Hajnalhasadás

ELÉRHETŐSÉG: pales17@freemail.hu TOVÁBBI OLDALAIM: http://hatodiknapon.hupont.hu/, http://napcsillag.hupont.hu/, http://csillagszeme.hupont.hu, http://csillag-szeme.hupont.hu, http://o-megacsillag.hupont.hu/, http://palesnapes.hupont.hu/

http://www.goroadachi.com/ -ról fordítva

 

 
 
2007 a napminimum- a 11éves napfoltciklus legcsendesebb pontja.
Július 7-e pedig az aphelion - a Nap legmesszibb pontja 2007-ben a Földtől.
Úgyhogy 7/7/07-es időpont  jelenti a Nap halálát az életéből és vissza az életbe való átmenet egy pillanatát. Ez a visszatérés a Nap völgyébe mint az Arizona fővárosának beceneve, Phoenix.
A Nap szintén meghal a téli napfordulón, amikor is a Nap az égen a legalsó pontjánál van. 2006-ban erről megemlékezett a Discovery STS-116 űrrepülőgép  leszállásával Floridában, a napfény államában
Galaktikus perspektívából a Nap keresztezte a téli napfordulón A Galactic Equatort és a Galactic Meridiant december 8-9-én, pontosan mikor a Discovery STS-116-ot elindították.

nap
A Galaktikus napforduló-a Nap beigazítása közelről a Maya naptár határidejével van kapcsolatba hozva, téli napforduló 2012, mikor a napfolt ciklus 24 tetőzik. A Galactic Meridian beigazítás egybeesett Mel Gibson  Apolcalypto filmjének kibocsátásával, ami pusztán a Maya civilizáció végéről szól.
Dec 14-15: Földmágneses vihar
Dec 14: X4-es osztályú napkitörés
Az űrhajósok a Beatles' 'Here Comes the Sun'  című dalára ébredtek
Dec 7-8: Sugárzási vihar (okozta a napkitörés) 
Dec 6:  x2-es osztályú napkitörés
Dec 5: x1-es osztályú napkitörés (Sun Unleashes Major Flare, Scientists Spot 'Tsunam:' on the Sun)
 
Az asztrológiai és asztronómiai Nap szimbóluma a monad:
 nap2
 
A Genesis-katasztrófát követő heteken belül U 2 kibocsátotta az első számát a Vertigót az új albumukról a How Dismantle An Atomic Bombról. A Vertigo http://www.vertigo-inc.com/info/ annak a vállalatnak a neve, amelyik csinálta azokat a helikoptereket, amikről úgy gondolják, hogy a Genesis szondát megfogták. http://en.wikipedia.org/wiki/Genesis_(spacecraft) Azok közül a helikopterek közül az egyik szintén Vertigo elnevezésü volt nap3
A  kapcsolatot megerősíti azt, hogy a Vertigo szövege a Genezis együttesre utal.  Az utolsó nagy sikerük 91-ben az 'I can't Dance' a 'We Can't Dance' albumról
 
The night is full of holes
Those bullets rip the sky
Of ink with gold
They twinkle as
the boys play rock and roll
They know that they can't dance

At least they know
 
Genesis volt az első banda a Live Earth koncert fellépés sorozatában. http://www.youtube.com/watch?v=-nD-M2JLDXg
Továbbá a Vertigo videó bemutatja U 2-t a sivatagban mint a NASA genesise miközben egy Nap/Monad szimbólumon énekelnek.
nap4
A Vertigot az Apple szintén felhasználta  hogy reklámozza az iPodot
ugyanazt a Napot mutatja a genesis szimbólum vagyis a nyomógomb:
nap
Apple új termék  iPhone - széles körben a tervezett legjobban fogyó elektronikai eszköz a történelemben - éppen 2007. június 29-én adták ki, http://www.sg.hu/cikkek/52759/junius_29_en_rajtol_el_az_iphone ugyanazon a napon  Londonban levő autóbomba-eseményként http://en.wikipedia.org/wiki/2007_London_car_bombs , ami visszahívja a két évvel ezelőtti 7/7 robbanást miközben látszólag előkészíti a terepet Live Earthhoz, 7/7/07... és mit látunk a Live Earth logóban? Ugyanaz a napszimbólum!
nap6
Mi is a Chello internetszolgáltató logója? És pont 1221 az ügyfélszolgálat hívószáma vagyis december 21 a téli napforduló.
nap7
Live Earth szervezői határozottan tudták, hogy ez hol van az időben (aphelion, , stb.) és van a legújabb megnyilatkozás vagyis a Nap visszatérési téma.
Most, hogy látjuk a kék eget a Life Earth napszimbólumánál, láthatjuk a napszimbólumot a kék égben Journey 'Don't Stop Believing' boritóján.
journey
A dal a The Sopranos vagyis a Maffiózók enigmatikus végső jelenetének egy nagyobb része volt (HBO).
Journey Escape albumának a borítóján amin a dal található viszont megtaláljuk a szkarabeuszbogarat  http://www.terebess.hu/keletkultinfo/lexikon/szkarabeusz.html , ahogy kijön egy gömb/tojásból:
nap9
Ugyanaz a Nap/Genesis-szimbólum van a Tour de France logóban úgyszintén :
nap10
A verseny 777-en kezdődött és Londonban - Dianának és Vilmos hercegnek a városa és a 7/7 bombázás helyszíne két évvel ezelőtt. A verseny befejeződött Párizsban, egy másikban Diana városban.
A Tower Axis vagy a Champ de Mars (zöld) kihangsúlyozza az Eiffel Tornyot. Ez Franciaország Towerje vagyis mióta a Tour(körut) franciául tornyot jelent, Tour de France.  Atlantis leszállt Edwards AFB-n hogy hangsúlyozza ki Párizst, ahol az anyahercegnő, Diana meghalt.
nap11
London és Washington szintén a Live Earth  hangversenyhelyszíne.

nap12
A 77-es nyugati hosszúsági fok a Washington DC Capitóliumát szeli át. Azonkívül egy építési iparhoz tartozó cég neve is Local 77
http://www.iuoelocal77.com/ Washingtont asztrológiai tervezés alapján építették!
 
nap12
 
2007 juli 20-án mutatták be 777 után a Sunshine mozit Amerikában ami a Nap Haláláról és újjászületéséröl szól. Danny Boyle filmje. Angliai bemutató április 6. Az előző a 28 nappal késöbb. Szintén Naphoz kapcsolódó szám a film címében.
A forgó napból 28 naponként töltéssel rendelkező részecskék tömege záporozik a Földre. Ezek kimutathatóan befolyásolják a follicilus szimuláló hormon termelését, ami a nőknél menstriációs ciklusokat és a termékenységet befolyásolja. A mágneses perturbációk a napfoltciklusok hatásai, tehát a civilizációk felemelkedése és bukása a napfolttevékenységet tükrözi. A maják a termékenység isteneként tisztelték a Napot. Ismerték a termékenységciklusokat és azok okát. Tudták, hogy a napsugárzás következtében megváltozó hormontermelésük eredményeként civilizációjuk elbukik.
A Nap egyenlítője 7 fokos szöget zár be az ekliptika síkjával. A Merkúr a Naphoz legközelebbi bolygó orbitális elhajlása ugyancsak 7 fok így a Nap egyenlítőjével egy vonalban halad.
Hazánkban Budapesten épp 7 híd van : Árpád híd, Margít híd, Széchenyi Lánchíd, Erzsébet híd, Szabadság híd, Petőfi híd, Lágymányosi híd
A Pentagonba a hazugságra épült hivatalos verzió szerint a AA Flight 77-es járat csapódott.
A WTC déli tornyában pedig a tűzfészek Palmer tüzoltóparancsnok szerint a 77. szinten volt. Vagyis oda csapódott be a gép.
Vegasban a 777-es napon 7 dollár volt egy ital 70 dollár egy szoba  és 700 dollár egy lakosztály.
 
Vodafone akciója 2007 juni 25-töl  augusztus 29-ig: 7 mobil 7000 forinttal kevesebbért 7 héten át
 
 
Gabonaábra juni 28
 
kínai híd leomlása 36 halott: PEKING - 100 építési munkás állványzatot bontott szét a hídon, amikor az összedőlt Fenghuang déli turistavárosában http://www.msnbc.msn.com/id/20254655/
Fenghuangban olyan mitológiai kínai madarak vannak, amik uralkodnak minden másik madár felett... nyugaton ezt általában a kínai főnixként említik. http://en.wikipedia.org/wiki/Fenghuang
 
Jaime maussan 2012-röl
 
11:11
Weblap látogatottság számláló:

Mai: 276
Tegnapi: 526
Heti: 276
Havi: 5 436
Össz.: 2 630 740

Látogatottság növelés
  |     |     |  
Oldal: A 7-es és a nap
Hajnalhasadás - © 2008 - 2018 - hajnalhasadas.hupont.hu

A HuPont.hu segítségével a weboldalkészítés gyors! Itt kezdődik a saját weboldalkészítés!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: uton hazafele 3 teljes film - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »