Hajnalhasadás

ELÉRHETŐSÉG: pales17@freemail.hu TOVÁBBI OLDALAIM: http://hatodiknapon.hupont.hu/, http://napcsillag.hupont.hu/, http://csillagszeme.hupont.hu, http://csillag-szeme.hupont.hu, http://o-megacsillag.hupont.hu/, http://palesnapes.hupont.hu/

2011. márciusa óta az első a leállított atomreaktorok közül, a Hokkaidóban található Tomari nukleáris erőmű reaktora, amelynél RE-START-ot nyomnak. Ennek bejelentését augusztus 16-ára időzítették.
Mivel minden hírportálon RESTART-olnak, figyeld meg, hogy mit is jelent ez az újabb kód.
RE - START = 18+5 - START = 23 – START = DNS START
RESTART = 18+5+19+20+1+18+20 = 101
A Kapcsolat filmben az első gép lerombolása után 23 órával jelentik be, hogy HOKKAIDÓ szigetén létezik egy másik csillagkapu. A filmben Jodie Foster által észlelt üzenet a 2-től 101-ig létező prímszámokat ismétli. http://www.youtube.com/watch?v=TmSYXbgcozY
A film keleti borítóján pedig Jodie Foster jobb (Nap) szeme látható. A filmben közlik, hogy THIS WAY TO OZ és VEGA (Vega csillag/vegetariánus, vagyis vega). Látható a film végén egy tábla is, amire az van írva, hogy NYISD MEG AZ ELMÉD, MEGNYÍLIK AZ UNIVERZUMOD, magyarán a kapu benned van.
A jelenet látható a VÖRÖS vagy KÉK 3  cikkben.
http://hajnalhasadas.hupont.hu/felhasznalok_uj/9/7/97813/kepfeltoltes/contact.jpg?12101661
Keanu Reeves, aki Neoként a 101-es lakásban lakott, a FÉKTELENÜL filmjében a 101-es útra ugrat ki a 20+3-as feliratú metrókijárón (metro/egyik helyen le, másik helyen fel/csillagkapu), ahol találkozik a STARLINE TOURS-al. Olvashatsz róla a A Nap/Szíriusz DNS hangolása és a fehér nyúl követése cikkben.
A KAPCSOLAT filmben Jodie Foster mellett láthattuk Matthew McConaughey-t, pap szerepében és Jodie párjaként.
Matthew főszereplésével, 2011. március 11-ei hollywoodi premierrel bemutatták a Lincoln Lawyer címü filmet. 
    http://hajnalhasadas.hupont.hu/felhasznalok_uj/9/7/97813/kepfeltoltes/kicsi/lincoln_kapcsolat000.jpg?83508336
A film főszereplője a cím alapján egy Lincoln (Zeusz/Jupiter) aminek rendszáma NTGUILTY, ami lefordítva 420 büntetendő, vagy bűnös.
A filmben előkerül a DNS, mikor Matthew háta mögött látható a DEAD felirat egy oroszlános képen. A 23-as szám, a DNS száma viszont kettőször jelenik meg a filmben. Egyszer akkor, amikor egy JC kezdőbetüs névről tárgyalnak, másodszor pedig Matthew lakásának számánál, ami 42-vel kezdődik. Matthew lakásának száma 4298, vagyis 4+2+9+8 az 23.
http://www.hajnalhasadas.hupont.hu/felhasznalok_uj/9/7/97813/kepfeltoltes/kicsi/lincoln_lawyer_kepek_1.jpg?80053246
Pár másodpercen belül érdekes képsorozatot mutatnak be a filmben (a kiszedett képek egymás után következnek) . A megfejtést nem közlöm, mert a cikk végére akinek van sütnivalója, össze tudja illeszteni.
               http://www.hajnalhasadas.hupont.hu/felhasznalok_uj/9/7/97813/kepfeltoltes/kicsi/lincoln_lawyer_kepek.jpg?88308901
A filmben szereplő Jesus-t, vagyis Michael Pena-t láthattuk a “BABEL”, a “WTC” és “A FÖLD INVÁZIÓJA: CSATA LOS ANGELES” filmekben, de ő volt a STAR MAP BOY a “CSILLAGTÉRKÉPEK” filmben. A FÖLD INVÁZIÓJA: CSATA LOS ANGELES és a LINCOLN LAWYER filmeket egyszerre kezdték vetíteni. Aki még mindig azt hiszi, hogy mindez véletlen, hát azt tudom.....
Augusztus 16-án volt egy magasabbrendű összeköttetés/összejátszás a Vénusz és a Föld között, amiben a Merkúr is részt vett.
      http://www.supertorchritual.com/underground/images/11b/Orange_Align-penta-orbital-081611.gif
Augusztus 16-án bejelentik, hogy a NASA sajtótájékoztatót hív össze, a 24. Napciklusban jelenleg zajló naptevékenység növekedése miatt, aminek tetőzését 2013-ra jósolják a NASA szakemberei.
A sajtótájékoztatón bemutatnak egy Napkitörést, amely áthalad a Földön.
    Az állítólag kiszámíthatatlan Napkitörés következményeiről
Ugyancsak augusztus 16-án jelentik be, hogy a TIANGONG 1  (MENNYBÉLI PALOTA) hamarosan indul.
Mennybéli palota = Égi Jeruzsálem, vagy Égi Szent Sólyom
Jelenések könyve 21. rész
“Elvive engem lélekben egy nagy és magas hegyre és megmutatá nékem azt a nagy várost, a szent Jeruzsálemet, a mely Istentől szállott alá a mennyből. A város kőfalának tizenkét alapja vala, és azokon a Bárány tizenkét apostolának nevei. A város négyszögben fekszik, és a hossza annyi, mint a szélessége. És megméré a várost a vesszővel tizenkétezer futamatnyira: annak hosszúsága és szélessége és magassága egyenlő. És megméré annak kőfalát száznegyvennégy singre, ember mértékével, azaz angyaléval. És kőfalának rakása jáspisból vala; a város pedig tiszta arany, tiszta üveghez hasonló. És templomot nem láttam abban: mert az Úr, a mindenható Isten annak temploma, és a Bárány. És templomot nem láttam abban: mert az Úr, a mindenható Isten annak temploma, és a Bárány. És a városnak nincs szüksége a napra, sem a holdra, hogy világítsanak benne; mert az Isten dicsősége megvilágosította azt, és annak szövétneke a Bárány. És a pogányok, a kik megtartatnak, annak világosságában járnak; és a föld királyai az ő dicsőségöket és tisztességöket abba viszik. És annak kapui be nem záratnak nappal (éjszaka ugyanis ott nem lesz); És nem megy abba be semmi tisztátalan, sem a ki útálatosságot és hazugságot cselekszik, hanem csak a kik beírattak az élet könyvébe, a mely a Bárányé.”
http://hajnalhasadas.hupont.hu/felhasznalok_uj/9/7/97813/kepfeltoltes/kicsi/uj_jeruzsalem000.jpg?25203010
 
Mint a bibliai idézetből kiderül, a Mennybéli palota/város falának hosszánál és magasságánál a 144-es (FÉNY) szám jelenik meg. Mint kiderül a város egy kocka, ugyanis négyszögben fekszik, és a hossza annyi, mint a szélessége, szélessége pedig egyenlő a magassággal. A 144 perces Transformers filmben kockát láthatsz, ami alászáll az égből. A filmbe az emberek halászata/transzformációja van elrejtve, amelyet már bemutattam. Ezért is írnak 153 percet az IMAX mozik, a 3. részre.
http://hajnalhasadas.hupont.hu/felhasznalok_uj/9/7/97813/kepfeltoltes/kocka_transformers000.jpg?42591832
http://hajnalhasadas.hupont.hu/felhasznalok_uj/9/7/97813/kepfeltoltes/kicsi/uj_jeruzsalem_-_kocka.jpg?24713605
2007. aug. 01-én megjelent angliában egy ábra. A kódolás nagyrészét a képbe helyeztem. Az ábra elhelyezése a 2012-es Vénusz-tranzittól (június 06.) 1771 napra esett.
1771 nap a 17 (1+2+3+...+17 = 153) tükrözése, de 153014400  másodperc is, vagyis az elhelyezés magában foglalja mind a téridőt, a precessziós ciklust, a fény számát, a halászatot, a 432-őt, a Vénusz-konjukciót és nem utolsó sorban az Alfa hullámokat, az éberségi állapotot.
http://hajnalhasadas.hupont.hu/felhasznalok_uj/9/7/97813/kepfeltoltes/2007_aug_01_abra.jpg?48623148
http://hajnalhasadas.hupont.hu/felhasznalok_uj/9/7/97813/kepfeltoltes/fenygombok_abraknal.jpg?22726863
A TIAGONG-ból, miként írják, még lesz 2-es és 3–as, ebből kifolyólag 144x3, az 432.
   http://www.holonmusic.com/wp-content/uploads/432hz.gifhttp://images.holygrail1.multiply.com/image/1/photos/upload/orig/Rywl6AoKCsoAAB1HPcQ203/41.jpeg?et=9EVpdCdoIaPbd8XEAnuLBA
A 72, 144, 288, 432, 864, stb. számokat minden egyes kultúrában szent számoknak tartották. Egy átlagos, egészséges emberi szív 72-szer ver egy perc alatt, miként a 360°-os precessziós ciklusban is 1° átlagban 72 évnek felel meg. Az emberi agy 8 Hz-en (72:9) úgy működik, mint egy szuperszámítógép vagy szupertudat. A  8 Hz, vagyis az ALFA-hullámok a nyugalmas ébrenléti állpotokban lépnek fel, pl. meditáció folyamán, röviddel elalvás előtt és közvetlenül az ébredés után. Éppen ezért reggeli időszakban könnyebben megy a tanulás, az alkotás. A 8 Hz körüli Schumann-hullámok a szép időre jellemzőek, melyek egy vihartevékenység lecsillapodásával válnak uralkodóvá. Amennyiben a két agyfélteke működését 8 Hz-en tudjuk egymással szinkronizálni, akkor egy harmonikus működést érünk el, amelyben maximalizálni tudjuk az információ áramlást a két agyfélteke között.
“A DNS másolási frekvenciája és a Föld alap rezonanciája is 8 Hz. Ez utóbbit Schumann rezgésként ismerik, amelyik egy globális elektromágneses rezgés a Föld felszíne és az ionoszféra között. A zene alapvető eleme különböző hangok harmonikus összecsengése. Amennyiben a zene alapja a korábban említett 256 Hz-es “C” hang, amelyik nem más mint a 8 Hz-es természetes frekvenciáknak öt oktávval magasabb felharmonikusa, akkor a zene amit hallgatunk, összhangban lesz ezekkel a testünket és környezetünket felépítő rezgésekkel és segíteni fog abban, hogy harmóniába kerüljünk saját magunkkal és a minket körülvevő világgal, sőt még az egészségünk megőrzéséhez is hozzájárul, ami nem más mint a testünk harmonikus működése. Ezzel szemben, ha a referenciapontunk 440 Hz, akkor függetlenül attól, hogy milyen stílusú zenét csinál, vagy hallgat valaki, mindenképpen egy disszonanciát hoz létre a zene és önmaga, valamint a természet között. Ez a hatás nem csak a zenei stílustól független, hanem még attól is, hogy milyen hangközrendszert építünk fel erre a frekvenciára. Ez a disszonancia pedig gyengít minket fizikailag és mentálisan is, aminek következtében könnyebben irányíthatóvá és kihasználhatóvá válunk. Ez megmagyarázhatja, hogy olyanok akiknek hatalom van a kezében és fizikailag valamint mentálisan is uralni akarnak minket, miért mutatnak egyáltalán érdeklődést a hangolás kérdése iránt. Egy 1939-es konferencián a normál “A” hangot 440 Hz-re módosították. Az egyik szervező és a módosítás javaslója is Joseph Goebbels náci propagandaminiszter volt. A javaslatot több tízezer zenész tiltakozó petíciója ellenére elfogadták és 1955 óta ISO szabvány.  1884-ben Giuseppe Verdi írt egy levelet az Olasz Állami Zenei Bizottságnak, amelyben kéri tőlük a normál “A” hang 432 Hz-en történő rögzítését, amit matematikai okok miatt tartott szükségesnek és annak ellenére, hogy nem járt sikerrel a kérése, ő saját maga ezt a 432 Hz-es hangolást használta. Ezt a hangolást azóta is Verdi-hangolásként ismerik.
Azokat az archaikus egyiptomi zenei eszközöket, amiket eddig kiástak, 432 hz-re hangolták.
A görög mitológiában Orfeusz zenéjével lecsillapította a vadállatokat, táncra indította a sziklákat, megállította a folyókat. Héthúrú lantján állítólag olyan harmóniákat volt képes megszólaltani, amely megindította az alvilág őreit is. Értette a természet nyelvét, tudott beszélni az állatokkal. Az ősi Görögországban a zenei eszközöket 432 Hz-re hangolták.
Stradivari titkát azt mondják máig nem sikerült megfejteni. Évszázadok elmúltával is zenetudósok, vegyészek, sőt klímakutatók próbálják megfejteni a csodás hangú hegedűk rejtélyét.
Az eredeti Stradivarius hegedűt úgy tervezték meg, hogy 432 Hz-ig hangolják, ennyi a titka, de jobb ha a természetes frekvenciától eltérő muzsikát hallgat az emberiség, hogy irányítani lehessen.
Jelenések könyve 14/1: “És látám, és ímé egy Bárány áll vala Sion hegyén, és ő vele száznegyvennégy ezeren, a kiknek homlokán írva vala az ő Atyjának neve.”
A 144000 a Fény sebességének száma (144000 szögperc/sec), ami 144000 tengeri mérföld a tér vákumában. A Fény a homlokon jelenik meg, ha visszatérsz a természetes ritmusba, a Nap ritmusába. A Nap ősi átmérőjének száma 864000, a holdé 2160, melyek mind a 144 többszörösei. A múlt emere ismerte és belekódolta épületeibe ezeket a számokat. A Nap és a hold az Atya jobb és bal szeme, míg Egyiptomban Hórusz sólyom a Nap, akárcsak a mi Turul madarunk.
144x3 = 432
144000:432 = 333.333
Az egyiptomi teremtés történeten NUN-ból, az ősóceánból emelkedett ki, vált önálló akarattá Ré-Atum-Chepri, a Teremtő, a Napisten, aki a monda szerint szülők nélkül, önmagától lett. Mezopotámiában AN az Isten maga, kinek fiai ENKI és ENLIL. Borbola János szerint (Csillagszoba 125. o.) AN a Nílus völgyében is az Istent jelentette. Megjelenésének különböző formáit sorakoztatták fel. Ő az Atya, aki egy személyben a sütő, azaz Nap, nevezték őt éppen ezért KÖR-nek is. A Nap jelképe pedig a Monad. A történetben  AN templomának főpapját, Samast, Inanna/Istar vette rá, hogy URUK-ot tegye meg a sumér civilizáció új központjává és királyi székhelyévé. Samas szintén Napisten.
KöRiSTeN/KeReSzTéNy/KöRőSTaN/NAPISTEN
KÖRtemplomok, KÖRszentélyek a világ számos területén találhatóak, melyek mind-mind tartalmazták a szent számokat építészetükben. Ezeket a szent építményeket pusztította a világuralomra törő hatalom.
Ré-Atum-Chepri tekintve, hogy tudatában volt létezésének, emberi testet öltött és egy napsugáron leszállt a Földre. Ezt a szent helyet Heliopolisznak nevezik (Helio azaz Nap). Ezután megteremtette az anyagi világot.
Héliopolisz görög elnevezés, melynek korábbi nevei ON, ANA, IWNW voltak.
AN a sumér hitvilágban is az Istent, a mennyországot jeletette.

                            Folytatás az ötösben
Weblap látogatottság számláló:

Mai: 291
Tegnapi: 526
Heti: 291
Havi: 5 451
Össz.: 2 630 755

Látogatottság növelés
  |     |     |  
Oldal: Kódolt transzformáció 4
Hajnalhasadás - © 2008 - 2018 - hajnalhasadas.hupont.hu

A HuPont.hu segítségével a weboldalkészítés gyors! Itt kezdődik a saját weboldalkészítés!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: uton hazafele 3 teljes film - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »