Hajnalhasadás

ELÉRHETŐSÉG: pales17@freemail.hu TOVÁBBI OLDALAIM: http://hatodiknapon.hupont.hu/, http://napcsillag.hupont.hu/, http://csillagszeme.hupont.hu, http://csillag-szeme.hupont.hu, http://o-megacsillag.hupont.hu/, http://palesnapes.hupont.hu/

Alekszej Dimitrijev (az orosz tudományos akadémia geofizikusa) szerint miközben Naprendszerünk a galaxisunk középpontja körül kering, az űr különböző területeivel találkozik, amelyek közül némelyek energetizáltabb a többinél. Szerinte a fokozódó szoláris aktivítás egyenes következménye az egyre növekvő anyag, energia- és információáramlásnak, miközben belépünk az intersztelláris energiafelhőbe.
Mindannyian egy gigantikus "repülő buborék", a Naprendszer utasai vagyunk, és járművünk egyenesen egy viharzóna- pontosabban egy intersztelláris turbulencia - felé tart.
naprendszer
helioszf
Dimitrijev szerint, a helioszféra jelenleg nekiütközött egy durva "foltnak", konkrétan magnetizált sávoknak és barázdaszerű csíkoknak, amelyek hidrogént, héliumot, hidroxil-gyököket, és egyéb elemeket, azok különféle kombinációit, valamint űrtörmeléket tartalmaznak - talán egy felrobbant csillag egykori maradványait.
Mint minden tárgy, ami áthalad bármlyen más közegen, ahogy a hajó szeli a hullámokat, a helioszféra egyfajta "lökéshullámot" hoz létre maga előtt, miközben a csillagközi űr törmelékeit és anyagdarabkáit széttolja az útjából. Ez a lökéshullám egyre nagyobbá és gyakoribbá vált, ahogy a helioszféra belépett ebbe az anyagokban sűrűbb űrrégióba, ahol több részecskét kell széttolnia maga előtt. Dimitrijev szerint ez a helioszféra által keltett lökéshullám ebben a közegben tízszeresére nőtt, a 3-4 AU-ról 40 AU-ra vagy még többre (AU = csillagászati egység - Föld és a Nap közti táv).
Ez a fokozatos lükéshullám-sűrűsödés kolluzórius plazma képződését okozta a külső, fali rétegben, ami a Naprendszer körüli plazmatöbblethez vezetett, majd ahhoz, hogy az betört a bolygóközi területekre... Ez az áttörés egyfajta anyag- és energiaátadást jelent a csillagközi űr és Naprendszerünk között - írja Dimitrijev.
Más szóval a lökéshullám körülfogta és beburkolta a helioszféra belépőélét nagyjából úgy, ahogy a lángok körbenyaldossák a légkörbe belépő űrhajó orrát és oldalát, attól eltekintve persze, hogy az űrhajót speciálisan erre a célra tervezett pajzsok védik, amik megakadályozzák, hogy fáklyaként elégjen. Dimitrijev szerint a lökéshullám most benyomul a helioszférába, azokba a külső régiókba, ahová a hőpajzsokat kellett volna elhelyezni. A folyamat tiszta eredményeként jókora mennyiségű energia zúdul be a bolygóközi területekre, ami szabálytalan és kiszámíthatatlan működésre készteti a Napot, túlterheli a Föld mágneses mezejét, stb.
A Naprendszer külső régiójába  1977-ben indult küldetésére a 2 Voyager űrszonda. Dimitrijev és kollégái összevetették az adatokat a frissebb orosz és nyugati tudományos cikkekből, valamint a NASA és az ESA adatbázisából összeszedegetett értékekkel. Bizonyítékát találták annak, hogy az elmúlt több mint 20 év alatt, mióta az első méréseket végezték a Voyager szondák, a helioszféra sokkal izgatottabb és zavarosabb módon viselkedik.
Vlagyimir B. Baranov szerint a helioszféránk még kb. 3000 évig marad a lökéshullámon belül. Ez a lökéshullám érezteti hatását a Naprendszer összes bolygóján, holdján.

Nos a milliárdosok már kifelé, és a Föld alá készülnek. Építik az űrhotelt és a föld alatti városokat világszerte állítólag szabadkőműves öszzeesküvés formájában, amiben természetesen titokban a Vatikán is benne van anyagi támogatás formájában. A pénzeken hatalmas területeket vásárolnak meg, ahová föld alatti városokat akarnak építeni a meglévők mellett. Ezek a nagyjából földrengésmentes zónák. (Föld szíve?):
http://www.dailymail.co.uk/travel/article-1224629/Galactic-Suite-Space-Resort-hotel-2012-First-space-hotel-open-tourists.html
http://www.dailygalaxy.com/my_weblog/2007/08/galactic-suite-.html
http://www.scaled.com/projects/tierone/
2005. január 20-án, csütörtökön megtörtént George W. Bush a valódi terrorista második beiktatása. A választás lebonyolítására természetesen a csalás fellege borult az áldemokráciában.
http://archiv.magyarszo.com/arhiva/2005/01/20/main.php?l=kulfold.htm


2005 január 17-én a 23. napciklus 720-as napfoltja, egy Jupiter méretű óriásvihar kiokádott egy X3 kategóriájú fáklyát.
                   x3
                  A 720-as napfolt ezután még 3-szor tört ki.
     720
Január 20-án a 720-as napfolt kivetett magából egy tekintélyes, X7 kategóriájú napfáklyát.
                         720 2
Ez a zavarba ejtő vihar több milliárd tonna protont okádott ki magából, s kb. félóra alatt tette meg a Nap és a Föld közötti távolságot. A tudósok természetesen tanácstalanok, hogy miként történhetett az esemény, ráadásul egy napminimumban.
A CME-k (Napkorona anyagának kilövellése), amibe a 720-as napfolt is tartozik, általában véve 1000-2000 km/sec-es sebességgel utaznak, amik ha a Föld irányába tartanak, egy-két nap alatt érnek el minket, és ekkor érezzük hatásaikat. Meghibásodnak a műholdak, rádiós összeköttetések megszakadnak, és sarki fény jelenik meg az éjszakai égbolton. Elképzelhetőnek tartják, hogy a CME-k egyfajta segítő, energiautántöltő szerepet játszanak azzal, hogy jótékonyan stimulálják a Föld külső atmoszféráját vagy mágneses pajzsát.
A 720-as napfolt kitörése azonban teljesen eltérő volt ettől. A normálisnál 50-szer gyorsabban érte el a Földet. Ha egy fegyver csövében 50-szeresére nőne a sebesség, a belőle származó lövedék ereje ezzel arányos mértékben növekedne. Ugyanez érvényes a protonokra, azokra a részecskékre, amik egy CME eseménynél a Földre záporoznak. A január 20-ai protonzuhany olyan viharral bombázta a Földet, hogy a szakértőknek szó szerint  lesesett az álla a meglepetéstől.
Robert Lin, a berkeley-i Kaliforniai Egyetem napfizikusa szerint a legtöbb protonviharért a CME-k a felelősek, de a január 20-i viharért nem. A CME-lökéshullámok semmiképpen nem gyorsíthatják fel ilyen sebességre a protonokat, vagy egyéb alaprészecskéket.
A Napból érkező fény sebessége kb. 8 perc alatt éri el a földet. A január 20-i vihar fél órás megérkezése azt jelenti, hogy a fény sebességének negyedével érte el a Földet.
Bármely részecske, amely elérné a fény sebességét (ha Einstein elméletét nem dobjuk félre és alapul vesszük) végtelen tömegűvé válna, és még a fénysebesség töredékénél is jelentősen megnőne a tömege. Ezen okból kifolyólag azok a részecskék, amik a Földre záporoztak, olyanok voltak, mintha apró kavicsok trillióinak az erejével csapódtak volna a Föld légterébe, vagyis  mintha a Nap vadászpuskával lőtt volna ránk.
Lawrence E. Joseph szerint, ha Einstein nem tévedett súlyosan (úgy néz ki igen), egy újabb protonzuhatag kiírthat mindannyiunkat.
Ez a 720-as napfolt, amiből ez a protonzuhatag kiindult, a NASA szerint a Nap 60. nyugati szoláris hosszúsági fokon helyezkedett el.
720 X 60 = 43200
Erről a "szoláris minimum" évet nyitó január 20-ai viharról kiderült, hogy a legnagyobb sugárzási vihar volt 1989 (egy "szoláris maximum") októbere óta. Ez az esemény, és a közelgő újabb, 2012-es szoláris maximum könnyen lehet, hogy visszavetette az űrprogramot. Ez derül ki Obama költségcsökkentési tervéből is.
2012
A 720-as napfolt protonzuhataga érkezésének ideje alapján, egy hasonló eseménynél a földi űrhajósoknak nem jutna elég idejük bármilyenfajta védelemre. A velőt tartalmazó csontok (koponya, vállöv, gerincoszlop csontjai, szegycsont, combcsont), a sugárzás által leginkább sebezhetőbb pontjai az emberi testnek. A szoláris protonok kiírtanák a velőben élő vérképző sejteket, és a test friss vértartalékai kb. egy hét alatt kiürülnének. Tony Philips szerint haladéktalanul csontvelő-átültetésre lenne szükség. Ez pedig az űrben, vagy a Holdon nem végezhető el.
A 2005-ös naptevékenység szeptemberben érte el csúcspontját a Nap egyik legviharosabb hetével, amit valaha is feljegyeztek. Szeptember 7-én a 798-as napfolt, visszatérve a Nap túlsó feléről, kibocsátott egy X17-es szoláris fáklyát, a valaha megfigyelt második legerősebbet. Ez megszakított pár rövidhullámú, CB- és amatőr rádióadást a Föld Nap felöli oldalán. A rá következő 7 nap során további 9 X kategóriájú fáklya robbant ki a Napból; több olyan sugárzási vihart produkált, amik egyenesen a Földre záporoztak. A bolygónk mágneses mezeje rendesen a legtöbbünket megvédelmezi az ilyen típusú sugárzástól, azonban ez a mágneses mező megmagyarázhatatlan módon gyengülni kezdett az elmúlt években.
(Alexandrovics Kozsirev kutatása alapján tudjuk, hogy ha a mágneses mező sűrűsésége alacsony, az ember pszichikus /médiumi/ teljesítménye jobb)
Nem véletlenül zsongtak- írja Lawrence E. Joseph - a napfizikusok, mint egy megbolydult méhkas, a szeptember 13-án tartott SORCE konferencián, amikor az utolsó kitörés történt a sorozatban. Ez a vihar Joe Rao szerint olyan volt, mint egy júliusi hóförgeteg.
A SORCE konferencián Solanski kijelentette, hogy: "Leszámítva talán  néhány rövid csúcsot, a Nap jelen pillanatban aktívabb, mint az elmúlt 11ezer évben bármikor."
Az időpont amiatt is érdekes, mert 11ezer éve fejeződött be az utolsó jégkorszak.
Richard Alley, a hirtelen klímaváltozások tanulmányaira specializálódott kutató szerint az utolsó jégkorszak véget érése, vagyis az egész bolygó éghajlatának átalakulása mindössze 3 évet vett igénybe.
2005 augusztusában számos hurrikán csapott le, köztük a Rita, Stan, Wilma, Katrina és még 8 másik trópusi vihar. Ezek összességében együttvéve, nagyságrendileg jóval túlszárnyalták bármely más évszak eseményeit.
A köztudatba szövődött Katrina hurrikán new orleansi pusztítása ellenére nem a legpusztítóbb volt ebben az évben, hanem egy másik, vagyis Stan, a kevésbé ismert közép-amerikai szélvihar, amely elpusztította Atitlánt.
http://www.santiagoatitlan.com/Disaster/disaster1e.html
2005 október 1-én, a Llamatepec-vulkán El Salvadorban egy teljes évszázad óta először kitört. 2005 okt. 5-én a Stan hurrikán partot ért Közép-Amerikában, és a rá következő négy nap során példa nélküli esőmennyiséget zúdított El Salvadorra, Guatemalára, és Dél-Mexikóra, rettenetes árvízeket és földcsuszamlásokat okozva ezzel. Október 8-án, egy a Richter-skála szerinti 5,8-as erősségű földrengés sújtott le Guatemalára és El Salvadorra, további földomlásokat okozva, valamint lerombolva az utakat és hidakat.
Nem elkerülendő a tény, hogy NewOrleans esetében szándékosan bontották meg a gátat. Így nagyobbat durrant az esemény.
Az események a maja kalendárium végpontja és a valódi, csillagászati galaktikus kiegyenlítés félidejénél zajlottak, mintegy előrejelezve egy jövőbeni eseményt. Vagy valamit tudhattak a maják, vagy csak túl sok a véletlen. Inkább az előbbi.
kathrinakathrina 2
kathrina 4kathrina 3
középpont

2005 szeptember 15-én, a 10 X kategóriájú fáklya közül az utolsó után, egy nappal az Associated Press jelentése szerint Etiópiában, egy elhagyatott helyen egy földrengés 37 mérföld hosszú repedést hozott létre. A rá következő 3 hét során a rés 4 méteres szakadékká szélesedett. és folyamatosan nyílik. Kutatók szerint ez annak a jele, hogy az Afrikai kontinens 2 (vagy még több) darabra törik szét. Azt mondják kb. 1 millió év alatt egy új tengerfenék alakul ki, de mi van egy újabb esetleges rengés esetében?
http://www.mtv.hu/modernkepmesek/cikk.php?id=180742
afrika
"The vital vastness" című 1000 oldalas tanulmányban leírják, hogyan befolyásolják a bolygók, de különösen a Föld elektromágnesesen és gravitációsan a Nap viselkedését. Egyszóval a különféle bolygóegyüttállások a Nap külső rétegének széthasításában felelőssé tehetőek. Az ebből eredő Naptevékenység pedig hatással van a Föld lemeztektonikai mozgására, vulkanikus aktivitására, hurrikánok kialakulására, stb. Egyfajta oda-vissza hatás.
Normális körülmények között a Nap belselyében olykor akár évtizedekre foglyul eső sugárzás, egy többé-kevésbé egyenletes "szivárgás" formájában lép ki a Napból, ám amikor a felszínét széttépi vagy felhasítja valami, akkor ez a rabul ejtett sugárzás hatalmas kitörések formájában is távozhat.
"A börtönbe zárt sugárzás megszökhet a Nap felszínéről egy hasadáson, vagy akár egy negatív kidudorodáson keresztül is" - mondja Thomas Burgess szilárdtest-kvantumfizikus elmagyarázva, hogy a negatív kidudorodás vagy bemélyedés a Nap felszínén azt jelentené, hogy ott kevesebb anyagtömegen kell a sugárzásnak keresztülküzdenie magát.
A planetáris árapályhullámok erejének - lényegében véve a bolygók által a Napra gyakorolt gravitációs vonzások végösszegének - következő csúcs 2012 végén jön el Burges számításai szerint, akkor amikor az újabb napmaximum, és a Nap pólusváltása történik.
A Napra nehezedő gravitációs és elektromágneses nyomás szinergiája egyszerűen nem tehet mást, mint hogy eltorzítja és megduzzasztja a csillag felszínét, felszabadítva ezzel a bebörtönzött sugárzások megakitöréseit.
2010 március 28-án a Napon az 1057-es napfoltnál egy kitörést rögzítettek, egy nap múlva: RADIO-ACTIVE SUNSPOT.
Pár nap múlva:
Erős a Richter-skála szerinti 7.2-es földrengés rázta meg a mexikói Kaliforniai-félszigetet április 5-én
http://ujszo.com/online/kulfold/2010/04/05/eros-foldrenges-razta-meg-a-mexikoi-kaliforniai-felszigetet
A Richter-skála szerinti 7.8-as rengés rázta meg Szumátrát április 7-én, a Solarimpulse első repülésének napján (nevében is ott a lényeg).
http://www.gazdasagiradio.hu/cikk/45395/
Árvíz Rio de Janeiroban, a Jézus-szobor és a 2016-os olimpia városában.
http://kulfoldi-hirek.com/amerika/arviz-rio-de-janeiroban/
“Ez az évtizedek legrosszabb vihara.”
"Duncan Crossley elmondta, hogy szemtanúja annak, hogy Rio de Janeiro “az összeomlás szélén” van. "
2010 április 6-án pedig bedobják a hírt a newscientist-en:
http://www.newscientist.com/article/dn18735-earth-struck-by-most-powerful-space-storm-in-three-years.html?DCMP=OTC-rss&nsref=space
"Earth struck by most powerful space storm in three years"
"On 3 April, the SOHO spacecraft spotted a cloud of charged particles called a coronal mass ejection (CME) shooting from the sun at 500 kilometres per second. This velocity suggested the front would reach Earth in roughly three days."
500 A FŐNIX ÉVEINEK SZÁMA!!!!!!!
2008 augusztus 7-én kezdték meg az oroszok Georgia, vagyis Grúzia invázióját. 8-án pedig elkezdődött a 2008-as nyári olimpia Pekingben.
http://en.wikipedia.org/wiki/2008_South_Ossetia_war
http://hu.wikipedia.org/wiki/2008._%C3%A9vi_ny%C3%A1ri_olimpiai_j%C3%A1t%C3%A9kok
888 = Jézus a gemátriában.
888
Érdemes az olimpia ceremóniáján a Nap szimbolizmust megtekinteni.
olimpia
olimpia Nap
És az űrhajós
olimpia űrhajós

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 322
Tegnapi: 354
Heti: 676
Havi: 5 836
Össz.: 2 631 140

Látogatottság növelés
  |     |     |  
Oldal: Új korszak hajnalán
Hajnalhasadás - © 2008 - 2018 - hajnalhasadas.hupont.hu

A HuPont.hu segítségével a weboldalkészítés gyors! Itt kezdődik a saját weboldalkészítés!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: uton hazafele 3 teljes film - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »