Hajnalhasadás

ELÉRHETŐSÉG: pales17@freemail.hu TOVÁBBI OLDALAIM: http://hatodiknapon.hupont.hu/, http://napcsillag.hupont.hu/, http://csillagszeme.hupont.hu, http://csillag-szeme.hupont.hu, http://o-megacsillag.hupont.hu/, http://palesnapes.hupont.hu/

A Vissza a jövőben filmben láthattuk, mint már írtam, hogy 1985 októberében indul a történet. A filmben egy Y formájú FLUX kondenzátor található.
Az Y az angol ABC-ben a 25. betű. 2010 + 25 = 2010.
                     flux ábra
   flux
Egy interneten terjedő kép alapján (ami nem szerepelt a filmben) 2010 július 5-öt mutat a kijelző a Vissza a jövőbe időgépén. A filmben MILLER sörös dobozt láthatunk, az időgép üzemanyagaként, és a Jupiter ujjat.
                    2010
fuelmiller
McFly-t a filmben bekapja egy holografikus cápa, miként a 80-as évek kirakatában is ott a Cápa 1-2.
VISSZA A JÖVŐE - kirakat
cápacápa2
Látható benne, hogy Samuel Jacksont is elkapta egy cápa a "Háborgó mélység" filmben.
                         cápa samuel
Hollywood háza táján a Jesus Christ kezdőbetűivel, a J-vel és C-vel nevezett személyek (Jennifer Connelly, John Cusack, Jim Carey, James Cameron, John C Reilly vagy éppen John Connor az emberiség filmbeli megmentője és vezetője) filmjeinél egyfajta szinkronicitás fedezhető fel, ha sikerül összeillesztened a mozaikot.
Már a megboldogult Badiny feri bácsinál is szerepelt, hogy a jelenlegi Krisztus (Christos) szót a múltban a Chrestos szóból dolgozták át a jelenleg ismerté. Simcox Lea és Blingh Bond szerint Jézus Krisztus nevét a múltban püthagoraszi észjárással megváltoztatták, hogy a Fibonacci-sorozatbnak és az aranymetszésnek is megfelelő legyen (IESOUS CHRISTOS). Általános gyakorlat volt szerintük a szavakat oly módon alakítani, hogy bizonyos számokat eredményezzenek, azzal a céllal, hogy a hozzájuk kapcsolódó eszméket kifejezzék. Ennél sokkal elterjedtebb volt a szavak vagy nevek helyesírásának módosítása, hogy a keresett számot kapják összegként. A Christos a Septuagintában általánosan elfogadott fordítása a Meschiah-nak, amely Messiást vagy A Felkentet jelenti. Ezt a megfeletetést a görög fordítás vezette be. A fordítást görögül tudó 72 zsidó rabbi készítette 72 nap alatt 72 azonos változatban (72 +72 + 72 = 216).
Ezek alapján bizony igaza volt Badiny Feri bácsinak, hogy a Fény fiának nem az volt a neve, amit ma ismerünk, hisz mindösszesen megpróbálták a görögöt a héberből már ismerős numerogeometrikus rendszerbe illeszteni, amivel létrehozták a számok, a geometria és a két nyelv betűinek szintézisét.
Ebben a gemátriai rendszerben a IESOUS = 888-al, a CHIRSTOS = 1480-al.
888-nál (2008. 08. 08) volt az olimpia és Grúzia lerohanása.
A Bécsi Nemzeti Könyvtár 3505. számú, a 16. század elején készült kódex kézzel rajzolt színezett térképén, a Fekete- és Kaszpi-tenger közötti Grúziáról a következő olvasható: "Georgiaseu Hungaria Antiqua" - azaz Grúzia a régi Magyarország.
Samuel Jackson és John Cusack (2012 - ledöntött Jézus szobor Rio-ban, Contract) feltűnt egy 1408 című filmben, aminek címével semmi mást nem csináltak, csupán áthelyezték a 8-ast a sorozat végére, kiemelve az újjászületést, vagyis a 8-at.
                          1408
Nos Cusack a film egyik éttermi jeleneténél 10 percnél képeslapokat nézeget. Az egyiken feltűnik egy TIGRIS (2010) és a Dolphin (Delfin/Szíriusz) hotel, ahol a szoba található. A film kezdése mindent elárul az érdeklődőnek!
A Dolphin hoteles lapra ráírja, hogy 13 (Nap), utána pedig látható egy Dragon (Sárkány) felirat a házon, amelyben tartózkodik. A Dolphin hotel igazgatója Samuel Jackson, aki egy 800 dolláros (800 = Omega) italt ad Cusacknak. Cusack viszont a szobában a felnőtt csatornákra hajtja a televíziót, később pedig felcspja a bibliát Sámuel II. könyve 11. fejezeténél, aminél Dávid házasságtörése és gyilkosssága szerepel.
 
A Vissza jövőbe 2 filmben a 7eleven (7/11) feliratnál látható McFly (Fly = Repül) és a doki is.
7 eleven
7/11
Azért 7/11, mert július 11-én alakult a cég: http://en.wikipedia.org/wiki/7-Eleven
Milyen véletlen.
A 11 négyszögesítése (Pramis alap) jelöli a "Jehoshua haMeschiah"-t, aminek értelmi jelentése Isten Igazságosa, vagy Isten Igaza. A 11 négyzete az az alapvető mértani alakzat, amely a Föld, a Nap és a Hold között fennálló harmonikus viszonyt egész számok egyszerű arányával fejezi ki.
A filmben feltűnik Jason Scott Lee
                 vissza a jövőbe
Jason Scott Lee játszott a Rapa Nui című Kevin Costner filmben a Húsvét-szigeten. Jason Scott Lee volt még a DRAGON.
rapa nuirapa nui costner
A filmbeli küzdelem a közeli sziklára érkező madarak első tojásának megszerzése, pontosabban egy tojás megszerzése és sértetlenül eljutni vele a szigetre.
A tojás termékenység-szimbólum. Sárgája többnyire a Napot szimbolizálja, fehér héja a Fehér Istennõt, az egész pedig az ÚJJÁSZÜLETÉST.  A világ minden népének mitológiájában kiemelkedõen fontos helyet kapott.
Érdekes mód a húsvét (HÚS-VÉT, Vagyis vétek a HÚS) ünnepe a nyúllal és a tojással társul!
Kevin Costnerről már írtam:
http://hajnalhasadas.hupont.hu/85/vegso-visszaszamlalas-2
Július 11-én zárult a foci Vb Afrikában, aminek plakátján egy burkolt szörföst láthatunk, a sarokban egy Hórusz szimbólummal (újjászületés).
                 foci vb szörf
Jason Scott Lee és a deszka (Vissza a jövőbe 2, Rapa Nui):
rapa nui szörfszörf back to the future
És egy szörfös a Vissza a jövőbe 2 filmben a 22KK utcánál.
      szörf
Mint írtam az időgépnek 88 mérföldre kell felgyorsítania, hogy áttörje a tér-időt.
                             88
Az égbolton 88 csillagkép található, és a Merkúr (Mercurius/Hermész) Nap körüli keringési ideje 88 nap.
Hermésznek pedig volt egy Kerükeión pálcája (caduceus) szárnyakkal, tetején egy aranygömbel.

Folytatás a kettesben
Weblap látogatottság számláló:

Mai: 321
Tegnapi: 354
Heti: 675
Havi: 5 835
Össz.: 2 631 139

Látogatottság növelés
  |     |     |  
Oldal: 777-es csatlakozás 1
Hajnalhasadás - © 2008 - 2018 - hajnalhasadas.hupont.hu

A HuPont.hu segítségével a weboldalkészítés gyors! Itt kezdődik a saját weboldalkészítés!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: uton hazafele 3 teljes film - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »