Hajnalhasadás

ELÉRHETŐSÉG: pales17@freemail.hu TOVÁBBI OLDALAIM: http://hatodiknapon.hupont.hu/, http://napcsillag.hupont.hu/, http://csillagszeme.hupont.hu, http://csillag-szeme.hupont.hu, http://o-megacsillag.hupont.hu/, http://palesnapes.hupont.hu/

2011-ben lezajlott a 83. Oscar gála.
Az már mindenki előtt világossá vált gondolom, hogy ha a hollywoodi filmek egyfajta szimbolikát rejtenek, akkor az egész gála is egy jól kifundált szimbólikus rendezvény. Zenei előadások formájában eléneklik nekünk az Aranyhaj és a Nagy gubanc betétdalát, az I see the light-et, vagyis a Látom a fényt. Ez magában nem is lenne megemlítendő, ha a háttérben a pódium színfalában nem lehetne 11-est észlelni.
Ezután a dal után bemutatják, hogy mi várható a következőkben. Oprah Winfrey után egy elefántról láthatunk bevágást. 

      elefánt oscar    

       Elefánt = Ganesha = Jupiter, Rózsaszín = titok, SZER-ELEM

Elérkezik a legjobb rövid film kategóriája, és mi nyeri meg az aranyszobrocskát? A God Of Love, melyet egy szívközpontba hatoló nyillal mutattak be.

             GOD OF LOVE 

A szívközpont természetesen a Tejút középpontja, ahová, vagy amire a Nyilas céloz.

                  gc
Ebben a kategóriában még megemlítésre méltó a Wish 143, vagyis a 143 kívánság. 
A 143 egy számmal a 144 előtti szám.                                                    Ezt aki számolni tud, az tudhatja. smiley   Ez nem is lenne feltünő. Csakhogy a film épp arról szól a bejátszott jelenet szerint, hogy a rákos fiú halála előtt megesküszik, hogy elveszti a szüzességét. És mint a Biblia taglalja, a 144000, vagyis a Naparcúak közé a szűzek tartoznak.
A Legjobb dokumentumfilm kategóriában, Oprah beszéde után érkezik a következő bevágás egy filmből, az Exit through the gift shop-ból (piros EXIT, vagyis Kijárat),
és véletlenül pont egy 88-as számozással.
exit88

Ezután látható maga a készítő Banskí névvel, akinek az arca a homályba vész. Csakhogy mellé van helyezve egy majom feje.
majommajom exit

A majom a Vízöntő szimbóluma, Arthur C Clarke művéből készült filmben pedig pont ők állnak az evolúciós ugrást előidéző szerkezet tövében. A majom pedig Michael Jackson Dangerous albumán a 3. szemnél jelenik meg.
2001evolution

                http://hajnalhasadas.hupont.hu/191/hopszerhopp-5 

                http://hajnalhasadas.hupont.hu/161/omega-jatek-1
És ami ezt a kategóriát nyeri, az az Inside job, amiből egy Wall Street-es kivágott kép nem hagyhatja el figyelmünket.
Ebben a 9-est láthatjuk, ami a 3. szem egyik számbeli szimbóluma. 
                     9 x 17 = 153 (1+2+3+....+17 = 153)

                     9  

Ezek után nem sokkal, egy olyan személy tartja a felkonferálást aki már több alkalommal volt házigazda. Ő Billy Chrystal vagyis BC=23
Billy Christal a SZÖRNY RT. zöld egyszeműjének szinkronszínésze, és 1978-ban főszereplője volt a Nyúlpróba filmnek, amelynek borítóján szerepel a King-Kong (KK=11:11), a CÁPA (Jupiter/Jézus/halászat), és a StarWars (SW = 19+23 = 42 = Jupiter) film. A hölgy pedig Jupiter ujjal mutat az állapotos Billyre.
                 nyúlpróba

Hogy a 23-as szám feltűnése nem véletlen azt a legjobb vágásnak a díjánál láthatjuk. A közösségi Háló vagyis a Facebokról készült filmből kivágott jelenetnél megjelenítenek egy 2-est, és ezután egyből egy 3-ast. A 127óra filmjét nem említem mert már kiveséztem.
                               Vagyis 23-ról volt itt is szó.

http://hajnalhasadas.hupont.hu/felhasznalok_uj/9/7/97813/kepfeltoltes/kicsi/2011_oscar_-_the_social_network_23.jpg?44310035

A legjobb színésznő és színész kategóriánál Jeff Bridges, és Sandra Bullock piros ruhás nőként, egy két oroszlánnal közrefogott kapuból jön elő, ami Steven Spielberg Indiana Jones és az utolsó kereszteslovag filmjénél, mint a Nap fuvallata, szele jelenik meg. Ki nem hajol meg előtte, annak feje vész. Indiana a Grált kutatta. Jeff volt a CSILLAGEMBER. A HALÁSZKIRÁLY LEGENDÁJA filmnél, egy Grállal látható. Jeff, a Tron filmben pedig menyitott egy kaput, hogy fia hazatérhessen eredeti otthonába.

          jeff

És végül elérkezik a legjobb film kategóriája Steven Spielberg felkonferálásával. Ahogy hallható volt a film összeállításoknál, a Király Beszéde szövege alatt, a Nicholas Cage Képlet filmjében szereplő betétdalt hallhattuk, mikor is a Föld elpusztul. Véletlen lenne?

            knowing

Nem valószinü, de az is érdekes volt, hogy a király beszédéből szedett szövegrész éppen a Háború alatt állunk szövegrésszel kezdődik.
És még az is "véletlen" lehet, hogy zárásként a PS22 New York-i gyermekkórus énekli el a nagyközönségnek magát az Óz a nagy varázsló betétdalát. Óz birodalma, a Nap birodalma

  OZBÖRTÖN
A Ps22 alatt, egyfajta rövidítésként, személy szerint a Pschalm22-re gondolok, ami a Zsoltárok könyve 22-es részének teljes egésze.
Még talán Charlie Chaplin (C.C.=33) néma film bejátszása után sem volt véletlen a Star Wars, és az E.T zenéjének a bejátszása, ha azt nézzük, hogy StarWars az egyenlő a 42-vel, az ET pedig a ciklus lezárójával Pakallal.

              K2 MARIOWTC

                            Wayne Brady (30 Rock, Stargate)

11:11stargate

11:11

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 291
Tegnapi: 526
Heti: 291
Havi: 5 451
Össz.: 2 630 755

Látogatottság növelés
  |     |     |  
Oldal: Oscar 2011
Hajnalhasadás - © 2008 - 2018 - hajnalhasadas.hupont.hu

A HuPont.hu segítségével a weboldalkészítés gyors! Itt kezdődik a saját weboldalkészítés!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: uton hazafele 3 teljes film - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »