Regulus-Conjunction-by-Brendan-Alexander-580x386.jpg.pagespeed.ic.ZYK_VP8aIH.jpghttp://api.ning.com/files/iUKkM3yeKwEaBpubNwu*pC1vQVfB7tpCdhSPvCF6ck-oOhy-n60qaNCb*5*WhMFlLWR8Dquq625bS-I1qBP4Q9russ-NzvEs/Regulus.jpghttp://www.arm.ac.uk/orrery/leo-t.jpg
               Mátrix - VÖRÖS vagy KÉK, az OROSZLÁN és a NYÚL
http://www.donielmtiggs.com/wp-content/uploads/2010/10/The-real-world-maxtrix.pnghttp://3.bp.blogspot.com/_P9I9Et-j-4s/SOohP7yfQ-I/AAAAAAAAAE4/lE7YWj84ozY/s400/Follow_the_White_Rabbit.jpghttp://www.sacredfengshuidesign.com.au/images/stories/rabbit%202011%20copy.jpghttp://kualiman.files.wordpress.com/2010/11/the-matrix-red-pill-or-blue-pill.jpg?w=676&h=278
              Menj Neo az ADAMs streetre: HopSzerHopp 8
Az Oroszlán sumér neve MAGARU. A Magyarok ősi szimbóluma az oroszlán, amely Nap jelkép, lévén Napnép vagyunk. Urunk Jézus Krisztus egyik szimbóluma is az oroszlán, Jézus pedig vérségileg Párthus családba született. A sumérok idejében a sumér nép neve KUH-MAG-AR volt, a Föld bolygón pedig két kutyafajta van, amely nem hullatja szőrét, melyből mind a kettő magyar fajta. Az egyik a puli, a másik a komondor, amelyek az Arvisura szerint a Szíriuszról lettek a Föld bolygóra hozva, az intelligenciájáról ismert delfinnel együtt.
Tutanhamon sírkamrájában a 144. tárgylelet Tutanhamon szarkofágja volt, melynél Baráth Tibor szerint az szerepelt, hogy MUT-AR NEMSET URA, vagyis MAGYAR NEMZET URA.
Az egyiptomi Szfinxet, melynek neve újkori görög elnevezés, régebben HUN-ként ismerték, ami EGY-et jelent, mely néven a MAGYAR nép ismert külföldön. Ismert még a HUN-APU, vagyis ABU-HUN, vagy EL-HUN. HUN a neve nem HUUL. Ez az EGY jelentésű szó az EGYIPTOM szóban is benne rejlik, bármennyire is szeretnének takargatni bizonyos dolgokat. A SZFINX jelentése a “REJTEK” görög igéből származik, minek főnévi jelentése annyi, mint REJTÉLY. A Szfinxet VÖRÖS HÓRUSZ-ként is nevezték, amely néven a Marsot is hívták. Kairó egyébként „marsi” eredetü, ugyanis a Mars bolygót EL-Qáhir azaz győzedelmesnek nevezik az arabok, a város pedig róla kapta nevét. Egyiptom és Erdély kapcsolata nyilvánvaló, hisz az arany származási helyét már megállapították. Egyiptomban Hórusz a sólyom istenség, míg Magyarország a sólyom országa, hol KaRáCSoNYt megelőző napfordulókor KeReCSeNt szokás röpíteni, a Karácsony szavunk eredete pedig már nyilvánvaló.
HUNnan gyüttünk? MARS haza!
Mily véletlen egybeesés, hogy Richard Hoagland oldalán, az enterprisemission.com-on éppen egy MAGARU-t, vagyis oroszlánt vélnek felfedezni a marsi Cydonia térségben.
http://www.enterprisemission.com/images/Hominid-Lion.JPG
Hoagland volt az is, aki világgá kürtölte a marsi Arc felvételét, amire a NASA az eredeti felvételtől 25 évre egy újabb felvételt rántott elő, bizonyítandóan hogy a Marson nincsen semmi, csak sziklák és árnyékok összjátéka. Te is úgy vagy, hogy nem hiszel nekik? No problem, én sem hiszek a hazugsággyárosoknak. Valamit írtózatosan el kívánnak takarni a szemek elől, ami kapcsolatban van a Magyarral.
http://science.nasa.gov/media/medialibrary/2001/08/28/ast24may_1_resources/pio_med.gifhttp://science.nasa.gov/media/medialibrary/2001/05/23/ast24may_1_resources/threefaces.gif
Érdekes, hogy az egyik filmkészítő csapat (Robert Zemeckis), akik rendszeresen üzeneteket építenek műveikbe, első két premieres besorolásként Egyiptomot, aztán Magyarországot tüntették fel, az ANYÁT A MARSRA mozinál, amely 88 percesre lett készítve.
Március 17-én első alkalommal a 88 napos Nap körüli keringési idejű MERKÚR pályájára állt egy NASA szonda, melynek neve MESSENGER, vagyis HÍRVIVŐ. 
http://i.space.com/images/i/8681/original/nasa-mercury-orbiter-messenger-arrival.jpg?1300416490
Nos a Mars 2011. 11. 11-én megkezdte hosszú útját a Szűzben, amelynek uralkodó bolygója a Merkúr, amely pedig 2011. nov. 24-től dec. 14-ig retrogád a Nyilasban. A Nap november 22-én lépett a Nyilasba (0. fok), mely napon a Nap-Föld-Elenin együttállás történt, a Mars pályájába vetített pentagramm egyik csúcsánál, vagyis 11 nappal 11.11.11 után.
http://www.supertorchritual.com/underground/images/11b/Elenin-Earth-align-Mars_orb-penta.gif
Nyilas (Kentaur) csillagkép uralkodó bolygója a Jupiter, amelynek ősi neve MAGYAROK CSILLAGA, de mindenek előtt a FÉNY FIÁNAK csillaga. A lóhátról nyilazó nép pedig a Magyarok elődei, a Szkíták voltak. Asztrológiai besorolás szerint a Nyilassal, a magyar nép hozható összefüggésbe.
Az Elenin-Föld-Nap együttállás és a Nap Nyilasba lépése napján, vagyis okt. 22-én, a Napon a Mars irányába volt látható egy koronális kitörés.
http://www.spaceweather.com/images2011/22oct11/cme_512b.gif
53 nap múlva, december 14-én a Mars eléri a pentagram csúcsát a pályáján, amely a Szűzbe lépésétől, vagyis a Merkúr házába lépésétől 33 napra, a Nap Nyilasba lépésétől pedig 22 napra esik, így lesz teljes a 11+11+11.
http://www.supertorchritual.com/underground/images/11b/Mars-orbit-penta-121411.gif
33 a Főnix/Jézus száma és a csigolyáknak a gerincoszlopon, amelyen a kundalíni felkúszik, amit láthatunk a Hermész/Merkúr Caduceus botján is.
http://4.bp.blogspot.com/-l3fyGrKN93U/TeqoBRlRBuI/AAAAAAAABWI/yD5YFeyq7Lc/s1600/aMercurio+o+Hermes.gifhttp://www.weare1.us/caduceus-theomor-skel.jpg
                   http://1.bp.blogspot.com/_P0KkpUBx3Y8/TU_wpRvkE7I/AAAAAAAABGI/TvMCzelKwhg/s320/caduceus+hermes+asclepios.jpg
Az nyilvánvaló, hogy a vörös ötágú csillag a Mars, a háború istenének szimbóluma, miként erre Szántai Lajos is utalt, de volt egy film, amelyben a Marshoz érkező űrhajónál ötszöget jelenítettek meg 5x8-as ágakkal. Az űrhajó parancsnoka Carie Ann Moss, aki  Matrix filmekben Trinity/Szentháromság néven volt látható. A Vénusz bolygó retrográd mozgása 40 nap, a sumír panteonban “Inanna” nevét pedig a misztikus “negyven” nap után való feltámadása emlékére a “40”-es számmal is nevezték, így “NIN”-nek is írták.
A filmben Terence Stamp látható, aki a WANTED, AZ IGENEMBER, SORSÜGYNÖKSÉG, stb filmekben és a HALO 3 videojátékban az igazság prófétája szinkronja. A VÖRÖS BOLYGÓ filmben Bud Chantilas, vagyis BC/23.
http://hajnalhasadas.hupont.hu/felhasznalok_uj/9/7/97813/kepfeltoltes/kicsi/voros_bolygo_kepek.jpg?19849280
                            LUCILLE/LUCY/LUCIFER/VÉNUSZ
    Matrix és a Penge SZENTHÁROMSÁG:  Esemény/Metamorfózis 2

                                          FOLYTATÁS KÖV.
Weblap látogatottság számláló:

Mai: 142
Tegnapi: 313
Heti: 142
Havi: 7 865
Össz.: 2 633 169

Látogatottság növelés
  |     |     |  
Oldal: MARS és a FAL lebontása 2
Hajnalhasadás - © 2008 - 2018 - hajnalhasadas.hupont.hu

A HuPont.hu segítségével a weboldalkészítés gyors! Itt kezdődik a saját weboldalkészítés!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: úton hazafelé 3 videa - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »