Hajnalhasadás

ELÉRHETŐSÉG: pales17@freemail.hu TOVÁBBI OLDALAIM: http://hatodiknapon.hupont.hu/, http://napcsillag.hupont.hu/, http://csillagszeme.hupont.hu, http://csillag-szeme.hupont.hu, http://o-megacsillag.hupont.hu/, http://palesnapes.hupont.hu/

1903-ban egy kabbalista osztrák bankár, nevezett Gustav Meyrink http://en.wikipedia.org/wiki/Gustav_Meyrink megjósolta a Mexikói-öböl olajkatasztrófáját a "Petroleum, petroleum" novellájában.
Ez a novella Dr. Jessegrim történetét meséli el, aki meszkalin üzletben csinálta meg a szerencséjét, és úgy döntött belép az olajüzletbe.
Ebben mexikó egésze olyan barlangokból állt, amik részben feltöltődtek kőolajjal, és kapcsolódtak egymáshoz. Jessegrim elhatározta, hogy elválasztást csinál a barlangok közt, és az utolsó detonációnál az olaj a föld alatti lelőhelyéből Mexikónál az óceánaba kezd ömleni, egy tükrös felszínt létrehozva, ami szépen-lasan tovább nő befedve az egész Atlanti óceán felszínét. A tengerpartok terméketlenné, halottá váltak, és az ott lakó népesség visszahúzódott a szárazföld belseje felé. Meynrik történetében ahelyett, hogy letartóztatnák Jessegrim-et, tanácsadóként fogadják fel. Azt mondja: "ha az olaj tovább folyik, be fogja borítani a világ óceánjait 27-29 héttel a katasztrófa után, és eső nem fog többet esni, mivel az olaj által létrehozott tükör felszín nem engedi párologni a vizet az óceánból.
Első körben szélesen kritizálták ezt a jóslatot, de egyre inkább hihetővé válik, ahogy látható, hogy az olajszivárgást nem tudják, vagy nem akarják megakadályozni.
Ahogy a szivárgott olaj egyre nagyobb és nagyobb területeket fog elárasztani a pánik az emberiségben drámaian nőni fog.
áramlat
olaj
 
Meynrik okkult köreiben elképzelhető, hogy tudtak arról mekkora olajtartalékok nyugszanak a mexikói öbölben.
A történetében egy hatalmas robbanással veszi kezdetét a szörnyű katasztrófa, amit a jelen emberiség még nem élt át. Ez később az apokalipszishez vezet el. Meynrik aki próféciaként kezelte az írását 1889-1902 között egy bankházat üzemeltetett és az egész életét a keresztény, és zsidó misztikának, teozófiának és az alkímiának szentelte. A 19. század végén és a 20. század elején egy brit titkos társaságnak a hermetikus Golden Dawn-nak volt a kiemelkedő alakja. Tagjai közé tartozott a a sátánista Aleister Crowley akiről itt olvashattok: http://hajnalhasadas.hupont.hu/27/melyseg-angyala-foci-vb-2010-lyukak
Meynrik ezek szerint olyan körökben mozgott, amik érdekeltek voltak az apokalipszis megtervezett létrehozásában.
Meynrik azonkívül nem csak a Golden Dawn-t látogatta, hanem a "Germania" szállást is, ami a Teozófiai társaság szálláshelye volt.  Ezt Helena Petrovna Blavatsky, a LUCIFER magazin alapítója hozta létre.
 
Az összeesküvők az olajkatasztrófát a Vénusz (LUCIFER) tranzitjától 777 napra hozták létre egy robbantással.
2010 április 20 ----- 2012 június 5 = 777nap
777 = Szentháromság
Az eseményt bemutatták a Föld utolsó napjáról szóló Nicholas Cage filmben:
Trinity, vagyis szentháromság volt a neve az első atombombának:
trinity
 
Mint kiderült az olajfúró katasztrófájának helyszínén óriási metánmezők nyugszanak, amik bármikor a felszínre törhetnek, mivel a BP (B = 2 , P = 16, vagyis 216 = 6X6X6) olyan területet választott a fúrásra, ami geológiailag instabil.
boom
olaj
11 hour
Weblap látogatottság számláló:

Mai: 142
Tegnapi: 313
Heti: 142
Havi: 7 865
Össz.: 2 633 169

Látogatottság növelés
  |     |     |  
Oldal: Megjósolt olajkatasztrófa
Hajnalhasadás - © 2008 - 2018 - hajnalhasadas.hupont.hu

A HuPont.hu segítségével a weboldalkészítés gyors! Itt kezdődik a saját weboldalkészítés!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: úton hazafelé 3 videa - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »