Hajnalhasadás

ELÉRHETŐSÉG: pales17@freemail.hu TOVÁBBI OLDALAIM: http://hatodiknapon.hupont.hu/, http://napcsillag.hupont.hu/, http://csillagszeme.hupont.hu, http://csillag-szeme.hupont.hu, http://o-megacsillag.hupont.hu/, http://palesnapes.hupont.hu/

Ősmeséinkben Tündér Ilona hálószobájában fakad az élet és halál vize. Miután átmentél a MAGas hegyen, elérsz a KÉK tengerhez. A kék tengerben van 77 sziget, a 77-en pedig Tündér Ilona vára. A vár folyamatosan forog, melybe csak a lovaddal (Táltos) kerülhetsz be, átugorva a falat. A várhoz vezet egy szívárvány-híd is, melyen csak "megtáltosodva", Naptudattal mehetsz át. A várban Ilona hálószobája, abban két forrás, egyikben a halál vize, másikban az örök ifjúság vize buzog. Az örök élet vizéből pedig csak az ihat, aki telve szeretettel és SZER-ELEM-el, elnyeri Tündér Ilona tetszését.
Tündér Ilona (Helena Tündarisz) a görög mitológiában spártai királynőként szerepel, de valójában istennőként tisztelték. Spárta közelében állt Helena szentélye, magában Spártában pedig Helena szent platánja. Helenát Dendritisz ("fában lakó") melléknéven tisztelték Kaphüeiszben és Rhodoszon, akárcsak a fa alakban ábrázolt NUT istennőt Egyiptomban. Egy szintén a görögöknél fennmaradt rege a platánra felkúszó vörös pettyes kék kígyóról szól, amely a fa legmagasabb ágán lévő madárfészek mind a 9 madarát felfalja.
A krétai Ariadné istennő állítólag ugyanúgy felakasztotta magát, mint az attikai Erigoné. Az Akasztott Artemisznek az arkadiai Kondükleiában volt szentélye, a Fán Lógó Helenének pedig Rhodosz szigetén. Magyar párhuzamú népballadát találunk dályai "Bíró Lajos - Székely őstörténet és ősvallás" könyve 149. oldalán, ahol Szép Ilona szerelemistennő, mint "akasztófa" jelenik meg. Márton Szép Ilona balladánkban pedig Tündér Ilona almafa alatt ül. A Molnár Anna-balladánkban pedig 6 fára akasztott szép lány szerepel, a hetedik pedig Molnár Anna, mely eredetileg Tündér Ilona. Más mesékben a hat felakasztott leány helyett a fa hat ága szerepel, a hetedik pedig Molnár Anna. Tündér Ilona vára pedig éppen 7 emeletes, amit már leírtam a Szíriusz-híd 3 cikkben.
Az előző cikkben ( VÖRÖS vagy KÉK 1 ) felvázoltam a KARDHAL címü BEAVATÓ  film egyes mozzanatait. A filmben Halle Berry, akit a VÖRÖS ruhás nőként jelenítettek meg a film elején, a vége felé fel lett akasztva. A filmben Hugh Jackman, az X-MEN filmek farkasa, a lánya iránt érzett szeretet miatt belemegy egy játékba, melynek végén viszi a 10 (TEN/ISTEN) milliót és a szeretett lányát.
              http://hajnalhasadas.hupont.hu/felhasznalok_uj/9/7/97813/kepfeltoltes/kicsi/halle_berry_akasztas_kardhal.jpg?59104400
                  Hugh Jackmant láthattuk a The boy from OZ-ban.
               jackman oz
 Hugh a Kate és Leopold filmben a Brooklyn hídról leugorva időutazóvá válik.
kate és leopoldkate  és leopold brooklyn híd
Hugh kezében a SCOOP film plakátján a 13. Tarot, a Halál lapját láthatjuk.
    scoop13. tarot
Hugh a Fountain filmben az Élet fájánál látható, háta mögött az Orion.
fountainfountain orion
fountain 2fountain 3
Hugh a Kardhal filmben Halle Berry mellett volt látható, akárcsak az X-MEN filmekben. A 3. részben pedig ki is derül, hogy akibe szerelmes, annak van egy másik énje, aki FŐNIX-nek nevezi magát. Hugh az első rész plakátján a WTC alatt látható és az X kapuban.
      x-menx men wtc
Az X, a filmben a mutációért felelős gén. Hugh a 3. részben a KÉK színü BEAST mellett látható http://www.imdb.com/character/ch0001173/ , aki a film elején, mint akasztott ember jelenik meg. Hugh látható még egy tolókocsinál. A tolókocsis az Enterprise kapitánya, a Beast pedig szintén feltünt a Start Trekben.
hugh beastbeat akasztott ember
                  akasztott emberlucifer inferno
x-men 3x-men 3 kettes
tarot 7képlet Ezikiel látomása-Nap

                      Hugh Jackman a TÖKÉLETES TRÜKK filmben.

                  tökéletes trükk

Hugh a TÖKÉLETES TRÜKK filmben CHRISTian Bale mellett látható, akit láthattunk a TERMINATOR - MEGVÁLTÁS-ban, a 152 perces BATMAN - SÖTÉT LOVAG-ban és láthattuk Jézusként a a MARY - MOTHER OF JESUS filmben. A BATMAN és a TÖKÉLETES TRÜKK filmekben Michael Caine (Get Carter, Az ember gyermeke) volt látható Christian oldalán.

Figyeld meg Hugh Jackman (Kate és LEOpold, Kardhal, X-MEN, ...) új filmjének a REAL STEEL-nek, magyarul VASÖKÖL, angol és magyar bemutatóját.

http://index.hu/kultur/cinematrix/hirblog/2011/05/11/rocky_es_a_transformers_szerelemgyereke/

A robotot angol verzióban ADAM-nak (MADA/MAGYAR, MADA/19/DNA), magyar verzióban pedig ATOM-nak nevezik. Mikor Hugh Jackman azt mondja ADAM, kis és mutatóujjával villás mozdulatot tesz.

http://www.escapistmagazine.com/news/view/109936-New-Real-Steel-Trailer-Mixes-Robot-Fistfights-with-Father-Son-Bonding

Hugh fiának neve MAX. Maxot Dakota Goyo játsza, aki a KICSI KÉK volt a JOJO' CIRCUS-ban, az ifjú THOR (Jupiter) a 2011-es Thorban, és Jack Carter 9 (JC!) a 101 perces DEFENDOR moziban.

                 http://www.imdb.com/name/nm2023672/

Jack Carter volt Sylvester Stallone és Michael Caine, a GET CARTER filmekben. A régi, Michael Caines verzión egy nagy VÖRÖS C-t (Kapu/3.szem) és célkeresztet láthatunk. Michael Caine AZ EMBER GYERMEKE filmjében láthattuk a 2012-es polót Clive Owen-en

        http://hajnalhasadas.hupont.hu/36/uj-korszak-hajnalan-4

get carter 1get carter 2get carter 3

                                    get carter 4

GUN = 42, akárcsak a kilencedik kapu filmben játszó Johnny Depp filmje címe a DEAD MAN.

dead manKILENCEDIK KAPUkarib tenger világ végén

                                          MAX/JOBB KÉZ

      http://hajnalhasadas.hupont.hu/180/az-ajton-kopogtat-2

                           áaám teremtése

Sylvester Stallone volt a FELÁLDOZHATÓK filmben a FEKETE MADÁR pilótája. Expendables és a kilencek.

expendablesexpendables

A 2010-es filmet Sylvester Stallone készítette, miként Szilveszterkor elkezdődött a madárhullás is. http://hajnalhasadas.hupont.hu/176/ikerhatas-3

Stallone és a VÖRÖS/KÉK a Dredd bíróban, a Sugárzás és hazatérés 4 -ben.

   Hogy miről is szól ez a - mondjuk úgy - rejtvény, az már nem titok.

Figyeld meg FIDO-t, a 7UP reklámarcát és figyeld meg FIDO-t a filmes oldalról.
fidoelvis
                     http://en.wikipedia.org/wiki/Shaka_sign
                                         HAWAII = 19.5
                               FIDO AROUND THE WORLD
                                        FIDO és az OZ
      
      FIDO POSTERhttp://imagerz.com/QEFFX0tvAwMFVA5JGQVR
Nos FIDO, akárcsak te magad 7-el, 7 forgó csakrával, Krisztus tudattal mehetsz fel Tündér Ilona várába. 7UP-nak a számbeli értéke a 7+21+16, vagyis a 44, amely szám négyszögesítve a 121-es számot adja ki, amely mint már sokadjára írom, a Jehoshua ha Meschiah héber gemártiai értéke, amely azonos a 11x11-el. Vajon véletlen egybeesés, vagy gondos Tervezés eredménye lenne, hogy akkor, amikor lejár a Maya (illúzió) naptár, egy 11:11-es téli napforduló történik? Kétlem!
 
Figyeld meg az ADAM sandlerrel készült ESTI MESÉK filmben Russel Brandot, VÖRÖS kocsiban Jupiter ujjal, aki a 9-ik leggazdagabb ember lett és mellette láthatsz egy felszálló galambot. Russel Brand volt a nyuszi a HOPP-ban és ARTHUR, kinek fejére a KIRÁLYNŐ-t alakító Helen Mirren kalapot (korona) helyez.
                    http://imagerz.com/QEFFX0tvAwMFVA5JFgVR
                 http://4.bp.blogspot.com/-v3uQxbwAmb4/TZk1MyB1cAI/AAAAAAAARQQ/XKW0VfRDfQo/s320/Russellbrand1.JPG
Egy székely mesében Tündér Ilona fehér galambbá változik át, és úgy repül el vőlegényétől. A mese szerint három szép tündérlány minden nap álló délben egy nagy fehér tóhoz száll fehér galambok képeiben. A nagy fehér tó a Tejtó. Tündér Ilonát hattyúk és ludak is kísérhetik (tündérlányok hattyúvá, lúddá vagy galambbá változva). Valamennyi említett madár fehér színü, tehát fénymadár, a Nap és a Vénusz szent madarai.
A görög mondákban Trója várát Szép Helénáért ostromolják, akit Párisz, Trója hercege rabolt el. Tróját a görögök Ilionnak és Iliosznak, az egyiptomiak ILUNÁ-nak neveztek.
Tündér Ilona vára pedig a Világfa tetején található, miként a rege szerint a platánra felkúszó vörös pettyes kék kígyó, a fa legmagasabb ágán lévő madárfészek mind a 9 madarát felfalja.
Adam Sandler az ESTI MESÉK (gyerekként) és a VIZESNYOLCAS (Waterboy) filmekben 9-es számot kapott.
http://imagerz.com/QEFFX0tvAwMFVA5JQwVRhttp://thecriticalcritics.com/review/wp-content/images/top10/college/the_waterboy.jpg
Michael J Fox (MJ/23) a Vissza a jövőben mielőtt a téridőt átszeli elhalad a kék madár tábla és a kék madár hotel közt a 9-es előtt.
9-es Tarot a remete, Másvilág és a Christmas Carol Jim Carey hangjával.
                http://www.dudus.hu/szegedi/nagyark/regi9.htm
    http://2.bp.blogspot.com/_DeutwC_pLZ0/Snz_OjF5YzI/AAAAAAAACjo/rzZwTx9wSA0/s400/hermit.gifhttp://2.bp.blogspot.com/_DeutwC_pLZ0/Sn0EgQNFdgI/AAAAAAAACkA/0rsdgtNTq4w/s400/others_ver1.jpghttp://3.bp.blogspot.com/_DeutwC_pLZ0/Sn0FgmttT_I/AAAAAAAACkI/BMuDflvHyQQ/s400/christmas_carol_ver2.jpg
                                           http://premierfilmek.freeblog.hu/files/christmas_carol.jpg
Jim Carey KÉK vagy VÖRÖS a HANTABOY filmben.
http://3.bp.blogspot.com/_DeutwC_pLZ0/SiTBNN4sYpI/AAAAAAAAB9g/J68XDR3MHmc/s1600/Blue%2BRed%2Bpen%2BFight%2BJim%2BC%2B8.pnghttp://www.moovie.cc/images/movies/7421/poster.jpg
                              Vörös CARREY LIAR = 110
                         LIAR = 12+9+1+18 = 40 = BLUE


Weblap látogatottság számláló:

Mai: 139
Tegnapi: 313
Heti: 139
Havi: 7 862
Össz.: 2 633 166

Látogatottság növelés
  |     |     |  
Oldal: VÖRÖS vagy KÉK 2
Hajnalhasadás - © 2008 - 2018 - hajnalhasadas.hupont.hu

A HuPont.hu segítségével a weboldalkészítés gyors! Itt kezdődik a saját weboldalkészítés!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: úton hazafelé 3 videa - Vatera.hu