Hajnalhasadás

ELÉRHETŐSÉG: pales17@freemail.hu TOVÁBBI OLDALAIM: http://hatodiknapon.hupont.hu/, http://napcsillag.hupont.hu/, http://csillagszeme.hupont.hu, http://csillag-szeme.hupont.hu, http://o-megacsillag.hupont.hu/, http://palesnapes.hupont.hu/

Az előzőekben szerepelt, hogy az összeesküvők lecsaptak Julius Ceasar-ra és 23-szor megdöfték.

Jesus Christ = JC, Julius Ceasar = JC

 Az ember minden sejtjében 46 db vagyis: 23 pár kromoszóma van

                       JC23
Dick és Jane trükkjei JC23 Entertainment, Jim Carrey - 23-as szám, John Cusack - Fegyencjárat
A fegyencjáratban a bűnözők kódolásának eszköze, az Utolsó vacsora.
JOHNY23CON AIR
 Deep Impact moziban a kiválasztottak bunkere a 23-as (23 - ébredés/megvilágosodás -  tobozmirigy/3.szem - DNS - elragadtatás). A filmben Morgan Freeman az elnök. Tulajdonképpen Christian Bale száma is ez volt a "The prestige" moziban. Ő játszotta el Batmant, a Terminátor John Connorját , és ő játszott a "2020 a tűz birodalmában" (Reign of fire), amiben megjelölték 2010-et. Christian Bale Batmanként volt a Wayne művek vezetője Bruce Wayne. W = 23
James Cameron, John Connor.
DEEP IMPACT 23THE PRESTIGE
                  WAYNE                                              
                                        Gyűrük ura
GYŰRÜK URA ELEFÁNTGYŰRÜK URA W
Christian Bale, vagyis John Connor a Terminátorban, benne az Avatar és a Titánok harca sztárja.
avatartitánok harca
Érthető remélem, miért lett a Terminator címe üdvözülés/megváltás (Salvation)
                  salvation t
A legnagyobb olajtakarítója a BP katasztrófájának helyszínénél. Neve: A WHALE
WHALE = BÁLNA = LEVIATHAN
Három és fél futballpálya nagyságú (3,5 év = 42 hónap) és napi 500,000 hordó olajat tud felszippantani 12 nyíláson keresztül (500 = főnix)
Leviathánnal kapcsolatban:
 
A judeo-keresztény biblia 7 fejű 10 szarvú Bestiája a tengerből emelkedik ki és 42 hónapig bír hatalommal, hogy megrontson (Jelenések könyve 13. és 17. rész).
 
MSNBC
Olajevő Bálna vagy fehér elefánt (Elefánt = Ganesha = Jupiter/Zeusz):
            a whale
Video:
Ezt küldjük nekik
bp
A BP 777 napra a vénusz/lucifer tranzitjától robbantott. Ez a nap, vagyis április 20-a Adolf Hitler születésnapja. A hitlerjugendben is feltűnt Ratzinger, vagyis Benedek pápa megválasztása április 19-e, beiktatása pedig április 24-én történt.
 
 
London városképét egykor a Szent Pál katedrális uralta, ma rengeteg magas épület található itt, a legmagasabb a 42-es torony, ami megépítésekor az ország legmagasabb épülete volt, nevét 42 emeletéről kapta és ismert NatWest-toronyként is. London buszhálózata 700 vonallal rendelkezik
 
Apokrif iratok - Apokalipszisek 50. old.:
"Sokan lesznek azokban a napokban, akik a tisztségeket szeretik, miközben hiányzik belőlük a bölcsesség, és sok törvénytelen pap lesz, és pásztorok, akik elnyomói a nyájuknak, és azok el lesznek ragadva, mert nincsenek szent pásztoraik. Sokan a pénz szerelmesének ruhájára cserélik a szentek ruhájának dicsőségét, és azokban a napokban sok lesz a személyválogatás, és a világ dicsőségét fogják szeretni. Sok lesz a rágalmazó és a felfuvalkodott az Úr közeledtekor, és sokaktól eltávozik a Szentlélek. Nem sok próféta lesz azokban a napokban, sem olyanok, akiknek megbízható volna szava, csak itt-ott lesz egy-egy a tévelygés, a paráznaság, a felfuvalkodottság és a pénzszeretet lelke miatt, mely azokban fog lakozni, akiket az ő szolgáinak neveznek, valamint azokban, akik elfogadják őt. És lesz köztük gyűlölködés egymás ellen, a pásztorok és a papok között. Nagy irigység lesz ugyanis az utolsó napokban, mert mindenki azt fogja mondani, ami tetszik neki. És elhanyagolják az előttem levő próféták jövendöléseit, és az én látomásaimat is, hogy azt mondják, ami a saját szívükből fakad.
Most pedig Ezékiás és fiam, Joszab, ezek a világ végének napjai. És miután véget ért, le fog jönni Beriál, a nagy angyal, fejedelme ennek a világnak, melyet hatalmában tart, mióta az fennáll. Alászáll a boltozatról, emberi alakban, mint igazságtalan király, anyjának gyilkosa, ő ennek a világnak a fejedelme, és gyötri az ültetvényt, melyet a Szeretett Fiú 12 apostola ültetett, és a tizenkettőből lesz, aki kezébe adatik.Ez a Beriál ennek a királynak az alakjában jön el, és eljön vele ennek a világnak minden hatalma, és engedelmeskednek neki mindenen, amit csak akar. Szavára éjjel felkel a Nap, és a Holdat ráveszi, hogy megjelenjék a hatodik órában. Véghezvisz mindent, amit csak akar ebben a világban, és úgy cselekszik és úgy beszél, mint a Szeretett Fiú, és azt mondja: Én vagyok az Isten, és előttem nem volt senki. És hisz neki minden ember a világban, áldozatot mutatnak be neki és szolgálják őt, miközben azt mondják? Ő, az Isten, rajta kívül nincs senki más. Maga után fordítja a többségét azoknak, akik társultak, hogy elfogadják a Szeretett Fiút. Csodájának ereje jelen lesz minden egyes városban és országban, és képmását felállítja saját színe előtt minden városban.Uralkodása három évig, hét hónapig és huszonhét napig fog tartani. Sok hívő és szent, amikor látták, akiben reménykedtek, a megfeszített Jézust, az Úr Krisztust, és hittek benne, közülük azokban a napokban kevesen maradnak meg az ő szolgájának, menekülve pusztaságból pusztaságba, miközben várják eljövetelét. 1332 nap után eljön az Úr angyalaival és a szentek seregeivel a hetedik égből a hetedik ég dicsőségében, és Beriált a Gyehennára veti, és seregeit ugyanúgy.
Azokban a napokban feltámadás és ítélet lesz közöttük, és a Szeretett Fiú tüzet fog magából kibocsájtani, mely a gonoszokat mind elemészti, és olyanok lesznek, mintha meg sem lettek volna teremtve.
 
fema táborbeeeee
fema koporsóbirka koporsó
Jelenések könyve 20.rész:
"4. És láték királyiszékeket, és leülének azokra, és adaték nékik ítélettétel; és látám azoknak lelkeit, a kiknek fejöket vették a Jézus bizonyságtételéért és az Isten beszédéért, és a kik nem imádták a fenevadat, sem annak képét, és nem vették annak bélyegét homlokukra és kezeikre; és éltek és uralkodtak a Krisztussal ezer esztendeig. "
Jelenések könyve 21.rész:
"5. És monda az, a ki a királyiszéken ül vala: Ímé mindent újjá teszek. És monda nékem: Írd meg, mert e beszédek hívek és igazak."

Nézd meg a legenda vagyok film elejét.
Will Smith 2012-ben egy Ford GT500-al száguldozik egy Németjuhásszal. Kergetve a szarvasokat, és találkozva az oroszlánokkal (Mind a 2 Napszimbólum).
A film elején van, a Sixstus kápolnában található Michelangelo - Ádám teremtését rakták kép formájában egy harci eszközre 03.35-nél, és ebből téptek ki egy darabot pillangó formára, szimbolizálva az újabb teremtést, vagy transzformációt. A film női szereplőjének nyakán pedig ott a lepke, előtte pedig a felkelő Nap a ruháján. Új kor hajnala 2012. Miért is robbantották fel a helyszínt a filmben? Véletlen, vagy kódolt információ rejlik a háttérben?
http://hajnalhasadas.hupont.hu/felhasznalok_uj/9/7/97813/kepfeltoltes/kicsi/i_am_legend_pillango_es_500.jpg?59182154
A pillangó mikor bebábozódik teljesen lebontja magát folyadékká, és abból épül fel a pillangó.
http://www.youtube.com/watch?v=tkiU9uFwqmw&feature=player_embedded#

Folytatás a négyesben
Weblap látogatottság számláló:

Mai: 240
Tegnapi: 251
Heti: 240
Havi: 7 966
Össz.: 2 656 937

Látogatottság növelés
  |     |     |  
Oldal: Az utolsó napok jelei 3
Hajnalhasadás - © 2008 - 2018 - hajnalhasadas.hupont.hu

A HuPont.hu segítségével a weboldalkészítés gyors! Itt kezdődik a saját weboldalkészítés!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: úton hazafelé 3 videa - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »